eitaa logo
تسبیح۲ (کانال دکتر غفرانی)
1هزار دنبال‌کننده
16 عکس
102 ویدیو
155 فایل
دکتر محمد جعفر غفرانی
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۱ 🌾با صلوات فراوان بر محمد و آل محمد و سلام و تبریک این بر شما دوستداران أهل البیت صلوات الله علیهم پرسش دیروز « موکب اربعینی » ما این بود که : از نظر قرآن « خیــــر » چیست؟ ضمن تشکر فراوان از پاسخهای درست برخی و پاسخهای طولانی برخی، به نظر می رسد با اینکه قرآن موارد مختلفی را « مصداق خیر » معرفی کرده است اما « جامـــعترین خیـــر » که همه خیرات را در بر دارد از منظر قرآن برای أهل ایمان اینست که می فرماید: بَقِيَّـــــــــــتُ اللَّهِ خَيْـــــــــــرٌ لَــكُمْ إِنْ كُنْتُــمْ مُؤْمِنــــينَ اکنون در ادامه « عیدانه دیروز » بفرمائید: « خیــــر » در « زیارت جامعه کبیر » چگونه معرفی شده است؟
۱۲ 🌾با حمد و شکر الهی که به برکت روز جمعه عزیز و نورانی، با ذکر « بقیه الله » معطر شدیم. با تشکر فراوان از پیامهای نورانی شما و همانطور که شما عزیزان فرمودید: در زیارت جامعه می گوئیم: 🌴السَّلامُ عَلَى الْأَئِمَّةِ الدُّعَاةِ وَ الْقَادَةِ الْهُدَاةِ .... وَ أُولِي الْأَمْرِ « وَ بَقِيّـــَةِ اللَّهِ » .... (پس هر یک از أئمه أطهار صلوات الله علیهم ، مصداق « بقیه الله » هستند و آنها نور واحدند.) كَلامُكُمْ نُورٌ وَ أَمْرُكُمْ رُشْدٌ وَ وَصِيَّتُكُمُ التَّقْوَى وَ فِعْلُـــــكُمُ الْخَـــــــيْرُ وَ عَادَتُكُمُ الْإِحْسَانُ … (زیرا طبق فرمایش قرآن: وَ جَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا وَ أَوْحَيْــنا إِلَيْهِمْ فِعْــلَ الْخَيْــراتِ ... (أنبیاء/73) هر خیری به ایشان « وحی » می شود.) إِنْ ذُكِرَ الْخَيْـــــــــــرُ كُنْتُمْ أَوَّلَهُ وَ أَصْلَهُ وَ فَرْعَهُ وَ مَعْدِنَهُ …. (پس أئمه أطهار صلوات الله علیهم، واسطه و اول و اصل و فرع و معدن هر خیری هستند.) كَيْفَ أَصِفُ حُسْنَ ثَنَائِكُمْ وَ أُحْصِي جَمِيلَ بَلائِكُمْ وَ بِكُمْ أَخْرَجَنَا اللَّهُ مِنَ الذُّلِّ ….. (حالا من عاجز چگونه شما را بستایم و « آزمونهای زیبای » شما را بشمارم در حالی که ما با شما از خواری و ذلت رهایی یافتیم ...؟) خدایا به حق این روز عزیز و به حق أشرف أنبیاء و رسل حضرت محمد صلی الله علیه و آله و بحق امام جعفر صادق صلوات الله علیه، شفاعت و وساطت این چهارده بزرگوار را نصیب ما فرما و ما را از غفلت و جهالت و شرور نفسانیت خودمان و از این همه رذالت خائنین و منافقین و فاسقین حفظ فرما و تلاش ما را زمینه ساز ظهور آخرین حجتت قرار ده و افتخار در رکاب ایشان بودن را به ما عطا فرما.
۱۳ باسلام و سپاس بابت ارتزاق مجازی روحی و معنوی که در نهایت سخاوت امثال حقیر را مستفیض میفرمایید . 🏵☘عزت و سلامت حضرت عالی مستدام☘ 🏵 🌷یه سوال از محضرتون داشتم طبق این فرمایش مکرر تکرار میکنیم همه ائمه یکی و واحد هستند اما مثلا وقتی اقیانوس فضایل حضرت علی علیه السلام شکافته میشود ظاهرا امتیازات "بسیارویژه ای " برای ایشان هست که فرقه های انحرافی هم از قبل آن به وجود آمده(علی اللهی) یاامام حسین علیه السلام شافع امت و کشتی نجات... که اونقدر مقام و درجه ایشان والا ذکر میشه که کل پیامبران و اولیا و ائمه و......هر شب جمعه به زیارت ایشان میروند. میخواستم ببینم به چه نکته ای توجه ندارم که دچار چنین تضادی شدم؟ 🌿 سلام و رحمت و برکات الهی بر شما. با دقت در « زیارت نورانی جامعه کبیر » (و آیات متعدد قرآنی و چند ادعیه معتبر دیگر) می توان به این « باور قطعی » رسید که این « دوازده نفر » که بهترین و بیشترین صلوات الهی برای آنها باشد، در بیان قرآن، « یک رسول » « یک ذوالقرنین » « یک بقیه الله » و در بیان روایات « یک نور واحد » هستند که در دوازده پیکر تجلی پیدا کرده اند. اما چرا همانطور که شما فرمودید برای برخی از آنها مسائل پررنگ تر و برای برخی کمرنگتر مطرح شده فقط به خاطر « مقتضیات زمانی و مکانی » آنها بوده است. همه آن ذوات مقدس، شرائط یکسانی نداشتند (که اگر می داشتند دقیقا گفتار و رفتار یکسانی داشتند) ، مبسوط الید نبودند و « شرائط مردم زمان آنها یکسان نبود ». مثلا فضای سیاسی و رشدی که مردم در زمان امام صادق صلوات الله علیه داشتند در زمان أئمه قبلی نبود. یا رشد و قابلیت و لیاقتی که مردم ایران در زمان حضور امام رضا صلوات الله علیه در مرو و مسیر آن داشتند، در زمانهای قبلی نبود. لذا « تمام احادیث قدسی فقط توسط این امام همام و رئوف مطرح شد.» یا رشد و بلوغ و لیاقتی که یاران حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف خواهند داشت هیچیک از مردم زمانهای قبلی (حتی در زمان رسول أکرم صلی الله علیه و آله) نداشته اند. لذا می فرمایند: علماء آخرالزمان (مثل حضرت امام رحمه الله علیه و مقام معظم رهبری و ....) از أنبیاء بنی اسرائیل بالاتر اند در احادیث فراوانی نقل شده که رسول أکرم صلی الله علیه و آله نسبت به یاران خودشان در آخرالزمان فخر و مباهات می کردند و آنها را بهترین امت خود می نامیدند و برای اصحابشان (که اکثرا منحرف و مرتد شدند) از مقامات والای آنها تعریف می کردند. این مسئله را با آیات 81 سوره آل عمران و 7 سوره احزاب به زیبایی و روشنی می توان فهمید. پرسش زیبای شما را در گروه به شکل دیگری إن شاء الله تعالی مطرح می کنم. موفق باشید.
۱۴ 🌾با سلام و احترام و عرض صبح بخیر این روزهای نورانی و معطر ربیع المولود به تمام أعضاء محترم گروه. 🌴« صبحانه » امروز موکب اربعینی ما اینست که: در روایات نقل شده است که: امام صادق صلوات الله علیه به اصحابشان فرمودند: مهدی ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وقتی ظهور کند، مانند تعداد اصحاب رسول الله صلی الله علیه و آله در جنگ بدر، « 313 » نفر یار و حامی دارد. ظاهرا یک نفر از ایشان می پرسد: ؟؟ آقاجان یعنی در آخرالزمان اوضاع آنقدر « بد » می شود (و اسلام آنقدر ناموفق و شکست خورده و مهجور است) که فقط 313 مسلمان در « سطح جهان » باقی می مانند؟ « پرسش » امروز اینست که « پاسخ » آن حضرت به پرسش آن شخص چه بود؟
👈 موضوع: ۱ 👈 نوع فایل: 👈واژه:
👈 موضوع: ۲ 👈 نوع فایل: 👈واژه:
۱۵ 🌾با سلام و سپاس از پاسخ دیگران و سپاس و تشکر فراوان از پاسخ کاملتر شما. 🌴« صبحانه » امروز موکب اربعینی ما این بود که: در روایات نقل شده که: امام صادق صلوات الله علیه به اصحابشان فرمودند: مهدی ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) وقتی ظهور کند، مانند تعداد اصحاب رسول الله صلی الله علیه و آله در جنگ بدر، « 313 » نفر یار و حامی دارد. از ایشان می پرسند: 🌷آیا در آخرالزمان اوضاع آنقدر « بد » است (و اسلام آنقدر ناموفق و شکست خورده و مهجور است) که فقط 313 مسلمان در « سطح جهان » باقی می مانند؟ 🌿امام صلوات الله علیه « با تاکید بیشتر » می فرمایند: خیر یاران ایشان « 313 » نفرند. می پرسند مگر « چه رازی » در این « عدد » است که شما به آن تاکید می فرمائید؟ می فرمایند: پس از 23 سال تلاش پیگیر و محبت آمیز و منطقی و شبانروزی رسول أکرم صلی الله علیه و آله (و با ارائه بیش از ده هزار معجزه) و پس از « بیعت گرفتن » در روز روشن و در « غدیر خم »،« تمام مردم و اصحاب » ایشان، « مرتــد » شدند بجز « سه نفر »:سلمان، مقداد و ابوذر: ارتَدَّ النّـــــــاس بَعدَ النَّبِی (صلی الله علیه و آله) اِلّا ثَلاثَة، المقداد الاسود و ابوذر الغفاری و سلمان فارسی ...(بحارالانوار ج34 ص274) می پرسند: چرا « عمار » را نام نبردید؟ می فرمایند: او « یکبار » در « ذهنش » دچار « تردید » شد. در حالی که مهدی ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) 313 نفر اصحابی مثل سلمان و مقداد و ابوذر دارد و مثل عمار، هزاران هزار و ..... از ایشان می پرسند: الآن یاران واقعی شما چند نفر هستند؟ می فرمایند: تعدادشان به این اندازه است که اگر بزغاله کوچکی را برای خوردن آنها بیاورند، آنها سیر می شوند در حالی که از آن بزغاله مقداری می ماند. (شاید حدود ده پانزده نفر) پس معلوم می شود که با تقدیر حکیمانه الهی، « نظام جهان »،« قطعا تکاملی » است و « هر روز تمام افراد » و در « در تمام کشورهای جهان »، دائما (چه بخواهند و چه نخواهند) در حال « پیشرفت » و « فهمیدگی » و حتی « حسین شناس » می شوند!!! (هر چند که اکثرشان پایبند علم و فهم و عقل خود نباشند)(یا مستضعف باشند و امکان و شجاعت لازم برای ابراز دینداری نداشته باشند.) لذا وقتی آخرین حجت الهی ظهور می کند و خود را « فرزند حسین » می نامد، غالب مردم جهان او را می شناسند و شیفته و شیدای او می شوند. پس اینکه بانوی محترمی امروز پرسیدند: با اینکه « أئمه أطهار » صلوات الله علیهم « نور واحد » هستند چرا برخی از آنان، بروز و ظهور خیلی بیشتری نسبت به سایرین داشته اند؟ پاسخ اینست که « میزان رشد و عقلانیت و بلوغ مردم » و « قابلیت و لیاقت و صلاحیت و سنخیت و پاکی آنها »،« زمینه » بروز و ظهور « کم یا زیاد عظمت وجودی » آن « ذواب مقدس » را فراهم می آورده و وقتی این « آمادگی عقلانی و منطقی و ایمانی و طهارت » به « حد نصاب لازم و کافی » برسد ظهور بلافاصله رخ می دهد. (همانطور که آب تا به « صد درجه » نرسد به جوش نمی آید.)
👈 ۱۵ 👈 واژه: #۳۱۳
۱۶ 🌿یک پرسش موحدانه زیبا: خداوند در قرآن بارها می فرماید: من قطعا ظُلم نمی کنم: وَ لا يُظْلَمُونَ فَتيلاً ، وَ لا يُظْلَمُونَ نَقيراً ، وَ لا يُظْلَمُونَ شَيْئاً ، وَ ما ظَلَمُونا ، وَ ما ظَلَمْناهُمْ ، فَما كانَ اللَّهُ لِيَظْلِمَهُمْ ، إِنَّ اللَّهَ لا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئاً ، وَ ما ظَلَمَهُمُ اللَّهُ ، چگونه می توان « صدق » این گفتار و ادعای خداوند را إثبات کرد؟ چگونه می توان مطمئن شد که خداوند « نمی تواند » به ما ظُلم کند؟
۱۶/۲ ؟؟به نظر شما آیا می توان به « خداوند » ظلم کرد؟ مثلا اگر من نمازم را نخوانم ، روزه واجبم را نگیرم، حجاب و حیاء نداشته باشم، آیات خداوند را انکار و تکذیب کنم و .... آیا توانسته ام به خداوند « ظلم » کنم؟ 🌿 ضمن عرض سلام و تحیت؛ لطفا بیاندیشید که: اگر تمام مدارس و دانشگاهها، تعطیل شوند، چند نفر از دانش آموزان و دانشجویان ممکن است اعلام کنند که به « ما ظلم شده »؟ اگر معلمین و اساتید، برای « امتحانات پایان ترم »، « نیمی از کتابهای درسی » را « حذف » کنند، چند نفر از دانش آموزان و دانشجویان ممکن است بگویند: به « ما ظلم شده »؟ اگر معلمین مدارس به دانش آموزانشان بگویند، به جای درس خواندن ، بروید در حیاط بازی کنید،چند نفر از دانش آموزان احتمال دارد بگویند: به « ما ظلم شده »؟ لطفا « کلاسی » را « نام ببرید » که « تمام دانش آموزان آن » حتی برای « تأخیر معلم و کوچکترین اتلاف وقت و درس ندادن او » اعتراض کنند و « دیر آمدن و اتلاف وقت او را » ، « ظلم » تلقی کنند؟ و لطفا بفرمائید آیا در کشور فرانسه ، « قبــــل » از این پنجاه و چهار هفته اعتراض مردم « ظلم » بیشتر بوده یا « بعـــــد » از این تظاهرات؟ به چه دلیل؟
۱۶/۳ 🌿 سلام و رحمت الهی بر تمام اعضاء محترم گروه و اعضاء محترمی که در این گفتگو شرکت و اظهار نظر نمودند. بخش اول پاسخ: اینکه: « ظُلم » یعنی چه؟ و « ظالم » کیست؟ ظُلم یعنی: پشت کردن به هر چیزی از جنس « نور » که باعث در « ظُلمت » و تاریکی قرار گرفتن می شود. و چون خداوند « نور مطلق » و فقط او « حق » است، پس : ۱ـ بی إعتنایی و پشت کردن و تجاوز به « حدود الهی و تعالیم قرآنی و احکام شرعی » و به « هر حقی » (در خودش، والدین، همسر، فرزند، بستگان، دوستان، دشمنان و طبیعت ...)، « ظُلم » است: ... وَ مَنْ يَتَعَدَّ حُدُودَ اللَّهِ فَأُولئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ (بقره/229) ۲ـ هر گنهکاری اگر توبه نکند و تخلفش را ادامه دهد، « ظالم » است: وَ مَنْ لَمْ یَتُبْ فَأُولئِکَ هُمُ الظَّالِمُونَ (حجرات/11) ۳ـ پس مسلمانی که « ولایت » حتی بستگان « کافر » خود را بپذیرد، « ظالم » است: وَ مَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَأُولئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ (توبه/23) ۴ـ خودداری از « انفاق واجب »،« کفر » و « کافر، ظالم » است: يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَنْفِقُوا مِمَّا رَزَقْناكُمْ ...... وَ الْكافِرُونَ هُمُ الظَّالِمُونَ (بقره/254) ۵ـ هر که بر اساسِ « احکام اسلامی » (در هر زمینه ای) داوری و حکم نکند « ظالم » است : وَ مَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِما أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ (45) ۶ـ هر که به خدا « دورغ » نسبت دهد « ظالم » است: فَمَنِ افْتَرى‏ عَلَى اللَّهِ الْكَذِبَ مِنْ بَعْدِ ذلِكَ فَأُولئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ (آل‌عمران/94) ۷ـ چون « نفسانیتِ » ما ، « حق نیست »، پس هر فرد مختاری که از « هوای نفس خودش یا دیگران » پیروی کند، قطعا « ظالم » است: وَ لَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْواءَهُمْ مِنْ بَعْدِ ما جاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ إِنَّكَ إِذاً لَمِنَ الظَّالِمينَ (بقره/145) أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه هم می‌فرماید: « ظالم » سه نشانه دارد: ۱ـ مافوقش را نافرمانى می‌کند، ۲ـ به زیردستانش زور می‌گوید، ۳ـ ستمکاران را پشتیبانی می‌کند: لِلظَّالِمِ مِنَ الرِّجَالِ ثَلَاثُ عَلَامَاتٍ: ۱ـ يَظْلِمُ مَنْ فَوْقَهُ بِالْمَعْصِيَةِ، ۲- وَ مَنْ دُونَهُ بِالْغَلَبَةِ، ۳ـ وَ يُظَاهِرُ الْقَوْمَ الظَّلَمَةَ (قصار/۳۵۰)
۱۶/۴ 🌿 بخش دوم پاسخ: آیا « ظُلم » نشانه « بد شدن جامعه جهانی در زمان ظهور » است؟ و یا « نشانة بیداری نسبی مردم جهان است؟ » عرض شد که « تمام » دانش آموزان و دانشجویان از تعطیلی کلاسها و « کم شدن کتابهای مورد امتحان » خوشحال می شوند و چون به آن اعتراضی ندارند پس « ظلمی » هم تلقی نمی شود. اما در کلاسهای « کنکور » و « خصوصی » که افراد « پول زیادی » می پردازند و « أنگیزه زیادی برای آموختن » دارند، به کمترین تأخیر و تعطیلی و کم کاری و اتلاف وقت، إعتراض می کنند، به آنها « ظلم » شده است. با اینکه طبق فرمایش قرآن، « غالب » مردم جهان به خودشان ظلم می کنند، اما وقتی می توان از « ظلم » در « جامعه » سخن گفت که « مردم »،« حق و قانون و قسط » را « بشناسند و بطلبند » ولی برای آنها « رعایت نشود ». پس تا وقتی مردم هر کشوری، « ظُلم و رفتار « غیر قانونی » و « خلاف قسطِ » افراد متکبری مثل « معاویه و یزید و شاه » را « تحمّل » می کنند و هیچ « إعتراض عاقلانه و علنی و مفیدی » ندارند، هنوز « ظلمی » صورت نــگرفته است. اما اگر مردم « ضرورت تحقق حق » و « قانون » و « قسط » را (در هر زمینه ای) بفهمند و به « ظلم حاکم » عاقلانه إعتراض کنند اما پاسخ درستی به آنها داده نشود، حالا می توان گفت « ظلم » در آن جامعه رخ داده است. پس مردم فرانسه، با اینکه قبلا هم مورد ظلم بوده اند اما اکنون که « فساد و سوء نیت حاکمان و نظام غیرمنطقیشان » را فهمیده اند و با آرامش و عاقلانه به اعتراض پرداخته اند در معرض « ظلم » واقع شده اند. (به شرط اینکه اگر همین معترضین حاکمان نالایق را کنار زدند و خودشان حایگزین آنها شدند همین نظام سرمایه داری و استکباری را دوباره پیاده نکنند.) مثلا چهل سال پیش با اینکه مردم مستضعف ایران علیه نظام طاغوتی شاه، قیام کردند اما چون برخی از آنها از « رفاه طلبی و نوکرصفتی و استکباری » بودن آن رژیم، « متنفر و منزجر » نشدند، لذا امروز بر « کاخ نشینی » و « اشرافی گری » و « تجمل گرایی» مردم افزوده شده ، پس هنوز « لایق ظهور » نیستند. پس زمان ظهور آخرین حجت الهی، زمانی است که « 99 درصد مردم مستضعف » به « حاکمیت غیرمنطقی و استکباری » آن « یک درصد افراد مستکبر و سرمایه دار و سلطه گر و قانون گریز »،« إعتراض و تنفر عاقلانه » داشته و « تشنه قسط و قانون » باشند تا از « استقرار قسط و عدل » در جهان استقبال کنند. پس این فرمایش نورانی رسول أکرم صلی الله علیه و آله که فرمودند: هر وقت زمین پر از « ظلم » و « جور » شود آخرین ما می آید و آن را پر از « قسط » و « عدل » می کند ، حکایت از این دارد که جامعه بشری هر روز بیدارتر ، عاقل تر ، بصیرتر ، فهیم تر می شوند. و این با آن برداشت غلط و ابلهانه برخی که « ظلم » را به « فساد » تحریف می کنند خیلی فرق دارد. از نظر آنها باید به فساد کمک کرد و « هیچ پرچمی برای بیداری مردم نباید برافراشته شود.» اما طبق نظر حضرت امام رحمه الله علیه ، « منتظر حقیقی » افرادی هستند که برای « زمینه سازی ظهور » از « مستضعفان جهان » حمایت می کنند و برای « بیداری آنها » بسیار تلاش می کنند. که جمهوری اسلامی چنین مقصد روشنگرانه ای را دنبال می کند امیدوارم توانسته باشم مطلب را روشن کنم.
👈 ۱۶/۴ 👈 واژه: دوم_ظلم
۱۶/۵ 🌿استاد محترم .فرمودید .از نشانه های ظالم ......نافرمانی از مافوق ...است طبق فرمایش حضرت امیر علیه السلام ..لطفا توضیح بیشتر بفرمایید .شامل چه مافوقی میشود؟ 👈 أمیرالمؤمنین صلوات الله علیه فرمودند: لِلظَّالِمِ مِنَ الرِّجَالِ ثَلَاثُ عَلَامَاتٍ يَظْلِمُ مَنْ فَوْقَهُ بِالْمَعْصِيَةِ وَ مَنْ دُونَهُ بِالْغَلَبَةِ وَ يُظَاهِرُ الْقَوْمَ الظَّلَمَةَ احتمالا « هر عاقل تر » از ما می شود « ما فوق » ما. مثل: نافرمانی با « عقل » خود ما، یا با بعضی از والدین، یا با بعضی از همسران، یا با رهبری منصوب الهی و ... البته خوب است به این نکته هم توجه کنیم که این سه نشانه را برای ظلم « مردان » فرمودند. اما نشانه ظلم برای « بانوان » چیست احتمالا حضرت نخواستند « مقام والا و آسمانی زن » خدشه دار شود.
۱۶/۶ 🌿 أعضاء محترم گروه؛ من از شما عزیزان انتظار دارم تا با خواندن دقیق بخــــــش دوم پاسخــم، « یک پرســـــش زیبا و مهم » از جانــــب شـــــــــما دریافــــت کنم. اللهم ارزقنی ؟؟ استاد چه ویژگی هایی در این ۳مورد هست که بانوان از آنها منصرفند؟! 👈 وقتی ایشان نفرمودند یعنی دیگران هم بهتر است ورود نکنند. ؟؟ سوال دیگری که از حضورتان داشتم .....ببخشید مثلا در مورد جامعه خودمان اینکه در دولتی که میلیاردها دزدی و اختلاس را از صندوق ارزی و بیت المال جایز دانسته و کسری بودجه را از مابه التفاوت پول سوخت از جیب ملت جبران می کند ..اگر مردم اعتراض نکنند ظلم است؟ 👈 با سلام خودکرده را تدبیر نیست مردم باید نتیجه انتخاب خود را ببینند. تحمیل ابو موسی اشعری و طلبکاری از علی منطقی نیست به نظر شما نقش و مسولیت مادران و همسران و دختران و خواهران این مسولین نالایق و دروغگو و رذل و خبیث چیست؟ بزرگترین ظلم برای بانوان اهل ایمان غفلت از جهادهمسرداری و رهاسازی نفسانیت حیوانی شوهرانی است که خیلی زود زمینی میشوند.