5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش امیرالمومنین (علیهالسلام) به اختلاس و فرار یکی از مدیرانش به کانادای آن زمان
#افساد_طلبان_بیسواد_لیبرال_غربگدا
#افساد_طلبان_اشعث_های_زمان
#شاگردان_مغروق_استخر_فرح
#دروغگویان_کم_حافظه
#محاکمهریشقشنگ
✈️ ورود ۶۰ هواپیمای جدید به کشور
رئیس سازمان هواپیمایی: در طول ۲۰ ماه گذشته ۶۰ هواپیما وارد شده که ۳۰ فروند تاکنون عملیاتی شده. تعداد ناوگان هوایی تا پایان سال به ۲۵۰ فروند هواپیما میرسد.
🔴تنها چیزی که آدم به ذهنش میرسه اینه که دولت جاسوسپرور حسن روحانی با برجامش هدفهای دیگهای رو دنبال میکرده وگرنه همه چیزایی که روحانی با برجام وعده میداد رئیسی داره بدون برجام و fatf انجام میده
#محاکمهحسنفریدون
#قوه_قضائیه
#قانون_قاطعیت_اجرا
#افساد_طلبان_اشعث_های_زمان
#دروغگویان_کم_حافظه
💢کانال دوستان سردار سلیمانی
@dostansardarsoleymani
✅مشت محکم فرهاد دژپسند بر دهان روحانی🤜
🔴واکنش غافلگیر کننده فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد دولت روحانی به اظهارات اخیر روحانی در مصاحبه با اعتماد:
♦️....همان عصری که آقای روحانی نهاد ریاست جمهوری را تحویل رئیسی میداد خوب، می دانست چه خبره ؟
عکسی که از او با آقای رییسی گرفته شده در چهره اش یک تبسم ساختگی هست .
روزهای قبل در هیئت دولت همه ی وزرا واضح شاهد بودند که در بساط دولت هیچ نیست ، سه ماه فقط حقوق ها را با قرض و کلاه به کلاه کردن داده بودند معوقات و فوق العاده ومثل اینها که بماند ،روی هم انباشته به ماههای بعد حواله شده بود.
♦️سالهای قبل یعنی ۹۷ و۹۸ و۹۹ و۱۴۰۰را همه در جریان هستند آقای همتی در آن جلسه با اساتید بازش کردند ، ۲۰۰ هزار میلیارد تولید پول بی پشتوانه [ (قلابی)] برای دادن حقوق کارمندان دولت.
♦️وقتی سال ۱۴۰۰حقوقها را دولت تدبیر وامید اضاف کرد در آن جلسه هیئت دولت با خواندن درصد اضاف شدنها برای تصویب همه می خندیدند یعنی مسخره بود، آخه با کدام پول ؟!
♦️این اضافه حقوق بی رویه با پول بی پشتوانه، کندن یک خندق جلو دولت بعد و پیشرفت کشور بود ارزش پول را نابود کرد .
روحانی روز تحویل دولت یقین داشت این سید ساده دل(رئیسی) نه بزودی؛ بلکه، بلافاصله که دولت را تحویل گرفت از همان ساعت به بن بست می خورد .
♦️از طرفی هم چون چیزی باقی نگذاشته بود برای فرار از ساختمان ریاست جمهوری عجله داشت ، از صحنه جرم بگریزد و رفت در خانه قایم شد . ترس داشت فردا بیایند با دستبند وپابند اورا برای محاکمه ببرند.
♦️... وقتی رئیسی اولین جلسه خودرا با همان وزرای کابینه دوازدهم بدون روحانی برگزار کرد آقای جهانگیری بی خجالت و با خاطر جمعی از اینکه رئیسی قاطع و جواب حاضر نیست هم با این جسارت که او پشتوانه رای بالایی ندارد وزمینه ی بلوا و فتنه وجود دارد در آن جلسه چشم در چشم باخیال راحت صراحتاً گفت ما حتی پول نداریم حقوق این برج کارمندان را بدهیم .
♦️آقای رئیسی فقط یه جمله تعرضی با مزاح گفت : پس اون تدبیر وامید کجاست ؟
بعدش گفت : ملتی که خدا را دارد به چه کنم ؟چه کنم ؟مبتلا نمیشه. بن بست نداریم.
دژپسند ادامه داد:
...من نمی دانم اسم جنگ اکراین وروسیه را چه بگذارم به قول امام الطاف اللهی بود ؟ همینکه رئیسی جای روحانی انتخاب شد [عدو شود سبب خیر ]، رسانه های غربی خودشان شوک وارد کردند ، نوشتند یک تندرو بنیاد گرا به نام رئیسی جایگزین مذاکره و تعامل با غرب سرکار آمد ،پس از انتخاب رئیسی، چند روزه قیمت نفت ۲۰ دلار افزایش یافت و توی شهریورماه سیل پول وارد خزانه شد بعدش هم در وین دیگه برجام احیا شدنی نبود، دوباره نفت بالا رفت و شعله جنگ اکراین قیمت نفت را کَند و به ۱۰۰ دلار وبیشتر رساند.
دژپسند در پایان گفت:
...بی تعارف بگویم .. همه چیز برای سقوط کشور فراهم بود فقط خدا نخواست.
😱😱😱
#حسن_فریدون_محاکمه
#قوه_قضائیه
#قانون_قاطعیت_اجرا
#افساد_طلبان_بیسواد_لیبرال_غربگدا
#شاگردان_مغروق_استخر_فرح
#دروغگویان_کم_حافظه
💢کانال دوستان سردار سلیمانی
@dostansardarsoleymani
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥توجه کنید این گونه فرهنگ عوض می شود
💥کشف حجاب دروازه بی بند وباری است
💥اگر دیر بجنبیم نا نیز چنین سرنوشتی خواهیم داشت.
#جهاد_تبیین
#جنگ_ترکیبی
#نشر_حداکثری
#دین_ستیزان
#دیوانگان_بدون_زنجیر
#آخرالزمان
💢کانال دوستان سردار سلیمانی
@dostansardarsoleymani
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گستاخی عبدالحمید درباره راهپیمایی اربعین، عامل لجنپراکنی شبکه بهایی منوتو
#عبدالشیطانوهابی
#قوه_قضائیه
#قانون_قاطعیت_اجرا
#روباهپیربریتانیا
💢کانال دوستان سردار سلیمانی
@dostansardarsoleymani
عکس قدیمی راهپیمایی اربعین
#یاحسین_یازینب
#اربعین
#کربلا
💢کانال دوستان سردار سلیمانی
@dostansardarsoleymani
❤️❤️ #پوستر | حب الحسین یجمعنا /با عشق حسین (علیهالسلام) گرد هم میآییم
#یاحسین_یازینب
#اربعین
#کربلا
#اجتماعجهانیملتها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️سخنان قابل تامل علامه حسنزاده آملی درباره رهبرمعظم انقلاب
#لبیک_یا_خامنه_ای
#لبیکیاحسیناست
💢کانال دوستان سردار سلیمانی
@dostansardarsoleymani