دکتر جعفر قادری
🔻 رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید مجلس:
📌 فضای کسب و کار در کشورهای همسایه راحت تر است
🔰 اهواز - رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید مجلس گفت: در کشورهای همسایه ما فضای کسب و کار راحت است و به راحتی سرمایههای ما را جذب میکنند.
قسمت ۱
🔶 به گزارش خبرنگار مهر، جعفر قادری شامگاه جمعه در حاشیه نشست مشترک با اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی که در سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد در جمع خبرنگاران، بیان کرد: به نظر میرسد مسائل و مشکلاتی که وجود دارد عمومی است و نوعاً در بحث تأمین مالی برای نیازهای سرمایه ثابت و در گردش واحدهای تولیدی است. ساز و کارهایی از جمله استفاده از ظرفیت سیستم بانکی، بازار سرمایه و همچنین روشهای جدیدی در قوانین پیش بینی شده است.
🔶 قادری تصریح کرد: مسائل و موضوعهای زیرساختی که اشاره داشتند، گیرها و موانع اداری که به نوعی سو تفسیرهایی داشتند و مشکلاتی را برای جاهایی مثل آبادان، خرمشهر و خوزستان ایجاد کرده است، ما وظیفه داریم در کمیسیون حمایت از تولید و کمیسیون اقتصادی در قالب کمیتهها و وظایف نظارتی مجلس مسائل و موضوعات را دعوت بگیریم، همچنین مسئولان اجرایی کشور بیایند و ابهامات را برطرف کنیم.
🔶 وی اضافه کرد: اگر جایی قوانین زمینه اجرا ندارد یا اجرایی نشده، موانع و مشکلات آن را برطرف کنیم اگر نیاز به شفاف سازی دارد آن بخشها را اصلاح کنیم و به همین صورت کمک کنیم تا جاهایی مثل خوزستان که ظرفیتهایی همچون مرز، دسترسی به آبهای آزاد، انواع و اقسام مسیرهای ترانزیتی که از استان میگذرد، حمل و نقل ریلی، هوایی، دریایی و جادهای که دارد، در زیرساختهایش باید کاری انجام شود. بند فکر میکنم در نشستهایی که در کمیسیون خواهیم داشت و از مسئولان استان دعوت خواهیم داشت، میشود در خصوص مسائل و موضوعاتی که فعالان اقتصادی داشتند، کمک کرد.
🔶 رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ مجلس افزود: به نوعی در دسترسی به خوراک، محدودیتهایی که اکنون در گاز و برق داریم و سازوکارهایی که در کمیسیون و مجلس در نشستهایی که با مسئولان دولتی داریم دنبال میشود، یا تجربیاتی که در استانهای دیگر اجرایی شدند و در استان خوزستان میتوان برای حل مسائل، مشکلات ناترازی ها و معضلاتی که در خوزستان وجود دارد به کار گرفت را خواهیم داشت تا به کمک استاندار برطرف کنیم.
🔰https://takl.ink/drjghaderi
دکتر جعفر قادری
🔻 رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید مجلس: 📌 فضای کسب و کار در کشورهای همسایه راحت تر است 🔰 اهواز - رئیس
🔻 رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید مجلس:
📌 فضای کسب و کار در کشورهای همسایه راحت تر است
قسمت ۲
🔶 قادری با اعلام اینکه به نظر میرسد برخی مسائل و موضوعاتی که اشاره شد معضل و مشکل نیستند، عنوان کرد: به طور مثال شهرکهای صنعتی که اشاره داشتند یا توسعه محدوده منطقه ویژه ماهشهر اینها را میتوانند خرد کنند و بخشهایی که در استان قابل انجام است کار را شروع کنند، سپس در سطح ملی کار را دنبال کنند یا در خصوص برخی از مسائل و موضوعات دیگری که در منطقه اروند وجود دارد در حال بررسی قانون اداری منطقه آزاد در کمیسیون اقتصادی هستیم تا اصلاح آن را انجام دهیم.
🔶 وی اضافه کرد: همچنین در خصوص قانون اتاق بازرگانی که اتاقهای بازرگانی اهواز، خرمشهر یا اروند مطرح میکردند را در دستور کار داریم که به مرور در دستور کار کمیسیون میآیند تا در ادامه آن بتوانیم گیرها و موانع را برطرف کنیم.
🔶 رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ مجلس اظهار کرد: یکی از مصوباتی که در مجلس یازدهم در کمیسیون حمایت از تولید داشتیم قانون تصویب صدور مجوزها بود که در کنار قانون سهولت فضای کسب و کار قبلاً در مجلس نهم مصوب کرده بودیم.
🔶 قادری با بیان اینکه کل کسب و کارها در ۲ گروه ثبت محور و مجوز محور تقسیم میشود، تصریح کرد: در ثبت محورها فقط یک سری اسناد و مدارکی که مورد نیاز است و نوعاً کسب و کارهای صنفی، خانگی یا کسب و کارهایی که نیاز به استعلام آنچنانی ندارند هستند و بلافاصله میتوان مجوز را صادر کرد که از چهار هزار و ۲۰۰ کسب و کاری که در کشور تعریف شده، ۶۸ درصد کسب و کارها چنین وضعیتی دارند.
🔶 نماینده مردم شیراز در مجلس ادامه داد: اما کسب و کارهای مجوز محور که ۳۲ درصد کسب و کارها را شامل میشود نیازمند استعلام است، اکنون استعلامهای آنها در حال انجام است و اعلام کردیم اگر جایی مجوز نمیدهند دلیل عدم صدور مجوز را اعلام کنند.
🔶 قادری گفت: در برخی از موارد که استعلامهای اضافی را مطرح میکنند یا مراجعه کننده را به مراجعه حضوری دعوت میکنند، تشکیلاتی در وزارت اقتصاد هستند که مرتب در کمیسیون گزارش میدهند، با دستگاهها برخورد میکنند. همچنین در مرحله بعدی باید قوانین را تسهیل کنیم زیرا در بسیاری برای برخی از مجوزها یکسری استعلامها ضرورتی ندارد که باید حذف شود.
🔶 وی اظهار کرد: متأسفانه در رتبه شروع کسب و کار در بین ۱۹۵ کشور دنیا، رتبه ۱۷۸ را داریم و در سهولت فضای کسب و کار نیز رتبه ۱۲۷ بین ۱۹۵ کشور دنیا را داریم که رتبههای مناسبی نیستند لذا باید به مرور ایرادات و اشکالات را برطرف کنیم.
🔶 رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ مجلس با بیان اینکه در کمیسیون یک اراده جدی وجود دارد، افزود: باید حداقل کاغذ بازی و نگرانیهایی که اکنون برای فعالان اقتصادی وجود دارد، هزینه مبادرت به کسب و کارها را اضافه کرده و هزینه ادامه کسب و کارها را بالا برده کاهش دهیم.
🔶 وی عنوان کرد: همانطور که اشاره کردند اکنون خروج سرمایه و نیروی انسانی را داریم که یکی از دلایل آن این بوده که در کشورهای اطراف ما فضای کسب و کار راحت است و به راحتی سرمایههای ما را جذب میکنند اما باید فرایند را برعکس کنیم که این نیازمند مقررات زدایی، اجرایی کردن قوانین و کمک کردن به فعالان اقتصادی است تا بتوانیم این مسیر را عکس کنیم.
🔰https://takl.ink/drjghaderi
🏴 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ
◼️ شهادت مظلومانه حضرت زهرا سلام الله علیها را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) و تمام عزاداران ایشان تسلیت عرض میکنم.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🔰https://takl.ink/drjghaderi
دکتر جعفر قادری
📌 تسریع در اجرای پایانههای صادراتی، رونقبخش فارس در بازارهای جهانی است
🔰 نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: با بهرهگیری از ظرفیتهای هوایی، زمینی و ریلی میتوان صادرات بخشهای قابل توجهی از محصولات کشاورزی فارس را توسعه داد، بنابراین عملیات احداث پایانههای صادراتی کشاورزی باید تسریع شود تا از مزیتهای رقابتی صادرات عقب نمانیم.
قسمت 1️⃣
🔶 به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، استان فارس، با وجود ظرفیتهای متنوع و متعدد در بخش کشاورزی توانسته جایگاه مطلوبی را در صادرات غیرنفتی کشور به خود اختصاص دهد.
هر ساله محصولات زراعی، باغی، گلخانهای، گیاهان دارویی و... در ردیف محصولات صادراتی و ارزآور استان فارس قرار میگیرند.
✳️ رشد قابل توجه صادرات غیرنفتی فارس
🔶 این ظرفیت باعث شد طی دو سال اخیر، صادرات غیرنفتی فارس رشد مساعدی داشته باشد. بر اساس اعلام رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس، صادرات غیر نفتی این استان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بیش از ۴۱ درصد رشد داشته است.
🔶 عمده کشورهای هدف صادرات استان فارس کشورهای عراق، افغانستان، آلمان، ترکیه، پاکستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس هستند.
🔶 میزان صادرات کشاورزی نشان میدهد که استان فارس از قابلیت رشد حداقل ۱۰ برابری صادرات زمینی و هوایی در هر سال برخوردار است، بنابراین ایجاد پایانههای صادراتی، راهاندازی سیستم حمل و نقل هوایی و پایانه بار هوایی در شیراز و سایر شهرستانها به منظور حمایت و پشتیبانی از صادرات محصولات کشاورزی و دامی، میتواند برای استان سودبخش و ارزآور باشد.
✳️ پایانههای صادراتی و برندسازی محصولات
🔶 از سال ۸۶ زمزمه احداث پایانههای صادراتی در فارس، صدور مجوزهای لازم برای خرید زمین و شروع عملیات اجرایی مطرح شد اما بیش از یک دهه از عملیاتی شدن این طرح گذشت و اکنون چهار پایانه صادراتی در شیراز، فسا و اقلید در دست احداث است که از بین آنها، پایانه فسا بیشترین پیشرفت فیزیکی را دارد.
🔶 پایانههای صادراتی، درگاهی مناسب برای صدور محصولات کشاورزی فارس باشد چرا که این پایانهها، ضمن ایجاد فرصتهای شغلی، به توسعه اقتصادی، رونق تولید و گسترش بازارهای هدف جهانی کمک میکند و در برندسازی محصولات فارس بیش از پیش موفق عمل کند.
🔰https://takl.ink/drjghaderi
✳️ دکتر جعفر قادری
کانال نماینده مردم شریف شیراز و زرقان در بله، ایتا، سروش، روبیکا و ویراستی ⬇️
🆔 @dr_jafar_ghaderi
✔️سایت
🌐http://drj-ghaderi.ir
📍دفتر ارتباطات مردمی:
شیراز، میدان آستانه، جنب حرم حضرت سید علاءالدین حسین (ع)، بلوک شرقی مجتمع بین الحرمین، طبقه اول، واحد ۷
☎️ ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۰
📠 ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۲
دکتر جعفر قادری
📌 تسریع در اجرای پایانههای صادراتی، رونقبخش فارس در بازارهای جهانی است 🔰 نماینده مردم شیراز و زرق
📌 تسریع در اجرای پایانههای صادراتی، رونقبخش فارس در بازارهای جهانی است
قسمت 2️⃣
✳️ مزیتهای رقابتی موجود در پایانههای صادراتی کشاورزی
🔶 در همین راستا، نماینده مردم شیراز در مجلس با اشاره به مزیتهای رقابتی ایجاد شده توسط پایانههای صادراتی به خبرنگار فارس گفت: با وجود پایانههای صادراتی کشاورزی، بازار محصولات فارس در سطح کشورمان و کشورهای هدف صادرات رونق بیشتری مییابد.
🔶 جعفر قادری ادامه داد: تنوع محصولات استان فارس در زمینه محصولات کشاورزی و پروتئینی همچنین در زمینه سورتینگ، بستهبندی و آماده کردن محصولات کشاورزی، دامی و شیلات مزیت قابل توجهی نسبت به سایر استانها دارد که پس از راهاندازی پایانههای صادراتی کشاورزی، میتوان از این ظرفیتها بیش از پیش بهره برد.
🔶 وی بیان کرد: با بهرهگیری از ظرفیتهای هوایی، زمینی و ریلی میتوان صادرات بخشهای قابل توجهی از استان را پوشش داد و از فاسد شدن و دورریز محصولات پیشگیری کرد تا کیفیت و ارزش افزوده محصولات افزایش یابد.
✳️ لزوم تسریع در راهاندازی پایانههای صادراتی
🔶 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: بنابراین پایانههای صادراتی مورد نیاز استان است و کار عملیات احداث آنها باید سرعت یابد تا در این زمینه از گردونه استانهای دیگر عقب نمانیم.
🔶 قادری به توسعه ریلی، هوایی، دریایی و زمینی اشاره کرد و افزود: سورتینگ، بسته بندی، نگهداری محصولات در سردخانهها، حمل و نقل و کلیت فرایند صادرات محصولات غیرنفتی، زمینهساز فرصتهای شغلی مناسب است و همچنین وجود پایانه های صادراتی میتواند راندمان رشد صادرات غیرنفتی را حفظ کرده و آن را ارتقا بخشد.
✳️ قابلیتهای صادراتی کدام محصولات بیشتر است؟
🔶 وی خاطرنشان کرد: محصولاتی نظیر سیفیجات، سبزیجات، میوههای تولید شده و محصولات پروتئینی بیشترین قابلیت را برای صادرات استان فارس به کشورهای هدف دارند.
🔶 نماینده شیراز و زرقان افزود: در زنجیرههای تولید میتوان از همه ظرفیتهای دامی استفاده کرد اما در حال حاضر این بهرهگیری وجود ندارد و باعث شده که هزینه گوشت بالا برود، در حالی که اگر به اجزاء جنبی نظیر پوست، چربی و استخوان دام توجه شود میتوان ارزش افزوده را بیشتر کرد و قیمت گوشت را کاهش داد تا اقشار کم درآمد تنوع بیشتری برای مصرف داشته باشند که در این زمینه ورود شرکتهای دانش بنیان میتواند کارساز باشد.
#پایانههای_صادراتی
#پایانههای_صادراتی_فارس
#محصولات_کشاورزی_فارس
🔰https://takl.ink/drjghaderi
✳️ دکتر جعفر قادری
کانال نماینده مردم شریف شیراز و زرقان در بله، ایتا، سروش، روبیکا و ویراستی ⬇️
🆔 @dr_jafar_ghaderi
✔️سایت
🌐http://drj-ghaderi.ir
📍دفتر ارتباطات مردمی:
شیراز، میدان آستانه، جنب حرم حضرت سید علاءالدین حسین (ع)، بلوک شرقی مجتمع بین الحرمین، طبقه اول، واحد ۷
☎️ ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۰
📠 ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۲
📌 نمایندگان ناظر مجلس در شورای برنامهریزی و توسعه ۳ استان تعیین شدند
🔰 در جریان جلسه علنی امروز مجلس (۲۲ آبان ماه)، نمایندگان ناظر مجلس در شورای برنامهریزی و توسعه استان های اردبیل، فارس و سیستان و بلوچستان انتخاب شدند.
🔶 به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه ۲۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان انتخاب نمایندگان عضو و ناظر در مجامع و شوراها، ناظران مجلس در شورای برنامهریزی و توسعه استانهای فارس، اردبیل و سیستان و بلوچستان را به شرح زیر انتخاب کردند.
🔶 اردبیل: علی نیکزاد/ بابک رضازاده
🔶 فارس: جعفر قادری/ رحیم زارع
🔶 سیستان و بلوچستان: رحمدل بامیری/ فرهاد شهرکی.
🔰https://takl.ink/drjghaderi
✳️ دکتر جعفر قادری
کانال نماینده مردم شریف شیراز و زرقان در بله، ایتا، سروش، روبیکا و ویراستی ⬇️
🆔 @dr_jafar_ghaderi
✔️سایت
🌐http://drj-ghaderi.ir
📍دفتر ارتباطات مردمی:
شیراز، میدان آستانه، جنب حرم حضرت سید علاءالدین حسین (ع)، بلوک شرقی مجتمع بین الحرمین، طبقه اول، واحد ۷
☎️ ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۰
📠 ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۲
📸 گزارش تصویری
✴️ نشست مشترک اعضای محترم کمیسیون ویژه با وزیر محترم صنعت،معدن و تجارت و معاونین مربوطه
🔰https://takl.ink/drjghaderi
✳️ دکتر جعفر قادری
کانال نماینده مردم شریف شیراز و زرقان در بله، ایتا، سروش، روبیکا و ویراستی ⬇️
🆔 @dr_jafar_ghaderi
✔️سایت
🌐http://drj-ghaderi.ir
📍دفتر ارتباطات مردمی:
شیراز، میدان آستانه، جنب حرم حضرت سید علاءالدین حسین (ع)، بلوک شرقی مجتمع بین الحرمین، طبقه اول، واحد ۷
☎️ ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۰
📠 ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۲
📸 گزارش تصویری
✴️ جلسه کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی.
📅 یکشنبه ١۴٠٣/٠٨/٢٧
🔶 موضوع: ادامه بررسی طرح اصلاح موادی از قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی.
🔰https://takl.ink/drjghaderi
✳️ دکتر جعفر قادری
کانال نماینده مردم شریف شیراز و زرقان در بله، ایتا، سروش، روبیکا و ویراستی ⬇️
🆔 @dr_jafar_ghaderi
✔️سایت
🌐http://drj-ghaderi.ir
📍دفتر ارتباطات مردمی:
شیراز، میدان آستانه، جنب حرم حضرت سید علاءالدین حسین (ع)، بلوک شرقی مجتمع بین الحرمین، طبقه اول، واحد ۷
☎️ ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۰
📠 ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۲
📸 گزارش تصویری
✴️ جلسه کمیته بررسی طرح نهاد مستقل تنظیم گر کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی.
📅 دوشنبه ١۴٠٣/٠٨/٢۸
🔰https://takl.ink/drjghaderi
✳️ دکتر جعفر قادری
کانال نماینده مردم شریف شیراز و زرقان در بله، ایتا، سروش، روبیکا و ویراستی ⬇️
🆔 @dr_jafar_ghaderi
✔️سایت
🌐http://drj-ghaderi.ir
📍دفتر ارتباطات مردمی:
شیراز، میدان آستانه، جنب حرم حضرت سید علاءالدین حسین (ع)، بلوک شرقی مجتمع بین الحرمین، طبقه اول، واحد ۷
☎️ ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۰
📠 ۰۷۱۳۷۳۶۰۱۲۲