7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸راه محافظت از فرزندانمان در این دوران که شیطان از همه طرف حمله ور شده، چیست؟
🔹شیوه برگزاری مجالس اهل بیت به نحوی که همه بتوانند برگزار کنند.
🕋 @doostibakhoda
1_7801627437.mp3
2.51M
🎵امیر بودن
🔹مفهوم « امیر بودن » کودک در ۷ سال اول که در روایات به آن تاکید شده به چه معناست؟
👶مجموعه کلیپهای تربیت فرزند (قسمت ۱)
#کلیپ_صوتی #تربیت_فرزند
🕋 @doostibakhoda
۱۶ آذر روز شهادت دانشجویان بصیر، روز بصیرت نسل جوان و فرهیخته، روز دشمن شناسی، روز یادآوری مجاهدت، مقاومت، استقامت و مراقبت دینی، بر رهروان فرهنگ جهاد و شهادت در همه عرصهها، گرامی باد.
#روز_دانشجو
#بصیرت
🕋 @doostibakhoda
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 آیه روز:
قَالُواْ يَا شُعَيْبُ أَصَلاَتُكَ تَأْمُرُكَ أَن نَّتْرُكَ مَا يَعْبُدُ آبَاؤُنَا أَوْ أَن نَّفْعَلَ فِي أَمْوَالِنَا مَا نَشَاء إِنَّكَ لَأَنتَ الْحَلِيمُ الرَّشِيدُ (هود / آیه 87)
📋 پاسخ مفسدان اقتصادی به مصلحان؛ زمانی که شعیب پیامبر از مفسدان اقتصادی جامعه اش خواست که در مبادلات تجاری خود رعایت انصاف و حق را بکنند، با پاسخ جالبی از سوی آن ها مواجه شد. آن ها به او گفتند که آیا نمازت باعث شده که ما را از سنت عبادی پدرانمان نهی کنی و نگذاری آن چنان که می خواهیم در اموالمان دخل و تصرف کنیم؟ آن ها هوشمندانه مغلطه کردند. در این که هرکسی حق تصرف در اموالش را دارد شکی نیست. اما هیچ عقل سلیمی نمی پذیرد که با این استناد، فردی فرد دیگر را فریب دهد (کم فروشی یا گران فروشی) یا به گونه ای تجارت کند که منجر به اخلال در اقتصاد جامعه شود (مانند قاچاق و یا احتکار و ...) یا اموالش را در راه به فساد کشاندن جامعه هزینه نماید.
🔶 ترجمه:
گفتند: اي شعيب آيا نمازت تو را دستور ميدهد كه ما آنچه را پدرانمان ميپرستيدند ترك گوئيم ؟ و آنچه را ميخواهيم در اموالمان انجام ندهيم ؟ تو مرد بردبار و رشيدي هستي ؟
#اجتماعی ، #سیاست ، #اقتصاد، #فساد ، #کم_فروشی ، #اموال
🌼هر روز یک آیه🌼
🕋 @doostibakhoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️امام صادق علیه السلام در تفسير آيۀ: ﴿إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ﴾ فرمودند:
اللَّيْلَةُ فَاطِمَةُ وَ الْقَدْرُ اللَّهُ فَمَنْ عَرَفَ فَاطِمَةَ حَقَّ مَعْرِفَتِهَا فَقَدْ أَدْرَكَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ وَ إِنَّمَا سُمِّيَتْ فَاطِمَةُ لِأَنَّ الْخَلْقَ فُطِمُوا عَنْ مَعْرِفَتِهَا...
💬 منظور از «ليلة» فاطمه سلام الله علیها است و منظور از «القدر» خداوند است،
پس هر کس بتواند فاطمه سلام الله علیها را آن طور که باید، بشناسد شب قدر را درک كرده است
و همانا او فاطمه ناميده شد چون مردم از كسب معرفت واقعى نسبت به او عاجز هستند.
📚 تفسیر فرات کوفی، ص۵۸۱.
🕋 @doostibakhoda
1_7757363340.mp3
2.36M
🎵فرزندان مؤمن
🔸چگونه فرزندانی با ایمان تربیت کنیم؟
🔹چهار روش و تکنیک برای افزایش ایمان کودکان
👶مجموعه کلیپهای تربیت فرزند (قسمت ۲)
#کلیپ_صوتی #تربیت_فرزند
🕋 @doostibakhoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راز صحیح دعا کردن و نزدیک شدن به اجابت
🎙 #استاد_فاطمی_نیا
⏱ #سخنرانی_کوتاه
📺 #تصویری
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🕋 @doostibakhoda
💠 نیّت نماز شب
هیچ بندهای نیست که قصد کند پاسی از شب را برای نماز برخیزد اما خواب بماند، جز این که خوابش صدقه ای باشد که خداوند آن را از طرف او بدهد و ثواب نیّتی که کردهاست، برایش منظور گردد.
پیامبر خدا (ص)
منتخب میزان الحکمه-ح 3665 📗
👈 از کدام معشوق و وجودی، چنین عکسالعملی سراغ دارید؟ | فشارهای مالی-آبرویی جامعهی بشری بجهت دیرکردها را مقایسه کنید با این واکنشِ پروردگار که مقیاس سنجش را نیّتها و تلاشها قرار داده نه اعمال و نتایج... | ما، نظام ارزیابیِ مالی-تحصیلی یا خانوادگیمان را چقدر چنین چیدهایم؟ (آیا در برخورد با اعمال دیگران، ملاک اساسی را نیت آنها قرار میدهیم؟!)
🕋 @doostibakhoda
زندگی،،،
فقط رسیدن به اهداف نیست؛
زندگی مسیرِ آرامش است...
در راهِ رسیدنهای بیجا نجنگ!
گاه کوتاه بیا و آرام بگیر
و در خلوتِ خویش
آرامشت را بساز...🌱
#امام_زمان
🕋 @doostibakhoda
🌺ّ🦋 سـ🍁ـلام
روزتون پراز خیر و برکت 💐
امروز جمعه
☀️۱۷ آذر ۱۴۰۲ ه. ش
🌙۲۴ جمادی الاول ۱۴۴۵ ه ق
وقتى زمان ارتحال فاطمه فرا رسيد، به اميرالمؤمنين عليه السلام وصيت كرد كه او خود كارش را عهده دار شود، و شبانه دفنش كند، و قبرش را صاف و بى نشان سازد. اميرالمؤمنين عليه السلام آن را خود به عهده گرفت، و او را دفن كرد و قبر فاطمه را صاف و بى نشان ساخت.
📚 الأمالی للمفيد، صفحه۲۸۱
🕋 @doostibakhoda
1_4201103257.mp3
1.59M
🔊 تفسیر صوتی قرآن کريم🌹
✍هر خبری به وقتش اتفاق میافتد و بالاخره خواهید فهمید.
🎙مفسّر: حاج آقای #قرائتی
📖 سوره #انعام_آیه_67
📲در ثواب تبلیغ معارف قرآن سهیم باشید
💠منبع: تفسیر گویای قرآن کریم
🕋 @doostibakhoda