@donyayetahlil
ظهور و سقوط دموکراسی آمریکایی
براساس یافتههای نظرسنجی موسسه گالوپ در ماه ژانویه سال ۲۰۲۴، تنها ۲۸ درصد از آمریکاییها گفتهاند که از شیوه عملکرد دموکراسی آمریکایی راضی هستند. این عدد در نوع خود از نظر سقوط قابل توجه اعتماد مردم آمریکا به دموکراسی در کشورشان، یک رکورد محسوب میشود
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56657
🗂منبع : فرارو
بینالملل
#دموکراسی_آمریکایی
#دموکرات_ها
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
📌سقوط بشار اسد در سوریه یک اتفاق مهم برای خاورمیانه به شمار میرود و پیامدهای گستردهای را به دنبال خواهد داشت
#تحلیل_فرنگی
۱.🗞نگرانیهای امنیتی:
افزایش بیثباتی؛ نبود یک دولت واحد ممکن است منجر به بیثباتی و درگیریهای طولانیمدت در سوریه شود. گروههای مختلف، از جمله نیروهای مخالف سنی و گروههای کرد، ممکن است برای کنترل تلاش کنند که تنشهای فرقهای را تشدید کرده و احتمالاً باعث بروز ۲.خشونتهایی به خصوص در کشورهای همسایه مانند عراق و لبنان شود.
۳.بحران پناهندگان: بیثباتی مداوم ممکن است موجهای جدیدی از پناهندگان را که از خشونت فرار میکنند، ایجاد کند و منابع کشورهای همسایه مانند ترکیه و اردن را که هماکنون ۴.میزبان میلیونها پناهنده سوری هستند، تحت فشار بیشتری قرار دهد.
۵.واکنش بازیگران منطقهای:
نقش گسترشیافته ترکیه: با افزایش قدرت نیروهای معارض سنی، ترکیه احتمالاً نفوذ سیاسی و نظامی خود را در شمال سوریه افزایش خواهد داد. این موضوع ممکن است منجر به تشدید تنشها با گروههای کردی شود که به دنبال خودمختاری هستند و نگرانیهای امنیت داخلی ترکیه را پیچیدهتر کند.
۶.موضعگیری راهبردی رژیم اسرائیل: اسرائیل ممکن است خود را در موقعیت بهتری بیابد زیرا سقوط اسد "محور مقاومت" متشکل از ایران، سوریه و حزبالله را مختل میکند. این تغییر به اسرائیل اجازه میدهد تا بر روی مقابله با نفوذ ایران تمرکز کند بدون اینکه تهدید فوری ناشی از رژیم اسد وجود داشته باشد.
پیامدهای بینالمللی
۷.حضور نظامی آمریکا: ایالات متحده حضور نظامی قابل توجهی در منطقه دارد، به ویژه در التنف. سقوط اسد سیاست آمریکا را پیچیده میکند زیرا باید خطرات خروج نیروها را ۸.مدیریت کند در حالی که از تصور ضعف در برابر افزایش نیروهای معارض جلوگیری کند.
پتانسیل افراطگرایی: فقدان یک دولت پایدار ۹.میتواند محیطی مناسب برای افراطگرایی ایجاد کند، همانطور که در سایر مناطق پس از جنگ دیده شده است. عدم وجود حکومت مؤثر ممکن است اجازه دهد گروههای رادیکال در میان هرج و مرج رشد کنند.
۱۰.پیامدهای اقتصادی
بحران انسانی: با توجه به اینکه احتمالاً تحریمها همچنان برقرار خواهند ماند به دلیل عدم وجود یک دولت شناختهشده، سوریه با بحران انسانی عمیقتری مواجه خواهد شد. بازسازی اقتصادی به شدت تحت تأثیر قرار خواهد گرفت زیرا کمکهای بینالمللی بدون یک چارچوب سیاسی پایدار محدود خواهد بود.
🗂منبع:دنیای تحلیل
@donyayetahlil
📌در تنشهای فعلی سوریه، داعش کجاست؟
#تحلیل_فرنگی
🗞۱.سوریه از تاریخ ۲۷ نوامبر شاهد تحولی غیر منتظره بوده است، زیرا شبهنظامیان تحت رهبری «هیئة تحریر الشام» اعلام کردند که یک عملیات نظامی گسترده علیه نیروهای ارتش سوریه و شبهنظامیان حامی آغاز کرد و بسیاری از مناطق سوریه از جمله ادلب، حلب و حماه را تحت سیطره خود درآوردند.
۲.تحلیلهای مختلفی به بررسی تشدید تنشها در سوریه پرداختهاند. برخی آن را به درگیر شدن روسیه و ایران در مسائل دیگر مانند جنگ اوکراین و لبنان نسبت میدهند. برخی دیگر آن را اقدامی پیشگیرانه علیه حملات احتمالی ارتش سوریه میدانند. همچنین، برخی این تحولات را جزئی از مناسبات یک سال اخیر خاورمیانه میبینند. در این میان، نقش داعش اهمیت ۳.ویژهای دارد که باید از دو جنبه بررسی شود: نخست ویژگیهای فعالیت داعش در سوریه و دوم ارتباط آن با هیئت تحریر الشام. این عوامل میتوانند به پیشبینی تحولات آتی کمک کنند.
۴.ویژگیهای احیای فعالیت داعش در سوریه
پس از شکست جغرافیایی داعش در سوریه، این گروه موفق شده است برخی سلولهای فعال خود را حفظ کرده و شبکههایش را در بیابان سوریه تقویت کند. از سال ۲۰۲۳، داعش با استفاده از اختلافات منطقهای و کاهش ۵.تلاشهای مبارزه با تروریسم حملات خود را در سوریه و عراق افزایش داد. در ۱۶ ژوئیه ۲۰۲۴، فرماندهی مرکزی ایالاتمتحده اعلام کرد که داعش حملات خود را افزایش داده و در حال بازسازی توانمندیهایش است، بیشتر حملات در سوریه به هدف قرار دادن مکانهای نظامی دولت سوریه متمرکز بود.
۶.داعش استراتژی انتخاب مؤثر را دنبال میکند و به انجام حملاتی با کمترین تلفات و بیشترین تأثیر میپردازد. میدان سوریه برای این گروه اهمیت استراتژیک زیادی دارد، زیرا هم بهعنوان نماد مقر خلافت خودخوانده داعش است و هم به دلیل موقعیت جغرافیاییاش که ارتباط مرزی با عراق و امکان تأمین منابع مالی و لجستیکی داعش را فراهم میکند
۷.رابطه داعش و هیئة تحریر الشام
پیش از جنگ داخلی سوریه در ۲۰۱۱، گروه «دولت اسلامی عراق» تحت رهبری ابوبکر البغدادی قصد داشت شعبهای از «القاعده» در سوریه ایجاد کند و برای این منظور، «ابومحمد الجولانی» را برای تشکیل «جبهه النصره» فرستاد. این گروه از ژانویه ۲۰۱۲ فعالیت خود را آغاز کرد و بهسرعت در سوریه گسترش یافت. در آوریل ۲۰۱۳، ۸.البغدادی اعلام کرد که «دولت اسلامی عراق» و «جبهه النصره» با هم ادغام شده و «دولت اسلامی در عراق و شام» تشکیل میدهند، اما الجولانی بیعت خود را با ایمن الظواهری اعلام کرد.
۹.این موضوع منجر به درگیریهای خونین بین داعش و جبهه النصره از ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ شد. پسازآن، جبهه النصره با تغییر نام به هیئت تحریر الشام و قطع ارتباط با القاعده، خود را بهعنوان یک بازیگر سیاسی مستقل معرفی کرد. این گروه از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳، ۵۹ عملیات برای دستگیری اعضای داعش در ادلب انجام داد و خود را بهعنوان حکومت محلی با رویکرد مقابله با تروریسم معرفی کرد.
۱۰.داعش و تشدید تنشها در سوریه
در پرتو آنچه گفته شد، احتمالاً سازمان داعش از تحولات جاری در صحنه سوریه برای تقویت نفوذ خود استفاده خواهد کرد که میتوان آن را به شکل زیر بررسی کرد:
۱۱.تشدید فعالیت عملیاتی: داعش با تشدید حملات در سوریه از فشارهای وارده به ارتش این کشور بهره میبرد. طبق گزارش دیدهبان حقوق بشر سوریه، درحالیکه جامعه بینالمللی بر بحرانهایی مانند جنگ غزه و اوکراین تمرکز دارد، این گروه در نوامبر گذشته 27 عملیات در مناطق تحت کنترل «قسد» و ارتش سوریه انجام داده که منجر به کشته شدن 14 نفر، ازجمله 5 غیرنظامی، شده است.
۱۲.هدف قرار دادن زندانها و اردوگاهها: پیشبینی میشود که داعش از تشدید اوضاع در سوریه برای اجرای استراتژی ویران کردن زندانها و آزادسازی اعضای خود استفاده کند. در ۱۳.مناطق تحت کنترل «نیروهای دموکراتیک سوریه»، 9 زندان وجود دارد که هزاران زندانی داعش در آنها نگهداری میشوند.
۱۴.افزایش توانمندیهای انسانی: پیشبینی میشود که داعش تواناییهای انسانی خود را افزایش دهد، بهویژه با توجه بهاحتمال افزایش جریان «جنگجویان خارجی» در سوریه به دلیل ارتباطاتشان با عوامل منطقهای و بینالمللی که دارای دستور کارهای سیاسی هستند و قصد دارند از طریق بهرهبرداری از آنها به اهداف خود دست یابند.
۱۵.هماهنگی عملیاتی موقت: احتمال هماهنگی موقت بین داعش و هیئة تحریر الشام یا «حافظان دین» گروهی از القاعده برای فشار بر شبهنظامیان ایرانی و رژیم سوریه وجود دارد.
🗂منبع:دنیای تحلیل
@donyayetahlil
@donyayetahlil
چرا سوریه برای روسیه مهم است؟
«نیکول گراجوسکی» در مقالهای که در سایت تحلیلی آتلانتیک منتشر شد نوشت: نیروهای شورشی (تروریستی) روز شنبه به حلب حمله کردند و مرکز شهر را در یک حمله برق آسا سه روزه به تصرف خود درآوردند که به نظر میرسید کاهش تسلط مسکو بر سوریه را نشان میدهد. اما تعهد روسیه به سوریه عملاً تزلزل نکرده و روسیه واقعاً منحرف نشده است.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56667
🗂منبع: تابناک
تحولات_منطقه
#سوریه
#روسیه
#بشاراسد
#تحریرالشام
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
94.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خبرنگار ارشد BBC: «فاصله گرفتن اسد از ایران و محور مقاومت دلیل سقوط وی است!»
🗂منبع: پارسین tv
#تحولات_منطقه
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#سوریه #دمشق #بشاراسد #سقوط_اسد #منطقه #اسرائیل #روسیه #ایران #مقاومت #تحریرالشام
@donyayetahlil
منتخب روزنامههای روز۱۹آذر ۱۴۰۳
#فرهیختگان #آرمانملی #کیهان #دنیای_اقتصاد #وطن_امروز #آفتاب #خراسان #اعتماد #جوان #طلاعات #صبحنو #ابتکار #صبح_اقتصاد #جامجم #شهروند #همشهری #مردم_سالاری
👇👇👇👇
📌بلاتکلیفی استراتژیک ایران
#تحلیل_فرنگی
🗞۱.جنگ اسرائیل با حزبالله و حملات آن به ایران، رهبری تهران را در وضعیت بلاتکلیفی استراتژیک قرار داده است.
۲.راهبرد قدیمی ایران که توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حمایت میشد و به دنبال مبارزه با اسرائیل در زیر سطح جنگ بود، اعتبار خود را از دست داده است.
توانایی اسرائیل در شناسایی و حمله به اهداف با سرعت و دقت، نشان داده که ۳.میدان نبرد سپاه پاسداران حالا شفاف است.
۴.اسرائیل با ایجاد منطقه آزاد برای حملات در سراسر منطقه، محدودیتهای سیاسی را کنار گذاشته و بدون محدودیت به اهداف عمیق در خاک کشورهای دارای حاکمیت حمله کرده است.
۵.اسرائیل آستانه برای پاسخهای تلافیجویانه گسترده را پایین آورده و مدل جنگهای محدود با حزبالله و ایران را شکسته است.
۶.بازسازی شبکه حزبالله و حماس توسط ایران با دخالت نظامی اسرائیل مواجه خواهد شد و ترور حسن نصرالله نشان داد که توانایی تهران در حفاظت از متحدانش محدود است.
۷.ایران ممکن است به دنبال کاهش استفاده تهاجمی از شبکههای خود به عنوان بخشی از استراتژی کاهش تنش باشد.
۸.انتخاب یک رئیسجمهور میانهرو در ایران و احترام به توافق با عربستان سعودی، نشاندهنده تلاش تهران برای کاهش تنشها است.
۹.با وجود تغییرات در منطقه، باید دید که چگونه دولت دوم ترامپ به کاهش تنشهای ایران پاسخ خواهد داد.
۱۰.رهبری ایران باید مسئله جانشینی را مدیریت کرده و نارضایتیهای داخلی را کنترل کند. رهبری ایران باید نگرانیهای داخلی، به ویژه انتقادات جوانان از درگیریهای خارجی و عدم تحقق وعدههای اقتصادی و اجتماعی را مدیریت کند.
۱۱.نحوه خروج ایران از بلاتکلیفی استراتژیک بر بسیاری از مسائل منطقهای تأثیر خواهد گذاشت، به ویژه بر حفظ آتشبس جدید بین لبنان و اسرائیل.
۱۲.کاهش تنش در سیاستهای ایران ممکن است با مخالفتهایی در سپاه پاسداران مواجه شود، اما در تهران نیز حامیانی دارد که مایل به اجتناب از تحریک ترامپ هستند.
🗂منبع:دنیای تحلیل
@donyaye_tahlil
@donyayetahlil
دولت پزشکیان و رفیقان ناهمدل
آقای پزشکیان رئیس جمهور، روز جمعه در حرم مطهر
امام خمینی(ره) گفت: «من باور دارم که هیچ راه دیگری جز بهرهگیری از روحیه بسیجی برای ساختن کشور نداریم». طبعا پیمودن این مسیر، اقتضائات و معارضان جدی دارد. در درستی اصل سخن، همین بس که هیچ موفقیت بزرگ ملی در طول پنج دهه گذشته، بدون روحیه بسیجی و بسیجگری اسلامی- ایرانی به دست نیامده است. چه کسی در دنیا باور میکرد ملت ایران بتواند با وجود سیطره رژیمی که ژاندارم منطقه محسوب میشد، به جنبش درآید، آمریکا و انگلیس و اسرائیل و رژیم دست نشانده آنها را از کشور بیرون کند و سرآغاز حرکت دومینووار بیداری و مقاومت اسلامی در منطقه شود؟
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56694
🗂منبع: کیهان
مسائل_ایران
#سیاسی
#دولت
#دولت_چهاردهم
#رهبرانقلاب
#پزشکیان
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
سرزمین سیاستمداران دروغگو!
خبرگزاری الجزیره در گزارشی می نویسد: «روسای جمهوری آمریکا همان وقتی که دست روی انجیل میگذارند و قسم می خورند که از قانون اساسی کشورشان حراست و دفاع کنند، دروغ می گویند. شاید بزرگترین دروغی که آن ها در طول فعالیت خود می گویند در آغاز کارِ آن ها است. زمانی که قسم می خوردند به مردم آمریکا جز حقیقت را نگویند!»
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56697
🗂منبع: الف
بین_الملل
#آمریکا
#رئیس_جمهور
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
آینده سوریه پس از سقوط بشار اسد: چه چالشهایی در پیش است؟
حمله سریع و برقآسا به دمشق توسط گروه «هیئت تحریر شام» و سایر گروههای شورشی، که به طور هماهنگ در شمال و جنوب کشور پیشروی کردند، به سقوط پنجاه ساله حکومت اسد انجامید. با وجود تلاشهای این گروه برای معرفی خود بهعنوان یک جنبش معتدل، همچنان گزارشهای نقض حقوق بشر در مناطق تحت کنترل آن منتشر میشود. در کنار این، نگرانیها از بازگشت داعش در وضعیت بیثباتی سوریه و رقابتهای داخلی میان گروههای شورشی وجود دارد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56700
🗂منبع: فرارو
تحولات_منطقه
#سوریه
#بشار_اسد
#تحریرالشام
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
ایران، ترکیه، روسیه و معمای سوریه
هیچ تضمینی وجود ندارد که ترکیه بتواند هیئت تحریر الشام را کنترل کند یا به سادگی به این گروه دستور دهد حملهای را که حتی خود این گروه هم انتظار موفقیت آن را نداشت، متوقف کند.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56703
🗂منبع: دیپلماسی ایرانی
تحولات_منطقه
#سوریه
#بشار_اسد
#تحریرالشام
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
42.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در آستانه لیبی
🔶️ترکیه دستور لشگرکشی میدهد و هنوز سخن از پیروزی مردم سوریه بر دولت مستبد است؛ نه بشار میتوانست نماینده تمامیت ملت سوریه باشد و نه تحریر الشام و قسد و نه هر گروه کوچک و بزرگ موجود دیگر. صحنه سوریه از ابتدا ابداً صحنهای داخلی میان مردم و دولت نبوده و نیست. سوریه در این ۱۳ سال همیشه در آستانه بیدولتی بوده و ایران نیز در این سالها تمام تلاشش بر حفظ دولت و مقاومت بود؛ اما حالا بیدولتی و تکه تکه شدن سرزمین سوریه بیش از پیش حاضر است؛ چیزی که لیبی سالها درگیر آن است و هنوز تمام نشده. این سرنوشت هر کشوری است که با غرب دربیفتد و در عین حال فریب غرب را هم بخورد.
🗂منبع: سیمافکر
#تحولات_منطقه
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#سوریه #بشاراسد #دیکتاتور #لیبی #معمرقذافی #مردم
@donyayetahlil
📌آیا شکاف روسیه، ایران در قفقاز فرصتی برای غرب ایجاد میکند؟
#تحلیل_فرنگی
🗞۱.مسکوتایمز، یک رسانه رسمی روسی است که این تحلیل را به روابط روسیه و ایران احتصاص داده و موانع و چالشهای پیشروی این دو کشور در قفقاز و سواستفادههای غرب از ۲.شرایط موجود را مورد توجه قرار دادهاست. در ادامه به قسمتهای مهم این تحلیل اشاره خواهدشد.
۳.زنگزور یک مسیر ترانزیتی است که از طریق استان سیونیک ارمنستان، سرزمین اصلی آذربایجان را به منطقه ناخجوان و ترکیه متصل میکند.
۴.مسکو از این پروژه حمایت میکند، اما این پروژه باعث نگرانیهای ایران شده است. ایران نگران است که این کریدور دسترسی مستقیم به ارمنستان را برای آن قطع کند و این به کاهش نفوذ منطقهای ایران در قفقاز جنوبی منجر شود.
۵.اظهارات مقامات روسی مانند سرگئی لاوروف و ماریا زاخاروا که بر بازگشایی مسیرهای حملونقل منطقهای بر اساس توافق ۲۰۲۰ تأکید کردهاند، باعث شده که ایران بهطور علنی از روسیه انتقاد کند.
۶.وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، گفته است که هر تهدیدی علیه تمامیت ارضی همسایگان ایران یا تغییر مرزها غیرقابلپذیرفتنی است.
۷.در این راستا، ایران سفیر روسیه را احضار کرده و نارضایتی خود را از موضع مسکو ابراز کرده است. تهران تأکید کرده که تمامیت ارضی همسایگانش خط قرمز است و بهویژه از تهدیداتی که این کریدور برای امنیت مرزهای شمالی ایران با ارمنستان به همراه دارد، نگران است.
۸.ایران در واکنش به فشارهای باکو برای ایجاد این کریدور، در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ مانورهای نظامی در نزدیکی مرز آذربایجان برگزار کرده است که این امر منجر به بحران دیپلماتیک بین دو کشور شده است.
۹.مسکو، بهویژه در سال ۲۰۲۲، در حالی که همچنان مخالف این مانورها بود، به نظر رسید که در مواضع خود نسبت به ایران نرمتر شده است. این احتمالاً به دلیل وابستگی روسیه به ایران برای تأمین تجهیزات نظامی در جنگ اوکراین است.
۱۰.روسیه از کریدور زنگزور بهعنوان فرصتی برای بازسازی نفوذ خود در ارمنستان و افزایش نقش خود بهعنوان یک مرکز ترانزیت مهم در برابر غرب میبیند. مسکو مدتهاست که قفقاز جنوبی را «حیاط خلوت» خود میداند و تلاش دارد که این نفوذ را حفظ کند.
۱۲.در مقابل، ایران نگران است که این کریدور بهویژه به نفوذ آن در ارمنستان آسیب بزند و تلاشهای روسیه برای ایجاد این کریدور را بهعنوان تهدیدی برای تمامیت ارضیاش میبیند. این نگرانیها از آنجا ناشی میشود که سیونیک با ایران مرز دارد و ایجاد کریدور میتواند به طور مستقیم بر امنیت مرزهای ایران تأثیر بگذارد.
۱۳.با توجه به اختلافات، کشورهای غربی میتوانند از این شکافها بهرهبرداری کنند. بهویژه در زمینههای امنیتی و دیپلماتیک، غرب ممکن است بتواند با ایران همکاری کند و ۱۴.کانالهای جدید دیپلماتیک باز کند.پمنافع غربی در منطقه نیز میتواند با ایجاد کریدور زنگزور تهدید شود، زیرا این کریدور میتواند ارتباط میان آسیای مرکزی و اروپا را بهطور قابلتوجهی تسهیل کند و چالشی برای منافع غربیها ایجاد نماید.
۱۵.روابط آینده روسیه و ایران بهطور عمده تحت تأثیر منافع استراتژیک دو کشور در قفقاز جنوبی قرار خواهد گرفت. این اختلافات، بهویژه در مورد کریدور زنگزور، میتواند موجب ایجاد چالشهای جدید در روابط دو کشور شود، حتی اگر در زمینههای اقتصادی و نظامی همکاریهایی ادامه یابد.
۱۶.بهویژه پس از گزارشهایی مبنی بر تأمین موشکهای بالستیک از ایران برای روسیه، ممکن است تنشها بین دو کشور بیشتر شود. مسکو احتمالاً بهدنبال حفظ نفوذ خود در ارمنستان است، در حالی که ایران نگرانیهای امنیتی خود را در منطقه قفقاز جنوبی دنبال میکند.
🗂منبع:دنیای تحلیل
@donyayetahlil
منتخب روزنامههای روز۲۰آذر ۱۴۰۳
#فرهیختگان #آرمانملی #کیهان #دنیای_اقتصاد #وطن_امروز #آفتاب #خراسان #اعتماد #جوان #طلاعات #صبحنو #ابتکار #صبح_اقتصاد #جامجم #شهروند #همشهری #مردم_سالاری
👇👇👇👇
@donyayetahlil
لزوم عملگرایی ایران در بحران سوریه
سید محمد حسینی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: سیاست خارجی ایران در تئوری باید «حمایت از تمامیت ارضی سوریه» و در عمل «عدم مداخله در بحران سوریه» با نگاهی درازمدت به منافع و مصالح کشور باشد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56729
🗂منبع : دیپلماسی ایرانی
تحولات_منطقه
#سیاست_خارجی_ایران
#بحران_سوریه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
آیا تمرکز قدرت در سیلیکونولی خطرناک است؟
ریشههای سیلیکونولی در مجتمع نظامی-صنعتی، با تنشهای ژئوپلیتیکی و حمایت دولت ترامپ، به همکاری نزدیک با پنتاگون بازگشته است. مقرراتزدایی در هوش مصنوعی و فناوریهای دفاعی، رقابت آمریکا و چین را تشدید کرده و تمرکز قدرت شرکتهای فناوری را افزایش داده است.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56732
🗂منبع : فرارو
بینالملل
#سیلیکون_ولی
#فناوری
#ترامپ
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
چرا ایران در این دوره وارد سوریه نشد؟
جمهوری اسلامی ایران نیز زمانی که عدم تمایل اسد را برای حمایت میدانی دریافت کرد بنا را بر عدم دخالت گذاشت اما تلاش خود را برای متقاعد کردن اسد تا آخرین لحظه ادامه داد اما اسد زمانی متوجه توخالی بودن وعده های دشمنان خود شد که کار از کار گذشته بود.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56735
🗂منبع : شهدای ایران
تحولات_منطقه
#ایران
#سوریه
#بشار_اسد
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
فرانسه در آستانه تغییر بزرگ
آینده سیاسی فرانسه اکنون در وضعیتی نامشخص قرار دارد و چالشهای پیشرو، نهتنها تعادل داخلی این کشور، بلکه اتحاد و ثبات اتحادیه اروپا را نیز با تهدیدات جدی مواجه کرده است.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56738
🗂منبع : فرارو
بینالملل
#فرانسه
#مکرون
#راست_افراطی
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
102.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی از آخرین دیدار علی لاریجانی با بشار اسد
🔶️مصطفی خوشچشم، کارشناس مسائل بینالملل: اسد گفته بیایید اما من نمیتوانم روحیه این ارتش را نگه دارم.
🗂منبع: برنامه به افق فلسطین
#تحولات_منطقه
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#سوریه #بشاراسد #سقوط #لاریجانی
@donyayetahlil
@donyayetahlil
برنامهریزی بلند مدت غرب برای بازتجزیه جهان اسلام و خاورمیانه
با نگاهی کلان و پازلی باید مسائل منطقه و تحولات اخیر سوریه را ارزیابی کرد و به یاد داشت که سوریه یک قطعه از این پازل است. به عبارت دیگر برای حادثه سخت و پیچیدهای که این روزها در سوریه رقم خورده است، سالها برنامهریزی دقیق انجام شده و توام با جنگ روانی با هماهنگی مجموعهای از نیروهای داخلی و همکاری برخی کشورهای همسایه و البته تمهیدات رژیم صهیونیستی بستر سازی لازم برای این اقدامات انجام شده است.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56741
🗂منبع : شهدای ایران
تحولات_منطقه
#جهان_اسلام
#خاورمیانه
#سوریه
#غرب
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
تکلیف ایران و مقاومت پس از سقوط اسد چیست؟
ایران در سوریه ریشه دارد و پرونده دمشق حتی بعد از بشار اسد نیز به راحتی برای جمهوری اسلامی بسته نخواهد شد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56744
🗂منبع : جهان نیوز
تحولات_منطقه
#ایران
#مقاومت
#سقوط_اسد
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
چرا رژیم صهیونیستی نیاز به هرج و مرج در سوریه دارد؟
حسینی به جماران گفت: درباره تعامل درباره دولت سوریه ابتدا باید ببینیم دشمنان ما و صهیونیسم بین الملل دنبال چه هدفی در سوریه است. ما روی ضد اهداف آنها با این دولت تعامل کنیم؛ دیگر نباید با این نگاه که اینها عوامل صهیونیست هستند، به حاکمان جدید سوریه نگاه کرد. شاید واقعا عوامل اسرائیل هم در میان آن ها باشند، اما با این نگاه، تعاملی شکل نمی گیرد. من معتقدم باید این مهاجمان را افرادی نزدیک به ترکیه با تفکرات اخوانی تحلیل کنیم و روی مسائل استراتژیک با آنها به توافق برسیم. به عنوان مثال، اسراییل به دنبال تغییر جغرافیای سیاسی کشورها هست، پس باید حفظ تمامیت ارضی سوریه را یکی از محورهای تعامل با دولت جدید سوریه قرار دهیم. اسرائیل به دنبال جداسازی کردها و یا دروزی ها از سوریه است و باید با این نگاه مقابله کرد و در این جهت با ترکیه همگرایی ایجاد کرد؛ چرا که امنیت ملی ما هم به این شکل تأمین می شود.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید👇)
https://donyayetahlil.com/archive/56747
🗂منبع : جماران
تحولات_منطقه
#رژیم_صهیونیستی
#مقاومت
#سوریه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
منتخب روزنامههای روز۲۱آذر ۱۴۰۳
#فرهیختگان #آرمانملی #کیهان #دنیای_اقتصاد #وطن_امروز #آفتاب #خراسان #اعتماد #جوان #طلاعات #صبحنو #ابتکار #صبح_اقتصاد #جامجم #شهروند #همشهری #مردم_سالاری
👇👇👇👇