📚 عادت می کنیم
🖌 زویا پیرزاد
#رمان
#ایرانی
کتاب عادت می کنیم، رمانی نوشته ی زویا پیرزاد است که اولین بار در سال 2004 به چاپ رسید. در این رمان خواندنی، با سه شخصیت زن از سه نسل مختلف آشنا می شویم: مادربزرگی به نام ماه منیر، مادری به نام آرزو و دختری به نام آیه. تمرکز اصلی داستان بیشتر بر شخصیت آرزو است که به نوعی در مرکز این سه نسل متفاوت قرار دارد. هر کدام از این سه کاراکتر، دنیای مختص به خود را دارند و پیرزاد موفق می شود با خلق صدا و ذهنیتی متمایز برای هر کدام، پرداختی قابل قبول به هر سه ی آن ها داشته باشد.
🌷@doniaye_ketab
آرام؟
آرام برای چه باید گرفت؟
وقتی بمیریم، خود به خود آرام می گیریم!
پیش از آنکه بمیریم که نباید بمیریم!
📚کلیدر
#محمود_دولت_آبادی
@jahaneketab
📚تام سایر
🖌مارک تواین
درباره کتاب:
کتاب تام سایر نوشتهی مارک تواین، شرح ماجراجوییهای پسری به نام تام سایر است که مادر و پدرش را از دست داده و همراه خالهی پیر و سختگیرش زندگی میکند. روزی تام در جریان شیطنتهایش ناخواسته وارد ماجرایی بسیار جدی و تا حدی ترسناک میشود که مسیر زندگیاش تغییر میکند. خرافاتی که در این کتاب به آن پرداخته شده، در آن دورهای که حوادث این داستان اتفاق میافتد، هنوز در میان بچهها و بردگان غرب رواج دارد.
🌷@doniaye_ketab
📚 جامعه سالم
🖌اریک فروم
#روانشناسی
#جامعه شناسی
کتاب جامعه سالم، اثری نوشته ی اریک فروم است که نخستین بار در سال 1955 به چاپ رسید. یکی از علایق اصلی فروم، تحلیل ساختارهای اجتماعی و تأثیر آن ها بر سلامت روان افراد بود. فروم در این پژوهش جذاب، پا را فراتر می گذارد و می پرسد: «آیا یک جامعه می تواند مریض باشد؟» یافته های او نشان می دهد که جواب این سوال، مثبت است. این روانشناس بزرگ در کتاب جامعه سالم، به نقش کاپیتالیسم مدرن در ایجاد احساس بیگانگی در افراد می پردازد و جایگزین های تاریخی و معاصر آن را به بحث می گذارد. فروم در نهایت، ایده هایی جدید را به منظور سازمان دهی مجدد به اقتصاد، سیاست و فرهنگ ارائه می کند.
🌷@doniaye_ketab
4_5900037831971049924.mp3
6.77M
رفیق خدا برات طوری جبران میکنه که انگار چیزی از دست ندادی...
#بیکلام
📚 ماجرای عجیب سگی در شب
🖌 مارک هادون
گرچه کریستوفر پانزده ساله از وجود ذهنی فوق العاده فعال و منطقی بهره مند بود، تعاملات و گوشزد های روزمره برایش معنی چندانی نداشت. او با الگو های ثابت، قوانین و نمودار داخل جیبش زندگی می کرد. اما یک روز ولینگتون، سگ همسایه، کشته می شود و دنیای عمل گرا و کارآمد شخصیت اصلی داستان با تهدید مواجه می شود. کریستوفر تصمیم می گیرد معمای قتل را به سبک کارآگاه مورد علاقه اش شرلوک هلمز، حل کند. اتفاقات بعد از این ماجرا، رمانی خنده دار و گزنده را می آفریند که در تصویر سازی شخصی که موهبت و مصیبتش ذهنی است که معنی همه چیز را به صورت عینی و ظاهری درک می کند، بسیار موفق عمل می کند.
🌷@doniaye_ketab
8 کتاب برای تقویت حافظه:
🔹 یادم تو را فراموش
🔸دستورالعمل آموزشی – درمانی
🔹تقویت حافظه و ذهن
🔸 قدم زدن روی ماه با اینشتین
🔹حافظه نامحدود
🔸باشگاه مغز
🔹مغز من در گذر زمان
🔸توصیه های جادویی برای زندگی
🌷@doniaye_ketab
جواب «خوبم» را معمولاً وقتی نمیخواهیم تمــارض کنیم، بهعنوان عـادت میگوییم حتی اگر از شدت ضعف رو به موت هم باشیم، وقتی حالمان را میپرسند میگوییم خوبیم. به این کار معمولاً میگویند آبروداری و فقط در نسل بشــر مشاهده شده است.
📕 #کوری
👤 #ژوزه_ساراماگو
🌷@doniaye_ketab