May 11
🇮🇷 *جلسه مشترک نمایندگان شیراز با وزیر جهاد کشاورزی* 🇮🇷
🔸در نشست مشترک آقایان *دکتر قادری* و عزیزی دو نفر از نمایندگان شیراز با دکتر خاوازی وزیر جهاد کشاورزی موضوعات و مشکلات بخش کشاورزی شیراز و استان فارس مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این نشست موضوعاتی مثل عدم توسعه کسب و کارهای مرتبط با بخش کشاورزی در فارس، عدم توجه به استفاده از نیروهای بومی فارس در سطح ملی، وجود معضل باغ شهرها در فارس و بی توجهی وزارت کشاورزی به حل مشکلات مالکان این زمین ها، عدم توسعه کشت گلخانه ای در فارس، بی توجهی به کشت های نیازمند به آب کمتر، مشکلات روستائیان در ساخت و سازهای خارج از محدوده روستاها، حجم زیاد چاه های غیرمجاز و عدم ارائه راه حل جایگزین برای مالکین این چاه ها، مشکلات ناشی از عدم تأمین آب برای کشاورزان پایین دست سدهای فارس به علت خشکسالی های پی در پی مطرح و قرار شد در اولین فرصت جلسه ای با حضور وزیر، مسئولین استانی بخش کشاورزی، معاون برنامه ریزی استاندار و اعضای مجمع نمایندگان فارس در تهران تشکیل شده و مورد به مورد این مشکلات مطرح و درباره آن ها تصمیم گیری شود.
#وزارت_جهاد_کشاورزی
#مجمع_نمایندگان_فارس
#استانداری_فارس
#فارس
#شیراز
#زرقان
#دکتر_جعفر_قادری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔺 *کانال ها و گروه های اطلاعرسانی دکتر قادری *👇🏻👇🏻👇🏻
🔸 *صفحه رسمی اینستاگرام دکتر قادری :*
https://instagram.com/dr.jghaderi
🔹 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۱:*
https://chat.whatsapp.com/GxEommJMb120RpkNqPodLy
🔸 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۲:*
https://chat.whatsapp.com/JnhHkrl3jXQ8aInRk6IAnZ
🔹 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۳:*
https://chat.whatsapp.com/ENWNfBA4vnQFJKsgEoL61C
🔸 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۴:*
https://chat.whatsapp.com/GsTasJni6KjIYwTqjaBSUY
🔹 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۵:*
https://chat.whatsapp.com/JgtW3vndGhn7ZvL7BKDPtv
🔸 *بانوان همراه دکتر قادری :*
https://chat.whatsapp.com/HXz0iFc1sPmEWeqGmQ2Ido
🔹 *جوانان همراه دکتر قادری :*
https://chat.whatsapp.com/IdfQKOsqWpoH86ehiWb2VR
🇮🇷 *نمره فعالان سیاسی فارس به کارنامه مجلس دهم* 🇮🇷
شیراز- ایرنا- دوره یازدهم فعالیت مجلس شورای اسلامی در حالی چهارشنبه هفتم خردادماه آغاز شد که آسیبشناسی و مروری بر کارنامه مجلس دهم، میتواند زمینهساز اثرگذاری بیشتر خانه ملت در توسعه کشور باشد؛ در این باره برخی فعالان سیاسی استان فارس به بیان ارزیابی خود از کارنامه نمایندگان این استان در دوره دهم پرداختهاند.
⛔ *دکتر جعفر قادری: نمایندگان فارس از ظرفیت بخش غیردولتی استفاده نکردند* ⛔
🔸نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم نیز در گفتوگو با ایرنا در نقد عملکرد نمایندگان دوره دهم، گفت: بروز حوادثی همچون ناآرامیهای بنزینی نتیجه عدم ارتباط نمایندگان با مردم بود.
جعفر قادری افزود: اگر مسائل جاری کشور برای مردم توضیح داده شود و آنان درباره چرایی تصمیمگیریها توجیه شوند و سخنشان شنیده شود، با حاکمیت و مسوولان همراهی میکنند؛ در حالیکه دوری نمایندگان از بدنه مردمی باعث شد این ذهنیت شکل گیرد که گوش شنوایی برای شنیدن نظرات و دغدغههای مردم نیست.
🔹وی که سابقه حضور در دو دوره قبلی مجلس را نیز در کارنامه دارد، بیان داشت: افزون بر این، نمایندگان از ظرفیت بخش غیردولتی استفاده نکردند و پروژههای سرمایهگذاری در استان فارس به ثمر نرسید؛ این در حالی است که سرمایه در اختیار مردم و نهادهای غیردولتی است و میتوان با تقویت بخش خصوصی از آنها در به سرانجام رسیدن طرحهای زیرساختی بهره گرفت.
🔸قادری با بیان اینکه در استان فارس در حوزه طرحهای سرمایهگذاری اتفاق خاصی نیفتاد، گفت:طرحهایی همچون پتروشیمی، پالایشگاه و موارد اینچنینی در طول دوره چهار ساله مجلس دهم دستنخورده و بدون پیشرفت باقی ماند، آن هم زمانی که بهترین فرصتها برای جذب سرمایه خارجی و جذب اعتبار از طریق صندوق توسعه ملی وجود داشت.
🔹عضو هیات علمی دانشگاه شیراز یکی دیگر از ناکارامدیهای نمایندگان دور دهم را انفعال در حوزه مقرراتزدایی عنوان کرد و افزود: در این چند سال شاخص بهبود فضای کسب و کار ارتقا نیافت و باید پیگیریها و جدیتهایی صورت میگرفت تا دولت برای رفع موانع توسعه فضای کسب و کار تحت فشار قرار گیرد.
🔸وی ادامه داد: مجلس دهم همچنین موفق نشد در جذب اعتبارات دولتی گام بزرگی بردارد. بسیاری پروژههای نیمهتمام، همچنان باقی است و شاهد عملکردی مطلوب در حوزه کلان نبودیم.
قادری با بیان اینکه نمایندگان فارس در زمینه مباحث مبارزه با فساد نیز بهصورت جدی وارد نشدند، ابراز داشت: نمایندگان بیشتر در هیات همراهی با دولت ظاهر شدند، برای مثال رای وزیری در استیضاح بود، نه تنها کم نمیشد که بیشتر هم میشد یا طرح شفافیت آرا را امضا میکردند اما در رایگیری طرح رای نمیآورد.
🔹نماینده مردم شیراز در مجلس یازدهم اظهار داشت: این دوگانگیها مشکلاتی را ایجاد میکرد و سبب میشد فاصله مردم با نمایندگان افزایش یابد.
🔸وی یکی دیگر از مشکلات نمایندگان فارس در مجلس دهم را نرسیدن به اجماع عنوان کرد و گفت: اینکه ریاست مجمع نمایندگان به صورت قرعهکشی و دورهای انتخاب میشد و هیچ نیرویی در هیات رییسه مجلس نداشتیم کاستیهایی بود که نمایندگان فارس نتوانستند جبران کنند، جز یکی دو نفر سایرین حضور پررنگی در مطبوعات نداشتند و در صدر کمیسیونهای تخصصی هم حضور آنان بسیار کمرنگ بود.
https://www.irna.ir/news/83799852/
May 11
🇮🇷 *بررسی مطالبات مردم از مجلس یازدهم در گفتگوی ویژه خبری* 🇮🇷
*دکتر جعفر قادری سردبیر شهر فردا در گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب ۶ خرداد ۹۹ گفت: توجه ویژه به کسب و کارها و تزریق نقدینگی به مولدها می تواند بخشی از مشکلات اقتصادی کشور را حل کند.*
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری - تحلیلی «شهر فردا»،دکتر جعفر قادری نماینده منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم و سردبیر پایگاه خبری تحلیلی شهر فردا در برنامه گفتگوی ویژه خبری پیرامون سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه مجلس یازدهم چه برنامه ای برای حل مشکلات مردم در مجلس یازدهم پیش رو خواهد داشت، گفت: اگر ریشه یابی نشود و با مشکلات سطحی،برخورد شود قطعا مشکلات حل نخواهد شد در حال حاضر کشور در شرایطی به سر می برد که روزانه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان نقدینگی در حال تولید است و این نقدینگی در بازارهای مختلف خود را نشان می دهد بنابراین نقدینگی موجود همانند سیل شده و در هر بخشی که می رود، مشکل ایجاد خواهد کرد. و این نقدینگی یک روز بر روی مسکن، روزی بر سکه و روزی بر خودرو و روزی هم ارز تاثیر گذار خواهد بود.
وی افزود: بنابراین به نظر می رسد که باید فضای کسب و کار تسهیل شود و نقدینگی ها به سمت تولید حرکت کند ، حال باید دید با رتبه ۱۲۷ در بین ۲۰۰ کشور دنیا چطور می توان نقدینگی را به سمت تولید کشاند. اگر این نقدینگی به سمتی حرکت کند که بتواند مولدها را تغذیه کند قطعا در تولید موثر بوده و در ادامه به بهبود کسب و کارها منجر می شود که این امر خود حمایت از تولید کنندگان و کسب و کارهاست .
دکتر قادری با اشاره به اینکه امسال چیزی حدود ۵۰ درصد کسری بودجه وجود دارد افزود: قطعا باید ساز و کارهایی برای بخشهای غیر دولتی راه اندازی شود و در بخشهای زیر بنایی از ظرفیت بخشهای غیر دولتی استفاده شود اما مشاهده می شود که اسناد خزانه منتشر می شود و در بازار که با نرخ ۱۸ درصد مشخص شده و عملا در بازار زیر ۱۴ یا ۱۵ درصد تنظیم می شود و عملا نرخ تنزیل اسناد خزانه بالای ۳۰ درصد است این امر بانکها را به سمت و سویی سوق می دهد که نرخ سودی که به سپرده ها پرداخت می کنند به بالای ۲۵ الی ۲۶ درصد برسد و آنها تسهیلاتی که می دهند بالای ۳۰ درصد است.
وی تصریح کرد:کدام تولید کننده رقم ۳۰ درصد تسهیلات را مقرون به صرفه می داند زمانی که تولید چنین حال و روزی دارد طبیعی است که نقدینگی ها نیز به بخش غیر مولد حرکت می کند و دقیقا بخش غیر مولد است که تعیین کننده نرخ سود است.
نماینده مجلس یازدهم در ادامه با اشاره به اینکه بزرگترین مشکلی که مردم با آن مواجه هستند موانع موجود برای کسب و کارها است گفت: مجلس یازدهم اگر بخواهد همان مباحثی که در مجالس گذشته مطرح بوده را دنبال کند و همان مسیر و روش مجلس دهم را دنبال کند قطعا این مجلس نیز موفق نخواهد شد با توجه به اینکه بیش از ۱۳ هزار عنوان قانونی وجود دارد که توسط تنقیح قوانین از مجلس هشتم و نهم و دهم شروع شده و کارهایی هم صورت گرفته است.
وی افزود: مجلس یازدهم باید به سمت مقررات زدایی حرکت کند هزینه های تولید را کم کند که اگر هزینه های تولید کم نشود تولید کنندگان کشور قادر به رقابت با تولید کنندگان خارج از کشور نخواهند بود و بیش از این هم نمی شود با حمایت های تعرفه ای و مقداری جلوی واردات را گرفت. چرا برای قاچاق در کشور انگیزه وجود دارد به این دلیل که از نظر قیمت و کیفیت تولیدات ما قادر به رقابت با تولیدات خارجی نیست.
نماینده مجلس یازدهم اظهار داشت: مجلس باید به سمتی رود که در سه مقطع زمانی ، یک سالی که در دوره ریاست جمهوری و سه سالی که در دولت بعدی قرار است کار کندو در تنظیم برنامه هفتم باید به گونه ای برنامه ریزی کند که در افق کوتاه مدت و میان مدت بتواند کارها را دنبال کند کشور در بحث بیمه مشکل دارد در بحث مالیات نرخ ارزش افزوده در ایران اعلام می شود ۹ درصد است اما عملا در برخی صنایع بالای ۲۰ درصد دریافت می شود در حالی که یکی از ویژگی های مالیات بر ارزش افزوده این است که مالیات مضاعف نیست مالیات بر فرآیندها است.
وی در پاسخ به این مساله که خودرو در کشور جز صنایعی است که در کشور تولید می شود بازار هم دارد متقاضی هم دارد اما به دلایلی تولید آن بسیار کاهش داشته و مجلس باید برای آنها ورود کرده و طرح داشته باشد که این هم از آن همان زنجیره ها است که مجلس باید برای آن برنامه داشته باشد گفت: هم مسکن و هم خودرو در دنیا کالای مصرفی است و در هیچ جای دنیا تبدیل به کالای سرمایه ای نمی شود زمانی که نقدینگی افزایش داشته باشد این نقدینگی به جای این که به سمت تولید برود به سمت مسکن، خودرو، سکه و ارز حرکت می کند که همین امر ایجاد مشکل می کند. باید تلاش شود تولید مسکن افزایش یابد از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان داخلی استفاده شود و داخلی سازی قطعات خودرو در کشور توسعه یابد تا حداقل اگر
خودرویی نمی توان مانند رقیب خارجی تولید کرد حداقل بتوان نیاز کشور و مردم را تامین کند. اگر امکان تولید خودرویی در کشور وجود داشته باشد و در کنار آن برنامه ای تدوین شود که مسکن و خودرو را از حالت سرمایه ای خارج و تبدیل به کالای مصرفی کند دیگر مردم به سمت خرید و فروش این دو کالا نمی روند.
قادری افزود: تمایل مردم به سمت خرید مسکن و خانه به این دلیل است که نمی خواهند سرمایه شان کاهش یابد .
وی با اشاره به اینکه تولید مسکن در سالهای گذشته کاهش داشته است تصریح کرد: متاسفانه درصد قابل توجهی از خانه های خالی از سکنه در کشور وجود دارد چرا که سیاست هایی که باید مکمل تولید مسکن باشد به کار گرفته نشده است و همچنین سیاست های حمایت از تولید خودرو نیز به کار گرفته نشده است .
نماینده مجلس یازدهم افزود: اگر روی خودروهای گران قیمت مالیات وضع شود برای مسکن خالی و زمین های رها شده مالیات وضع شود قطعا بخشی از مشکلات اقتصادی حل خواهد شد.
وی با اشاره به CGTO یا همان عوارض نوسازی که در شهرداری ها وجود دارد برای ساختمان سازی در نظر گرفته می شود، تصریح کرد: ساختار درآمد شهرداریها بر پایه مالیات بر ساخت و سازها بنا شده که این خود مولد تورم است ، در حالی که در دنیا برای شروع ساخت و ساز ، آب و برق و تلفن و غیره عوارض بسیار محدود است در ایران این مالیات در همان ابتدا از سازندگان دریافت می شود باید عوارض نوسازی که درآمدهای پایدار شهرداری ها است باید به عنوان منبع درآمدشان تعریف شود نه اینکه مالیات بر ساخت و ساز تعریف شود لذا کسی که تصمیم به ساخت مسکن داشته باشد ابتدا نباید مبالغ کلانی را پرداخت کند که اگر کل پول خود را برای خرید زمین و عوارض پرداخت عملا دیگر پولی برای ساخت نخواهد داشت.
وی در پاسخ به اینکه مجلس یازدهم چگونه می تواند مطالبات مردم را از دولت درخواست کند گفت: یکی از مشکلاتی که وجود دارد صرف داشتن قانون مشکل را حل نمی کند آیا قانونی که وجود دارد مشکلات را حل می کند یا نه زمینه اجرای قانون نیز بر عهده خود مجلس است مواردی وجود دارد که قانونی در مجلس وضع شده ولی زمینه اجرای آن وجود ندارد یا دولت آئین نامه مربوطه را تدوین نکرده است بنابراین این قانون خاک خورده و عملا هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد به نظر می رسد بعد نظارتی قطعا باید مورد توجه مجلس یازدهم باشد اگر زمینه ای برای اجرا وجود ندارد این زمینه ها را فراهم سازد تا دولت بتواند اجرا کند. این بحثی است که در مجلس یازدهم باید پررنگ شود.
سردبیر شهر فردا در پاسخ به سوال مجری برنامه پیرامون برخی درآمدهای بازنشستگان که با هم همخوانی ندارند و این ارقام در کمیسیون بودجه رقم می خورد تصریح کرد: اگر قرار است اصلاحی صورت بگیرد در مورد درآمدهای پایین است نمی شود که درآمد های بالا را کاهش داد اما در آمدهای پایین را می توان افزایش داد از طرفی این امر برای کشور بار مالی خواهد داشت و با توجه به کسری بودجه ای که وجود دارد
این کار باید به صورت تدریجی صورت بگیرد و منبع درآمد آن باید از جایی تامین شود.
وی در پایان خاطر نشان ساخت: بحثی که وجود دارد همه درآمدهایی که باید به حساب خزانه واریز شود مطرح است به طور مثال درآمد هدفمندی یارانه ها که در طول سالهای گذشته با قیمت حامل های انرژی اضافه شده نسبت به قیمت سال اول در حال حاضر میزان افزایش آن بسیار زیاد است در واقع بخشی از این عدم تعادل ها را می توان برای منبع درآمد ها استفاده کرد.
http://shahrefarda.ir/fa/news/111835/
🇮🇷 *جلسه مشترک آقایان دکتر قادری و عزیزی منتخبین شیراز و زرقان با رئیس شورای اسلامی و شهردار شیراز* 🇮🇷
🔸 آقایان *دکتر قادری و عزیزی* دو تن از منتخبین شیراز و زرقان در نشستی با رئیس شورای اسلامی و شهردار شیراز، به موضوعاتی در حوزه شهری و همکاری جهت رفع مشکلات این حوزه پرداختند.
🔹آقای دکتر قادری با اشاره به مواردی که اهتمام و همکاری بیشتری جهت به انجام رسیدن آنها می طلبد خواستار توجه و عنایت بیشتری در این خصوص شدند و برخی موارد را مطرح کردند. بررسی الحاق روستاهای درون حریم شهر به شهر شیراز، توسعه خطوط مترو و اتصال آن به ایستگاه راهآهن و شهر صدرا، احداث و راه اندازی قطارهای حومه ای شهر شیراز، مباحث سرمایه گذاری های قابل انجام در شهر شیراز شامل سرمایهگذاریها در پروژه های شهری و خدماتی و همچنین سرمایه گذاری در بافت تاریخی، رفع مشکلات و ارتقای وضعیت پیشرفت کار برخی پروژه های شاخص شهرداری نظیر احیا و بهره برداری از سیلوی قدیم به عنوان تالار بزرگ شهر، رفع مشکلات حفظ و نگهداری و تملک حوزه باغات قصردشت که حکم ریههای شهر را دارند با توجه به موارد قانونی و فرادستی، بررسی امکان پشتیبانی و حمایت از تیم های ورزشی، بهره گیری از روش های مشارکتی در احداث کمربندی ها نظیر قطعه ۸ از سه راه قلات تا حسینی الهاشمی، و حل مسائل چگونگی تبدیل وضعیت یا بکارگیری نیروهای شرکتی در شهرداری.
🔸ایشان همچنین با اشاره ای که به دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتند، خواستار همکاری شهرداری شیراز در حل مشکل پوشش تلفن های همراه شدند که با مساعدت رئیس شورای شهر و شهردار شیراز همراه بود.
🔹 آقای عزیزی از منتخبین شهرستانهای شیراز و زرقان به بیان برخی مسائل در حوزه مدیریت شهری پرداختند و افزودند نگاه واقع بینانه به انتظارات مردم و اهتمام به خدمت توسط مدیران و مسئولین در فضایی که مشکلات مردم را به حداقل برساند و در ساختاری خارج از خط کشی ها و مرزبندی های جناحی، با بهره گیری از یک مکانیسم مناسب و با استفاده از ظرفیت های دولت مجلس و شورای شهر و شهرداری ممکن است و با هماهنگی و یکپارچگی دستگاههای اجرائی کارها به نتیجه می رسد.
این هماهنگی ها و تعاملات و همکاری های شهری از طریق جلسات مشترک در زمان بندی مناسب مثلا ماهانه و با تقسیم کار و پیگیری ها جهت انجام کارها و یا سایر روش های ارتباط و تعامل باید صورت گیرد.
🔸آقای موسوی رئیس شورای شهر بیان کردند که بسیاری از مشکلات حوزه مدیریت شهری مربوط به قانونگذاری در حوزه شهری است که باید حل شود. بخش زیادی از مشکلات موجود، ساختاری است و هر یک از بخش های اداری و دستگاهها دارای وظایفی هستند که هماهنگی ها را مشکل می کند. در بحث اجرا، مصادیق خوبی برای انجام وجود دارد اما می طلبد با انجام مطالعات، بسیاری از مشکلات آنها را در ابتدا دیده و آن را حل نمود.
🔹وی افزود مجلس فعلی می تواند دو کار مهم را در حوزه شهری و شوراها انجام دهد که بسیاری از مشکلات آنها حل شود، یکی موضوع آیین نامه استخدامی شهرداریها و دیگری بازنگری قانون شوراها است.
🔸آقای اسکندرپور به همکاری ها در فضای موجود شهر شیراز اشاره کردند و افزودند مسئولان باید بتوانند با وجود مشکلات و بدون توجه به جریان های سیاسی، کار مشترک انجام دهند. هدف این است که کارها آسیب نبیند و مردم احساس کنند که شهرداری، شورا و مجلس در کنار هم کار می کنند و به مشکلات رسیدگی میکنند.
ایشان خواستار تشکیل شورای سرمایه گذاری شدند که فراتر از شهرداری تعریف شود و مشکلات سرمایه گذاری را حل کند. از طریق شوراها یا کارگروههای مشترک، نمایندگان محترم در جریان ریز کارها قرار میگیرند و لذا مشکلات هماهنگی بین دستگاهها نیز کمتر خواهد شد.
#شهرداری_شیراز
#شورای_اسلامی_شهر_شیراز
#شیراز
#زرقان
#دکتر_جعفر_قادری
https://instagram.com/dr.jghaderi
🇮🇷 *طرح اصلاح نظام انتخابات ریاست جمهوری* 🇮🇷
✍🏻 *خبرگزاری فارس ــ یادداشت میهمان؛ دکتر جعفر قادری-منتخب مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم و نماینده ادوار:*
⛔ *در کشورهایی مثل آمریکا که در دمکراسی دارای سابقه قابل توجهی هستند از ۲ سال قبل از شروع زمان رای گیری، کاندیداهای ریاست جمهوری وارد یک رقابت سخت درون حزبی شده و برای جلب رای هم حزبیهای خود ناچار به سفرهای انتخاباتی متعدد و سخنرانی در نشستهای حزبی خود میشوند. این رقابتهای درون حزبی باعث میشود تا تمام جنبه های مثبت و منفی یک کاندیدا برای هم حزبیهای خود روشن شده و بدون دخالت پدرسالارهای حزبی، افراد درون هر جریان سیاسی با رای خود کاندیدای مناسب ریاست جمهوری را انتخاب نمایند.* ⛔
🔸 *برخلاف روند ذکر شده در بالا در کشور ما بعضا تا یکی ۲ ماه قبل از زمان رای گیری، کاندیداهای جریانهای سیاسی مشخص نبوده و انتخاب کاندیدای هر جریان هم نه براساس یک فرایند انتخابی بلکه براساس یک فرایند کاملا پدرسالانه و توسط زعمای جریانهای سیاسی انجام میشود.*
🔹 *عدم مشارکت اعضا و حامیان تشکلهای سیاسی در انتخاب کاندیداهای مورد نظر هر جریان سبب شده تا عملا تمایلی به حفظ و همراهی با جریانهای سیاسی نباشد. این بیتوجهی به دیدگاه حامیان و اعضای تشکلها باعث میشود تا حامیان و اعضا، مسیری جدا از مسیر رهبران حزبی طی نمایند.*
🔸 *افرادی که براساس رای و نظر پدرسالاران حزبی انتخاب میشوند، خود را مدیون آن جریان ندانسته و در جریان اداره کشور نیز به رای و نظر آن جریان سیاسی توجهی نمیکنند.*
🔹 *اگر در انتخابات ریاست جمهوری شرایطی فراهم شود که همزمان امکان رقابتهای درون جریانی و برون جریانی فراهم شود و سهم هر حزب درون جریانی از کل آراء آن جریان مشخص شود در ادامه کار نیز آن حزب درون جریانی متناسب با وزن رای خود، اقدام به سهم خواهی نموده و بیش از سهم خود توقعی نخواهد داشت.*
⛔ *بطور خلاصه ایرادها و اشکالات نظام انتخاباتی فعلی را از لینک زیر مشاهده نمایید؛*
#نظام_انتخابات_ریاست_جمهوری
#مجلس_یازدهم
#شیراز
#زرقان
#خبرگزاری_فارس
#دکتر_جعفر_قادری
https://www.farsnews.ir/news/13990218000341/
https://www.instagram.com/p/CAXzWXChMoi/?igshid=1iqeb71031s34
🇮🇷 *راهکارهای احیای اقتصاد ایران/ کاهش سود تسهیلات در دستور کار قرار گیرد* 🇮🇷
⛔ *دکتر جعفر قادری گفت: یکی از مسائل مهم برای بهبود شرایط اقتصادی، بها دادن به شرکتهایی است که با قدرت در حال فعالیت هستند. بنگاه اقتصادی که با تمام مشکلات، راه خودش را پیدا کرده است و با ظرفیتی بالا در حال کار است را باید قدر دانست.*
🔸با نزدیک شدن به روزهای پایانی مجلس دهم و ورود نمایندگان جدید به خانه ملت، این امید که تحول و تغییرات عمدهای در عرصههای مختلف و به خصوص حوزه اقتصادی صورت بگیرد همه مردم را کنجکاو کرده است تا بدانند اولویتهای نمایندگان مجلس یازدهم برای برونرفت از بن بست فعلی اقتصاد ایران چیست؟
🔹جعفر قادری، نماینده منتخب مردم شیراز در مجلس یازدهم در این باره به اقتصاد۲۴ گفت: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید» ما باید در جهت مسائل تولیدی، ظرفیتهای بالقوه را به فعل تبدیل کنیم و برای بهبود فضای کسب و کار تمهیداتی را بهکار بگیریم و موانع عمدهای که پیش پای تولیدکنندگان وجود دارد را برطرف کنیم تا شاخص فضای کسب و کار ارتقاء پیدا کند.
🔸وی افزود: باید دولت را در جهتگیری تجارت بهسمت و سویی بکشانیم تا ملزم شود تجارت را با همسایگان در اولویت قرار دهد. یکی از توانمندیها، تولیدات داخلی است. اگر میبینیم در برخی از حوزهها بیدلیل واردات انجام میشود نباید اجازه دهیم چنین روندی ادامه پیدا کند، بلکه باید بهسمت صادرات تولیدات داخلی حرکت کنیم تا در بحران اقتصادی موفق به ارزآوری برای کشور شویم. همچنین تقویت شرکتهای دانشبنیان میتواند فاصله شکاف علمی ما را با دنیا کاهش دهد، پس باید این تواناییها مورد حمایتهای ویژه قرار بگیرد تا شاهد اقتصادی پویا باشیم.
🔹منتخب مردم شیراز تصریح کرد: یکی از مسائل مهم برای بهبود شرایط اقتصادی، بها دادن به شرکتهایی است که با قدرت در حال فعالیت هستند. بنگاه اقتصادی که با تمام مشکلات، راه خودش را پیدا کرده است و با ظرفیتی بالا در حال کار است را باید قدر دانست و اگر هم دغدغهای دارد باید تلاش کرد که آن مشکل حل شود.
🔸قادری با اشاره به مبارزه جدی با قاچاق بیان کرد: در مبارزه با قاچاق، راهکارهای زیادی وجود دارد که بر اساس آن میتوان بسیاری از مجموعههای واردکننده را مکلف کرد که هماهنگیهای بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا از قاچاق کالا به داخل کشور جلوگیری شود. قاچاق، آفت بزرگی برای اقتصاد است و به موازات اینکه باید به رونق تولید و جهش تولید توجه کرد نباید از قاچاق کالا غافل ماند.
🔹وی اظهار داشت: هدایت تسهیلات بانکی بهسمت بخشهای تولیدی و منطقیکردن نرخ سود بانکی یکی دیگر از ساز و کارهای احیای اقتصاد کشور است. تولیدکننده را باید به چشم احیاکننده اقتصاد مملکت دید. از اینرو کاهش سود تسهیلات باید بهطور جدی در دستور کار نمایندگان و بانک مرکزی قرار بگیرد.
🔹این چهره اصولگرای مجلس یازدهم در پایان خاطرنشان کرد: صرفهجویی در بودجه و کاهش هزینههای دولتی باید به شکل جدی پیگیری شود. وقتی هزینهکردها منطقی شود میتوان دریافت که دولتمردان برای تقویت اقتصاد کشور، عزمی جدی دارند.
#احیای_اقتصاد_ایران
#شیراز
#زرقان
#دکتر_جعفر_قادری
https://www.instagram.com/p/CAUm-TtBsK8/?igshid=1pkdsbczt8wfq
https://eghtesaad24.ir/fa/news/65996/
🔺 *صفحات رسمی اطلاعرسانی دکتر قادری در فضای مجازی *👇🏻👇🏻👇🏻
🔸 *صفحه رسمی اطلاع رسانی دکتر قادری در اینستاگرام :*
https://instagram.com/dr.jghaderi
🔹 *صفحه رسمی اطلاع رسانی دکتر قادری در پیامرسان ایتا:*
http://eitaa.com/drjghaderi_ir
🔸 *صفحه رسمی اطلاع رسانی دکتر قادری در پیامرسان سروش:*
sapp.ir/drjghaderi_ir
🔹 *صفحه رسمی اطلاع رسانی دکتر قادری در پیامرسان بله:*
https://ble.ir/drjghaderi_ir
♦️ *گروه های رسمی اطلاع رسانی دکتر قادری در واتسآپ:*
🔹 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۱:*
https://chat.whatsapp.com/GxEommJMb120RpkNqPodLy
🔸 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۲:*
https://chat.whatsapp.com/JnhHkrl3jXQ8aInRk6IAnZ
🔹 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۳:*
https://chat.whatsapp.com/ENWNfBA4vnQFJKsgEoL61C
🔸 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۴:*
https://chat.whatsapp.com/GsTasJni6KjIYwTqjaBSUY
🔹 *اطلاع رسانی دکتر قادری ۵:*
https://chat.whatsapp.com/JgtW3vndGhn7ZvL7BKDPtv
🔸 *بانوان همراه دکتر قادری :*
https://chat.whatsapp.com/HXz0iFc1sPmEWeqGmQ2Ido
🔹 *جوانان همراه دکتر قادری :*
https://chat.whatsapp.com/IdfQKOsqWpoH86ehiWb2VR
🇮🇷 *تحلیل ساختار موجود و جایگاه مجلس شورای اسلامی* 🇮🇷
🔸 *دکتر جعفر قادری* با بیان اینکه متاسفانه اتفاقاتی در مجلس دهم افتاد که باعث شد مجلس جایگاه خود را از دست بدهد، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی، امروزه آن جایگاهی که باید داشته باشد را ندارد و همین امر، کار مجلس یازدهم در این مورد برای حفظ جایگاه و اقتدار مجلس و ارتباط با مردم جهت ریل گذاری برای قوای مجریه و قضائیه و نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی را بسیار سخت می کند.
🔹وی با ابراز امیدواری از اینکه خدا این توفیق را نصیب منتخبین مردم در مجلس یازدهم بکند تا در عملکرد خود موفق باشند، تصریح کرد: حضور مردم در انتخابات مجلس یازدهم، نشان از عملکرد ضعیف مجلس دهم داشت. همچنین اوضاع اقتصادی هم شرایط سخت تری را برای مجلس یازدهم به وجود آورده است.
http://shiraze.ir/fa/news/139455/
🇮🇷 *سازوکارهای فعلی در جامعه به این شکل است که آنچنان که باید و شاید افراد به مردم معرفی نمی شوند چه راهکارهایی برای این معضل پیشنهاد می کنید؟* 🇮🇷
🔸 *دکتر جعفر قادری* در این مورد، با تصریح بر اینکه قانون برای برگزاری آن باید در مجلس یازدهم اصلاح شود، گفت: نظام پارلمانی و انتخابات ایران، ایراداتی دارد. در بیشتر کشورهای دنیا پارلمان دو مجلسی است و نمایندگان، خودشان را متعلق به یک منطقه نمیدانند و بر مدار تخصص کارها را دنبال میکنند و تعلقات منطقهای در مجلس معتمدین تاثیر گذار است؛ در کشور ما هر دو مجلس در یک مجلس تلفیق شده و نقش ها که بعضاً در تضاد با هم است را نمایندگان برعهده دارند که با این اوصاف، برآورده کردن توقعات مردم سخت میشود.
🔹به گفته این استاد دانشگاه شیراز، اگر نمایندگانی که انتخاب می شوند، متخصص، مردمی، پاکدست، وقت گذار، سالم و شفاف، و آشنا و مسلط به حوزه قانونگذاری باشند و تخصص کافی هم داشته باشند، بهتر و موثرتر میتوانند قانونگذاری کنند و مطالبات مردمی را برآورده نمایند؛ و بدور از تعلقات قومی و محلی کار نمایندگی را دنبال کنند.
🔸نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی افزود: در این رابطه، نیاز به اصلاح نظام انتخاباتی است. در این راستا، من ۳ طرح دارم که با انتخاب نظام انتخاباتی (تناسبی)، ایرادات و کاستی های نظام فعلی (اکثریتی) را برطرف می کند و از هر طیف و جریان، متخصصین را انتخاب می نماید. حوزهها به حوزههای اصلی و فرعی تقسیم شده و افراد در سطح استانی انتخاب می شوند، در عین حالی که افراد بومی امکان انتخاب شدن را دارند.
http://shiraze.ir/fa/news/139455/