9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️ دخترم میپرسه خدا از کجا اومده؟ بهش چی بگم؟
🎙 پاسخ استاد محمدی شاهرودی را بشنوید
🕋 @doostibakhoda
💠 امید به خدا
🔸 امام علی(علیه السلام):
تمام امیدتان به خدا باشد و به غیر خدا امیدوار نباشید.
📚 غررالحکم/ج1/ص133
✍🏼 خدا همیشه هست، خدا قدرت دارد، تمام هستی از اوست، اراده کند می آفریند و می میراند، در حالی که دیگران محدود و ناتوان و ضعیف اند.
#احادیث_روزانه
🕋 @doostibakhoda
1_2133757553.mp3
3.46M
فایل | #صوتی
💠حجت الاسلام عالی
حضرت موسی علیه السلام و عزیز ترین بنده
🕋 @doostibakhoda
💠امیرالمومنین علیهالسلام:
❌زشت ترین خیانت فاش کردن راز است
🕋 @doostibakhoda
🔸نظارت شهید بر ۱۲۰۰۰ جنگزده در مشهد
🔹شهيد عبدالرضا استيرى در سال ۵۶ در رشته مهندسى برق دانشگاه مشهد پذيرفته شد. او فعاليت هاى زيادى در مشهد داشت از جمله اينکه ۱۲۰۰۰ جنگ زده تحت نظارت او بودند. او هم خود درس مى خواند و هم به عرب ها درس مى داد و درس هاى قرآنى را خيلى مى خواند و در فعاليت هاى پيش از انقلاب و پس از آن خيلى فعال بود و حدود ۶ بار به جبهه اعزام شد.
🔹مادر شهيد نقل مىکند: " در خواب ديدم که جايى مثل پل صراط بود، همه ما ايستاده بوديم و مىترسيديم که عبور کنيم عبدالرضا آمد و گفت: چرا رد نمىشويد و خودش خيلى راحت از روى پل رد شد. "
#معرفی_شهید #شهید_دفاع_مقدس
🕋 @doostibakhoda
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 آیه روز:
وَ إِذْ غَدَوْتَ مِنْ أَهْلِكَ تُبَوِّئُ الْمُؤْمِنِينَ مَقَاعِدَ لِلْقِتَالِ وَ اللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (آل عمران / آیه ۱۲۱
📋خدایی که شنوا و دانا است؛ ماجرای آموزنده غزوه احد به تفصیل در آیات سوره آل عمران بیان شده است. ماجرایی که در روایت خداوند از اتفاقات آن می توان به حقایق عظیمی از سنت های الهی و چگونگی رقم زدن حوادث و اتفاقات توسط خداوند پی برد. در اولین آیه مربوط به این جنگ، خداوند به خروج پیامبر از مدینه برای تعیین محل رویارویی اشاره دارد. در آن روز گفتگوهاى زيادى در ميان مسلمانان بود و درباره انتخاب محل جنگ و اينكه داخل مدينه يا بيرون مدينه بوده باشد، در ميان مسلمانان اختلاف نظر شديد بود، و پيامبر پس از مشورت كافى نظر اكثريت مسلمانان را انتخاب كرد و لشكرگاه را به بيرون شهر و دامنه كوه احد منتقل ساخت . نکته جالب این است که طبعا در اين ميان، افرادى بودند كه در دل نیت هایی را پنهان مى داشتند و به دلایلی حاضر نبودند آن ها را شفاف بیان نمایند. جمله "و الله سميع عليم" گويا اشاره به اين پنهانکاری های افراد است. يعنى خداوند هم سخنان آن ها را مى شنيد و هم از اسرار درونشان آگاه بود. یعنی مومن آنچه را که وظیفه دارد را باید انجام دهد و نباید از آنچه که در کنترلش نیست بترسد. خدایی پشتیبان مومنان است که هم شنوا و هم دانا است و قطعا در صورتی که مومنان درست عمل کنند، به وقتش از آن ها حمایت خواهد نمود.
🔶 ترجمه:
و (به یاد آور) زمانى را كه صبحگاهان، از میان خانواده خود، جهت انتخاب اردوگاه جنگ براى مؤمنان، بیرون رفتى! و خداوند، شنوا و داناست (گفتگوهاى مختلفى را كه درباره طرح جنگ گفته مى شد، مى شنید; و اندیشه هایى را كه بعضى در سر مى پروراندند، مىدانست).
#توحید ، #جهاد ، #سیاست ، #سنت_الهی
🌼هر روز یک آیه🌼
🕋 @doostibakhoda
🔔 تلنگر
💠🌷گویند : صاحب دلى ، براى اقامه نماز به مسجدى رفت. نمازگزاران ، همه او را شناختند ؛ پس ، از او خواستند ڪه پس از نماز ، بر منبر رود و پند گوید.
💠🌷 پذیرفت نماز جماعت تمام شد. چشم ها همه به سوى او بود. مرد صاحب دل برخاست و بر پله نخست منبر نشست.
💠🌷بسم الله گفت و خدا و رسولش را ستود. آن گاه خطاب به جماعت گفت :
مردم! هر کس از شما ڪه مى داند امروز تا شب خواهد زیست و نخواهد مرد ، برخیزد! ڪسى برنخاست.
💠🌷 گفت :حالا هر ڪس از شما ڪه خود را آماده مرگ ڪرده است ، برخیزد !
باز ڪسى برنخاست.
💠🌷گفت : شگفتا از شما که به ماندن اطمینان ندارید ؛ اما براى رفتن نیز آماده نیستید
✨✨#امام_زمان
گاهی_یک_تلنگر_کافیست
🕋 @doostibakhoda
ّ🦋 سـ🍁ـلام
روزتون پراز خیر و برکت 💐
امروز چهارشنبه
☀️۱ آذر ۱۴۰۲ ه. ش
🌙۸ جمادی الاول ۱۴۴۵ ه ق
قال الصادق علیه السلام:
🔹لاَ تُطْلِعْ صَدِيقَكَ مِنْ سِرِّكَ إِلاَّ عَلَى مَا لَوِ اِطَّلَعَ عَلَيْهِ عَدُوُّكَ لَمْ يَضُرَّكَ فَإِنَّ اَلصَّدِيقَ قَدْ يَكُونُ عُدُّواً يَوْماً مَا.
🔸رازى را با دوست خود بازگو کن كه اگر دشمن تو آن را شنيد، به تو آسيبی نرسد، زيرا چه بسيار دوستان كه سرانجام دشمن شوند.
📚 امالی صدوق باب نود و پنجم
جلد ۱ صفحه ۳۷۰
🕋 @doostibakhoda
1_3997704309.mp3
3.06M
🔊 تفسیر صوتی قرآن کريم🌹
✍مهمترین وظیفه پیامبران چیه؟
✍نوع برخورد مردم با پیامبران چگونه بوده است؟
🎙مفسّر: حاج آقای #قرائتی
📖 سوره #انعام_آیه_48
📖 سوره #انعام_آیه_49
📲در ثواب تبلیغ معارف قرآن سهیم باشید
💠منبع: تفسیر گویای قرآن کریم
🕋 @doostibakhoda
💠پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله والسلم :
لِلمُؤمِنِ عَلَى المُؤمِنِ سَبعَةُ حُقوقٍ واجِبَةٍ مِنَ اللّهِ عز و جل عَلَيهِ: الإِجلالُ لَهُ في عَينِهِ، وَ الوُدُّ لَهُ في صَدرِهِ، وَ المُؤاساةُ لَهُ في مالِهِ، و أن يُحَرِّمَ غيبَتَهُ، و أن يَعودَهُ في مَرَضِهِ، و أن يُشَيِّعَ جَنازَتَهُ، و أن لا يَقولَ فيهِ بَعدَ مَوتِهِ إلاّ خَيرا
🔹خداوند عز و جل، براى مؤمن بر مؤمن، هفت حقْ واجب كرده است: او را به چشمْ بزرگ بدارد؛ او را به دلْ دوست بدارد؛ از مال خود به او ببخشد؛ غيبتش را حرام شمارد؛ به هنگام بيمارى به عيادتش برود؛ در تشييع جنازهاش شركت كند؛ و پس از مرگش جز به نيكى از او ياد نكند.
📚كتاب من لا يحضره الفقيه : ج۴ ص۳۹۸ ح۵۸۵۰
🕋 @doostibakhoda
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
💢 سیره رسول خدا در استفاده از وسیلههایشان
غزالی در احیاء العلوم میگوید:
🔹 از اخلاق رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم این بود که حیوانات و اسلحه و اثاث خود را نامگذاری میکرد. نام پرچمش «عقاب» و نام شمشیرش که در جنگها همراه داشت «ذوالفقار» و شمشیر دیگرش «مخذم»، دیگری «رسوب» و دیگری «قضیب» بود.
🔸 قبضه شمشیر آن حضرت به نقره آراسته بود.
🔹 کمربندی که میبست از چرم بود و سه حلقه نقره به آن آویزان بود.
🔸 نام کمان آن حضرت «کتوم» و جعبه تیرش «کافور» بود. اسم ناقه آن جناب «عضباء»، استرش «دلدل»، الاغش «یعفور» و گوسفندی که از آن شیر میآشامید «عینة» بود.
🔹 آن حضرت ظرفی از سفال داشت که با آن وضو میگرفت و از آب آن میل میکرد. مردم برای تبرک کودکان خود را میفرستادند و وارد منزل حضرت میشدند -بدون اینکه کسی از آنان ممانعت کند- آنگاه اگر ظرف آبی پیدا میکردند، میآشامیدند و به صورت و بدن خود برای تبرک میمالیدند.
📚 کتاب #سنن_النبی
#سنت
#نامگذاری_وسایل
┈┈••✾•🍃🌷🍃•✾••┈
🕋 @doostibakhoda