🔴 واکنش سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به سخنان مسعود پزشکیان نسبت به برادری با آمریکا
♦️میلر: اگر آنها میخواهند برادری با آمریکا یا سایر کشورها در جهان نشان دهند باید حمایت از گروههای ترروریستی و تشدید فعالیت های هسته ای خود را متوقف کنند و از انتقال موشک به روسیه جلوگیری و حقوق بشر را رعایت کنند.
#مسعودخان ، با شماست تحویلش بگیر اخوی را
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالا ببینید اقتصاددانهای نئولیبرال چجوری این گرونی رو توجیه میکنن!
این آقا سید علی مدنیزاده، دانش آموخته دانشگاه شیکاگو آمریکا و رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف هست.
میگه تا قبض برق مردم ۲ میلیون تومن نشه، نمیرن یخچال خوب بخرن!
آقای اقتصاددان! مردم یخچال خوب نمیخرن، چون نمیتونن بخرن، چون پول ندارن! چون امثال شما اقتصاددانهای مکتب شیکاگو، هزینههاشون رو دلاری کردید، اما درآمدشون ریالی مونده. بعد میگید گرون کنیم برن یخچال خوب بخرن؟!
بله عزیزان! برق بره توی بورس کالا قبض ملت بشه ۲ میلیون تومن، از تئوریهای این دانشمندها در میاد!
حالا میخوام کمی درباره اینکه این تئوریهای دلاری سازی زندگی مردم از کجا میاد براتون بگم
این خانم که علامت زدم، اسمش نوشین هاشمی هست. یکی از افراد نزدیک به کسانی مثل مادلین آلبرایت از وزیران خارجه سابق آمریکا و نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا.
این خانم نوشین هاشمی یه بنیاد تاسیس کرده به نام HAND.
از طریق این بنیاد، یک سری دانشجویان ایرانی از جمله همین آقای مدنیزاده رو بورسیه کردن بردن آمریکا، دقیقا توی دانشگاه شیکاگو یعنی مهد نئولیبرالیسم، اقتصاد آموزش دادن فرستادن ایران که این علم اقتصاد رو پیاده کنن!
آمریکا که اگر کسی یه قطعه به ایران صادر کنه، تحریمش میکنه، اموالش رو مصادره میکنه، زندانیش میکنه، دلش به حال اقتصاد ایران سوخته، برای ما اقتصاددان تربیت کرده فرستاده. خیلی شیک و مجلسی!
فقط یه گوشه از این قصه رو براتون گفتم، تا تهش رو خودتون بخونید...
.
♨️ قوهقضائیه: ادعای بهکارگیری ۲۰۰ مشاور برای وزیر دولت سیزدهم فاقد مستندات است
🔹مهاجری احضار، در اسنادی که به دادستانی تهران برای ادعای خود ارائه کرد اسنادی مربوط به «قرارداد خرید خدمات مشاوره برای وزارتخانه» به همراه آورده بود که دستگاهها باتوجهبه نیاز نیروی انسانی و میزان بودجه در نظر گرفته شده از برخی افراد با توجه به خدماتی که ارائه میدهند در مدتزمان مشخص و ظرف زمانی خاص خرید خدمات میکنند که این خرید خدمات در نوع قرارداد به «قرارداد خرید خدمات مشاوره» شناخته میشود.
🔹تحقیقات بهعملآمده از مهاجری و اسناد ارائهشده از سوی او نشان میدهد، افراد اشارهشده نیز در استخدام برای مشاوره به وزیر دولت سابق نبودهاند و در وزارتخانه بهکارگیری شده بودند.
🔹همچنین این فعال رسانهای در بخش دیگری از مطلب خود عددی را بهعنوان مبلغ پرداختی به افراد قرارداد مشاورهای به تومان درج کرده بود که عدد صحیح به ریال بوده است.
#قوهقضائیه
#برخوردمناسب
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان برای تمام بازنشسگان ارسال فرمایید تا نزنند زیرش و برای هر بازنشسته ای که می شناسید ارسال کنید . این دیگه وقت چندانی ازتون نمی گیره!!!!
🌺🙏🌺
🔴 جناب رئیس جمهور محترم، خانم #فائزه_هاشمی امروز عصر از زندان آزاد شد، بی زحمت در راستای ارج نهادن به پروژه #وفاق_ملی، به وزرای محترم بفرمائید که برای ایشون هم پستی درنظر بگیرند که تیم فتنهگران و سوءسابقهداران تکمیل شود...
✅ نفوذ به ابزارهای ارتباطی و انفجار درموقع مقرر، آنقدرها هم مهم نیست؛ درمقایسه با نفوذ به مغز مسئولان و ایجاد اختلال محاسباتی در بزنگاه!
🔹خدا میداند صهیونیستها چه تعداد نفوذی مثل وحید هروآبادی "روحانینمای ضدشیعه" را کنار تصمیمگیران، کار گذاشتهاند برای اینکه آنها را خنثی کنند و ترمزشان را بکشند!
ما با آمریکاییها برادر هستیم؟!
۱۰ نکته مهم درباره اولین نشست خبری پزشکیان
⭕️ بالأخره پس از مدت ها، نشست خبری رئیس جمهور با رسانه های داخلی و خارجی برگزار شد. در این نشست مطالب گوناگونی از سوی رئیس جمهور بیان شد که بعضاً حاشیه هایی را در پی داشت.
اما چند نکته:
یک: نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، اواسط تیرماه مشخص شد. هم اکنون در اواخر شهریورماه قرار داریم. این نشست باید در همان ایام و یا بلافاصله پس از مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری برگزار می شد. در هر صورت، این یک نقطه منفی محسوب میشود.
دو: رئیس جمهور باید توجه کند که جایگاه ریاست جمهوری با برخی محافل یا گعدهها فرق دارد. متأسفانه برخی جملات رئیس جمهور، در شأن ریاست جمهوری اسلامی ایران نبود و می تواند برای کشور، هزینه ساز هم باشد.
سه: عدم تسلط رئیس جمهور و همچنین ساده اندیشی ایشان در برخی زمینه ها هنوز هم مشهود است.
چهار: یکی از خبرنگاران، با بیان سخنانی مضحک به دنبال این بود که به نوعی به پلیس در زمینه حجاب حمله شود و رئیس جمهور هم ظاهرا در دام این خبرنگار افتاد! نوع بیان رئیس جمهور نباید به گونه ای باشد که خواسته یا ناخواسته موجب تخریب پلیس و منجر به عادی نشان دادن بی بند و باری در کف جامعه و جری شدن هنجارشکنان شود.
پنج: بر اساس اصل 121 قانون اساسی، رئیس جمهور سوگند یاد می کند که «پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشد». بنابراین، نمی تواند سخنی بگوید که صراحتاً یا ضمناً در تقابل با شرع و قانون اساسی باشد. پلیس، براساس شرع، قانون اساسی و همچنین قانون مجازات اسلامی موظف است که با کشف حجاب و به طور کلی با مظاهر فساد برخورد کند.
شش: همچنان برخی برداشت های رئیس جمهور از بعضی گزاره های دینی و تاریخی، اشتباه و غلط انداز است.
هفت: یک بار دیگر مشخص شد که رئیس جمهور نگاه سطحی و تعریف کلیشه ای از «وفاق» و «وحدت» دارد که اتفاقاً همین برداشت سطحی موجب شده است که شاهد حضور برخی افراد مساله دار در کنار دولت چهاردهم – در قالب مسئول یا مشاور- باشیم.
هشت: آنچه که از سخنان رئیس جمهور برداشت می شود، این است که ایشان برخی فتنه ها در کشور را در حد اختلاف نظر دو گروه می داند که هر طرف ممکن است گمان کند که حق است! نتیجه این می شود که پس می توان نسبت به برخی فتنه گران چشم پوشی کرد و به آنها مسئولیت داد و باید وحدت کرد.
اما اولاً، مسائل حساس و مهم که جرو خطوط قرمز یک کشور و حکومت محسوب می شود با یک مساله علمی یا اختلاف نظر حزبی، گروهی و شخصی فرق دارد!
ثانیاٌ، کسانی که با امنیت ملی و آبروی جمهوری اسلامی بازی کرده اند، هزینه مادی و معنوی به کشور تحمیل کرده اند، موجب جان باختن و شهید شدن برخی مردم شدند و ...، افراد عادی نیستند.
ثالثاً، اگر اینگونه است، آمریکا و رژیم صهیونیستی هم اتفاقاً خودشان را حق می دانند و برای کارهای خود، توجیه دارند! اتفاقاً معاویه و خوارج هم خودشان را حق می دانستند!
نه: رئیس جمهور به این مضمون گفته است: «ما به دنبال صدور انقلابمان به جایی نیستیم».
این سخن با مبانی انقلاب اسلامی همخوانی ندارد. اساساً انقلاب اسلامی، انقلابی است که در برابر سلطه گران عالم، قد علم کرده است. حامی مستضعفین و ملت های آزاده و ستمدیده –چه مسلمان و چه غیر مسلمان– است. طبیعی است که در دنیای فعلی، به موازات تلاش غربی ها برای نابودی ملت ها، ما هم به دنبال رساندن مفاهیم غنی انقلاب اسلامی در سراسر دنیا هستیم. البته مدل صدور انقلاب ما مانند استعمارگران نیست.
ده: رئیس جمهور در مورد آمریکاییها گفت: «... ما که با آنها دشمنی نداریم، ما که نرفتیم دور آمریکا پایگاه نظامی بزنیم، ما که آمریکایی ها را تحریم نکردیم، آنها ما را تحریم کردند، آنها پایگاه زدند، آنها ما را تهدید می کنند، نکنند از این کارها، ما هم اصلاً برادریم، با آنها هم برادریم، کاری نداریم».
جای تعجب است که چگونه رئیس جمهور ایران اسلامی این سخنان را به زبان میآورد؟! رهبر انقلاب صراحتاً فرموده اند که آمریکا «طاغوت اعظم» و «شیطان اکبر» است. امام راحل لقب «شیطان بزرگ» به آمریکا داده است. آمریکایی ها چه پیش از انقلاب و چه پس از آن، جنایت های متعدد علیه ملت ایران مرتکب شده اند و خباثت خود را در قالب های مختلف نشان داده اند. آنگاه ما با آنها برادر هستیم؟!