هدایت شده از آرا
🟠 روحالله ایزدخواه:
(نماینده مجلس و مدیرعامل اندیشکده توسعه منطقهای فنآوران)
●● حرف اول بنده این است که اقتصادمردمی نه یک شعار و نه حتی یک راهبرد بلکه یک مکتب است. ما باید یک پایگاه علمی و فکری مستمر و منسجم برای اقتصاد مردمی ایجاد کنیم که تنه به حلقه نیاورانی بزند که در اقتصاد لیبرال مطرح است.
●● حرف دوم من این است که کالبد اقتصاد مردمی سلولهای خاص خودش را میطلبد و این سلولهای بنیادی اقتصاد مردمی را باید ایجاد کرد.
●● عرض سوم بنده این است که کارویژه دولت آقای رئیسی ریلگذاری برای اقتصاد مردمی است و بدین جهت دولت باید به همه دستگاهها ماموریت بدهد که در حوزه خودشان برای اقتصاد مردمی ریلگذاری کنند.
●● حرف آخرم این است که منابع عمومی کشور باید برای مردم آزادسازی بشود؛ ...همچنین ظرفیت بازارچههای مرزی را باید در اختیار تعاونیهای مردمی بدهیم این درحالی است که امروز ۶۰ درصد ظرفیت این تعاونیها در کشور راکد است.
💠 اهم نکات ارائه شده در نشست رمضانی مسئولان، صاحبنظران و حلقههایمیانی عرصه تولید و اقتصاد مردمی با رئیسجمهور
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
🟩http://eitaa.com/joinchat/1152385329Cac48b49da2
⬜️ ble.ir/join/MjYwNTM5NW
🟥 https://virasty.com/Ara_ir
فراکسیون اکثریت، هووی مجلس!
🔺ادوار قبل را خبر ندارم، ولی از کارکرد فراکسیون اکثریت در مجلس یازدهم چیزی نفهمیدم جز تعیین ترکیب هیات رییسه و دیکتهی پراز تعارف آن به نمایندگان؛ یعنی یک چیزی شبیه هوو برای صحن و عموم نمایندگان.
🔺"اکثریت" یعنی چه؟ اگر منظور، همان اصولگرایان است، آیا نفس تشکیل این فراکسیون، اصرار بر زنده نگهداشتن دوگانهی سیاسیِ اصولگرا و اصلاحطلب نیست؟ یعنی دقیقاً نوعی از دوگانههای جعلی که رهبری اخیراً نسبت به آن هشدار داد.
🔺وقتی مجلس مملو از کمیسیون و کمیته و فراکسیون تخصصی است، علت اصرار عدهای بر تصمیمسازی واحد برای نمایندگان چیست؟ انتخابات مجلس دوازدهم تبلور رقابت سلیقههای مختلف بود. با تحمیل تصمیمات واحدِ پخت و پزشده در فراکسیون اکثریت، اصالت رای و اقبال مردم به این اختلاف سلیقهها نادیده گرفته خواهد شد.
🔺اساسا مجلس نهادی مملو از آزادی است. آزادی نامزد شدن، آزادی رای دادن، آزادی اظهار نظر، آزادی رای نماینده، و ... . آن وحدت موهومی که برخی از دوستان از آن دم میزنند، و مردم در انتخابات این دوره به آن نه گفتند، این آزادی ساختارمند را محدود میکند.
🔺رای به هیات رییسه مجلس، چیزی متمایز و متفاوت از سایر آرای نمایندگان نیست. و نباید با یک مهندسی شتابزده و بیمبنا فکر و شناخت نمایندگان را تحت الشعاع قرار داد و آن را به نام اکثریت فاکتور کرد.
🔺عقلانیت و شناخت نمایندگان از هرموضوعی ازجمله ترکیب هیات رییسه، نباید با یارکشیهای سیاسی و ائتلافی ذبح شود. بلکه این معیارهای گفتمانیِ مقبول مردم است که پیشبرندهی تصمیمات ما در همهی موارد خواهد بود.
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
عدالتخواهی قطعا هزینه دارد.
بوروکراسی قضایی، هنوز در مسیر عدالتخواهی مطلوب نیست.
و الا رهبری نمیفرمود در عدالت عقب ماندهایم.
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
پیگیری موضوع اعتراض کارگران عزیز
گروه ملی فولاد اهواز
@dr_izadkhah
✍️ یک سؤال از وزیر کار:
بینی و بینالله، چه نسبتی بین فرازهای زیر از سخنان رهبری انقلاب در جمع دیروز با کارگران و تصمیم دولت در مورد حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ وجود دارد؟
✅ "خوب شدن حال جامعه کارگری خوب شدن حال کشور است."
✅ "کاری کنید که این خیل عظیم کارگری کشور، این برادران عزیز، خواهران عزیز، دلشان گرم بشود."
✅ "کارگر وقتی دغدغه نداشته باشد، امنیّت شغلی داشته باشد، رفاه داشته باشد، زندگیاش راحت بچرخد، کیفیّت کار بالا خواهد رفت، کیفیّت محصول بالا خواهد رفت."
✅ "مسئولین محترم توجّه بکنند که برای رشد تولید، برای بهبود وضع، باید ارتقاء زندگی کارگر را یک اصل مهم به حساب بیاورند."
✅ "اگر کسی به یک کارگری ظلم بکند، در مورد اجرت او و دستمزد او ظلم بکند، همهی اعمال خیر او از بین میرود."
✅ "اگر چنانچه میخواهید به کارگر ظلم نشود، بایستی وسایل و زمینهی ارتقاء مهارت او را فراهم کنید؛ مسئلهی بیمه را تأمین کنید، مسئلهی بهداشت را، مسئلهی سلامت خانوادگی را، مسئلهی امنیّت شغلی را تأمین کنید؛ یعنی نبود اینها هم در واقع ظلم است."
انتظار میرود که در پاسخ خود به سؤال فوق، احساس خیل عظیم کارگران نسبت به نادیده گرفتن مطالبات بر حقشان در خصوص حداقل حقوق و دستمزد را هم ملحوظ دارید.
حمید شهرابی - ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
ایزدخواه.mp3
26.57M
💢 #بازتاب| درآمدی بر مکتب اقتصاد مردمی
🎙 دکتر روحالله ایزدخواه
⭕️ هفتمین نشست برنامهریزی دستیاران مردمیسازی استانداران سراسر کشور با محوریت شعار سال، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#اقتصاد
🔅 #حکمرانی_مردم 👇
بله | ایتا | ویراستی | آپارات
🔶 #راس_امور
اصل هفتم قانون اساسی: طبق دستور قرآن کریم: «و امرهم شوری بینهم» و «شاورهم فی الامر»، شوراها، مجلس شورای اسلامی، شورای استان، شهرستان، شهر، محل، بخش، روستا و نظایر اینها از ارکان تصمیمگیری و اداره امور کشورند.
👤 میهمان جلسه: دکتر روح اله ایزدخواه نماینده دوره یازدهم و کاندیدای برگزیده دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی
🔷 محورهای جلسه:
۱. سازوکارها و ظرفیتهای مجلس شورای اسلامی برای ایفای نقش در راس امور کشور کداماند؟
۲. میزان موفقیت مجلس شورای اسلامی در این جایگاه بر اساس کارنامه و عملکرد ۴۵ ساله تا چه میزان بوده است؟
۳. جایگاه فعلی مجلس در تصمیمگیریها و سیاستهای راهبردی کشور چیست؟
📆 زمان: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه بعد نماز مغرب و عشاء
📍مکان: مسجد کوی دانشگاه تهران
#مهدی_عسگری
#حسین_صمصامی
مورد حمایت:
🔺عدالتخواهان
🔺جریان تمدن اسلامی
🔺فعالان کارگری
🔺 محققان اقتصاد اسلامی