eitaa logo
دوستان مهدوی علیه السلام
1.6هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
5.3هزار ویدیو
66 فایل
ارتباط با ادمین لطفا مطالب کانال را همراه با لینک به نیت قربه الی الله انتشار بفرمایید⚘ @gooleNarges124
مشاهده در ایتا
دانلود
الحمدلله یه بزرگواری ۴۰۰ هزار تومن کمک کردن ،الهی عاقبتشون ختم بخیر بشه صلوات 😊🌻⚘☘🥀
لطفا به شماره کارتی که گذاشتم واریز کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از نماز شب
سلام روز بخیر🌸 خیلی از شما بزرگواران سوال دارید که شرایط شرکت در چله نمازشب به چه صورت است؟ این چله شرایط و آداب خاصی داره که در ادامه توضيحات تکمیلی را عرض خواهیم کرد. زمان شروع چله، ۲۲اسفند ماه می باشد.
🔴 نمــاز شــب سیزدهم مـاه شعبان برای آمرزش همه گناهان و دوری از آتش جهنم 🔵 پیامبر اکـرم ﷺ فرمودند: 🟡 هركس در در شب سيزدهم ماه شعبان دو ركعت نماز بخواند در هر ركعت حمد یکبار و سوره‌ى «وَ اَلتِّينِ وَ اَلزَّيْتُونِ» را یک بار بخواند،  گويى كه دویست برده از فرزندان حضرت اسماعيل عليه السّلام را آزاد كرده است و نيز همانند روزى كه از مادر متولد شده، از گناهان بيرون مى‌آيد و خداوند دورى از آتش جهنم را براى او مى‌نويسد و همدم حضرت محمدصلّى اللّه عليه و آله و سلّم و حضرت ابراهيم عليه السّلام مى‌گردد. 📚 اقبال الاعمال ص ۶۹۰ 🛑 چه خوب است که این نماز ساده و پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم. 🔵 نماز پر فضیلت شب ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ ماه شعبان فراموش نشه.
🎥روایت کفاشی که با امام زمان علیه السلام شوخی داشت! 🎙 📺 ┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نگذارید نیمه شعبان کم رنگ بشود، امام زمان را شناختید، محبت کردید، باید یاری هم بکنید. مشکلات اقتصادی مشکلات اقتصادی، مشکلات کشور ما را از امام زمان غافل نکند. هرکسی به اندازه توانش.... 🔊 سخنان بسیار شنیدنی دکتر رفیعی درباره و امام زمان عجل الله فرجه. 🌺
استاد الهی: ▫️همه کاره عالم وجود امام است؛ اگر می‌خواهی تحت تربیت ویژه امام زمان علیه السلام باشی، دنبال رضایتش باش. ▫️اگر شما یک‌سال این‌کار را کردی و مدام به امامت توجه کردی، که او راه را به تو نشان بدهد، بعد تو با راه او جلو رفتی، امام در وجودت تصرف می‌کند. ▫️«من لزمنا لزمناه» هر کس با ماست، دستش را می‌گیریم؛ «و من فارقنا فارقناه» هر کس از ما جدا شد، می‌گوئیم برو، فاصله می‌اندازیم. ▫️حضرت فرمود: در راه باشید، ولو با لغزش. ▫️یک دفترچه بگذار، به امام زمان علیه السلام عریضه بنویس. هر روز گزارش کار بده. حضرت آن را می‌خواند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا