💠 سه رکن نظام
✍️ محمد فنایی اشکوری
🔷 این بزرگان سه ضلع یک مثلث و سه رکن رکین نظام اسلامی و مکمل یکدیگر هستند؛ رکن اعتقادی و ایدئولوژیک، رکن علمی و تکنولوژیک، و رکن دفاعی و استراتژیک. استاد مصباح معلم و نظریهپرداز مبانی نظری و اعتقادی و مربی معنوی است؛ شهید فخریزاده پیشتاز در علم و فناوری است و سلیمانی بزرگ قهرمان میدانهای حماسه و رویارویی سخت با دشمن است.
🔶 این ارکان به هم مرتبط و متصل و به یکدیگر وابسته و مکمل یکدیگر هستند. اینها اساسیترین عناصری است که یک جامعۀ پویا و پیشرو انقلابی به آن نیازمند است. آن استاد فرزانه، معرفت و معنویت تعلیم میدهد؛ آن دانشمند با الهام از آن معرفت و معنویت، دانش و ابزار تولید میکند؛ و آن قهرمان با استفاده از آن معرفت و دانش پنجه در پنجه اهریمن میاندازد و دست نحساش را قطع میکند.
📖 دیدهبان اندیشه شماره 34
🆔 @didebane_andisheh
برگرفته از کتاب: چراغ فروزان حکمت
نوشته محمد فنایی اشکوری
https://eitaa.com/dreshkevari
1_8364655531.mp3
4.65M
اقدام دیر هنگام 😳
خردمندی، اقدام به موقع است. قضیه ای اگر صادق باشد عکس نقیضش هم صادق است.
#تحریم_کالاهای_صهیونیستی
https://eitaa.com/dreshkevari
*مرا شادی از نام ایران بود*
*دلم پر ز یاد نیاکان بود*
*ز ایران جهان پیش من گلشن است*...
*همیشه ز یادش دلم روشن است*.
چو ایران نباشد تن من مباد
بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
🇮🇷💫🇮🇷
https://eitaa.com/dreshkevari
فلسفه شرور و حکمت رنج ها.pdf
211.5K
منبع: کتاب تفکر فلسفی، فصل هفتم
نوشته محمد فنایی اشکوری
https://eitaa.com/dreshkevari
تشخص و انسانوارگی خدا.mp3
23.38M
👳♂ #خردنوا | تشخص و انسانوارگی خدا
پیشنیه مفهوم تشخص
خدا کجای این هستی قرار دارد؟
خدا در ادیان ابراهیمی
خدا در آیین هندو و فلسفه اسپینوزا
خدا در اندیشههای عرفانی
تفاوت تشخص و شخصوارگی
معنای انسانوارگی خدا
انتساب صفات انفعالی به خدا
خدای فلسفه، عرفان و دین
👤 دکتر #محمد_فنایی_اشکوری
📚 #فلسفه_دین | #تخصصی
📮 ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هزاره سوم، قرن 21 👆
نبوغ بعضی ها در هنر استحمار و آمادگی بعضی دیگر در پذیرش آن واقعا شگفت انگیزه.
https://eitaa.com/dreshkevari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 سردبیر سابق BBC: براندازی در ایران غیر ممکن است!
🔹 ما مثل (امام) خمینی توانایی نداریم؛ او از نوفللوشاتو همه چیز را اداره میکرد!
@amniatemeli
✍️ باستانی پاریزی
«بنده گمان کنم بهترین مثلی که ریشه بیامان ظلم را در بطون فرهنگ ما ثابت میکند، همین مسأله رانندگی امروز باشد. یک اسبسوار، میخواهد آن که خر دارد از راه عبور نکند؛ و یک دوچرخهسوار، یابوسوار را رم میدهد؛ و موتورسوار تند به دوچرخهسوار میزند؛ و تاکسیدار، موتورسوار را توی جوی آب میاندازد؛ و صاحب اتومبیل شخصی به تاکسی امان نمیدهد؛ و اتومبیل دولتی مزاحم اتومبیلهای شخصی است؛ واتومبیل نمره زرد رنگ افسران، به شخصیها زور میگوید و دژبان پشتیبان آن است؛ و نمره سرویس سیاسی تابع هیچ قانون رانندگی نیست؛ و هواپیما بر کل این قوم حاکم است، و میخواهد سر به تن هیچکس نباشد؛ و البته، همه اینها، که بر خر مراد سوارند، همه به پیاده زور میگویند. این جامعهشناسی طبقاتی ظلم ایرانی است!»
📚منبع: محمدابراهیم، سنگ هفت قلم، نشر علم، چاپ پنجم، ۱۳۹۰، صفحه ۲۹۶.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ویژه؛ فیلم/ شاعری که پیش رهبری «فتنه»را افشا کرد!
♦️ فتنه شاید روزگاری اهل ایمان بوده باشد
♦️فتنه شاید با امام از کودکی همسایه بوده
♦️یا که در طیاره پاریس-تهران بوده باشد!
+تحسین رهبرمعظم انقلاب
♦️ مهدی جهاندار
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
2.pdf
250.2K
"آیت الله مصباح نظریه پرداز در فلسفۀ اسلامي معاصر"
✍ محمد فنایی اشکوری
ماهنامه معرفت شماره 301.
@philosophy_iki_ac_ir
جایگاه تفکر فلسفی در نظام سازی و جامعه پردازی(1)(1).mp3
42.19M
جایگاه تفکر فلسفی در نظام سازی و جامعه پردازی از دیدگاه آیت الله مصباح یزدی
محمد فنایی اشکوری
#علوم_انسانی
#تفکر_فلسفی
https://eitaa.com/dreshkevari
1_8846063272.mp3
18.76M
"مبانی و مراحل اسلامی سازی علوم انسانی"
محمد فنایی اشکوری
#علوم_انسانی
#تمدن_اسلامی
https://eitaa.com/dreshkevari
هدایت شده از نظم نوین|جلال الدین فنائی
| جنگ آینده
ژئوپلیتیک جهانی در حال تغییر مداوم است و شناخت منازعات آینده برای تحلیل اوضاع عرصه بینالملل برای بازیگران مهم جهانی ضروری است. در این یادداشت کوتاه نگاهی به پیامدهای چشمانداز جمهوری اسلامی ایران نسبت به منازعات آینده و چالشهای راهبردیای که در برابر ایران قرار دارد خواهیم انداخت.
🔸به نظر می رسد که دور کردن تمرکز آمریکا از منطقه در دسته راهبردهای شماره یک ایران است؛ اما این اولویت راهبردی برای ایران چالشبرانگیزتر از قبل شده است. از آنجا که همپیمانان عرب آمریکا بواسطه عدم برآورده شدن انتظاراتشان از آمریکا به سمت چین و روسیه کمی متمایل شده اند، ارزش اسرائیل برای آمریکا به عنوان یک دارایی راهبردی بسیار بیشتر شده و سرنوشت اسرائیل برای آمریکا اهمیتی بیش از پیش پیدا کرده است. ضعف یا نابودی اسرائیل به معنای برهم خوردن توازن جهانی غرب در نظم موجود بینالمللی خواهد بود. آمریکا برای اینکه در نظم جهانی نفوذ و تاثیرگذاری خود را حفظ کند، طبیعتا حاضر است که هزینه کلانی برای دفاع از اسرائیل بپردازد.
🔸این به آن معناست که نقش ایران در نظم بینالملل نمیتواند چندان برجسته و محوری باشد. البته تمام دربها بر روی ایران بسته نیست. ایران اگر مسیر درستی را در پیش گیرد میتواند بدون آنکه وارد جنگی بزرگ شود به اهداف راهبردی خود دست پیدا کند. ایران به خوبی دریافته که حتیالمقدور نباید فعلا وارد جنگی شود، تا زمانی که تنها درگیری مهم جهان در اوکراین محدود شده باشد. ایران باید صبر به خرج دهد و منتظر بماند تا با توجه به شکاف های فعالی که در عرصه بین الملل وجود دارد، تمرکز آمریکا در نقطه دیگری از جهان متمرکزتر شود، مثلا در شبه جزیره کره، دریای چین جنوبی یا حتی در آفریقا یا آمریکای جنوبی. در این صورت بازدارندگی آمریکا در غرب آسیا لطمه می ببیند و ایران می تواند آینده منازعه منطقه ای خود با اسرائیل را دقیقتر محاسبه و پیشبینی کند و با استعداد نظامی خود فضای تنفس منطقهای برای خود ایجاد کند.
🔸همچنین، از آنجا که روسیه وارد جنگ فرسایشی شده است، به شدت دنبال فرصتی است تا با غرب توافقی به عمل آورد و جنگ را تمام کند. اگر امروز ایران وارد درگیری بزرگ منطقهای شود، شرایط جهانی برای پذیرش شروط روسیه مساعدتر میشود و روسیه جنگ اوکراین را خاتمه میدهد. آنگاه راهبرد کلان امنیتی ما صدمه می بیند و تمرکز نظامی قدرتهای غربی و پس از آن دیگر دولتهای متخاصم و رقیب میتوانند علیه ایران بسیج شوند. بنابراین منافع ملی ما حکم میکند که جنگ میان روسیه و ناتو برقرار باشد، و در کنار آن جنگ دیگری در یکی از گوشههای دنیا رخ دهد؛ پس از آن است که فرصت برای ایران مهیا میشود. همانطور که چین هم منتظر مانده که ایران در غرب آسیا تمرکز بیشتری از آمریکا جلب کند تا بتواند جزیره بزرگ تایوان را به خود ملحق کند.
🔸اما این به معنای این نیست که ایران نباید پاسخ جنایات اسرائیل را بدهد. همانطور که قبلا گفته شد، عادی سازی حمله به اسرائیل باید از مدت ها قبل کلید می خورد و تابو حمله و انفجار در اسرائیل، مثلا در زرادخانهها و یا فرودگاههای نظامی اسرائیل باید شکسته میشد؛ همانطور که آنها با حمله به تاسیسات داخلی ایران و ترور سرمایههای ایران، از خطوط قرمز ایران عبور کردند و خط قرمز را عقب تر کشیدند. ایران اما خطوط قرمز اسرائیل را چندان عقب نکشیده و تا حدی سیاست صبر و سکوت را درپیش گرفته است. ایران نیز میبایست از قبلتر حملاتی مشابه صورت میداد تا در روزی مثل امروز دستانمان برای پاسخ به اسرائیل نلرزد. البته هنوز هم دیر نیست، به نظر میرسد که با هدف قرار دادن تعدادی از تاسیسات مهم اسرائیلی و نابودی کامل آن تاسیسات خطوط قرمز ایران کمی جلوتر کشیده خواهد شد و دست اسرائیل را برای شرارت علیه ایران و محور مقاومت را بستهتر میکند و بدین ترتیب امنیت ملی ایران بیشتر حفظ میشود. در عوض خطوط قرمز اسرائیل عقب تر کشیده خواهد شد و دست ایران را برای تکمیل پروژه محاصره اسرائیل و مسلحسازی کرانهباختری بازتر خواهد کرد. اگر نسبت به نادیده گرفته شدن خطوط قرمزمان چندان حساس نباشیم، باید منتظر آن باشیم که امنیت ملی ما صدمهای هولناک ببیند.
@JalaleddinFanaei
داغ روی داغ، مصیبت روی مصیبت، قبل از اینکه خونی خشک شود، خون تازه جاری می شود!
راهی جز قدرتمند شدن نداریم.
اگر قدرت بازدارنده داشته باشیم، دشمن چنین آسان و بی هزینه و بدون خوف از عواقب بر ما نمی تازد. تنها راه پایان دادن به این مصائب قدرتمند شدن است، قدرتی همه جانبه و بازدارنده و وحشت آفرین، همان که قرآن کریم ما را به آن فرمان می دهد: و اعدو لهم مااستطعتم. این کار شدنی است، نه تخیلی و آرمانی، زیرا در ایران چنین ظرفیتی بطور کامل وجود دارد.
آنچه کارساز است، بدست آوردن چنین قدرتی است، نه اقدامات احساسی و انفعالی و هیجانی و عجولانه.
اما قبل از هر چیز بازسازی وتقویت سیستم امنیتی فوریت دارد. این جنایت توسط هواپیما و موشک انجام نشده، بلکه عملیات انتحاری و یا بمب گذاری شده است و حجم قابل توجهی از مواد توسط افراد تهیه، انتقال و جاسازی شده و همه اینها مادی و حجیم و محسوسند و همینطور ارتباطات و هماهنگی های قبلی بسیاری که برای طراحی چنین عملیاتی لازم است صورت گرفته، آنهم در زمان و مکانی که بسیار متوقع و محتمل است و همه اینها از چشم کسانی که باید ببینند پنهان مانده است و تلختر اینکه این گونه فجایع فراوان تکرار شده. آیا نباید به خود آمد و کاری کرد؟
☑️ از انتقام مهمتر پیشگیری است. انتقام بفرض که انجام گیرد، نوش دارو پس از مرگ سهراب است.
http://eitaa.com/dreshkevari
📢 #شعر
✅ قطعه شعری از سعدی شاعر ایرانی به سه زبان فارسی و انگلیسی و آلمانی
❇️ برگردان این شعر به زبان انگلیسی توسط پروفسور لگنهاوزن انجام شده.
❇️ برگردان آلمانی این شعر نیز از هاینریش ریکرت(۱۸۶۳-۱۹۳۶) شاعر و فیلسوف آلمانی است.
🟢 کانال رسمی پروفسور حاج محمد لگنهاوزن
🆔@legenhausen_ir
🆔 https://eitaa.com/legenhausen_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 نتیجه انحراف از اسلام اصیل میشه این که هر جاهلی به خودش اجازه میده به اسم اسلام، یک شیوه عجیب و مضحک مجالس ذکر و وعظ برپا کنه. 😳
فلسفه آفرینش ، شرور و ناگواریه- افق حوزه.jpg
490.8K
🔹 فلسفه آفرینش؛ شرور و ناگواریها
☑️ گفتگو با محمد فنایی اشکوری
#افقحوزه
http://eitaa.com/dreshkevari
معنویت شیعی و سبک زندگی انسان معاصر.mp3
49.71M
🎙 صوت جلسه اول جلسه از سلسله نشستهای
معنویت شیعی و سبک زندگی انسان معاصر
❇️ با سخنرانی دکتر محمد لگنهاوزن، به زبان انگلیسی
#English_post
http://eitaa.com/dreshkevari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیلان رودبار سرا 🚴اورمارال
📸@natureimagee