eitaa logo
آکادمی‌کودک دوزبانه| سلنا 🥇
4.1هزار دنبال‌کننده
324 عکس
271 ویدیو
12 فایل
حسنوند هستم🙋‍♀ کارشناس وتربیت مربی کودک ومامان سلنا3ساله ودوزبانه💯 اینجا بهت‌یادمیدم که‌چطور فرزند‌زیر7سالتو رو اصولی دوزبانه کنی💪 سوالی داشتی من اینجام👩‍💻👇 @ms_selena شماره تماس👇 tel:09965621914 https://eitaa.com/joinchat/3841721188C902cfa768a
مشاهده در ایتا
دانلود
آکادمی‌کودک دوزبانه| سلنا 🥇
. #سوال آیا من خودم با دخترم تمرین میکنم ؟؟؟ باید بگم خییییر👀 چون در این متد ⭕️ ما حتی اگه خودم
اینو در سوالای قبل جواب دادم ولی از شما میپرسم؟؟؟؟ سلنا جان الان 3سال ونیم هست😊 من از چندسالگی باید سلنا رو کلاس زبان فرستاده باشم اونم بدون وقفه و چندین و چند سال، تا بتونه مکالمه انجام بده و متوجه کارتون های زبان اصلی بشه؟؟ نمونه های زیادی هستن که طبق این روش پیش رفتن و کلی ازشون فیلم داریم فکر نمی‌کنم هیچ موسسه ای بتونه به این سرعت به بچه ۳.۵ ساله مکالمه انگلیسی یاد بده... فقط کافیه باور داشته باشیم این روش رو وبا اصول وقواعد درست پیش بریم تا نتیجه بگیریم🙏 @ms_selena .
. در جواب این سوال باید بگم پروسه و روند کار 3ساله است ونیازمند صبر شماست وما 3سال شما رو پشتیبانی میکنیم تا وقتی به نتیجه مطلوب برسید پکیج های ما یکساله هست به این صورت که شما در این 3سال باید 3تا پکیج یکساله تهیه کنید ✅هر سال یک پکیج✅ چون هر متفاوته 👈 مقدماتی 👈 متوسط 👈 پیشرفته که دایره لغات بچه ها بالا بره وبتونن مکالمه درستی داشته باشن (قبلا پکیج 6ماهه هم داشتیم والان تعدادشون خیلی کمه) هر پکیج یکساله شامل دو تا فلش 64گیگه با حدودا 80~90تا برنامه متنوع با کیفیت ومحتوای عالی که صفر تا صد اموزشی هست https://eitaa.com/joinchat/3841721188C902cfa768a 🌺🌺🌺 @selena99127 .
48.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 👈وقتی بدون هیچ سلنا خانم اسامی رو بلده👏👏👏 فلش کارت جدید دیده خیلی ذوق داشت بگه😊 https://eitaa.com/joinchat/3841721188C902cfa768a 🌺🌺🌺 هر سوالی داشتی من اینجام👇 @selena99127 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.برای آدمی که رویای بزرگی در سر داره هیچ محدودیت و مانعی معنا نداره...🍀 مانع اصلیِ تو بهانه هایی هستش که در ذهنت می پرورونی...🙌🏼 سلاااام عید میلاد برهمگان مبارک😍 https://eitaa.com/dozabanehome ✨در پیام رسان ایتا همراه ما باشید ✨ @dozabanehome🦋 @dozabanehome🦋 کودک دو زبانه|سلنا🇮🇷
. امروز میخواییم در مورد تفاوت و با هم حرف بزنیم اصلا مگه با هم فرقی هم دارن🤔 .
. کودک زیر ۷ سال خود را درگیر خواسته های بزرگ و گاهی دست نیافتنی خود نکنیم. زیر 7 سال فقط باید بچگی کند یعنی کند و بخورد و بخوابد و خوش باشد و جالب است بدانید که کودک یاد می گیرد دیگران @selena99127 .
. ما بعنوان باید توجه داشته باشیم که فرستادن 3 ساله به 👩🏻‍🏫 زبان، چرتکه، موسیقی و خیلی کلاسها و دوره های آموزشی، چه حضوری چه مجازی و آنلاین، یا به کودک برای کردن شعر و... قبل از 7 سالگی آشکار در حق کودک است 😰 و ما باعث آن هستیم🥺 @selena99127 .
. مشکلی که بسیاری از والدین دارند این است که بین و تفاوتی قائل نیستند. اما باید بدانیم که یاد دادن است اما یاد گرفتن با و همراه با و است https://eitaa.com/joinchat/3841721188C902cfa768a
اینکه کودک ، با دیدن ، زبانش تقویت شود یا با گوش دادن به صدای ، قرآن یاد بگیرد یا با بازی کردن، یاد بگیرد هیچ ایرادی که ندارد، است چون کودک در حال است و کسی قصد ندارد با دادن یا اجبار به او یاد بدهد. این نوع برای کودک هم خوشایند است و هم https://eitaa.com/joinchat/3841721188C902cfa768a
. بعنوان یک معیار می شه اینطوری گفت که هر چیزی را که والدین با    واجبار به کودک زیر 7 سال خود بدهند هیچ وقت مطلوب حاصل نمیشه😢 شاید مقطعی جواب بده اما در دراز مدت کار خودشو انجام میده کاری که از محیط ورفتار فراگرفته نه کاری که بهش تحمیل  واجبار بشه  تا یاد بگیره https://eitaa.com/joinchat/3841721188C902cfa768a