38.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طوفان کفن پوشان مردم عراق در حمایت از فلسطین
♦️جالبه بدونید طی تحقیقات بسیار، محققان به این نتیجه رسیدن که دروغگویی تاثیر قابل توجهی بر روی سلامت افراد میگذارد!
🔹بهمحض اینکه دروغ از دهان فردی خارج میشود، بدن هورمون کورتیزول را در مغز آزاد میکند. فقط چند دقیقه کوتاه بعد حافظه شما تلاش زیادی میکند تا هر دو قسمت ماجرا یعنی هم دروغ و هم واقعیت را بهخاطر بیاورد.
🔹در چنین حالتی، تصمیمگیری دشوار خواهد شد و حتی این امکان وجود دارد که فرد ناراحتی ناشی از این اتفاق را در قالب خشم نشان دهد. همه این اتفاقات فقط در ۱۰ دقیقه ابتدایی واقع میشوند.بعد از این واکنش اولیه، نگرانی شما درباره دروغی که گفتهاید، آغاز میشود. درواقع، شما گرفتار دروغ شدهاید.
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#کانال
#حجت_الاسلام
#دکتر_احمد_امامی_راد
#استادیار_پژوهشکده_علوم_اسلامی_رضوی
@dr_emamyrad
به همت
#دکتر_احمد_امامی_راد
و دیگر همکاران
برگزار شد:
گروه فقـه و علوم وابسـته پژوهشـکدۀ علـوم اسـلامی بنیاد پژوهشهای اسلامی
با همکاری مجمع علمی فقه تعلیم و تربیت و مؤسسۀ زیست بوم تربیتی نهی
برگزار میکند:
نشست علمی با موضوع
جستوجوی ظرفیتهای تربیتی در حمـایت از گفتمـان مقـاومت فلسطین
با حضور استادان مدعو:
دکتر احـــد فـــرامرز قراملـــکی، رئیس محتــرم بنیـاد پژوهشـهای اسلامی
دکـــتر جمیـــله علـــم الهـــدی، دانشـــیار دانشـــگاه شهیـــد بهشـــتی
دبیر علمی: دکـتر داوود حسـینپور، مدیر مؤسسۀ زیستبوم تربیتی نهی
پنجشنبه 18 آبان 1402، ساعت 15 ــ بنیاد پژوهشهای اسلامی، تالار شیخ طوسی
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#کانال
#حجت_الاسلام
#دکتر_احمد_امامی_راد
#استادیار_پژوهشکده_علوم_اسلامی_رضوی
@dr_emamyrad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️ آیت الله بنابی:
طلبه ها ریزه خواران امام زمان(عج)
وقتی که شما از این و آن طعنه میخورید و با
عکسھای ما سخن میگویید و اشک میریزید !
بھ خُدا قسم اینجا کربلاء میشود ...
و برایِ ھریک از غم ھای دلتان اینجا
ھمه شھیدان زار میزنند :)
-شھید سید مجتبۍ علمدار
#رفیقپسنگوتنهام!
#شهداخیلیحواسشونهست!
🔻 :مسیح علینژاد: دولت آمریکا به من گفت تغییر هویت بدم و مخفی شوم!
مهناز افشار: چرا دورم، چرا ایران نیستم، چرا اینقدر شک، چرا اینقدر اندوه ...!
اشکان خطیبی: به آخر خط رسیدم!
شروین حاجیپور: کارم با این دنیا تموم شده!
شبکه من و تو: تا اول ژانویه تعطیل میشویم!
ما بچه انقلابی ها: تازه کارمون با این دنیا داره شروع میشه😎
عاقبتِ زن زندگی آزادی رو نظارهگر هستید!😏
هدایت شده از اخبار جبهه مقاومت🚩🚩
🔴جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گرایش به اسلام را در اروپا افزایش داد
🔹به دنبال جنایات رژیم صهیونیستی پس از عملیات "طوفان الاقصی" که مقاومت غزه در ۷ اکتبر علیه این رژیم انجام داد، همچنین ایستادگی فلسطینیان در برابر صهیونیستها و نحوه برخورد همراه با رافت اسلامی آنها با اسرای اسراییلی، تصویر روشنی از دین اسلام منعکس شد به نحوی که شمار زیادی در اروپا به این دین مبین گرویده اند.
🔹احمد المنصور "خبرنگار سرشناس مصری تلویزیون الجزیره قطر در مقالهای نوشت: تحولات اخیر در نوار غزه و نحوه تعامل مبارزان فلسطینی در میادین جنگ و برخورد با اسرای اسرائیلی، تصویری روشن و بدون خدشه از اسلام را بازتاب داده است.
🔹وی با اشاره به هزینه هنگفت رژیم اسرائیل و غرب برای تخریب وجهه اسلام و گسترش موج اسلام هراسی، متذکر شد که اهالی نوار غزه این تلاشهای مسموم را خنثی کرده و دلیلی شدند تا نگرش مردم اروپا و آمریکا نسبت به اسلام به طرز مثبتی تغییر کند.
🔹نویسنده مصری در این مقاله به اظهارات "عبدالله بن منصور" رئیس اتحادیه انجمنهای اسلامی در اروپا اسناد میکند که گفته است: از زمان آغاز تجاوزگری به نوار غزه، شاهد موج عظیمی از گرویدن به اسلام در فرانسه هستیم که طی ۴۰ سال اخیر بیسابقه است؛ به نحوی که شمار افرادی که مسلمان میشوند از ۸۰ نفر در روز به ۴۰۰ نفر افزایش یافته است.
🔹به گفته عبدالله بن منصور، از زمان حملات تجاوزکارانه رژیم اسرائیل به نوار غزه، حدود ۲۰ هزار نفر در فرانسه مسلمان شدهاند که بیشتر آنها را جوانان تشکیل می دهند.
🔹نویسنده در عین حال تأکید کرده که نحوه تعامل مبارزان فلسطینی در نوار غزه با اسرای اسرائیلی، جهان را مات و مبهوت کرده است و باعث شده که بسیاری از غربیها به تحقیق درباره دین اسلام گرایش پیدا کنند و به این دین بگروند.
🔹این مقاله می افزاید: صبر، آرامش، یقین و اعتماد مردم غزه، که با مشکلات و مصائب از دست عزیزان و خانههایشان دست و پنجه نرم میکنند، این سوال را در ذهن فرانسویها و دیگر شهروندان اروپایی ایجاد کرده که عامل اینهمه آرامش و صبر چیست؟! و آنها پاسخ سوالشان را در دین اسلام و قرآن پیدا کردهاند.
#جبهه_واحد
✅ #اخبار_جبهه_مقاومت
👇👇
🆔️ @akhbarmoghavamat
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
طی تأملی روانشناختی و توصیه ای روشی مطرح شد:
🔺 سخنی با جناب آقای اکبرنژاد و انجمنهای علمی حوزه علمیه!
▫️یادم هست سال 1374 بنده و آقای اکبرنژاد در یک سال وارد حوزه علمیه شدیم و ایشان در عرض دو سال کل 6 پایه را تمام کرد و تندخوانیشان در یک دقیقه حدود دوهزار کلمه بود. واقعا شخص نخبه و باهوش بسیار بالایی بوده و هستند و سخن کسانی را هم که میگویند از لحاظ علمی قوی نیستند، قبول ندارم؛ حتی در سال 1387 یکی از کارهای علمی بنده رو که تحقیق و نگارش یکی از جلدهای فقه تربیتی بود، برای ارزیابی به ایشان ارسال کردند و وقتی با آیت الله اعرافی حاشیههای ایشان رو بررسی میکردیم، دقت و علمی بودن والای ایشان را تأیید کردند. البته اون موقع بحثهای جنجالیشان هنوز شروع نشده بود و فقط در حد ارزیاب علمی با ایشان تعامل داشتیم.
🔹نقد و بررسی های زیادی از سخنان ایشان بوده و هست؛ اما برای سخن کوتاه فقط از منظر یک روانشناس، تشخیص بنده این است که در مؤلفه مهم «جسارت» و نیز «سلطهجویی» خیلی بالا هستند که نکات مثبت و منفی در این مؤلفهها هست.
▫️مؤلفه جسارت دلالت بر هیجانطلبی، ماجراجویی و پرانرژیبودن دارد. در عین نکات مثبتی که این مؤلفه شخصیتی دارد، اما در عین حال، جسارت خیلی بالا گاه منجر به افراط در برخی امور میشود و اگر این امر با هوش بالا هم همراه باشد، گاه مضر هم میشود. چنین اشخاصی اهل خطرکردن بوده و از مواجهه با مشکلات نگران نیستند. آستانه تحرکشان بالا بوده و از درگیری با قانون نمیترسند. بیپروا و بیباک بوده و معمولاً از اعتمادبهنفس بالایی برخوردارند. این عامل شخصیتی با مقیاس سلطهجویی هم رابطه مستقیم دارد.
🔹 افراد سلطهجو، رقابتجو بوده؛ خود را نیرومند دانسته، و در روابطشان با دیگران بسیار صریح بوده و اغلب نظرات خود را بدون ملاحظه بیان میکنند. چنین افرادی معمولاً تابع قراردادهای اجتماعی و قانون نیستند و برای اجرای خواستههای خود تلاش کرده و از انجام کارها بر اساس سلیقه خویش لذت میبرند. آنها از سرزنش دیگران ترسی ندارند و دائماً سعی میکنند مردم را مجذوب خود نمایند. از حوادث استقبال کرده و دیگران را به مبارزه میطلبند.
این موارد تنها نمونهای از تشخیص روانشناختی است که البته بایستی با تستهای شخصیت، این امر دقیقتر و مشخصتر صورت بگیرد.
🔸 با توجه به آنچه گفته شد آگاهی وی از نوع شخصیت خود، میتواند به توجه بیشتر او به نکات قوت و ضعف آن و کنترل بیشتر خود منجر شود. از اینرو، متخصصان حوزه علمیه، بهجای نقد بیش از حد ایشان، بایستی کمککار چنین اشخاصی باشند، تا به عنوان نیروی یاریرسان به نظام اسلامی و انقلاب و ظهور حضرت مهدی باشد؛ کاری که «پایگاه خبری صدای حوزه» کرد و از ایشان و استاد رهدار دعوت نموده و بحثهای علمی بین این دو ترتیب داد.
▫️پیشنهاد خاص بنده به خود آقای اکبرنژاد و انجمنهای علمی حوزه، این است که این فرصت را غنیمت شمرده و چند نفر از هیأت مدیرههای انجمن خاص مثل روانشناسی و علوم تربیتی و علوم سیاسی و علوم اجتماعی، بحثهای طلبگی و عالمانه با ایشان را برنامهریزی کنند و بر طبق شناختی که بنده از آقای اکبرنژاد سراغ دارم، بعید است که از چنین جلساتی استقبال ننماید.
🔹انشاء الله ثمره این جلسات، علاوه بر همدلی و بحثهای علمی بیشتر، پاسخ به برخی شبهات ایشان و در نتیجه، اصلاح یا تعدیل برخی نظراتشان خواهد بود.
✍️ احمد امامیراد، هیأت علمی پژوهشکده علوم اسلامی رضوی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
هر وسواسی ناهنجار نیست.
وسواس تا حدودی در همه هست. زمانی تشخیص اختلال و بیماری وسواس فکری و عملی بر فرد گذشته می شود که نشانههای زیر را داشته باشد: نامعقول، افراطی، اجباری، نامتناسب، مشکل بودن انصراف از آن، ایجاد درماندگی مشخصی، اختصاص وقت زیاد و قابل ملاحظه، کاهش بازده و کنشوری روزمره، هجوم هشیاری به رغم اراده بیمار، سیطره بر سازمان روانی و برانگیختن اضطراب گسترده.
دادستان، پریرخ، روان شناسی مرضی تحولی، انتشارات سمت، چاپ چهارم، ۱۳۸۰، ص۱۴۷.
یادداشتی درباره لیلة الرغائب
1. بسیاری از عالمان سنی حدیث مربوط به این شب و نماز آن را جعلی و بدعت دانسته اند.(ابی شامه مقدسی، الباعث علی انکار البدع، ج1، ص10؛ شاطبی، الاعتصام، ج2، ص19 و ... )
2. به نظر می رسد، قبل از کتاب اقبال الاعمال سیدبن طاووس (قرن هفتم هجری) داستان این شب و نماز آن، در کتابهای شیعه وجود ندارد؛ هرچند گفته می شود در کتاب مفید العلوم منتسب به شخصی به نام خوارزمی (قرن چهارم) نیز روایت آن بدون سند و منبع نقل شده است.
3. هرچند فضیلت این شب و نماز آن، سند خاصی ندارد و معتبر به شمار نمی رود؛ ولی عبادت در شب جمعۀ ماه مبارک رجب، با دیگر ادعیه، فضیلت بالایی دارد.
4. برخی در پاسخ به ضعف سندی این روایت از «تسامح در ادله سنن» یا «من بلغ» استفاده کرده و عمل به آن را «رجاء» بدون اشکال دانسته اند.(هر چند همین قاعده ها هم مورد پذیرش همه فقهاء نیست)
5. نکته ای که به نظر خطا می رسد(با پذیرش صحت عمل به آن از باب رجاء)، ترویج گسترده اعمال «لیلة الرغائب» از سوی برخی منبری ها و رسانه ها می باشد؛ چرا که نوعاً عموم مردم به قصد ورود و قصد رجاء توجهی ندارند و پس از فراگیر شدن تبلیغات رسانه ای این اعمال را به گمان استحباب انجام می دهند و چه بسا رفته رفته رنگ سنّت به خود گرفته و در ردیف سایر ایامی که معتبر هستند مثل شب اول رجب یا شب نیمه شعبان و . .. قرار گیرد و در اثر تبلیغ و معرفی، مخاطب این امور را در ذهن خود برابر تلقی کند. و پیامد این برابر نهادن، این خواهد بود که با تشکیک درباره لیله الرغائب ممکن است مخاطبان در امور معتبر و محکم دین نیز دچار ابهام و تردید شوند.
6. به نظر می رسد روش درست آن است که هنگام معرفی اعمالی مثل اعمال لیلة الرغائب بلافاصله، بر تفاوت آنها با اعمال دیگر که معتبر بوده و از محکمات هستند تصریح کنیم و مانع همنشینی آنها در ذهن مخاطبان در کنار یکدیگر شویم.
تاکید بر انجام این قبیل اعمال از باب رجاء از این قبیل تذکرات بجاست.
♦️۵ فایده مهم خوردن آب زنجبیل با معده خالی!
🔹مجله سلامتی: طول زمستان، آب زنجبیل با معده خالی به عنوان درمان بسیاری از بیماری ها عمل می کند، این امر بیش از ۵۰۰۰سال کاربرد دارویی دارد.
۱. گلودرد: زنجبیل حاوی جینجرول است که ثابت شده است به تسکین گلودرد کمک می کند. طعم و عطر زنجبیل به تسکین سرماخوردگی و سرفه نیز کمک می کند.
۲. ضد التهاب: طبق مطالعات، زنجبیل دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است – که به کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند.
۳. حالت تهوع: ثابت شده است که آب زنجبیل به درمان حالت تهوع صبحگاهی در دوران بارداری کمک می کند.
۴. سطح کلسترول را تنظیم می کند: محققان دریافتند که زنجبیل به تنظیم سطح LDL و تری گلیسیرید کمک می کند که به مدیریت کلسترول تام کمک می کند.
۵. به جلوگیری از سوء هاضمه کمک می کند: آب زنجبیل به رفع نفخ، گاز، نفخ و حتی سوء هاضمه کمک می کند./ جماران
هدایت شده از سولدوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴#حتماً بادقت بشنوید؛
🔻چکیده اعترافات دکتر اسماعیل اکبری، مشاور عالی وزیر بهداشت (نمکی) در برنامه تلویزیونی:
«ما (وزارت بهداشت) برای کاهش بیسابقه و شگفتانگیز جمعیت (از سازمان بهداشت جهانی) جایزه گرفتیم و پُز دادیم که پدر مردم را درآوردهایم و افتخار هم کردیم!
🔴 دروغ گفتیم که بارداری زنان زیر بیست سال و بالای چهل سال، خطر دارد!
بارداری، امری الهی و طبیعی است و غربالگری و سونوگرافی مادران باردار، غلط است!».
*انتشار این ویدئو برای دیگران صدقه جاریه است عزیزان لطفا کوتاهی نفرمایید.
#وزیربهداشت #نمکی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سولدوز رسانه خبری انقلاب
╭┅───┅╮
@sulduz
╰┅───┅
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔺ماجراهای آقای اکبرنژاد و ضرورت استعدادسنجی دقیق در حوزه علمیه
▫️یادم است در استعدادسنجی یکی از استانها تشخیص بنده در مورد عده بسیار کمی (با توجه به تستهای مختلف شخصیت و عوامل دیگر) عدم استمرار دروس حوزه بود. با جوسازیهای همین افراد، یکی از مسئولین استان، عوض آسیبشناسی آن حوزه علمیه، با تماس تلفنی، به ملامت شدید بنده پرداخت.
🔹بنده در یادداشت قبلی، به بحث علمی انجمنهای علمی حوزه با آقای اکبرنژاد و نیز برخی خصوصیات شخصیتی که نظرات ایشان متأثر از آن خصوصیات است، اشاره کردم.
▫️اما به نظر، نکته قابل توجه دیگر در شخصیت وی، اختلال «خودشیفتگی» نیز است که با وجود این همه مدارای حوزه و نظام با ایشان، باز در مقابل برخی واضحات هم مقابله کرد؛ تا جایی که حتی شرکت در راهپیمایی 22 بهمن را نیز مردود دانست و در اینجاست که ضرورت استعدادسنجی در ورود، فرآیند و استمرار حوزه علمیه خود را نشان میدهد؛ امری که گاه با عناوینی چون کمبود طلبه و روحانی، مورد مسامحه واقع میشود!
🔹طبق استعدادسنجیهایی که در حوزه های علمیه سراسر کشور داشتهام، شاید درصد بسیار بسیار پایینی از طلاب هستند که استمرار حضورشان در حوزه بنا به علتهای شخصیتی و روانشناختی و ... به صلاح خودشان و حوزه علمیه نیست و یا گاه کسوت طلبگی و روحانیت هر چند برای شخصی مناسب است، اما کارهای اجرایی و کارمندی برای ادامه مسیرش مناسبتر است!
▫️شاید امثال آقای اکبرنژاد بیشتر دیده میشوند؛ اما طلابی هم هستند که در سطح و محدوده پایینتری با استمرار برخی از مسیرهای خاص طلبگی، نهتنها خود و خانواده، بلکه جامعه را نسبت به خود و حتی نسبت به دین بدبین میسازند. این امر در حالی است که با تشخیص بههنگام و تعیین مسیر متناسب، نه تنها خود طلبه، بلکه اطرافیان و جامعه، رضایت شغلی و رضایت از زندگی بهتری خواهند داشت.
✍️ احمد امامیراد، هیأت علمی پژوهشکده علوم اسلامی رضوی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس
➕ طرح «استعدادسنجی طلاب» در انتظار حمایت مسئولان
🌐 https://v-o-h.ir/?p=7954
➕ سخنی با جناب آقای اکبرنژاد و انجمنهای علمی حوزه علمیه!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
♦️ شغلهای کماسترس برای افراد مضطرب/ «رفاه احساسی در محیط کار» به اندازه حقوق و مزایا اهمیت دارد!
🔹اگر فقط یک عامل اصلی وجود داشته باشد که جلوی بهرهوری، مشارکت یا رضایت شغلی و کاری را بگیرد، آن عامل اضطراب و استرس است.
🔹پژوهش سال ۲۰۲۲ موسسه گالوپ نشان داده که ۳۴درصد از کارکنان نسل Z و جوانترهای نسل هزاره در محیط کار احساس فرسودگی میکنند و ۶۸ درصدشان سطح بالایی از استرس را در محیط کار تجربه میکنند.
🔹گاهی اوقات راهحل این مشکل میتواند به سادگی درخواست تغییر نقش در شرکت خودتان، بدون تغییر کارفرما و جدایی از شرکت باشد.
🔹میتوانید فقط نقشتان را تغییر دهید، چون به خاطر اضطراب اجتماعی در سمتهایی که اربابرجوع دارد مضطرب میشوید.
🔹 در موارد دیگر ممکن است تصمیم بگیرید کارفرمایتان را عوض کنید تا از آن محیط کار سمی فرار کنید. شاید هم بخواهید کلا نسبت به شغل و حرفهتان بازنگری کنید.
🔹 از حرفههای مناسب افراد مبتلا به اضطراب:
۱- محیطبان/باغبان.
۲- ماساژور.
۳- کتابدار.
۴- گرافیست.
۵- عکاس.
۶- مربی بدنسازی.
۷- طراح داخلی.
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#کانال
#حجت_الاسلام
#دکتر_احمد_امامی_راد
#استادیار_پژوهشکده_علوم_اسلامی_رضوی
@dr_emamyrad
هدایت شده از صفائیه نیوز
🔷آمار خشونت علیه زنان :ترکیه اول و آمریکا دوم
کلیه ی کشورهای اروپایی مدعی دفاع از حقوق زنان و حامیان جنبش نجس زن زندگی آزادی در لیست سی کشور اول بالاترین آمار خشونت علیه زنان قرار دارند.
هدایت شده از خبر فوری
♦️زنان ۵ برابر مردان درخواست طلاق میکنند!
🔹«من طلاق میخواهم!» این جمله اکثر آقایان را شوکه و متعجب میکند. مردان پس از شنیدن این جمله به مشاوران خانواده میگویند که «من فکر میکردم در زندگی ما همه چیز خوب است. اصلا تصور نمیکردم زنم طلاق بخواهد».
🔹مدیرکل بهزیستی خراسانرضوی گفته که ۵۸ درصد متقاضیان طلاق توسط زن، ۱۱ درصد توسط مرد و بقیه هم توافقی اتفاق میافتد. این یعنی زنان ۵ برابر مردان درخواست طلاق میکنند.
🔹روانشناسان معتقدند که ۶ دلیل اصلی برای درخواست طلاق از سوی زنان، خشونت خانگی، اعتیاد، خیانت، اختلال روانپزشکی، نقص مهارتهای زندگی و ارتباطی ضعیف و مشکلات یا اختلالات جنسی است.
🔹تاجالدین، جامعهشناس میگوید که خانواده در جامعۀ مدرن، دستخوش تغییرات جدی شده و این دگرگونیها باعث طلاق است. زنان تحت تاثیر مدرنیته به سمت طلاق کشیده شدند و در جامعۀ مدرن، قبح طلاق ریخته شده است.
🔹اکبری، زوج درمانگر هم معتقد است که دلایل متعددی برای افزایش طلاق وجود دارد که یکی از آنها بازشدن پای ماهوارهها و برخی از شبکههای اجتماعی در خانوادههای ایرانی است که باعث نفوذ فرهنگ غربی در ایران شده است. یکی از دلایل دیگر هم این است که زنان تشنۀ محبت هستند و با دریافتنکردن توجه دلسرد میشوند. اغلب اوقات مردان حتی متوجه نمیشوند که در یک رابطه مشکلاتی وجود دارد./فارس
@AkhbareFori
♦️علت های اصلی که باعث می شود شما زودتر احساس پیری کنید:
🔹چندین کار را با هم بر عهده میگیرید و به خودتان فشار میآورید.
🔹کمتر از ۵ ساعت در شبانهروز میخوابید.
🔹بیش از حد به تلویزیون علاقه دارید.
🔹 بیشتر روز را مینشینید.
🔹هر نوع چربی را از رژیم غذایی خود حذف میکنید.
🔹خانه را بیش از حد گرم میکنید.
@dr_emamirad:
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#کانال
#حجت_الاسلام
#دکتر_احمد_امامی_راد
#استادیار_پژوهشکده_علوم_اسلامی_رضوی
@dr_emamyrad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاثیر
شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران
1)هوش
دکتراحمـــــــد امامی راد (روانشناس و استاد حوزه و دانشگاه)
تاثیر شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران 1)هوش
توضیحات مولفه هوش:
با اینکه هوش دقیقاً یک خصیصه شخصیتی نیست، اما بهعنوان یکی از عوامل شخصیت نیز لحاظ شده است. این عامل تا حد زیادی جنبه ژنتیکی و ارثی دارد. این عامل مشخص میکند که یک فرد به چه میزان از عقلانیت خود استفاده میکند و چه میزان پشتکار و دقت نظر دارد.
افرادي با هوش بالا:
توانمند در تفکر انتزاعي، داراي توانايي يادگيري سريع، سازگار و هشيارند. بعلاوه از قوه قضاوت خوب برخوردارند و به فعاليتهاي هوشمندانه علاقه مندند و داراي روحيه بالا، جديت، دقت عمل و با پشتکار در فعاليتهاي پژوهشي اند.
هوش پایین:
انعکاسي از تفکر عيني، تفسيرهاي خشک و سطحي، قضاوت ضعيف، کند ذهني يا انگيزش ضعيف است. داراي روحيه ضعيف اند و به هنگام رويارويي با چالشها، به آساني دست از تلاش برمي دارند. این افراد اغلب اُفت تحصیلی، ترک زودهنگام مدرسه، ناکامیهای مکرر، و مشکلات سازشی را در کارنامه خود دارند. اعتمادبهنفس ضعیف، اشکال در پذیرش خویشتن، عدم مسئولیتپذیری و تلقینپذیربودن از دیگر ویژگیهای اشخاص دارای هوش منفی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاثیر
شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران
2)صمیمیت
دکتراحمـــــــد امامی راد (روانشناس و استاد حوزه و دانشگاه)
تاثیر شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران 2)صمیمیت
توضیحات مربوط به مولفه صمیمیت:
افراد صمیمیت بالا:
مهربان، صميمي، اجتماعي، اعتمادکننده و سازشپذيراند. سخاوتمندتر بوده و همنشيني با آنها دلنشينتر است. اين افراد در مشاغلي احساس راحتي ميکنند که مستلزم ارتباط بينفردي زيادي باشد؛ به همين جهت در شرايط مساوي ترجيح ميدهند يک فروشنده باشند تا يک مخترع. بيشتر خود را با برنامههاي ديگران وفق ميدهند؛ تا اينکه از ديگران بخواهند با آنها هماهنگ گردند. مايلند اطرافيان و دوستانشان را در احساسات خود سهيم سازند و به آنان هديه بدهند. خونگرم، صادق، قابل اعتماد، خوشمشرب، همکاريکننده و أهل خدمتاند. به جامعه انساني علاقهمند بوده و تکروي و تنهايي را دوست ندارند. زود به ديگران اعتماد کرده و براي احساسات، علائق و نظرات مردم احترام قائلند و سعي ميکنند آنها را درک نمايند. رويدادهاي بيروني زودتر حواس آنها را پرت کرده و تمرکزشان را کاهش ميدهد. هيجاناتشان را راحتتر ابراز کرده و خيلي زود در حوادث و مشکلات از ديگران ياري ميطلبند. هنگام خريد کتاب، کتابهاي داراي عکسها و رنگهاي بهتر را انتخاب ميکنند.
نمره پايين در اين مقياس:
به افرادي با ويژگيهاي خردهگير، تحقيرکننده، متکبر، اهل مخالفت، بدگمان، خونسرد، متحجر و انعطافناپذیر تعلّق دارد. این افراد معمولاً مشاغل انفرادی و بدون ارتباط با مردم را ترجیح داده و از مواجهه با دیدگاههای مخالف اجتناب میورزند. علاقه کمتری به مردم داشته و نسبت به دیگران سرد و بیتفاوت هستند؛ هر چند گاهی این سردی و سکوت ناشی از خجالتیبودن و کمرویی آنهاست. آنها افرادی آرمانگرا، هدفمدار، حساس و عاشقطبیعتند و سکوت و تنهایی طبیعت را بر میهمانیهای پرهیجان و شلوغ ترجیح میدهند. به محتوا و اشکال هندسی بیش از تصاویر و رنگها اهمیت میدهند. در مشاغلی از قبیل پژوهشگری، نویسندگی، حسابداری، بازرسی و کلیه مشاغلی که نیازمند تمرکز و دقت است و با مردم سر و کار چندانی ندارد، بسیار موفقترند تا مشاغلی همچون تجارت، بازاریابی، روابط عمومی و مدیریت، که مستلزم ارتباط گسترده با دیگران است. آنها از نظر مردم، افرادی سرد، تکرو، سختگیر و انعطافناپذیر تلقی میشوند؛ بههمین جهت در جمعها از محبوبیت چندانی برخوردار نیستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاثیر
شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران
3)سلطهجویی