📌 درگذشت آیت الله محمد صادقی تهرانی
🔹 محمد صادقی تهرانی، در سال ۱۳۰۵ ش در تهران متولد شد. بعد از دوره ابتدایی و مقدمات حوزه، در سال ۱۳۲۰ ش عازم قم شد و در فیضیه ساکن شد. او از درس فلسفه امام خمینی و فقه آیت الله بروجردی و فلسفه علامه طباطبایی بهره برد.
🔻 پس از ۱۰ سال سکونت در قم به تهران بازگشت و علاوه بر شرکت در درس سید احمد خوانساری، در امتحان استادی دانشگاه شرکت کرد و همراه با شهید مطهری قبول شد. در دانشکده معقول و منقول، چهار لیسانس حقوق، علوم تربیتی، فلسفه و فقه و سپس دکترای عالی معارف اسلامی دریافت کرد. در همین دانشکده نیز سه سال به تدریس فلسفه اسلامی پرداخت.
🔹 با آغاز نهضت ملی شدن صنعت نفت با کاشانی همکاری کرد و در میان دانشجویان سخنرانی ایراد مینمود. به خاطر سخنرانی علیه پهلوی تحت تعقیب قرار گرفت و به ناچار به عربستان سعودی گریخت. در مکه علاوه بر تبلیغ علیه پهلوی، به مناظره با علمای وهابی و تبلیغ شیعه پرداخت. فعالیت های او در مکه به بازداشت و اخراجش منجر شد. با بازگشت امام خمینی به تهران، وی پس از ۱۷ سال به ایران بازگشت.
▫️فعالیت او پس از انقلاب با برپایی نماز جمعه در تهران و شهرستان ها آغاز شد. در دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران هم نمازجمعه برگزار کرد تا اینکه امام، مرحوم طالقانی را به امامت جمعه تهران منصوب کرد. سرانجام در ۱۵ ربیع الثانی ۱۴۳۲ ق در قم درگذشت.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_15
#صادقی_تهرانی
🕋 @doostibakhoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چرا جوونا ازدواج رو به تاخیر میندازن؟
🕋 @doostibakhoda
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت دوم
📚 موضوع: انس با قرآن
📖تفسیر آیه ۲۵۷ سوره مبارکه بقره
🗓۱۳۹۳/۰۴/۰۸
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
🕋 @doostibakhoda
💎روایت داروی امام کاظم علیه السلام💎
✅ به این داروی توصیه شده از سوی حضرت امام کاظم صلوات الله علیه دقت فرمائید:
محَمَّدُ بْنُ سِنَانٍ عَنِ الإمام علي بن موسی الرِّضَا صلوات الله علیه قَالَ:سَمِعْتُ الإمام مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ صلوات الله علیه وَ قَدِ اشْتَكَى فَجَاءَهُ الْمُتَرَفِّعُونَ بِالْأَدْوِيَةِ يَعْنِي الْأَطِبَّاءَ فَجَعَلُوا يَصِفُونَ لَهُ الْعَجَائِبَ / فقَالَ صلوات الله علیه :أَيْنَ يَذْهَبُ بِكُمْ اقْتَصِرُوا عَلَى سَيِّدِ هَذِهِ الْأَدْوِيَةِ الْإِهْلِيلَجِ وَ الرَّازِيَانَجِ وَ السُّكَّرِ فِي اسْتِقْبَالِ الصَّيْفِ ثَلَاثَةَ أَشْهُرٍ فِي كُلِّ شَهْرِ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ وَ فِي اسْتِقْبَالِ الشِّتَاءِ ثَلَاثَةَ أَشْهُرٍ كُلَّ شَهْرٍ ثَلَاثَةَ أَيَّامٍ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ وَ يُجْعَلُ مَوْضِعَ الرَّازِيَانَجِ مَصْطَكَى فَلَا يَمْرَضُ إِلَّا مَرَضَ الْمَوْت.
روزی حضرت امام کاظم صلوات الله علیه مریض شده بودند پزشکان را نزد حضرت آورده و هر طبیبی نسخهای عجیب (و پیچیده) ارائه کرد.
حضرت فرمودند : شما را به کجا میبرند؟ (چرا به شرق و غرب میروید؟) به سرور و سید این داروها اکتفا کنید «هلیله و رازیانه و شکر» سه ماه قبل از تابستان، هر ماه سه بار (ده روز یکبار) و«هلیله و مصطکی و شکر» سه ماه قبل از زمستان، در هر ماه سه روز (هر ده روز یکبار) کسی که از این برنامه استفاده نماید ، مریض نمی شود مگر به مریضی مرگ.(مگر اجل شخصی مقدر و حتمی شده باشد که نتواند این دارو آن را درمان نماید و الّا هر نوع بیماری را درمان خواهد کرد به شرط استفاده در سر تاریخ و زمان تعیین شده).
📚طب الائمه ج ۱ ص ۵۰
📚الفصول المهمه فی اصول الائمه (تکمله الوسائل) ج ۳ ص ۵۴
📚مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل ج ۱۶ ص ۴۴۲
📚بحارالانوار ج ۵۹ ص ۹۹
🕋 @doostibakhoda
1_13982830147.mp3
3.7M
#امام_زمان
ترانۀ عشق ، بهانۀ عشق ، تو میراث جاودانۀ عشق
زِ دیده نهان ، امیر جهان ، به دور تو گردم امام زمان
مجنون لیلای من ، دوری ای وای من
سوزان غمهای من ، میمیرم
ناله خیزد از جان ، دل شد غرق طوفان
اشکم همچون بارون ، میمیرم
... بیا بیا ، یوسف زهرا بیا ...
... مولا مولا ، بیا بیا بیا آقا ...
غم غزلم ، عزیز دلم ، بیا و اجابت کن اَلعَجلم
سرود بهار، بیا تو نگار ، بیا که بگیرد دل از تو قرار
بی تابِ روی تو ، حیران در کوی تو
عطر دلجوی تو ، بی تابم
هستی دلدار من ، آقا غمخوار من
بین حال زار من ، بی تابم
... بیا بیا ، یوسف زهرا بیا ...
... مولا مولا ، بیا بیا بیا آقا ...
تبسم تو ، تکلم تو ، دلم شده غرق ترحم تو
حیات منی ، ممات منی ، تو تنها راه نجات منی
هستم دلخون تو ، از غم محزون تو
مولا مجنون تو ، آواره
از چه پنهان رویت ، چشمم هر دم سویت
حیرانم در کویَت ، آواره
... بیا بیا ، یوسف زهرا بیا ...
... مولا مولا ، بیا بیا بیا آقا
خوشنودی آقا
امام زمان عج
صلوات
💚💚
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🕋 @doostibakhoda
💠 رزق کم
🔸 امام صادق علیه السلام:
هرکس به جستجوى رزق و روزى کم بپردازد، این کار، او را به رزق و روزى فراوان مى رساند.
✍🏼هر کس رزق و روزى اندک را رها کند، موجب از دست رفتن روزى فراوان مى شود. نگویید من با این مقدار حقوق کار نمی کنم یا مشغول کاری نمی شوم که درآمدش کم است، چون هم اعتبار دنیا از دست می رود هم عنایت خدا.
📚فروع کافی/ج6/ص63
🕋 @doostibakhoda
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷 آیه روز:
هُوَ الَّذِي أَخْرَجَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ مِنْ دِيَارِهِمْ لِأَوَّلِ الْحَشْرِ مَا ظَنَنْتُمْ أَنْ يَخْرُجُوا وَ ظَنُّوا أَنَّهُمْ مَانِعَتُهُمْ حُصُونُهُمْ مِنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَيْثُ لَمْ يَحْتَسِبُوا وَ قَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُمْ بِأَيْدِيهِمْ وَ أَيْدِي الْمُؤْمِنِينَ فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ (حشر/ آیه ۲)
📋 اخراج یهود به اراده خدا؛ این آیه مربوط به نخستین تقابل مسلمانان با یهودیان در مدینه است. یهودیان به اتکای قلعه های مستحکمی که در آن ساکن بودند، بارها و بارها پیمان شکنی کردند، آنچنان که رسول خدا مجبور شد به جنگ آنها برود. نکته مهم این است خداوند اخراج و شکست آنها را به خودش منتسب می کند. سپس می فرماید شما هرگز گمان نمى كرديد كه آنها از اين ديار خارج شوند و آنها نـيـز گمان داشتند كه دژهاى محكمشان از شكست آنها و عذاب الهى مانع مى شود. بعنی برآوردهای منطقی خود مومنان و حتی دشمنان، حاکی از این بود که این فرار جمعی یهودیان به خاطر توان دفاعی بالایشان غیرممکن است! اما اراده خدا آن را محقق کرد. در چارچوب همین اراده، یهودیان از جاهایی که فکرشان را نمی کردند، ضربه خوردند و از آن مهمتر خداوند ترسی از مومنان در دلشان انداخت که خودشان هم در کنار مومنان خانه هایشان را تخریب می کردند!
🌏 مناسبت : می گویند: "اسرائیل قدرت نظامی برتر منطقه است! بمب اتم دارد. همه غرب و جهان عرب کنارش هستند! نابودی کشوری مانند اسرائیل غیرمنطقی و غیرممکن است!" بگذارید بگویند. ما می نگریم خدا چه می گوید. ما می گوییم خدا همان خدا است. آن زمان خدا یهودیان را از خانه هایشان اخراج کرد، الان هم می تواند. آن زمان از جایی که گمان نمی کردند، ضربه خوردند، الان هم همینطور! آن زمان خدا ترس در دلشان انداخت که بگذارند و بگریزند، الان هم این امر شدنی است. برای خدا کاری ندارد! فاعتبرو یا اولی الابصار...
🔶 ترجمه:
او كسي است كه كافران اهل كتاب را در اولين برخورد (با مسلمانان) از خانه هايشان بيرون راند، گمان نميكرديد آنها خارج شوند، و خودشان نيز گمان ميكردند كه دژهاي محكمشان آنها را از عذاب الهي مانع ميشود، اما خداوند از آنجا كه گمان نميكردند به سراغشان آمد، و در قلب آنها ترس و وحشت افكند، به گونه اي كه خانه هاي خود را با دست خويش و با دست مؤمنان ويران ميكردند، پس عبرت بگيريد اي صاحبان چشم!
#سنت_الهی ، #یهود ، #جهاد
🌼هر روز یک آیه🌼
🕋 @doostibakhoda
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬🛑 اولین جایی که محبت حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو در زندگی دیدید
🕋 @doostibakhoda
🔸احساس مسئولیت شهید در برابر ناعدالتیها
🔹شهید حسن رفیق روحیهای شاد، ایمانی قوی و چهرهای خندان داشت. وی اهل مبارزه با دشمن بود و اوایل انقلاب اسلامی به خاطر احساس مسئولیت پا به پای مردم در تظاهرات مهم شرکت میکرد.
🔹این شهید والامقام به حلال و حرام مال، بسیار اهمیّت میداد. زمانی که دانش آموز بود از پدرش پول میگرفت و به دانش آموزان بیبضاعت، کمک میکرد.
🔹حسن رفیق قبل از انقلاب عکس ها و اعلامیه های حضرت امام را از دوستان خود در مشهد می گرفت و در تظاهرات و راهپیمایی ها بین مردم پخش می کرد.
#معرفی_شهید
#شهید_انقلاب
🕋 @doostibakhoda
#داستان_آموزنده
🔆خشم پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم ) از سخن بلال
عصر رسول خدا (ص ) بود بانوئى دردمند و رنجور از دنيا رفت ، هر كس با خبر مى شد طبق معمول مى گفت : آن زن از دنيا راحت شد، چنانكه روزمره شنيده مى شود كه اگر كسى در اين دنيا بسيار در رنج و درد باشد و بميرد مى گويد راحت شد، بلال حبشى نيز بر اين اساس ، به حضور رسول خدا (صل الله علیه وآله و سلم ) آمد و گفت :
ماتت فلانة فاستراحت : فلان زن مرد و راحت شد.
پيامبر (صل الله علیه وآله و سلم ) از اين سخن بلال خشمگين شد و به او فرمود: انّما استراح من غفر له : بدانكه كسى راحت شود كه مورد آمرزش قرار گيرد يعنى هر كسى كه - در هر حال باشد - بميرد، راحت نمى شود، بلكه آغاز ناراحتى او است جز كسى كه بر اثر ايمان و تقوى ، آمرزيده گردد، چنين كسى راحت مى شود.
📚داستان دوستان، جلد پنجم، محمد محمدى اشتهاردى
🕋 @doostibakhoda
ّ🦋 سـ🍁ـلام
روزتون پراز خیر و برکت 💐
امروز یکشنبه
☀️۲۹ مهر ۱۴۰۳ ه. ش
🌙۱۶ ربیع الثانی ۱۴۴۶ ه ق
🔹امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
مَنْ نازَعَ وَ خاصَمَ قَطَعَ بَیْنَهُمُ الْفَشَلُ وَ ذاقُوا وَبالَ اَمْرِهِمْ وَ ساءَتْ عِنْدَهُ الْحَسَنَهُ وَ حَسُنَتْ عِنْدَهُ السَّیِّئَهُ وَ مَنْ ساءَتْ عَلَیْهِ الْحَسَنَهُ اَعْوَرَتْ عَلَیْهِ طُرُقُهُ وَاعْتَرَضَ عَلَیْهِ اَمْرُهُ وَضاقَ عَلَیْهِ مَخْرَجُهُ وَ حَرِیٌّ اَنْ یَرْجَعَ مِنْ دینِهِ وَ یَتَّبِ غَیْرَ سَبیلِ الْمُؤْمِنینَ؛
کسانی که به کشمکش و دشمنی با یکدیگر بپردازند، دچار سستی می شوند و سرانجام بدِ کارشان را می چشند و در نزدشان خوبی، بدی و بدی، خوبی جلوه می کند، در نتیجه راهشان را درست نمی بینند، کارشان دشوار و گریز گاهشان تنگ می شود، چنین کسان در معرض خروج از دین و پیروی از راه غیر مؤمنان هستند.
📗خصال، ص ۲۳۳
🕋 @doostibakhoda
1_9677376474.mp3
5.05M
🔊 تفسیر صوتی قرآن کريم🌹
✍رهبرانِ کفر چه کسانی هستند؟ و چگونه باید با آنها برخورد کرد؟
✍از خدا یا غیرخدا حساب ببریم؟
🎙مفسّر: حاج آقای #قرائتی
📖 سوره #توبه_آیه_12
📖 سوره #توبه_آیه_13
📲در ثواب تبلیغ معارف قرآن سهیم باشید.
💠منبع: تفسیر گویای قرآن کریم
🕋 @doostibakhoda