#قطرات_بارانی_۶
🌷خدمت مادر به جامعه از خدمت همه کس بالاتر است.
🌟 #نقش_زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است؛ برای اینکه بانوان علاوه بر اینکه خودشان یک #قشر_فعّال در همه ابعاد هستند، قشرهای فعّال را در دامن خودشان #تربیت میکنند. خدمت مادر به جامعه از خدمت معلّم بالاتر است، و از خدمت همه کس بالاتر است. و این امری است که انبیا میخواستند. میخواستند که بانوان قشری باشند که آنها تربیت کنند جامعه را، و شیر زنان و شیر مردانی به جامعه تقدیم کنند...... و شما هدایت کنید مردان را و #هدایت کنید و #نصیحت کنید دولتمردان را.
👈شما #مادران خوبی برای اطفال باشید؛ و #ناصحان خوبی برای جامعه؛ و زحمتکشان خوبی برای #مستمندان، و هستید بحمداللَّه.
🎙امام خمینی (ره) (صحیفه امام، ج۱۴، ص۱۹۶ | ۲۵ اسفند ۱۳۵۹)
استاد، طبق آنچه در تعالیم دین گفته شده وهمینطور فرمایشات شما در جلسه دوم ،وظیفه زن خوب همسر داریه وتکلیفی برای کسب درآمد وشاغل بودن نداره،
درسته واین نگاه اسلام به زن بسیار زیباست،
ولی استاد میشه لطفا بیشتر در این باره توضیح بفرمایید که اگر خانمی بخواد در جامعه بنا بر تخصصی که داره حضور داشته باشه وخدمت کنه(نه برای درآمد) حد ومرز این حضور چه طور تعیین میشه
مثلا ما برای دختر خانمها به معلم زن نیاز داریم یا برای بانوان به پزشک زن نیاز داریم ،بنده خانمهایی رو میشناسم که حتی برای پزشکی عمومی هم دنبال پزشک زن میگردن
به غیر از احادیث ،آیا در قرآن هم آیه ای ورباره این موضوع داریم؟
متشکر استاد وخدا به عمر وعلمتون برکت عنایت کنه
🌿 احترام به (احتمالا) سرکار خانم
لابد در فیلمها و سریالهای پلیسی دیده اید که برخی از افراد پلیس یا مأموران أمنیتی در تمام کشورها با « لباس شخصی » به صورت رهگذر، مغازه دار، فروشنده دوره گرد، راننده تاکسی، پیک موتوری و دهها پوشش شغلی دیگر به رهگیری افراد خلافکار می پردازند.. جاسوسها نیز در پوشش خبرنگار، گردشگر و عناوین دیگر به جمع آوری اطلاعات و انجام مأموریت اصلیشان می پردازند.
پس تمام مشاغلی که افراد پلیس مخفی یا مأمورانی اطلاعاتی یا جاسوسان برای خود انتخاب می کنند فقط « پوشش » است و « کار اصلی » آنها چیز دیگری است.
به نظر می رسد هدف از خلقت زنان و مأموریت اصلی بانوان عزیز هم « فقط جهاد همسرداری » و « آسمانی کردن » نگاه مردان است لذا اگر هر شغل دیگری را به حسب ضرورت انتخاب کنند (حتی فرزندآوری و مادری)( تا چه رسد به مشاغل دیگر) نباید آنان را از مأموریت اصلی خود غافل کند.
البته حضور بانوانی که به هر دلیل از داشتن همسر به طور موقت یا دائم محروم هستند در مشاغل مناسب آنها منعی ندارد.
نکتة بسیار مهمی که می توان به اجمال آن را مطرح کرد اینکه: « ظهور » بانوان در مشاغل مختلف، نباید از « حضور و نفوذ » آنان بکاهد. متأسفانه امروز در سیاسی ترین مراکز سیاسی و أمنیتی جهان (مثل شورای أمنیت سازمان ملل) زنان « ظهور » دارند اما « حضور و نفوذ و تأثیرشان » بسیار ناچیز است.
شخصی که چند سال پیش در محل بسیار بدی از دنیا رفت بیست و چند سال پیش گفته بود: خانمها باید در ادارات و سازمانها و کوچه و خیابان باشند تا « کار برای مردان تلطیف » شود.
بنابراین بانوان عزیز باید با « درک مقام ارزشمند و کرامت آسمانی » خود، مراقب این سوء استفاده و استفاده ابزاری از آنها باشند و حضورشان در تمام صحنه ها ، خالی از « تبرج » و « بدن نمایی » و « تحریک غرائز و شهوات » باشد زیرا از منظر قرآن، زنان « پشتوانه اقتدار جامعه » و « با ارزش ترین سرمایه هر ملت » و « آینده سازان » هر کشور هستند. امیدوارم خداوند متعال به برکت نام مادر نازنینمان حضرت زهرای أطهر سلام الله علیها ، وجود مقدس بانوان را از هر غفلت و جهالت و لجاجت و گزندی حفظ فرماید.
سلام
پرسش نامه ازدواج بر روی سایت قرار گرفته و لینک دانلود :
http://www.mjghofrani.ir/%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/
مسابقه برای « تمامی أعضاء گروه » که در جلسه چهارم در تاریخ 24 مرداد 98 پاسخش ارائه خواهد شد:
هر چند که تمام آیات قرآن ، باعث « آرامـــــــــش » هستند اما « فهم » کدام آیه قرآن می تواند « بیشــــــــترین آرامش » را در « ا ز د و ا ج » (و البته فـردای ازدواج) برای تمام دختران و پسران عاقل و بالغ و والدین مؤمنشان فراهم آورد؟
جایزه برای یک نفر برنده : پنج عکس تا نخورده و زیبای حضرت امام بر روی کاغذهای سبــــز.
برای اینکه ببینید آیه را درست تشخیص داده اید یا نه بفرمائید چه ربطی بین آن و آرامش در ازدواج است؟
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
👈#جلسه_هجدهم_تفسیر_در_قرآن
👈 نوع فایل: #اسلاید
👈 موضوع: #مواضع_مردم_از_منظر_قرآن
👈واژه: #عهد #عقد
👈سیزدهم_مرداد_ماه_۹۸
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
👈#اولین_جلسه_رزمایش_اربعین
👈پانزدهم_مرداد_ماه_۹۸
👈 نوع فایل: #اسلاید
👈 موضوع: #ملاحظات_رزمایش_اربعین وفرازی_از_زیارت_امین الله
👈 واژه: #زیارت #دعا
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
👈#جلسه_نهم_خانواده 👈 نوع فایل: #اسلاید 👈 موضوع: #ادامه_خانواده_پویا 👈 #واژه: #نور #تسبیح #بیت#زن
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
👈#جلسه_یازدهم_خانواده
👈 نوع فایل: #اسلاید
👈 موضوع: #ادامه_خانواده_پویا
👈 #واژه: #نفق #صالحات #قائنات#حافظات #رجال #بشر #غدیر # عرفه
👈شانزدهم_مرداد_ماه_۹۸
تسبیح ۱ (کانال دکتر غفرانی)
#متن پیاده شده نهج البلاغه جلسه دهم دوره اول
هفدهم_مرداد_ماه_۹۸
#قطرات_بارانی_۷
🌷 سلام اگر مردی نخواد زیر بار مسوولیت و سرپرستی خانواده بره ومثل یک بچه رفتار کنه باید چه کرد ؟ آیا وقتی نظر او عاقلانه وبه صلاح خانواده نیست ؟هيجانات خود رو نتونه کنترل کنه ؟ مثل بچه ها قهر کنه و لوس بشه بازم باید به حرفش عمل کرد و گوش داد ؟ این سوالی بود که یه نفر تومسجد امروز بعد از تفسیر سوره تحریم پرسید ؟
🌿 در پاسخ به نظر می رسد بهترین کار و تنها راه ممکن اینست که برای او، « همسری » عاقل، بااراده، خودیافته، خودساخته، شاد، آراسته، معطر، جذاب و « فریبنده » پیدا کنید که با « خانه داری = سرایداری » و « بچه داری » و تلفن بازی و ..... از « جهادهمسرداری » غافل نشود و با « هنر زن بودن » و « هنر هدایت نامحسوس » خود بتواند شوهرش را « مجذوب » خود کند و مردی عاقل، با اراده، مؤمن، فعال، وظیفه شناس و ..... بسازد. ظاهرا هیچ راه دیگری برای « اصلاح مردان » وجود ندارد.
با سلام وقبولی طاعات و اعیاد مبارک باد.
کلاس های یکشنبه و دوشنبه ۲۰و۲۱مرداد ماه ۹۸ تعطیل می باشد.
#عیدانه_قربان۱
🌷سلام وقبولی عبادات و اعیاد مبارک.
استاد امکانش هست هدیه ای به ما دهی
و چه چیز را امروز باید قربانی کنیم؟
🌿 با سلام و احترام و تبریک این عید بزرگ و فرصت اثبات بندگی به شما و تمام أعضاء محترم گروه.
هدیه ای که به نظرم می تواند در این روز بزرگ بسیار زیبا و جذاب و مفید باشد اینکه:
حضرت ابراهیم صلوات الله علیه، به أمر الهی، حضرت هاجر سلام الله علیها را با نوزاد شیرخوارش به سرزمین « غیر ذی زرع » آورد و بدون هیچ امکاناتی تنها گذاشت و به فلسطین بازگشت،
و بعد از حدودا پانزده سال به نزد آنان آمد و به فرزندش حضرت اسماعیل علیه السلام فرمودند که باید تو را « ذبح » کنم. حضرت اسماعیل علیه السلام با نهایت ایمان و اخلاص عرض کرد: « إفعل ما تؤمر »
اکنون باید به این نکته اندیشید که: « آن عقلانیت و آن اراده و ایمان و ادب » را آن حضرت از کجا آموخته بود؟ از پدری که هرگز ندیده بود؟ یا از برکات وجودی مادری بزرگوار که راضی به رضایت الهی بود؟