✍🏻آیا خرید و فروش دستبند نظامی، باتوم و چراغ گردون مجازات دارد؟؟
🔹 بر اساس نظریه جدید اداره کل حقوقی قوه قضاییه، برای حمل، نگهداری و خرید و فروش دستنبد نظامی، باتوم و چراغ گردون، مجازات خاصی پیش بینی نشده است بنابراین مرتکبان آنها مجازات نخواهند شد.
🔹البته هر کس مرتکب قاچاق اقلام مذکور یا مواد تحت کنترل شود یا به ساخت و مونتاژ هر یک از آنها اقدام کند به مجازات تعزیری محکوم میشود.
🔹 در ماده 12 این قانون نیز آمده است: هر کس به طور غیرمجاز اقلام یا مواد تحت کنترل را خریداری،dr_amhoseini نگهداری یا حمل نماید و یا به توزیع یا فروش آنها اقدام کند و یا هر گونه معاملة دیگری با آنها انجام دهد 👇👇
🔹الف ـ مواد رادیواکتیو یا میکروبی، به حبس از پانزده تا بیست و پنج سال
🔹ب ـ مواد منفجره نظامی یا شیمیایی، به حبس از دو تا پنج سال حبس دارد.
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
❓امکان بازپسگیری ملک فروختهشده به دلیل عدم پرداخت کامل ثمن وجود دارد؟
✍🏻طبق ماده 362 قانون مدنی، با وقوع عقد بیع، ملکیت مبیع به خریدار و ملکیت ثمن به فروشنده منتقل میشود. اما اگر خریدار ثمن معامله را پرداخت نکند، فروشنده میتواند براساس ماده 379 قانون مدنی، ابتدا الزام خریدار به پرداختdr_amhoseini ثمن را از دادگاه بخواهد. در صورتی که الزام به پرداخت ممکن نباشد یا خریدار از پرداخت خودداری کند، فروشنده حق فسخ معامله را خواهد داشت.
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
4_5933931544912597037.mp3
3.23M
انت الحوراء انت الزهراء
تو مادر محشر و همسر حیدر و
دختر طاها ام ابیها
یا امّی شهیده مولایی
یا امّی شفیعه عقبایی
#ایام_فاطمیه🏴
#محمدحسین_پویانفر🎙
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
✍🏻اعسار
✔عبارتست از قرار گرفتن فرد در اون وضعیت مالی که نتونه بدهی های خودشو پرداخت کنه.
✔یه نکته دراینخصوص و اون اینکه دعوای #اعسار تنها برای افراد عادی قابل تصور هست نه شرکت ها
✔دعوای #اعسار در راستای پرداخت هزینه های مربوط به دادرسی،dr_amhoseiniدعوای اعسار جهت پرداخت محکوم به،مثل پرداخت بدهی ها،مهریه،دیه و غیره است.
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
✍🏻 بیمه عمر به چه کسی میرسد؟
🔹بیمه عمر از جمله اموری است که با قانون ارث متفاوت است. یعنی فرد میتواند شخص خاصی را منحصرا به عنوان ذینفع قرار دهد.
🔹 اگر فرد ذینفع را مشخص کرده باشد در اینصورت بیمه عمرdr_amhoseini تنها به شخص و یا اشخاص تعیین شده خواهد رسید.
🔹اما اگر فرد، شخص و یا اشخاصی را به عنوان ذینفع مشخص نکرده باشد، بیمه با توجه به قانون ارث بین وراث تقسیم میشود.
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
#نیایش صبحگاهی:
پــروردگارا . . .
در ثانیه های ناامیدی ، پاهایم ،
از حرکت میایستند ؛
دلم از خواستن تهی میشود ؛
اما دستانم باز هم به سمت توست . . .
خدای من . . .
تا تو را دارم و دلی که صدایت میزند ؛
نا امید نخواهم بود.
میدانم همیـن روزها مثل همیشه ،
نگاه مهربانت مرهم
خستگی هایم خواهد شد . . .
مهربان من...
می دانم که تو فراموشم نکرده ای ؛
همین روزها باز هم،
مات و مبهوت تمام نشانه هایت میشوم.
نشانه هایی dr_amhoseiniکه آرام می کنند دلم را . . .
خدایـا . . .
من صدایت می زنم چرا که
جز خودت هیچکس را
گره گشای مشکلاتم نمیدانم.
من "تو" را دارم و دلی که .
یقین دارد به بودنت . . .
یقینی که آرامم می کند :
یقین دارم خـدایم مرا رهـا نخواهد کرد
💫لینک کانال @dr_amhoseini▫️ایتا
🎀..تست آیین دادرسی کیفری..🎀
❓93) کدام گزینه از جمله جهات تجدید نظرخواهیdr_amhoseini دادستان از آرای صادره از دادگاههای کیفری نمیباشد؟
الف) برائت متهم
ب) عدم انطباق رای با قانون
ج) عدم تناسب مجازات
د) عدم صلاحیت دادرس یا دادگاه صادر کننده رای
✍🏻#تست_آدک
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
✅گزینه دصحیح می باشد
✍🏻بر اساس بند پ ماده ۴۳۳ قانون آیین دادرسی کیفری جهاد تجدید نظرخواهی دادستانdr_amhoseini از آرای صادره عبارتند از جهت برائت متهم، عدم انطباق رای با قانون و یا عدم تناسب مجازات
✍🏻لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
🎈..تست حقوق ثبت..🎈
❓114) کدام یک ازگزینه های ذیل ناصحیح است؟
الف) به خسارت تاخیر حق الاجراتعلق میگیرد
ب) به حق الوکاله اگر جز مدلول سند باشد حق الاجرا تعلق میگیرد
ج) ابرا ذمه متعهد بعضاً یا کلاً پس از ابلاغ اجرائیه موجب dr_amhoseiniسقوط ذمه متعهد از حق الاجرا نمیشود
د) به خسارت تاخیر حق الاجرا تعلق نمیگیرد
✍🏻#تست_ثبت
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
🎯گزینه د صحیح می باشد
🪁 مستند به ماده ۱۶۲ و ۱۶۳ آیین نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا و طرز رسیدگی به شکایت از عملیات اجرایی مصوب ۱۳۸۷
🪁به خسارت تاخیر حق الاجرا تعلق میگیرد
🪁 همین طور است حق الوکاله اگر جزو مدلول سند باشد.
🪁 ابراز ذمه متعهد، بعضاً یا کلاً پس از ابلاغ اجرائیه موجبdr_amhoseini سقوط ذمه متعهد ازحق الاجرا نمیشود و برابر تبصره ماده ۱۳۱ قانون ثبت باید وصول شود
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
❓آیا ورثه میتوانند ملک پدر فوتشده را بدون انحصار وراثت بفروشند؟
✅ مطابق قانون مدنی، انتقال اموال متوفی بدون انجام انحصار وراثت غیرقانونی است. ورثه باید ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت کرده و سپس dr_amhoseiniبا توافق تمامی ورثه، اقدام به فروش ملک کنند. در غیر این صورت، معامله قابل ابطال است.
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
بانکیپور: قانون حجاب صرفا برای حمایت از خانواده است.
به یه نکتهی مـهم دقت کـــنین
قانون حجاب ۳۰ صفحه اســت
۲۶ صفحهاش اقدامات فرهنگی و تشویقیه
۴ صفحش اقدامات تنبیهی🤞
میگید دولت قانون حجاب رو
به درستی اجرا نخــــواهد کرد؛
ولی 🧐👇
اگه حتی فقط دستگاههای غیردولتی
#وظایـــفشون رو طبــق این #قانــــون
به درستی انجام بدن باز یکسال بــعد
شاهد #تاثیر مـــحسوسی
در این زمینه خواهیم بود👌
گویا رییسجمهور محترم هنوز خودش قانون جدید حجاب رو نخونده. راننده اسنپ در صورتیکه خودش مسافر بدپوشش رو تو برنامهی اسنپ گزارش کنه، جریمه نمیشه. حالا یا رییسجمهور درست قانون رو نخونده یا کامل بهش نگفتن🤷♂
✅نکات تحلیلی:
🔺 جریانی وجود دارد از هر فضا و موقعیت برای حمله به مسئله حجاب استفاده مینماید. این جریان که در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ از جنبش زن زندگی آزادی حمایت میکرد، به دفاع از حجاب اختیاری پرداخته و تلاش مینماید تا این خواسته خود را به هر قیمت چه شده به کرسی بنشاند.
🔺 گره زدن موضوع مشمئز کننده مثل تورم با موضوع حجاب از جمله موضوعاتی است که برخی روزنامه های منتسب با زیرکی بسیار تلاش کرده در ذهن مخاطب خود هم موضوع تورم را مورد انتقاد قرار داده و هم به حجاب به عنوان یک فریضه شرعی حمله نماید.
جالبه از دیدگاه برخی جریانها قوانین سخت دولتهای غربی علیه انسان و کرامت و جریمه های سنگین و حتی اخراج از رسانه و گرفتن تمام مدال های آنها به خاطر انتشار یک عکس و... خوبه لیکن قوانین کرامت انسانی و حفظ شانیت زن ایراد دار؟! جای بسی تامل و اندکی تدبر و رجوع به فطرت انسانی بشر
✴️ امیرحسین بانکیپور، از نویسندههای قانون حجاب، در واکنش به انتقادهای گسترده نسبتبه این قانون گفت:
🔸 حضرت امام فرمودند وقتی که مجلس چیزی را تصویب کرد و شورای نگهبان آن را تاکید کرد هیچکس حق مخالفت با آن را ندارد.
بزرگترین دشمن انسان جهل آن است. عزیزانی که دارن مخالفت میکنند علتش این است که اطلاعی از قانون ندارند، آن چیزهایی که مطرح میکنند صرفاً ذهنیتهایشان است.
رئیس قوه قضاییه نکته خیلی خوبی فرمودند که ۶ ماه این قانون را اجرا کنیم و اگر نواقصی داشت دوباره به مجلس برگردد و اصلاحاتی انجام شود.
🔺 بدین وسیله از مقامات مسئول شامل: اعضای شورای نگهبان،نمایندگان مجلس شورای اسلامی،حوزههای علمیه و همه کسانی که به نوعی در نگارش و تصویب این قانون نقش داشتهاند این انتظار میرود که با پاسخگویی شفاف،نگرانیهایی که از طریق روزنامههای زنجیرهای جریان به ذهن مردم منتقل میشود را مرتفع نمایند.
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
❓به غیر از #مهریه چه چیزی به زن تعلق میگیرد؟
✍🏻به غیر از مهریه حقوق دیگری نیز بر اساس قوانین و مقررات و با تحقق برخی شرایط خاص به زن تعلق خواهد گرفت. در برخی از موارد ممکن است دسترسی به این حقوق به توافقات بین زن و مرد بستگی داشته باشد، اما به طور کلی میتوانیم بگوییم که این حقوق بر اساس قوانین و احکام شرع برای زن در نظر گرفته شدهاند که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم:
♦️نفقه: حال که بررسی کردیم آیا به زن دیوانه مهریه تعلق میگیرد یا خیر لازم است به این مسئله اشاره داشته باشیم که یکی دیگر از حقوق قانونی که برای زن تعیین شده است نفقه میباشد. نفقه به معنای تامین نیازهای اولیه و جاری زندگی زن مانند خوراک، پوشاک و مسکن میباشد. زن در صورتی میتواند به این حقوق دست پیدا کند که از شوهر خود تمکین نماید.
♦️سهم الارث: یکی دیگر از حقوق قانونی زن که در ازدواج دائم مطرح است، ارث بردن زوجین از یکدیگر میباشد. اگر در زمان عقد نکاح شوهر فوت نماید، زن میتواند از ارث او بهرهمند شود.
♦️برخورداری از نصف اموال: در صورتی که طلاق از طرف مرد باشد و زن به آن رضایت نداشته باشد و همچنین مرد نتواند دلایل موجهی برای طلاق به دادگاه ارائه دهد، در چنین شرایطی باید نصف اموالی که در طول زندگی مشترک توسط مرد کسب شده به زن تعلق گیرد.
♦️شروط ضمن عقدنامه: زوجین میتوانند بیش از عقد نکاح تمام شروطی که دارند را در عقدنامه ذکر کنند، البته لازم به ذکر است که این شروط نباید بر خلاف قانون و مقررات تهیه شده باشند.
♦️حق حبس: زن پس از جاری شدن عقد نکاح میتواند تا زمانی که تمام مهریه خود را به طور کامل دریافت نکرده باشد، از تمکین مرد خودداری نماید؛ به طور مثال زن میتواند شرط کند تا زمانی که مهریه او به طور کامل پرداخت نشده، در منزل شوهر سکونت نداشته باشد.
♦️حق حضانت فرزندان: در هنگام طلاق اگر سن دختر یا پسر زیر ۷ سال باشد، در چنین شرایطی حضانت آنها با مادرشان میباشد؛ مگر اینکه مرد بتواند با ارائه ادله و مستنداتی عدم صلاحیت زن برای حضانت از فرزندانش را به اثبات برساند. برای مثال ممکن است که در دادگاه اثبات شود که زن معتاد به مواد مخدر است.
♦️نحله: یکی دیگر از حقوق مالی که باید در اینجا مورد بررسی قرار گیرد، نحله است. نحله به معنای پرداخت هدیهای به زن پس از جاری شدن صیغه طلاق میباشد که توسط قاضی پرونده تعیین میگردد.
♦️اجرت المثل: تنها وظیفهای که زن بر اساس قانون بر عهده دارد، تمکین عام و خاص از شوهر میباشد. در صورتی که زن در منزل شوهر به فعالیتهایی مانند ظرف شستن و جارو کردن و مانند آن مشغول باشد، میتواند در ازای آنها از شوهر مزد دریافت کند که به آن اجرت المثل گفته میشود
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
♨️درمان دل پیچه
پوست یک سیب را کامل بکنید، آن را رنده کرده و صبر کنید رنگش قهوه ای شود. مصرف این سیب مثل آب روی آتش عمل می کند و باعث می شود از شر دل پیچه خلاص شوید.
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
⬇تفاوت حق کسب و پیشه با حق سر قفلی
1⃣حق کسب و پیشه تدریجی الحصول است و بستگی به عمل مستاجر داردdr_amhoseini ولی حق سرقفلی قطعی الحصول است و به محض پرداخت dr_amhoseiniمبلغ یا مال از جانب مستاجر به موجر بوجود می آید.
2⃣مقدار حق سرقفلی مشخص است ولی میزان حق کسب dr_amhoseiniو پیشه قابل محاسبه نیست .
3⃣حق سرقفلی قابل اسقاط است ولی اسقاط حق کسب و پیشه dr_amhoseiniاسقاط ما لم یجب است هر چند برخی می گویند با انعقاد عقد سببdr_amhoseini ایجاد شده است و قابل اسقاط است.
4⃣حق سرقفلی قابل ضمان است یعنی با ارزیابی کارشناسیdr_amhoseini و تعیین ارزش آن قابلیت ضمان را داراست در صورتی که به طور رسمیdr_amhoseini به ثبت رسیده باشد ولی حق کسب و پیشه این قابلیت را ندارد.
5⃣حق سرقفلی قبل توقیف است و از حقوق مالی است و جز اموال غیر منقول تبعی است و با تقدیم دادخواست dr_amhoseiniتامین خواسته یا تقاضای توقیف از طریق اجرائیات اداره ثبت اسناد وdr_amhoseini املاک قابل توقیف است ولی حق کسب و پیشه قابل توقیف نیست.
6⃣حق سرقفلی قابل واگذاری و انتقال به غیر است ولی حق کسب و پیشه قابل واگذاری به غیر نیست dr_amhoseini مگر در صورت درخواست تجویز انتقال منافع وdr_amhoseini صدور حکم در این خصوص یاتفویض انتقال به غیر.
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
⁉کسی که به دیگری بدهی دارد و محکوم شده در چه صورتی زندانی می شود؟
✅مطابق ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی، اگر پرداخت طلب شاکی که دادگاه مبلغ آن را تعیین کرده، ممکن نگردد، فرد بدهکار به تقاضای شاکی تا زمان اجرای حکم یا پذیرفته شدن ادعای اعسار او یا جلب رضایت شاکی حبس می شود. چنانچه بدهکار تا سی روز پس از ابلاغ dr_amhoseiniاجراییه، ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود، دعوای اعسار خویش را اقامه کرده باشد، حبس نمی شود، مگر اینکه دعوای اعسار مسترد یا به موجب حکم قطعی رد یا اینکه اقساط خود را به موقع پرداخت نکند.
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
Quran-page-243.mp3
2.21M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه دویست و چهل و سه قرآن کریم، سوره مبارکه يوسف
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
باما همراه باشید👇
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🔗 لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
هدایت شده از کافه سیاسی
🔻درباره مظلومیت قانون حجاب
🔻واقعا باید درباره مظلومیت قانون حجاب نوشت؛ آنهم در جامعه ای که اکثریت مردم متدین و معتقد به رعایت احکام عقلی و شرعی اند. در مجموع نظرسنجی های نهادهای معتبر، وقتی از مردم درباره ضرورت حجاب سوال می شود، اکثریت مطلق معتقد به حجاب هستند ولو شخصا آنرا کامل رعایت نکنند. چنانچه اگر مکشفه ها نیز بدانند پشت پرده بی حجابی چه اهریمن و خبائثی نشسته اند بدون تردید در نوع پوشش خود تجدید نظر می کنند.
بااین حال دردناک نیست که باید برای مظلومیت قانون حجاب نوشت؟!
🔻قانونی که حداقل سه سال روی آن کار کارشناسی شده و میان سه قوه چندین بار رفت و برگشت شده است، امروز متهم به موضوعاتی می شود که اساسا نسبتی به آنها ندارد. عجیب نیست؟ یعنی مخالفین حتی حاضر نیستند به متن نزدیک شوند. چرا؟ چون نفع نهائی شان در توزیع جهل نسبت به قانون است و نه روشنگری. حقیقتا ظلم است.
🔻مخالفان قانون حجاب، به این سوال ساده چه جوابی دارند که اگر قانون نه، پس چه؟ آیا حجاب اهمیت ندارد؟ آیا ضرورت دین نیست؟ آیا فرهنگ جامعه ایرانی نیست؟ آیا منطق عقلی روشن و بیّن ندارد؟ آیا مطالبه اکثریت نیست؟ آیا بی حجابی پروژه آشکار دشمن نیست؟ اگر پاسخ مثبت است آیا وجود قانون ضرورت ندارد؟ اگر نه پس چه؟ یعنی از هرج و مرج دفاع می کنید؟ یعنی پاسخ به این سوال ساده انقدر سخت است؟
🔻کافیست در ادبیات مخالفان قانون حجاب دقیق شوید. هیچ اشاره ای به جزئیات قانون حجاب نمی شود. فقط می گویند نه. خب چرا؟ چه چیز در این قانون شما را آزار می دهد؟ اینکه گشت ارشاد جمع شده است؟ اینکه برخورد سلبی و خشن وجود ندارد؟ اینکه با سلبریتی های قانون شکن برخورد می شود؟ اینکه تبعیض در برخورد وجود ندارد؟ اینکه عدم فعل مسوولین پی گیری می شود؟ اینکه اقدامات ایجابی چندین برابر اقدامات سلبی است؟ اینکه با دانه درشت های متخلف مضاعف برخورد می شود؟ دقیقا کدام بخش این قانون خلاف عقل و منطق است؟ چرا روشن نمی کنند؟
🔻همان جمله اول متن؛ حقیقتا باید در مظلومیت حجاب و قانونش گریست. طرف مخالف است اما خودش هم نمی داند چرا و چگونه مخالف است.
🔻حجابی که مطالبه اکثریت جامعه است امروز در مارپیچ سکوت شبکه های اجتماعی گرفتار انفعال رسانه ها و خواص و حتی مسوولین و مراکز علمی و دینی شده است.
🔻این قانون وحی منزل نیست. حتما هم مثل هر قانون بشری دیگر ایراد و اشکال دارد. اما این قانون خروجی ساعت ها و ماه ها کار کارشناسی است. دارای نقاط ممتاز قابل اعتنا است. رافع مشکلات جدی نهادی و قانونی در توجه به فرهنگ عفاف و حجاب است. پس چرا نباید از آن دفاع کرد؟ آیا غیر از اینست که شکستن مارپیچ سکوت هزینه دارد؟
🔸در نهایت اینکه قانون حجاب بزنگاه وفاق است؛ به چند دلیل.
1⃣اول اینکه برخلاف بسیاری از امور برآمده از نقاط مشترک اعتقادی و گرایشی است. هم شرع و هم فرهنگ جامعه ایرانی و هم قانون اساسی و هم عقلانیت.
2⃣دوم اینکه این قانون خروجی نظام کارشناسی کشور است. هم اجماع نهادهای کارشناسی را دارد و هم سران قوا. این قانون برای نزدیکی نظرات کارشناسی بارها میان قوا رفت و برگشت داشته است.
3⃣سوم اینکه قانون حجاب پاسخ به یک مطالبه عمیق مردمی است. به سروصداهای آزاردهنده سیاسی توجه نکنیم. مردم ما از بن دندان و عمق وجود مومن و معتقد به فرهنگ دینی و ایرانی اند.
4⃣چهارم اینکه این قانون نقطه مقابل دشمنی های مشترک است. دشمنی مشترک خودش وفاق ساز است. امروز بیش از هرکس ضدانقلاب از اجرای این قانون عصبانی است. دشمنی که سالهاست به دنبال بی حجابی اجباری است و حجاب را ابزار مبارزه سیاسی قرار داده است. این قانون دشمن را هم خلع سلاح می کند.
5⃣پنجم و در نهایت اینکه این قانون پاسخ به یک مطالبه عمومی در نقد روش های گذشته است.
🔻مخالفان اجرای این قانون حاضر نیستند به متن قانون نزدیک شوند و آن را بخوانند. چرا؟ چون بهم زننده بازار مکاره اتهام زنی و موج سواری های سیاسی است. یک تلقی هیجانی وجود دارد که قانونمندی حجاب یعنی گشت ارشاد و عده ای نفع شان در این است که این تلقی منفی همچنان در افکار عمومی باقی بماند. لذا با اصل روشنگری درباره قانون مخالفند و حتی دروغ های آشکار درباره قانون می بافند.
🔻مارپیچ سکوت را بشکنیم و اجازه ندهیم اقلیتی بی منطق با نفی قانونمداری بر اکثریت برآشوبند و مروج دیکتاتوری و بی حجابی اجباری شوند.
✍مهدیان
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✍🏻 آیا ممنوع الخروج کردن همسر از منزل توسط شوهر مجازات دارد؟
🔹 قفل کردن درب منزل مشترک و عدم اجازه به همسربرایdr_amhoseini ارتباط باخانواده یا فضای بیرون جرم میباشد.
📌 این اقدام از مصادیق بازداشت غیرقانونی به شمار میرود که مجازات حبس را به دنبال دارد.
🔹 اگر مردی اجازه خروج از منزل را به همسرش ندهد به تحمل مجازات یک تا سه سال حبس یا پرداخت جزای نقدی محکوم خواهد شد.
🔹 در دیدگاه قانون مدنی کشور ما ایران ، مرد هیچ گونه حقی ندارد که زن را درخانه حبس کند و مانع خارج شدن او از منزل و برقراری ارتباط او با محیط جامعه شود.
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
✍🏻 چنانچه در طلاق زوجین، جهیزیه مستهلک شده باشد، تکلیف چیست؟؟
🔹معمولا عرف است که چند وسيله جهيزيه را مرد خريداري مي کندdr_amhoseini ولي در ليست جهيزيه زن گنجانده مي شود
🔹اگر مرد بتواند ثابت کند لوازم مذکور را او خريداري کرده است و براي زندگي مشترک است و نه آنکه زن آنها را مسترد نمايد مي تواند از استرداد آنها جلوگيري کند.
🔹 اگر مقداري از اقلام جهيزيه مستهلک شده باشد و يا از بين رفته باشد صرفا آنچه موجود است مسترد مي شود.
📌 خسارتي از اين جهت به عهده مرد نمي باشد و وسايل جايگزين خريداري شده توسط مرد نيز مشمول جهيزيه نمي شود
✍🏻#نکته_حقوقی
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
اسم زهرا آبروی عالم است
اسم زهرا چون نگين خاتم است
اسم زهرا يادگاری نبی ست
اسم زهرا دلخوشی های علی ست
اسم زهرا اشک دارد بی امان
اسم زهرا فخر باشد بر جهان
اسم زهرا آبروی حيدر است
اسم زهرا اسم جمله مادر است
🏴شهادت بیبی دو عالم حضرت فاطمه الزهرا(س) تسلیت باد 🏴
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
4_5940806116811216160.mp3
4.77M
"شهادت بیبی دو عالم حضرت فاطمه الزهرا(س) تسلیت باد "
💫لینک کانال @dr_amhoseini ایتا
فرا رسیدن روز پر افتخار دانشجو، یادآور عدالت طلبی و غیرت ملی را گرامی می دارم و تقارن آن با ایام شهادت حضرت زهرا س اسوه بی بدلیل اخلاق و شجاعت و ولایت مداری فرصتی است تا با الهام از سیره آن بانوی بزرگ اسلام علم آموزی را با اخلاق اسلامی و بینش سیاسی در آمیزید.
این روز را به تمام دانشجویان و فرهیختگان بویژه دانشجویان خودم تبریک عرض میکنم.
باما همراه باشید👇
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🔗 لینک کانال @dr_amhoseini ایتا