یادداشتی درباره لیلة الرغائب
1. بسیاری از عالمان سنی حدیث مربوط به این شب و نماز آن را جعلی و بدعت دانسته اند.(ابی شامه مقدسی، الباعث علی انکار البدع، ج1، ص10؛ شاطبی، الاعتصام، ج2، ص19 و ... )
2. به نظر می رسد، قبل از کتاب اقبال الاعمال سیدبن طاووس (قرن هفتم هجری) داستان این شب و نماز آن، در کتابهای شیعه وجود ندارد؛ هرچند گفته می شود در کتاب مفید العلوم منتسب به شخصی به نام خوارزمی (قرن چهارم) نیز روایت آن بدون سند و منبع نقل شده است.
3. هرچند فضیلت این شب و نماز آن، سند خاصی ندارد و معتبر به شمار نمی رود؛ ولی عبادت در شب جمعۀ ماه مبارک رجب، با دیگر ادعیه، فضیلت بالایی دارد.
4. برخی در پاسخ به ضعف سندی این روایت از «تسامح در ادله سنن» یا «من بلغ» استفاده کرده و عمل به آن را «رجاء» بدون اشکال دانسته اند.(هر چند همین قاعده ها هم مورد پذیرش همه فقهاء نیست)
5. نکته ای که به نظر خطا می رسد(با پذیرش صحت عمل به آن از باب رجاء)، ترویج گسترده اعمال «لیلة الرغائب» از سوی برخی منبری ها و رسانه ها می باشد؛ چرا که نوعاً عموم مردم به قصد ورود و قصد رجاء توجهی ندارند و پس از فراگیر شدن تبلیغات رسانه ای این اعمال را به گمان استحباب انجام می دهند و چه بسا رفته رفته رنگ سنّت به خود گرفته و در ردیف سایر ایامی که معتبر هستند مثل شب اول رجب یا شب نیمه شعبان و . .. قرار گیرد و در اثر تبلیغ و معرفی، مخاطب این امور را در ذهن خود برابر تلقی کند. و پیامد این برابر نهادن، این خواهد بود که با تشکیک درباره لیله الرغائب ممکن است مخاطبان در امور معتبر و محکم دین نیز دچار ابهام و تردید شوند.
6. به نظر می رسد روش درست آن است که هنگام معرفی اعمالی مثل اعمال لیلة الرغائب بلافاصله، بر تفاوت آنها با اعمال دیگر که معتبر بوده و از محکمات هستند تصریح کنیم و مانع همنشینی آنها در ذهن مخاطبان در کنار یکدیگر شویم.
تاکید بر انجام این قبیل اعمال از باب رجاء از این قبیل تذکرات بجاست.
♦️۵ فایده مهم خوردن آب زنجبیل با معده خالی!
🔹مجله سلامتی: طول زمستان، آب زنجبیل با معده خالی به عنوان درمان بسیاری از بیماری ها عمل می کند، این امر بیش از ۵۰۰۰سال کاربرد دارویی دارد.
۱. گلودرد: زنجبیل حاوی جینجرول است که ثابت شده است به تسکین گلودرد کمک می کند. طعم و عطر زنجبیل به تسکین سرماخوردگی و سرفه نیز کمک می کند.
۲. ضد التهاب: طبق مطالعات، زنجبیل دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است – که به کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند.
۳. حالت تهوع: ثابت شده است که آب زنجبیل به درمان حالت تهوع صبحگاهی در دوران بارداری کمک می کند.
۴. سطح کلسترول را تنظیم می کند: محققان دریافتند که زنجبیل به تنظیم سطح LDL و تری گلیسیرید کمک می کند که به مدیریت کلسترول تام کمک می کند.
۵. به جلوگیری از سوء هاضمه کمک می کند: آب زنجبیل به رفع نفخ، گاز، نفخ و حتی سوء هاضمه کمک می کند./ جماران
هدایت شده از سولدوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴#حتماً بادقت بشنوید؛
🔻چکیده اعترافات دکتر اسماعیل اکبری، مشاور عالی وزیر بهداشت (نمکی) در برنامه تلویزیونی:
«ما (وزارت بهداشت) برای کاهش بیسابقه و شگفتانگیز جمعیت (از سازمان بهداشت جهانی) جایزه گرفتیم و پُز دادیم که پدر مردم را درآوردهایم و افتخار هم کردیم!
🔴 دروغ گفتیم که بارداری زنان زیر بیست سال و بالای چهل سال، خطر دارد!
بارداری، امری الهی و طبیعی است و غربالگری و سونوگرافی مادران باردار، غلط است!».
*انتشار این ویدئو برای دیگران صدقه جاریه است عزیزان لطفا کوتاهی نفرمایید.
#وزیربهداشت #نمکی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سولدوز رسانه خبری انقلاب
╭┅───┅╮
@sulduz
╰┅───┅
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
🔺ماجراهای آقای اکبرنژاد و ضرورت استعدادسنجی دقیق در حوزه علمیه
▫️یادم است در استعدادسنجی یکی از استانها تشخیص بنده در مورد عده بسیار کمی (با توجه به تستهای مختلف شخصیت و عوامل دیگر) عدم استمرار دروس حوزه بود. با جوسازیهای همین افراد، یکی از مسئولین استان، عوض آسیبشناسی آن حوزه علمیه، با تماس تلفنی، به ملامت شدید بنده پرداخت.
🔹بنده در یادداشت قبلی، به بحث علمی انجمنهای علمی حوزه با آقای اکبرنژاد و نیز برخی خصوصیات شخصیتی که نظرات ایشان متأثر از آن خصوصیات است، اشاره کردم.
▫️اما به نظر، نکته قابل توجه دیگر در شخصیت وی، اختلال «خودشیفتگی» نیز است که با وجود این همه مدارای حوزه و نظام با ایشان، باز در مقابل برخی واضحات هم مقابله کرد؛ تا جایی که حتی شرکت در راهپیمایی 22 بهمن را نیز مردود دانست و در اینجاست که ضرورت استعدادسنجی در ورود، فرآیند و استمرار حوزه علمیه خود را نشان میدهد؛ امری که گاه با عناوینی چون کمبود طلبه و روحانی، مورد مسامحه واقع میشود!
🔹طبق استعدادسنجیهایی که در حوزه های علمیه سراسر کشور داشتهام، شاید درصد بسیار بسیار پایینی از طلاب هستند که استمرار حضورشان در حوزه بنا به علتهای شخصیتی و روانشناختی و ... به صلاح خودشان و حوزه علمیه نیست و یا گاه کسوت طلبگی و روحانیت هر چند برای شخصی مناسب است، اما کارهای اجرایی و کارمندی برای ادامه مسیرش مناسبتر است!
▫️شاید امثال آقای اکبرنژاد بیشتر دیده میشوند؛ اما طلابی هم هستند که در سطح و محدوده پایینتری با استمرار برخی از مسیرهای خاص طلبگی، نهتنها خود و خانواده، بلکه جامعه را نسبت به خود و حتی نسبت به دین بدبین میسازند. این امر در حالی است که با تشخیص بههنگام و تعیین مسیر متناسب، نه تنها خود طلبه، بلکه اطرافیان و جامعه، رضایت شغلی و رضایت از زندگی بهتری خواهند داشت.
✍️ احمد امامیراد، هیأت علمی پژوهشکده علوم اسلامی رضوی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس
➕ طرح «استعدادسنجی طلاب» در انتظار حمایت مسئولان
🌐 https://v-o-h.ir/?p=7954
➕ سخنی با جناب آقای اکبرنژاد و انجمنهای علمی حوزه علمیه!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
♦️ شغلهای کماسترس برای افراد مضطرب/ «رفاه احساسی در محیط کار» به اندازه حقوق و مزایا اهمیت دارد!
🔹اگر فقط یک عامل اصلی وجود داشته باشد که جلوی بهرهوری، مشارکت یا رضایت شغلی و کاری را بگیرد، آن عامل اضطراب و استرس است.
🔹پژوهش سال ۲۰۲۲ موسسه گالوپ نشان داده که ۳۴درصد از کارکنان نسل Z و جوانترهای نسل هزاره در محیط کار احساس فرسودگی میکنند و ۶۸ درصدشان سطح بالایی از استرس را در محیط کار تجربه میکنند.
🔹گاهی اوقات راهحل این مشکل میتواند به سادگی درخواست تغییر نقش در شرکت خودتان، بدون تغییر کارفرما و جدایی از شرکت باشد.
🔹میتوانید فقط نقشتان را تغییر دهید، چون به خاطر اضطراب اجتماعی در سمتهایی که اربابرجوع دارد مضطرب میشوید.
🔹 در موارد دیگر ممکن است تصمیم بگیرید کارفرمایتان را عوض کنید تا از آن محیط کار سمی فرار کنید. شاید هم بخواهید کلا نسبت به شغل و حرفهتان بازنگری کنید.
🔹 از حرفههای مناسب افراد مبتلا به اضطراب:
۱- محیطبان/باغبان.
۲- ماساژور.
۳- کتابدار.
۴- گرافیست.
۵- عکاس.
۶- مربی بدنسازی.
۷- طراح داخلی.
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#کانال
#حجت_الاسلام
#دکتر_احمد_امامی_راد
#استادیار_پژوهشکده_علوم_اسلامی_رضوی
@dr_emamyrad
هدایت شده از صفائیه نیوز
🔷آمار خشونت علیه زنان :ترکیه اول و آمریکا دوم
کلیه ی کشورهای اروپایی مدعی دفاع از حقوق زنان و حامیان جنبش نجس زن زندگی آزادی در لیست سی کشور اول بالاترین آمار خشونت علیه زنان قرار دارند.
هدایت شده از خبر فوری
♦️زنان ۵ برابر مردان درخواست طلاق میکنند!
🔹«من طلاق میخواهم!» این جمله اکثر آقایان را شوکه و متعجب میکند. مردان پس از شنیدن این جمله به مشاوران خانواده میگویند که «من فکر میکردم در زندگی ما همه چیز خوب است. اصلا تصور نمیکردم زنم طلاق بخواهد».
🔹مدیرکل بهزیستی خراسانرضوی گفته که ۵۸ درصد متقاضیان طلاق توسط زن، ۱۱ درصد توسط مرد و بقیه هم توافقی اتفاق میافتد. این یعنی زنان ۵ برابر مردان درخواست طلاق میکنند.
🔹روانشناسان معتقدند که ۶ دلیل اصلی برای درخواست طلاق از سوی زنان، خشونت خانگی، اعتیاد، خیانت، اختلال روانپزشکی، نقص مهارتهای زندگی و ارتباطی ضعیف و مشکلات یا اختلالات جنسی است.
🔹تاجالدین، جامعهشناس میگوید که خانواده در جامعۀ مدرن، دستخوش تغییرات جدی شده و این دگرگونیها باعث طلاق است. زنان تحت تاثیر مدرنیته به سمت طلاق کشیده شدند و در جامعۀ مدرن، قبح طلاق ریخته شده است.
🔹اکبری، زوج درمانگر هم معتقد است که دلایل متعددی برای افزایش طلاق وجود دارد که یکی از آنها بازشدن پای ماهوارهها و برخی از شبکههای اجتماعی در خانوادههای ایرانی است که باعث نفوذ فرهنگ غربی در ایران شده است. یکی از دلایل دیگر هم این است که زنان تشنۀ محبت هستند و با دریافتنکردن توجه دلسرد میشوند. اغلب اوقات مردان حتی متوجه نمیشوند که در یک رابطه مشکلاتی وجود دارد./فارس
@AkhbareFori
♦️علت های اصلی که باعث می شود شما زودتر احساس پیری کنید:
🔹چندین کار را با هم بر عهده میگیرید و به خودتان فشار میآورید.
🔹کمتر از ۵ ساعت در شبانهروز میخوابید.
🔹بیش از حد به تلویزیون علاقه دارید.
🔹 بیشتر روز را مینشینید.
🔹هر نوع چربی را از رژیم غذایی خود حذف میکنید.
🔹خانه را بیش از حد گرم میکنید.
@dr_emamirad:
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#کانال
#حجت_الاسلام
#دکتر_احمد_امامی_راد
#استادیار_پژوهشکده_علوم_اسلامی_رضوی
@dr_emamyrad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاثیر
شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران
1)هوش
دکتراحمـــــــد امامی راد (روانشناس و استاد حوزه و دانشگاه)
تاثیر شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران 1)هوش
توضیحات مولفه هوش:
با اینکه هوش دقیقاً یک خصیصه شخصیتی نیست، اما بهعنوان یکی از عوامل شخصیت نیز لحاظ شده است. این عامل تا حد زیادی جنبه ژنتیکی و ارثی دارد. این عامل مشخص میکند که یک فرد به چه میزان از عقلانیت خود استفاده میکند و چه میزان پشتکار و دقت نظر دارد.
افرادي با هوش بالا:
توانمند در تفکر انتزاعي، داراي توانايي يادگيري سريع، سازگار و هشيارند. بعلاوه از قوه قضاوت خوب برخوردارند و به فعاليتهاي هوشمندانه علاقه مندند و داراي روحيه بالا، جديت، دقت عمل و با پشتکار در فعاليتهاي پژوهشي اند.
هوش پایین:
انعکاسي از تفکر عيني، تفسيرهاي خشک و سطحي، قضاوت ضعيف، کند ذهني يا انگيزش ضعيف است. داراي روحيه ضعيف اند و به هنگام رويارويي با چالشها، به آساني دست از تلاش برمي دارند. این افراد اغلب اُفت تحصیلی، ترک زودهنگام مدرسه، ناکامیهای مکرر، و مشکلات سازشی را در کارنامه خود دارند. اعتمادبهنفس ضعیف، اشکال در پذیرش خویشتن، عدم مسئولیتپذیری و تلقینپذیربودن از دیگر ویژگیهای اشخاص دارای هوش منفی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاثیر
شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران
2)صمیمیت
دکتراحمـــــــد امامی راد (روانشناس و استاد حوزه و دانشگاه)
تاثیر شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران 2)صمیمیت
توضیحات مربوط به مولفه صمیمیت:
افراد صمیمیت بالا:
مهربان، صميمي، اجتماعي، اعتمادکننده و سازشپذيراند. سخاوتمندتر بوده و همنشيني با آنها دلنشينتر است. اين افراد در مشاغلي احساس راحتي ميکنند که مستلزم ارتباط بينفردي زيادي باشد؛ به همين جهت در شرايط مساوي ترجيح ميدهند يک فروشنده باشند تا يک مخترع. بيشتر خود را با برنامههاي ديگران وفق ميدهند؛ تا اينکه از ديگران بخواهند با آنها هماهنگ گردند. مايلند اطرافيان و دوستانشان را در احساسات خود سهيم سازند و به آنان هديه بدهند. خونگرم، صادق، قابل اعتماد، خوشمشرب، همکاريکننده و أهل خدمتاند. به جامعه انساني علاقهمند بوده و تکروي و تنهايي را دوست ندارند. زود به ديگران اعتماد کرده و براي احساسات، علائق و نظرات مردم احترام قائلند و سعي ميکنند آنها را درک نمايند. رويدادهاي بيروني زودتر حواس آنها را پرت کرده و تمرکزشان را کاهش ميدهد. هيجاناتشان را راحتتر ابراز کرده و خيلي زود در حوادث و مشکلات از ديگران ياري ميطلبند. هنگام خريد کتاب، کتابهاي داراي عکسها و رنگهاي بهتر را انتخاب ميکنند.
نمره پايين در اين مقياس:
به افرادي با ويژگيهاي خردهگير، تحقيرکننده، متکبر، اهل مخالفت، بدگمان، خونسرد، متحجر و انعطافناپذیر تعلّق دارد. این افراد معمولاً مشاغل انفرادی و بدون ارتباط با مردم را ترجیح داده و از مواجهه با دیدگاههای مخالف اجتناب میورزند. علاقه کمتری به مردم داشته و نسبت به دیگران سرد و بیتفاوت هستند؛ هر چند گاهی این سردی و سکوت ناشی از خجالتیبودن و کمرویی آنهاست. آنها افرادی آرمانگرا، هدفمدار، حساس و عاشقطبیعتند و سکوت و تنهایی طبیعت را بر میهمانیهای پرهیجان و شلوغ ترجیح میدهند. به محتوا و اشکال هندسی بیش از تصاویر و رنگها اهمیت میدهند. در مشاغلی از قبیل پژوهشگری، نویسندگی، حسابداری، بازرسی و کلیه مشاغلی که نیازمند تمرکز و دقت است و با مردم سر و کار چندانی ندارد، بسیار موفقترند تا مشاغلی همچون تجارت، بازاریابی، روابط عمومی و مدیریت، که مستلزم ارتباط گسترده با دیگران است. آنها از نظر مردم، افرادی سرد، تکرو، سختگیر و انعطافناپذیر تلقی میشوند؛ بههمین جهت در جمعها از محبوبیت چندانی برخوردار نیستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاثیر
شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران
3)سلطهجویی
توضیحات مربوط به سلطه جویی و سلطه پذیری:
افراد با نمره بالا:
جسورتر، پرخاشگرتر و رقابتجو هستند. آنها خود را نیرومند دانسته، و در روابطشان با دیگران بسیار صریح بوده و اغلب نظرات خود را بدون ملاحظه بیان میکنند. آنها از سرزنش دیگران ترسی ندارند و دائماً سعی میکنند مردم را مجذوب خود نمایند. از حوادث استقبال کرده و دیگران را به مبارزه میطلبند. البته افراد دارای صمیمیت مثبت معمولاً مردم را از طریق محبت و تسلط بر قلبها مطیع خویش میکنند، اما افراد با صمیمیت منفی از راه خشونت و زورگویی و دستور دادن، دیگران را به اطاعت از خود وادار میکنند.
اشخاص دارای نمره پایین:
کمرو، محجوب، مطیع و غیرخلاق میباشد. عزت نفس این افراد پایین است. برخلاف تصور عمومی که مردان را سلطهجوتر از زنان میدانند، تحقیقات جدید نشان داده است که بیشتر، نوع سلطهجویی زنان با مردان متفاوت است؛ نه میزان آن؛ بدین معنا که: معمولاً مردان سلطهجویی خود را بهصورت مستقیم و با امر و نهی و دستوردادن اعمال میکنند، در حالیکه سلطهجویی زنان بهطور غیرمستقیم و عمدتاً با استفاده از اهرمهای عاطفی صورت میگیرد.
از نظر حرفهای، رهبران، مدیران، ورزشکاران و قضات در این خصیصه نمره بالاتر از میانگین و آشپزها، دربانان و افراد دارای مشاغل سطح پایین نمره پایینتر از میانگین کسب میکنند.
مطالعاتی که در مورد سازگاری زناشویی انجام گرفته، بیانگر آن است که میزان این ویژگی در دو طرف میتواند تأثیر مهمی بر احساس رضایت زوجین داشته باشد. وقتی مقدار این صفت در هر دو طرف زیاد باشد و هر دو بخواهند سلطه و نفوذ داشته باشند و هیچکدام برای کاهش رقابتها کوتاه نیایند، بین آنها مشکلات و درگیریهای زیادی بهوجود میآید.
کسانیکه نمره بالاتری میگیرند، میتوانند سریع خشم خود را بروز دهند و خود را تخلیه نمایند؛ در حالیکه افراد دارای نمرههای پایین، که از این ویژگی برخوردار نیستند، نهتنها نمیتوانند احساسات خصمانهشان را بروز دهند، بلکه اغلب تمایل به مخفیکردن و نادیدهگرفتن این احساسات دارند. این امر موجب انباشت احساسات خشمگینانه میشود و بر اساس الگوی پرخاشگر نافعال، این احساسات انباشتهشده در برخورد با مسائل بسیار جزئی، ممکن است ناگهان و بهطور غیرمنتظرهای بیرون ریخته شود.
هدایت شده از سولدوز
اگه می خواهید نقش شخصیت در ازدواج و تعامل همسران رو بدونید، به صفحه دکتر احمد امامی راد بپویندید:
هیات علمی پژوهشکده علوم اسلامی رضوی و روانشناس
بیش از 20 سال سابقه مشاوره
مؤلف دهها کتاب و مقاله علمی
متخصص ازدواج و خانواده و استعدادسنجی
صفحه اینستاگرام:
@Dr.emamirad
کانال ایتا
@dr_emamyrad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاثیر شخصیت در ازدواج و تعامل همسران
۴.سازگاری
تاثیر شخصیت در ازدواج و تعامل همسران:
4. سازگاری
نمره بالا:
پایدارتر بوده، نسبت به مقررات احترام بیشتری قائلند و با معیارهای گروه هماهنگتر میباشند. این افراد اغلب باوجدان، وظیفهشناس، دارای پشتکار و هشیار نسبت به اموری همچون ملاحظات اجتماعی، ارزشها و هنجارهای گروه و جامعه میباشند. افرادی درستکار و پاسدار آداب و اصول اجتماعی هستند. معمولاً منظم و مرتب بوده و استانداردهای بالایی را برای خود و دیگران اعمال میکنند. در کارشان نسبتاً سختگیر بوده و گاهی نظم و ترتیب وسواسگونه از خودشان نشان میدهند. تحمل بینظمی و آشفتگی را ندارند. دارای خُلق ثابت و روال زندگی نسبتاً ثابتی میباشند؛ بههمین دلیل میتوان رفتارشان را پیشبینی نمود.
نمره پایین:
نشانگر خُلق کودکانه و نارس است. این افراد زود تغییرموضع داده و بسیار منفعتطلب میباشند. رفتارهایشان خیلی قابل کنترل و پیشبینی نیست. نسبت به قوانین و مقررات بیاعتنا بوده و با اینکه به درخواستهای دیگران بیتوجهاند، خودشان بسیار پرتوقع بوده و از همه طلبکارند. افرادی ناپایدارند و از کارهای یکنواخت و بیتنوع زود خسته میشوند. اغلب روشنفکرند و معمولاً دیدگاهی انتقادی نسبتبه مسائل اجتماعی دارند. در موقعیتهای بحرانی آرامش داشته و توانایی مدیریت شرایط اضطراری را دارند. آنها به جزئیات چندان توجه نمیکنند و اگر متنی را بنویسید، کمتر آنرا دوباره مرور کرده و اصلاح مینمایند. این افراد بهخاطر اشتغالات ذهنی متنوعشان اشیای زیادی را گم میکنند.
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#کانال
#حجت_الاسلام
#دکتر_احمد_امامی_راد
#استادیار_پژوهشکده_علوم_اسلامی_رضوی
@dr_emamyrad
دکتراحمـــــــد امامی راد (روانشناس و استاد حوزه و دانشگاه)
نقش شخصیت در ازدواج و تعامل همسران ۵. جسارت
تاثیر شخصیت در ازدواج و تعامل همسران:
5. جسارت
نمره بالا:
هیجانطلب، ماجراجو، جسور و پرانرژی. این اشخاص دوست دارند با انجام کارهای عجیب و بزرگ در کانون توجه دیگران باشند. اهل خطرکردن بوده و از مواجهه با مشکلات نگران نیستند. تحرکشان بالا بوده و از درگیری با قانون نمیترسند. پرحرف بوده و تحمل آدمهای ساکت و کمحرف را ندارند. برای آنها لذت بازی مهمتر از پیروزی در آن است. این افراد میتوانند سریع تصمیم بگیرند و فوراً اقدام نمایند. بههمین دلیل، ضریب خطای تصمیماتشان بالاست. آنها بیپروا و بیباک بوده و معمولاً از اعتمادبهنفس بالایی برخوردارند. با دیگران راحت بوده و زود دوستی را شروع میکنند.
نمره پایین:
افرادی خجالتی، کمرو، ترسو، دچار اضطراب اجتماعی هستند. اغلب روابط سرد و فاصلهجویانهای با محیط دارند؛ دوستان انگشتشماری داشته و فقط با یکی دو نفر خیلی صمیمی میشوند. در امور اجتماعی غالباً تردید دارند و همواره از عواقب تصمیماتشان نگران میباشند. آنها در انجام کارها کُند، ولی دارای دقت عمل بالایی هستند و از حضور ناگهانی در جمع مضطرب و نگران میشوند.
این صفت با افزایش سن، تا حدی افزایش مییابد و از ترس و کمرویی افراد کاسته میشود.
عوامل ژنتیکی بیشاز عوامل محیطی در تکوین این صفت نقش دارند.
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#کانال
#حجت_الاسلام
#دکتر_احمد_امامی_راد
#استادیار_پژوهشکده_علوم_اسلامی_رضوی
@dr_emamyrad
دکتراحمـــــــد امامی راد (روانشناس و استاد حوزه و دانشگاه)
تاثیر شخصیتدرازدواجوتعاملهمسران 1)هوش
همراهـــــــان قشنگ و فعـــــــالم روزتون بخیر🍃
اگر ازدواج کرده اید
و اگر ازدواج نکرده اید
این پســـــــتها تقـــــــدیم نگاهاتون میشه
ببینید و منتظر پست های بعدی ما باشید😉
دکتراحمـــــــد امامی راد (روانشناس و استاد حوزه و دانشگاه)
نقش حساسیت در ازدواج و تعامل همسران🍃
نمره بالا:
لطافت طبع، وابستگی، محافظهکاری، تزلزل، احساس ناایمنی و متکیبودن. چنین افرادی به زندگی گروهی علاقهمند بوده و سعی میکنند توجه دیگران را به خود جلب نمایند. هرچند آرامی دارند، اما درونشان آشفته، پرهیجان و گریزان از واقعیت است.🕶
دارای حس زیبایی شناختی بوده و بیشتر اهل هنر، ادبیات و موسیقی هستند. از موسیقیهای سوزناک و پراحساس لذت میبرند.💯
در انجام کارها بهجای توسل به زور از عواطف و احساسات استفاده میکنند و در مدرسه درس ادبیات را بر ریاضیات ترجیح میدهند. اغلب از کارهای فنی و دستی مثل خیاطی، مکانیکی، امور مهندسی، طراحی و هر کار جدی عملی اجتناب میکنند و توانایی مدیریت و کارگردانیشان ضعیف است.❌
آرمانگرا هستند و کمتر به واقعیتهای موجود توجه دارند. از ذهنی تخیلی گسترده برخوردارند🫥
واکنش آنها نسبتبه محرکهای محیطی بیشتر عاطفی است تا شناختی؛ بههمین جهت، اغلب تصمیماتشان ناشی از احساسات است تا منطق.💖
نمره پایین:
زمخت، جدی، عملگرا، پرکار، مسئولیتپذیر، سوداگر، نسبتاً منطقی، غیرحساس، و مخصوصاً فاقد حساسیتهای زیباشناختی هستند.🧠
بهعبارت دیگر، رمانتیک نیستند و از دیدن فیلمهای پراحساس هیجانزده نمیشوند. ❌
آنها معمولاً عملگرا بوده و نوآوری و خلاقیت چندانی از خود نشان نمیدهند. از کارهای دستی و فنی بیشتر از کارهای فکری و نظری لذت میبرند؛
بههمین جهت، در کارهای عملی و فنی موفقترند. بیشتر تصمیماتشان منطقی و عملیاتی است؛ تا احساسی و نظری. از هنر، موسیقی، ادبیات و طبیعت زیاد لذت نمیبرند و پرداختن به این امور را اتلاف وقت و پول میدانند.💯
💎پست های بعدی مارو حتما ببینید.
#ازدواج
#همسر
#ازدواج_خوب
#همسر_خوب
#زوج
#شخصیت