#ویژه
#سخن_معصوم
🏴شهادت جانسوز حضرت امام محمد تقی جواد علیه السلام تسلیت باد.
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
💠فرمایش آن حضرت در رابطه با امام زمان "عج" و اشاره به اصناف مردم در زمان غیبت.
🔰راوی می پرسد:
🔅 وَ لِمَ سُمِّی الْمُنْتَظَرَ؟
✅قَالَ: لِأَنَّ لَهُ غَیبَةً یکثُرُ أَیامُهَا وَ یطُولُ أَمَدُهَا فَینْتَظِرُ خُرُوجَهُ الْمُخْلِصُونَ وَ ینْکرُهُ الْمُرْتَابُونَ وَ یسْتَهْزِئُ بِذِکرِهِ الْجَاحِدُونَ وَ یکذِبُ فِیهَا الْوَقَّاتُونَ وَ یهْلِک فِیهَا الْمُسْتَعْجِلُونَ وَ ینْجُو فِیهَا الْمُسْلِمُون "
🔰چرا او را منتظَر می گویند؟» فرمود:
🔸۱- زیرا ایام غیبتش زیاد و مدّتش طولانی می شود پس کسانی که مخلص هستند همواره منتظر راستین ظهور آن حضرت هستند چون هیچ عاملی و مانعی برای مومن مخلص باز دارنده نیست حتی وسوسه های شیطانی.خود ابلیس اقرار می کند که وسوسه های من در دل بندگان مخلص خدا هر گز اثر نخواهد گذاشت.
🔅 لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ إِلاّٰ عِبٰادَكَ مِنْهُمُ اَلْمُخْلَصِينَ🔅
📚( سوره ص آیات ۸۲ و ۸۳)
🔸۲- شکاکان، انکارش می کنند.
🔸۳- منکران استهزا و مسخره می کنند ( متاسفانه در فضای مجازی بعضی ها اصل وجود آن حضرت را و بعضی غیبتش را زير سوال برده و مسخره می کنند)
🔸۴ - تعیین کنندگان وقت ظهورش، دروغ می گویند ( طبق روایت معتبر، زمان و وقت ظهور امام زمان"عج " مانند علم به زمان قیامت است غیر از خداوند متعال هیچ کس اطلاع ندارد و کسی حق ندارد بگوید ظهور آن حضرت نزدیک است یا دور فقط به ما توصیه شده که از خداوند متعال تعجیل در ظهورش را بخواهیم.
🔸۵ - عجله کنندگان و شتاب کنندگان در ظهورش، هلاک خواهند شد.
🔸۶-تسلیم شوندگان، نجات می یابند یعنی: کسانی که آن حضرت را شناخته و به وظایف شرعیشان عمل میکنند و راضی به رضای الهی و تسلیم امر او می باشند منتظر واقعی و راستین و طبق روایات افضل از اهل هرزمان می باشند.
💠علی "علیه السلام" فرمود:
🔅لاَ تُعَالِجُوا اَلْأَمْرَ قَبْلَ بُلُوغِهِ فَتَنْدَمُوا وَ لاَ يَطُولَنَّ عَلَيْكُمْ اَلْأَمَدُ فَتَقْسُوَ قُلُوبُكُمْ 🔅
🔳پیش از رسیدن این امر (ظهور حضرت مهدی علیه السلام) عجله و شتاب نکنید که پشیمان می شوید و آن را دور نشمارید که دلتان قساوت می گیرد.
📚(بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۲۳)
🔅اللهم عجل لولیک الفرج🔅
👉 @Fatemiyeh_alyasin
👉 @raveshsonnati
با سلام خدمت مخاطبین عزیز
در موقعیت حساسی قرار گرفته ایم
لازم دیدم مطلبی کوتاه عرض کنم.
در تاریخ ۱۷ خرداد امسال قبل از اعلام نتایج صلاحیت ها ، جبهه اصلاحات ایران جلسه ای با حضور نامزدهای اصلاح طلب برگزار کرد و میثاقنامه ای را امضا کردند و نامزد نهایی اصلاحات (که در نتیجه آقای پزشکیان شد ) را موظف کردند که به شکل کتبی تعهد بدهد که به آن میثاقنامه پایبند باشد.
مفاد میثاق نامه را می تواند از سایت ها ببینید. یکی از بندهای اساسی آن پایبندی به اصلاحات ۱۵ ماده ای سید محمدخاتمی است. با مطالعه کامل بیانیه خاتمی به وضوح خواهید دید که اصلاحات به این کشور عزیز منهای دین در شکل واقعی اش فکر می کند و نگاهش به دین غیر از چیزی است که در بنیاد و واقع آن وجود دارد ( یعنی دین مبتنی بر عقائد حقه و فقه جواهری ) . دین موافق با جمهور و آنچه که مردم ایران بخواهند!!!
از این رو برخورد لازم دیدم مخالفت خود را با رای دادن به مسعود پزشکیان که تعهد کتبی بر اجرای میثاق نامه و اصلاحات ۱۵ ماده ای خاتمی داده است ابراز کنم. و به تبع پیشنهاد می دهم به کاندید رقیب ایشان یعنی جناب دکتر سعید جلیلی - که حداقل به لحاظ مبانی فکری موافق با اصول اسلام است و در جزییات امور کشور برنامه هایی دارند- رای داده شود. امیدواریم بتوانند با پیروزی در انتخابات به برنامه ها جامه عمل بپوشانند.
«خادم طلاب ، شیخ حامد احمدی»
کلام مرحوم علامه جامع ذوالفنون میرزا ابوالحسن شعرانی راجع دشواری علم فقه و عظمت فقهاء :
«مشكلترين علوم، علم فقه است يكى به دليل زياد بودن مقدمات آن و ديگرى آنكه يك فقيه امكان ندارد در رشتۀ خود مهارت كافى به دست آورد مگر آنكه از استعدادى جامع بهرهمند باشد كه اين كمتر براى كسى اتفاق مىافتد. كسى كه همواره با تدريس ممارست داشته، و استعداد افراد را بررسى كرده باشد، مىداند كه پارهاى از ذهنها مستعدّ درك مسائل ادبى هستند، و فهم منطق و رياضى بر آنها دشوار است: زيرا آن توانايى لازم براى تحليل مسائل را ندارند و نمىتوانند معانى و مفاهيمى را كه به ذهنشان وارد مىشود، مقدمهچينى كرده، نتيجه بگيرند يا صغرى و كبراى آنها را از هم تميز دهند. و لذاست كه علم كلام مناسب با اين افراد نيست. اينان در بعضى مسائل فقه نيز كند و ديريابند و علم اصول نيز بر آنها دشوار است و تنها به امورى كه نيازمند فكر و تحقيق نيست و به ذوق و نقل مىانجامد، بسنده مىكنند.
بعضى از افراد و اذهان در برخورد با اخبار و تواريخ، هيچ توجهى به قرائن صدق و كذب آنها ندارند و به نقل تنها، و خالى از هر قرينهاى مىپردازند. نزد اينان اخبار «متواتر» مانند «آحاد» و «راجح» مانند «مرجوح» است. آنها سليم النفس، سادهانديش، و خوشگمان نسبت به همه چيز، هستند.
براى اهل تحقيق درك دقيقترين دانشها و مشكلترين مسائل، آسان است. هرچند كه همين ذهن دقيق اهل تحقيق، گاهى از درك لطافتهاى ادبى و زيباييهاى گفتارى، ناتوان مىماند.
اما يك فقيه بايد مستعدّ درك همۀ اين امور باشد؛ زيرا فقه، تمام اين اقسام را دربر مىگيرد؛ برخلاف فلسفه و رياضى و نحو و غيره كه هركدام نياز به يك نوع استعداد خاص خود دارد.
و لذا كمتر كسى، آن مهارت كافى را در فقه مىيابد، با وجودى كه پيشقدمان در اين رشته - برخلاف ساير رشتهها - بسيار زيادند. و چون موضوع فقه، پيرامون «افعال مكلّفين» است و افعال مكلفين هم، مشتمل بر تمام كارها و وابسته به همۀ موجودات است، پس بايد ذهن فقيه به گونهاى باشد كه درك امور ذيل بر او آسان جلوه كند:
* اعداد و مساحتها و حساب.
* تاريخها و سيرهها.
* اخلاق مردم، و عادتهاى آنان در نقل اتفاقات، و نيز چگونگى تأثير اين عادات در تغيير وقايع.
* امراض نفسانى و خلوص نيت در عبادات.
* نحو، صرف، محسّنات گفتار و لغت.
* معاملات و حيلههاى معاملاتى، و عادات تجار در شيوۀ كارشان و نيز چگونگى زيان وارد شدن بر آنها.
* سياستها و غير اينها.
ذهن مستعد براى فهم تمام اين امور گوناگونى كه ذكر شد - و نيز آنهايى كه ذكر نكرديم - اندك است. و اينچنين است كه شخص نامستعد، چهرۀ اين علم را دگرگون مىكند و زمانى آن را به سوى فلسفه مىكشاند، زمانى به سوى ادبيات و در وقتى ديگر به سوى آنچه كه متناسب با انديشۀ او، و در راستاى فهم و ضمير اوست. «و كل ميسّر لما خلق له» (هركه را از بهر كارى ساختند).فقيه بايد حافظۀ قوى، دقتنظر، درك جان كلام مخاطب، را در خود جمع داشته باشد و اينها صفاتى است كه غالبا در يك ذهن گرد نمىآيد. رشتۀ فلسفه را «توانايى حافظه در تحليلگرى» كافى است. در اصول و كلام و منطق نيز اينچنين است. تفسير و حديث را «قدرت به خاطر سپارى و ذوق ادبى» بس است. در علم رجال و تاريخ نيز «ذكات و هوشيارى نسبت به قرائن صدق و كذب خبر و وجوه تعادل و تراجيح» كفايت مىكند.
هدف من از اين زيادهگويى آن بود كه مبادا حسد، تو را بدان سوى كشد كه نعوذ باللّه، بر فقها خرده بگيرى و آن اشتهار ايشان در مشرق و مغرب زمين، و موقعيت مهمشان در دلها را اغراقآميز بدانى و در نتيجه گامهايت بلغزد بعد از آنكه ثبوت يافته بود. فقها در صفات خويش يگانهاند.»
مدخل علم فقه ادوار، منابع، مفاهیم، کتابها و رجال فقه مذاهب اسلامی، صفحه 65
https://eitaa.com/joinchat/2499805228C7c39fe0c0c
هدایت شده از روش سنتیِ تحصیل علوم حوزوی
تاریخچه و معرفی کتاب مسیر طلبگی.pdf
121K
هر آنچه درباره این کتاب از قبیل:
۱. تاریخچه نگارش و نشر و چاپ،
۲. محتوا و سرفصل های کلی کتاب،
۳. مزایای اثر حاضر،
۴. قیمت و روش خریداری،
و مطالب دیگر، لازم است بدانید
#ویژه
#سخن_معصوم
✍ استاد علی مومنی
🏴رحلت جانسوز پیامبر اکرم "ص" و شهادت حضرت امام حسن مجتبی و حضرت امام رضا علیهماالسلام تسلیت باد. 🏴
✍وجود مبارک پیامبراکرم"ص" تجلی اعظم است. یعنی تمامی صفات کمال و جمال و جلال الهی به صورت کامل بر آن حضرت تجلی کرده است تا برای انسان ها برای رسیدن به تکامل، اسوه حسنه و الگو و سرمشق تمام عیار باشد. پس بر هر کمال جویی، لازم و ضروری است که تمامی ابعاد زندگی آن شخصیت بی نظیر را درک و در عمل پیاده کند.
✍ با اینکه قانع و زاهد بود ولی مردم را به کار و تلاش و فعالیت اقتصادی توصیه می کرد و می فرمود: فقر انسان را به کفر می کشاند به حاکمان و والیان و مسؤلان سفارش می کرد مدیریتشان طوری نباشد که مردم دچار فقر مالی شوند. در نتیجه به کفر و سست شدن عقیده شان منجر شود. چون ثروت و پول، مانند خون در رگهای بدن، منشأ حیات است. ولی فقر و ناداری، منشأ ذلت و خواری و بدبختی و نقص دین و عقل می باشد.
✍ به نظافت و پاکیزگی بدن و لباس و رنگ آن و تمیز نگاه داشتن مو و شانه کردن آن، اهمیت فوق العاده می داد و از همه بیشتر، در خانه خوش اخلاق بود.
✅ حقیقت کرامت و بزرگواری و دنائت و پستی در کلام حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام:
💠 قِيلَ فَمَا الْكَرَمُ قَالَ الِابْتِدَاءُ بِالْعَطِيَّةِ قَبْلَ الْمَسْأَلَةِ وَ إِطْعَامُ الطَّعَامِ فِي الْمَحْلِ قِيلَ فَمَا الدَّنِيئَةُ قَالَ النَّظَرُ فِي الْيَسِيرِ وَ مَنْعُ الْحَقِير
ترجمه:
از امام مجتبى"ع" سؤال شد:
🌼كرامت و بزرگواری چیست؟
فرمود: آغاز به بخشش پیش از درخواست نمودن و اطعام نمودن در وقت ضرورت و قحطى. سؤال شد: دنائت و پستى چیست؟ فرمود: كوچك بینى و دریغ از اندك.
📚منبع: (تحف العقول ص ۲۲۵)
✍خیر دنیا و آخرت در چیست؟
💠امام رضا علیهالسلام فرمود:
مردى به رسول خدا "ص" عرض كرد: به من صفتی بياموزيد كه خير دنيا و آخرت درآن جمع باشد، حضرت فرمودند: دروغ نگو.
📚(بحارالأنوار، ج ۷۲، ص۲۶۲)
🔆اللهم عجل لولیک الفرج🔆
👉 @Fatemiyeh_alyasin
👉 @raveshsonnati
هدایت شده از روش سنتیِ تحصیل علوم حوزوی
#ویژه
#سخن_معصوم
🏴شهادت حضرت امام حسن عسکری تسلیت باد.
💢امام حسن عسکری "ع" فرمود:
سپاس خداوندی را که مرا زنده نگه داشت، تا جانشینم (مهدی ) را که در سیرت و صورت شبیه ترین مردم به رسول خداست ببینم.خداوند اورا در پشت پرده نگه می دارد وسپس ظاهر می کند تا زمین را پر از عدل و داد کند، آن چنانکه پراز ظلم و ستم شده است.
📚(بحارالانوار ج۵۱ ص ۱۶۱)
❇️سوال؟
آغاز امامتِ امامان معصوم "علیهم السلام" از چه زمانی شروع می شود؟
✅جواب:
✍🏻امامت، یک حقیقت و واقعیت تکوینی و نورانی است که از طرف خداوند متعال به شخص امام اعطا می شود؛ مانند حضرت ابراهیم و بعضی از پیامبران و امامان معصوم "علیهم السلام " و در اثر آن حقیقت، شخصِ امام، مظهر اتمّ و اکمل و اعظم تمامی صفات جمال و جلال خداوند متعال می شود و با امر تکوینی و تشریعی الهی، عالم ملک و ملکوت را اداره می کند.
💠 بنابراین امامت یک امر و مقام و منصب اعتباری و تشریفاتی و قراردادی نیست که با آراء مردم مشخص و معین شود بلکه یک حقیقت ملکوتی و نورانی است که خداوند متعال به شخص امام معصوم عنایت می کند و آن حقیقت تا وقتی که امام، زنده است همراه اوست و وقتی که از دنیا رحلت نمود آن حقیقت فورا به امام بعدی منتقل می گردد.
💠شاهد بر این مدعی و عقیده، ادله فراوان عقلی و نقلی است که متاسفانه اکثر مردم حتی خواص از آن غافل اند. برای نمونه روایتی نقل می کنیم که مرحوم کلینی در اصول کافی در کتاب " الحجه" بابی را با شش روایت عنوان فرموده که مضمون روایت پنجم این است:
💠هارون بن فضل می گوید:در آن روزی که امام جواد علیه السلام ( در بغداد ) از دنیا رحلت نموده بود من (درمدینه) امام علی بن محمد النقی علیه السلام را ملاقات کردم حضرت فرمود: «إنّا لله و إنّا الیه راجعون» پدرم ابوجعفر در گذشت، عرض کردم از کجا متوجه شدید؟ حضرت فرمود: حقیقت امامت و عبودیت و انقیاد لله، برایم حاصل شد که یک لحظه قبل نبود.
📚(اصول کافی ج۲، ص ۲۱۸)
💠پس آغاز امامت امام زمان "عج" از همان لحظه ای است که امام حسن عسکری "علیه السلام "شهید شدند نه چند ساعت بعد از شهادت ویا شب نهم و یا روز نهم ربیع الأول چنانچه متاسفانه تبلیغ می شود.
امام حسن عسکری علیه السلام فرمود:
دو خصلت است که بالاتر از آن ها چیزی نیست ۱- ایمان به خدا ۲- سود رسانی به برادران دینی.
(بحارالانوار ج ۷۸ ص ۳۷۴)
🔅اللهم عجل لولیک الفرج🔅
✍🏻 استاد علی مومنی
@Fatemiyeh_alyasin
@raveshsonnati
باسلام
⭕️ انشاءالله بارگذاری اصوات دروس استاد از امروز آغاز می شود...
👈 بارگزاری صوتها به صورت روزانه انجام خواهد شد❗️
دروس أستاد احمدی.zip
50.77M
⭕️ درس القوانین المحکمة في الأصول المتقنة استاد احمدی
👈 جلسه اول تا چهارم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
دروس أستاد احمدی.zip
40.44M
⭕️ درس القوانین المحکمة في الأصول المتقنة استاد احمدی
👈 جلسه پنجم تا هفتم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
دروس أستاد احمدی.zip
47.94M
⭕️ درس القوانین المحکمة في الأصول المتقنة استاد احمدی
👈 جلسه هشتم تا یازدهم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
. *┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄*
💠 درس القوانین المحکمه فی الاصول المتقنه
💢به تدریس استاد احمدی
📌بارگزاری صوت درس
📌کانال رسمی دروس و بحوث در ایتا
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
صوت های کم حجم.zip
51.63M
⭕️ درس القوانین المحکمة في الأصول المتقنة استاد احمدی
👈 جلسه دوازدهم تا پانزدهم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
May 11
صوت های کم حجم.zip
42.74M
⭕️ درس القوانین المحکمة في الأصول المتقنة استاد احمدی
👈 جلسه شانزدهم تا نوزدهم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
. *┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄*
💠 درس کتاب الإجارة
💢به تدریس استاد احمدی
📌بارگزاری صوت درس
📌کانال رسمی دروس و بحوث در ایتا
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
صوت های کم حجم.zip
45.17M
⭕️ تدریس کتابُ الإجارةِ استاد احمدی
👈 جلسه اول تا چهارم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
صوت های کم حجم.zip
48.02M
⭕️ تدریس کتابُ الإجارةِ استاد احمدی
👈 جلسه پنجم تا هشتم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
صوت های کم حجم.zip
50.02M
⭕️ تدریس کتابُ الإجارةِ استاد احمدی
👈 جلسه نهم تا دوازدهم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
صوت های کم حجم.zip
48.43M
⭕️ تدریس کتابُ الإجارةِ استاد احمدی
👈 جلسه سیزدهم تا شانزدهم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○
صوت های کم حجم.rar
50.04M
⭕️ تدریس کتابُ الإجارةِ استاد احمدی
👈 جلسه هفدهم تا بیستم
#صوت
○●○●(@doroosobohoos)●○●○