جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتگو با گاهنامه کاشف(2):
🔹در حال حاضر مجازات هایی که در قانون پیش بینی شده الخصوص در حوزه جرایم رایانه ای از بازدارندگی لازم برخوردار نیستند. بویژه در جرایم مالی با توجه به تورم بالایی که در کشور وجود دارد، بیش از پیش باعث شده است که مجازات های مالی ضعیف و بی اثر شوند. در این رابطه با حوزه ریاست قوه قضائیه مکاتباتی انجام شده است که براساس ظرفیتی که در قانون جرایم رایانه ای پیش بینی شده است هر چه سریعتر این مجازات ها مورد بازنگری قرار گیرند. علاوه براین در بازنگری قانون جرایم رایانه ای هم پیشنهادات جامعی را در این خصوص ارائه کرده ایم و موضوع در معاونت حقوقی قوه قضائیه در حال پیگیری است و امیدواریم در این روندتسریع شود .
🆔 @Dr_javidnia
جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتگو با گاهنامه کاشف(3):
🔹تدوین الزامات و مقررات در حوزه پول های مجازی و ارز رمز ها یکی از مهمترین چالش های مشترک دستگاه قضایی و بانک مرکزی است و چنانچه دستگاه های حاکمیتی در این خصوص با احساس مسئولیت رفتار نکنند در آینده نزدیک می تواند به بستر امنی برای پول شویی و تبادلات مالی مجرمانه تبدیل شود لذا همکاری جدی و مشارکت همه جانبه بانک مرکزی هم از نظر تدوین مقررات و الزامات برای بانک ها و موسسات مالی و هم از جهت تعاملات اجرایی و عملیاتی در این زمینه لازم و ضروری است.
🔹یک نکته بسیار مهم، پیشگیری های فنی از ارتکاب جرم است که تدوین سند الزامات رمزهای پویا یکی از اقدامات موثر در این حوزه تلقی میشود و نیاز است رمز یکبار مصرف در دریافت و انتقال وجه و خرید از دستگاههای خودپرداز و پوزها نیز اجرایی شود و همچنین الزام بانکها به استفاده از نسل جدید کارتهای هوشمند بانکی و یا استفاده از حروف کپچا برای ایجاد دقت اشخاص پای دستگاه ATM قبل از انتقال فریب آمیز وجه، میتواند از راهکارهای فنی موثر باشد که بانکها باید به این الزامات تن دهند در غیر این صورت خسارت صاحب حساب را بپردازند.
🆔 @Dr_javidnia
جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتگو با گاهنامه کاشف(4):
🔹به جز بانک مرکزی ، نهادهای متعدد دیگری هم هستند که در مقابله با جرایم سایبری به همکاری آنها نیاز داریم. بعنوان نمونه یکی از بزرگترین معضلات جرایم سایبری مسئله ضعف در احراز هویت کاربران فضای مجازی و مشترکین تلفن های همراه و اینترنت است. وجود میلیون ها سیم کارت مجعول الهویه باعث شده است بسیاری از پرونده های قضایی و شکایات مردم بی نتیجه باقی بماند. در حال حاضر فرایندهای احراز هویت در این بخش ها دچار ایرادات اساسی است و دستگاه های متولی من جمله وزارت ارتباطات باید در این زمینه به وظایف خود عمل کنند. البته این مشکل در سیستم بانکی کشور هم بچشم می خورد و بانک مرکزی هر چه سریعتر باید استفاده از اثر انگشت و شاخص های بیولوژیک را در احراز هویت مشتریان بانکی الزامی کند تا مجرمین نتوانند به سادگی با هویت های جعلی و ساختگی حساب بانکی افتتاح کنند و موجب بروز خسارات سنگین مالی به اشخاص و جامعه شوند. مجلس شورای اسلامی و نهادهای دخیل در امر قانون گذاری نیز باید سازوکار خاص و ویژه ای در تدوین قوانین برای جرایم رایانه ای طراحی کنند.
🆔 @Dr_javidnia
#نظرات_ارسالی_کاربران
سلام
بهتون تبریک میگم
با عدم مدیریت فضای رسانه ای کشور یه جوونی که جونش رو هم واسه آقا میداد ضد انقلاب کردینش
همینجوری پیش برید میتونید ریشه نظام رو راحت بزنید
دوستم جونش رو هم واسه آقا میداد
امروز دیدمش میگفت هیچ رهبر و رییس جمهوری مثل رضا شاه و محمدرضا شاه نمیشه
مخالف نظام شده
من تعجب کردم
بحث رو عوض کردم
بعد چند دقیقه گذشت
میداشت با گوشیش کار میکرد
چشمم افتاد به گوشیش دیدم تو چند تا کانال ضد انقلاب عضوه
بی بی سی و مملکته و پارازیت و بست آف پرشین و ...
بقیش رو ندیدم
اینستاگرام هم منوتو و بی بی سی و چند تا پیج ضد انقلاب
@Dr_Javidnia
جواد جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی:
🔹 برای بهره گیری از توان معتمدان مردم و چهرههای سرشناس که فاقد موسسه ثبت شده هستند، با رایزنیهای انجام شده و پیشنهادات واصله از خیرین، در جلسهای با حضور مسئولان هلال احمر مقرر شد، اسامی ۲۵ موسسه خصوصی که مجوز دریافت کردهاند یا از این پس مجوز دریافت میکنند رسما در سایت هلال احمر، اعلام شود.
🔹 از این طریق چهرهها میتوانند از طریق همکاری با موسسات دارای مجوز، مشارکت فعال و قانونمند در امدادرسانی داشته باشند؛ ضمن اینکه هدایت کمکها به صورت متمرکز و یکپارچه و با نظارت قانونی لازم انجام پذیرد.
🔹 ستاد عتبات عالیات نیز با هماهنگی هلال احمر برای جذب کمکهای مردمی برای مواکب حساب متمرکزی اعلام کرده است که جذب کلیه کمکهای مردمی برای مواکب فقط از آن طریق مجاز خواهد بود و با همکاری هلال احمر مجوز لازم برای این حساب صادر شده است.
📎 https://www.mizanonline.com/fa/news/509420/
🆔 @Dr_javidnia
#نظرات_ارسالی_کاربران
سلام دوست ما خوزستانیه میگه خارجیا و منافقا بااستفاده از تلگرام و اینستاگرام مردم رو علیه نظام تحریک میکنن و قومیت گرایی میندازن که شما چون عرب هستید بهتون نمیرسن و به شهرهای دیگه خوب رسیدن چون فارس هستن چرا با این دو پیامرسان جاسوسی و ضد دین و امنیت ملی برخورد نمیشه و بسته نمیشن که برا همیشه از شر اینا خلاص شیم؟؟ میگه انقد تاثیرداشته که حتی جهادی هایی که میخوان برن اونجا رو مردم قبول نمیکنن و میگن برید به اون یکیا کمک کنید و ازین حرفا. واقعا ناراحتی داره این وضع تو کدوم مملکتی باین راحتی علیه امنیتش کار انجام میشه و چیزی گفته نمیشه؟؟
🆔 @Dr_javidnia
جاویدنیا معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور:
دولت پاسخگوی توهین اینستاگرام به ملت ایران باشد.
♦️دولت اگر راهی بجز فیلترینگ دارد، ورود کرده و بر آن اعمال حاکمیت کند؛ اما اگر واقعاً راهی باقی نمانده، چارهای جز فیلتر شدن اینستاگرام نیست.
♦اتفاقات اخیر و مسدود شدن صفحه شخصی بسیاری از مسئولان ما در اینستاگرام بزرگترین بیاحترامی به ملت ایران است.
♦هرچند که در گذشته این اتفاق پیشبینی شده و حتی در مقطعی وزارت ارتباطات به دنبال برقراری مذاکره بوده است، اما این اقدام کافی نیست.
♦باید طبق مصوبات فضای مجازی همه نرمافزارهای مجازی و دیتابیسهای آنها به کشور منتقل شود و متعهد شوند که قانون ما را رعایت میکنند در غیر این صورت مجوزی برای آنها صادر نمیشود.
♦این ساماندهی را وزارت ارتباطات باید انجام دهد که متاسفانه هیچ گونه اقدامی نشده و اکنون میبینیم اعمال قانونی و حاکمیتی از ایران در این زمینه انجام نگرفته است.
♦هدف و اساس کار، فیلترینگ اینستاگرام نیست اما یک مثالی همیشه مطرح است اگر دشمن حمله کند و یک پل ارتباطی وجود داشته باشند که از آن طریق بتواند وارد کشور شود یا باید آن پل مستحکم شود و احتمال لطمه دیدن از بین برود و در غیر این صورت کار عاقلانه این است که آخرین حربه را به کار گرفته و پل ارتباطی را قطع کنیم پس فیلتر کردن گام آخر است.
♦متاسفانه در مورد اینستاگرام از همان 5 سال پیش گفته شد فیلتر هوشمند انجام میشود و به رغم اینکه دادستانی کل مخالف این اتفاق بود متاسفانه با اصرار دولت و صرف هزینه کلان، این اتفاق افتاد اما یکی دو روز بیشتر دوام نیاورد و هزینه و وقت صرف شده به هدر رفت؛ پس از آن گفتند مذاکره میکنیم که آن هم نتیجهای نداشت.
♦بنابراین در این شرایط اعلام میکنیم اگر راهی بجز فیلترینگ باقی مانده اعلام کنند و دولت به آن ورود کند و بر آن اعمال حاکمیت شود اما اگر راهی باقی نمانده، چارهای جز فیلتر شدن اینستاگرام نیست.
♦این در حالی است که نمونههای داخلی خوبی در کشور وجود دارد که میتواند جایگزین صفحه اینستاگرام خارجی شود.
https://www.farsnews.com/news/13980128000790
🆔 @Dr_javidnia
هدایت شده از لشکر سایبری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرف های غیر عادی امام خامنه ای در ایام اخیر
✍✅ اگر میخواهید بدانید منبع اصلی این حرف ها از کجاست و دلیل این همه اطمینان رهبری چیست پاسخش را علامه عظیم شان حسنزاده آملی میدهند: گوشتان به دهان رهبری باشد چون ايشان گوششان به دهان حجتبنالحسن(عج) است.
✅اين جملات وقتي بيشتر معنا پيدا ميكند كه بدانيم صاحب تفسير الميزان، علامه طباطبايي ره درباره علامه حسنزاده فرمودهاند: حسنزاده را كسي نشناخت جز امام زمان(عج)
کانال:
آرشیو سخنرانی های رهبری
@rahbari313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چقدر حق ماموریت گرفتی اومدی کمک سیلزدهها؟!
@Drsalaam
🚩 آیتالله مکارم شیرازی: دولت عزمی بر ساماندهی فضای مجازی ندارد
مرجع تقلید شیعیان:
🔹متأسفانه دولت عزمی در ساماندهی فضای مجازی نداشته و نسبت به آن بیتوجه است، بسیاری از فسادهای فضای مجازی قابلبیان نیست، دسترسی آزاد و راحت کودکان به این منبع فساد نگرانکننده است.
🔹امروز دیگر هدف دشمن فقط نابودی انقلاب و یا نظامهای اسلامی در برخی از کشورهای منطقه نیست، دشمن امروز به جنگ تمام اسلام آمده و میخواهد کل آن را نابود و به دست فراموشی بسپارد.
🆔 @Dr_javidnia
نامهای از طرف یکی از کارمندان سرویس امنیتی فدرال روسیه (FSB) به مدیران امنیتی این کشور را بازخوانی کنیم که پیش از فیلتر تلگرام در روسیه ارسال شده بود. پیشبینی این مسئول ارشد روسیه در مورد آینده تلگرام بسیار جالب است. متن نامه:
"همکاران، این همه داستان نیست، شما متوجه نیستید! این داستان در مورد کلیدهای رمزنگاری شده و تروریسم نیست، پاول دوروف تصمیم گرفته به یکی از کلاهبرداران مالی روسیه تبدیل شود. پس از راهاندازی ارز دیجیتال تلگرام، ما به سیستم مالی غیرقابل کنترلی در روسیه روبهرو میشویم. این ارز مانند بیتکوین در حاشیه نخواهد ماند زیرا ساده، قابل اعتماد و غیرقابل کنترل است. چنین چیزی، تهدید بزرگی برای یک کشور محسوب میشود. مبادله مواد مخدر، قاچاق اعضای انسان و پول نقد در سیستم پاول(دوروف) امکان پذیر است، در آن زمان او (پاول دوروف) میگوید: اینها ارتباطی با من ندارد، تروریستها از کلمات استفاده میکنند، شما باید کلمات را مسدود کنید نه تلگرام را."
@Dr_javidnia
تلگرام تست بلاک چین خود را شروع کرد
بر اساس گزارشهای اخیر و طبق یک سند غیررسمی، تلگرام به سرمایهگذاران قول داده است که نهایتا تا ۳۱ اکتبر ۲۰۱۹ بلاکچین TON را راهاندازی کند. بنابر این سند، اگر پلتفرم غیرمتمرکز تلگرام تا تاریخ ۳۱ اکتبر سال ۲۰۱۹ (9آبان98) راهاندازی نشود، کلیه توافقنامههای خرید توکنهای گرام (به صورت یک طرفه) لغو خواهد شد.
https://way2pay.ir/139553
@Dr_javidnia
بسم رب النور
✨ امشب به روی دامن نرجس از آسمان
✨ ماهی به نام مهدی زهرا گذاشتند
✨ از یک طرف شبیه نبی با ملاحت است
✨ از یک طرف شبیه علی با عطوفت است
🌹 از یک طرف چو مادر سادات غرق نور
🌹 از یک طرف شبیه حسن با صلابت است
✨ با این همه صفات جمال و جلالیاش
✨ درسی که از حسین گرفته شجاعت است.
نیمه شعبان روز ولادت امید مستضعفان جهان بر شما مبارک باد.
🌹 "الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج"🌹
⭕️ پژمانفر: وزیر ارتباطات استیضاح شود.
🔹 حجت الاسلام نصرالله پژمان فر اظهار داشت: متاسفانه حضور بی برنامه در فضای مجازی به معنی بازی کردن در فضا و زمینی است که دشمن فراهم کرده و از ابتدا هم معلوم بود که ما در این زمین، پیروز بازی نخواهیم بود. زیرا زمین و فضا را دشمن به نحوی تدارک دیده که حتما شکست بخوریم.
🔹 وی افزود: معتقدم که تمام این مشکلات متوجه وزیر جوان و بی تدبیر ارتباطات است که خودش را شوالیه فضای مجازی می داند و امروز باید پاسخگوی بی تدبیری های خود باشد.
🔹 نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر جوان و بی تدبیری که به وزیر توییتری معروف است و تمام تلاش خود را برای جذب حتی یک نفر به توییتر صرف می کند، باید پاسخگو باشد. به طور قطع اتفاقاتی که در روزهای اخیر توسط مدیران اینستاگرام افتاد، در آینده نیز تکرار شده و از این دست مسائل در فضای مجازی کم نخواهیم داشت.
🔹 پژمان فر تاکید کرد: بنابراین وقت آن رسیده که وزیر جوان و بی تدبیر ارتباطات استیضاح شود و در جلسه استیضاح وزیر ارتباطات در مجلس، پاسخگوی عملکرد خود باشد.
🔹 وی در خصوص درخواست های مردمی برای فیلترینگ اینستاگرام نیز گفت: این موضوع باید در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی بحث شود. دو شورایی که در آن رییس جمهور ریاست آنها را بر عهده دارد و وزیر ارتباطات نیز عضو آن است. البته مجلس و به ویژه کمیسیون فرهنگی به طور قطع درباره اتفاقات اینستاگرام سکوت نخواهند کرد و نظر خود را بیان می کنند.
🔹 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: پیش از آنکه به موضوع فیلتر اینستاگرام بپردازیم، ابتدا باید این پرسش را از رییس جمهور و وزیر ارتباطات داشته باشیم که شما برای ایجاد بسترهای مناسب ارتباطی در جهت رفع نیاز مردم داخل کشور چه کردید؟ چرا اجازه دادید که بسترهای مناسب ارتباطی در کشور فراهم نشود و مردم به شبکه های اجتماعی خارجی روی بیاروند؟ اگر در روز نخست ما راه های ارتباطی مناسب را در اختیار مردم قرار می دادیم، امروز نیاز نبود تا در مورد فیلتر شبکه های اجتماعی حرف بزنیم.
منبع: خبرگزاری موج
@Dr_javidnia
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴همانطور که انگلیسی ها می خواهند اینترنت جدیدی با مدل حکمرانی خودشان بسازند، ما هم باید اینترنت جدیدی بسازیم...
🔴حضور هوشمند در زمین دشمن باید به نجات مردم از این بستر ختم شود!
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
⭕️ دی ماه سال گذشته رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد که مجموعهای از خدمات دولت الکترونیکی و خدمات اپلیکیشن دولت همراه، کمتر از دو هفته دیگر از طریق دو پیامرسان سروش و گپ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. اما در نهایت یک ماه بعد از این وعدهها پیامرسانهای گپ و سروش اعلام کردند که هنوز دسترسی آنها به مرکز تبادل ملی اطلاعات برای ارائه خدمات دولت الکترونیکی فراهم نشده است.
🔹 مهدی انجیدنی، مدیرعامل پیامرسان گپ از هیات وزیران و شورای عالی فضای مجازی خواست که با تصویب یک مصوبه و برخورد جدی با سازمانهای مختلف آنها را ملزم کنند که براساس یک برنامه مشخص، خدماتشان را در اختیار بخش خصوصی قرار دهند تا از این طریق آسودگی انجام کارهای دولتی نیز برای کاربران فراهم شود.
🔹 مدیرعامل پیامرسان گپ تاکید میکند که در شرایط فعلی و با توجه به فراهم نشدن زیرساختهای فنی برای ارائه خدمات دولت الکترونیکی از سمت این پیامرسان، آنها راه دیگری جز مذاکره با سازمانها برای دریافت خدماتشان به صورت جداگانه نخواهند داشت. او با اعلام اینکه مذاکره با سازمانها برای دریافت مجوز ارائه خدمات الکترونیکیشان هم با مشکلات و موانعی همراه است گفت:«در حالحاضر غیر از شهرداری مشهد هیچ سازمان دولتی دیگری امکان ارائه خدمات الکترونیکی خود از طریق پیامرسان گپ را برایمان فراهم نکرده و در این زمینه نهادهای دولتی کمترین هماهنگی را با ما دارند.»
🔹 وی ادامه داد «اسفند ماه سال گذشته سازمان فناوری اطلاعات به ما اعلام کرد خدمات دولت همراه که قرار بود از طریق دسترسی ما به مرکز ملی تبادل اطلاعات فراهم شود، از طریق یک شبکه جدید که برای بخش خصوصی طراحی شده و در قالب شبکهای جدا از GSB دولت به ما ارائه شود.» به گفته او در حالحاضر روی شبکه مستقل ایجاد شده از GSB تنها دسترسی به سامانه شاهکار (شبکه احراز هویت کاربران) فراهم شده و هیچ سرویس دیگری از سمت دولت وجود ندارد.
🔹 براساس اظهارات انجیدنی در شبکه GSB که برای بخش خصوصی در نظر گرفته شده قرار است سرویسهای منتخبی از دولت الکترونیکی نیز از این طریق به بخش خصوصی ارائه شود. انجیدنی درباره اتصال گپ به سامانه شاهکار گفت: «دسترسی به شاهکار ،۲ هفته قبل به ما داده شد؛اما اتصال به معنی فیزیکی نداریم و در حال انجام کارهای فنی هستیم که متصل شویم.»
📎 https://peivast.com/news/گپ-به-مرکز-تبادل-ملی-اطلاعات-وصل-نشد/
🆔 @Dr_javidnia
فیلترینگ پایگاه اینترنتی شرکت تلفیق هنر
پایگاه اینترنتی شرکت تلفیق هنر به دلیل فقدان مجوز بازاریابی شبکه ای و فقدان جواز کسب لازم از اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی با اعمال مواد ۲۷ و ۸۷ قانون نظام صنفی فیلتر شد.
لازم به توضیح است مرتضوی مدیر این شرکت با مراجعه به معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور ادعاهایی را در خصوص نحوه کار خود مطرح نموده است و اعلام داشته حاضر است با پذیرش شرایط قانونی مجوز بازاریابی شبکه ای را دریافت نماید.
جاویدنیا معاونت فضای مجازی دادستانی نیز در پاسخ به این ادعاها بیان داشت بررسی تخصصی لازم انجام خواهد گرفت و در صورت احراز صحت این ادعا و انجام تغییرات لازم در پلن بازاریابی و ارائه تضمینهای لازم همانند سایر شرکتهای فعال در این زمینه، حمایت لازم در جهت صدور مجوز این شرکت به عمل خواهد آمد.
اما چنانچه خلاف آن اثبات شود فیلترینگ رفع نخواهد شد و پرونده می بایست روند قانونی خود را دنبال کند.
وی به اعضای این شرکت اعم از تولیدکنندگان و بازاریابان توصیه کرد تا تعیین تکلیف نهایی شرکت و مشخص شدن وضعیت از ادامه فعالیت خودداری کنند. تلاش خواهد شد هر چه سریعتر این موضوع تعیین تکلیف شود.
البته مسئولیت فعالیت بدون مجوز بر عهده مدیران شرکت و لیدرهای اصلی آن خواهد بود.
البته مدیران شرکت در صورتی که موفق به اخذ مجوز بازاریابی شبکه ای نشوند، خواهند توانست با تغییر پلن خود به حالت تک سطحی و بدون پرداخت سود به سایر بازاریابان سطوح قبل، پس از اخذ جواز کسب از اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی به کار خود ادامه دهند.
جاویدنیا افزود: به دنبال فعالیت شدید شرکتهای هرمی شورای عالی امنیت ملی مصوب نمود نمونه های داخلی شرکتهای بازاریابی شبکه ای با نظارتهای لازم شکل بگیرد.
لذا هر گونه فعالیت در زمینه بازاریابی شبکه ای بدون مجوز کمیته نظارت ممنوع است و با عاملان آن در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.
@Dr_javidnia
⭕ جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی: مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره حمایت از پیام رسانهای بومی و استقرار سرور پیام رسانهای خارجی تحقق نیافته است و کوتاهی قطعاً انجام شده است.
🔹 این گلایه از طرف ما به عنوان عضو شورای عالی فضای مجازی مطرح است که چرا مصوبه شورا اجرا نشده و این سوال هم از مرکز ملی فضای مجازی و هم وزارت ارتباطات به شکل دقیق وجود دارد که چرا مصوبه شورای عالی فضای مجازی در خصوص پیام رسانها و شبکههای اجتماعی اجرا نشده و زمین مانده است. این موضوع بر زمین مانده و در ۳ جلسه گذشته شورای عالی فضای مجازی نیز، پیگیری مصوبات اجرا نشده مطرح شد و حتی ئیس جمهور هم تاکید کردند که این موضوع بررسی و در صحن شورا بیاید اما تاکنون اتقاق نیافتاده است.
🔹 در کشور ما در مواجهه با شبکههای اجتماعی فعالی که به قوانین کشور احترام نمیگذارند سهل انگاری رخ داده و متأسفانه برخی مسئولان نسبت به این موضوع اعتنایی ندارند. برخی کشورها شبکه داخلی خود را دارند و مردم را به شبکههای اجتماعی داخلی خودشان هدایت کردند، برخی کشورها نیز با فعالیت شبکه اجتماعی موافقت کردهاند که قوانین آن کشور را پذیرفته و در راستای آن قوانین فعالیت میکند. برخی کشورها با مسئولان شبکههای اجتماعی مذاکره کرده و آنها نیز قوانین کشور مدنظر را پذیرفتهاند.
🔹 استقرار سرور شبکه اجتماعی در داخل کشور در درجه اهمیت قرار ندارد، مهم احترام و قبول قوانین کشوری است که درصد خوبی از مشترکان آن پیام رسان در آن کشور قرار دارند.
🔹 ما باید مصوبه شورای عالی فضای مجازی را اجرا کنیم. مصوبه شورا که ۲ سال قبل در مورد پیام رسانها و شبکههای اجتماعی تصویب شده این است که هر شبکه اجتماعی اعم از داخلی و خارجی برای فعالیت، نیاز به اخذ مجوز دارد و اخذ مجوز برای هر کاری در هر جای دنیا ضرورت دارد و ما نمیتوانیم کسب و کاری داشته باشیم که در حوزه عملکرد خود از هیچ جایی در داخل کشور مجوز نگرفته باشد و هر کاری که دوست دارد انجام دهد. اگر شبکه اجتماعی خارجی بخواهد در داخل کشور فعالیت کند باید از یک نهاد به نام سازمان تنظیم ارتباطات وزارت ارتباطات، تنظیم مقررات صدا و سیما، مرکز رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد و یا از مرکز ملی فضای مجازی مجوز بگیرد. اخذ مجوز، پاسخگویی در پی دارد و قابل اعمال قوانین و احکام قضائی پیرو شکایات احتمالی خواهد بود،اگر این اتفاق نیافتد ما باید هر روز مترصد این باشیم که با وجود یک برخورد احساسی و سلیقهای از نظر نشر اکاذیب، جامعه دچار نابسامانی شود و کسی نیز پاسخگو نخواهد بود. اتفاقی که در وقوع سیل اخیر و انتشار اکاذیب بسیار در شبکههای اجتماعی خارجی با آن مواجه شدیم. اگر رسانههای پیام رسان، خود را پاسخگو و ملزم به مصالح عمومی مردم ندانند، نمیتوان به آنها اعتماد کرد، حال وقتی یک شبکه اجتماعی تحت تأثیر قوانین دشمن آشکار ما قرار دارد، دشمنی که ما را تحریم کرده و هرروز نیز آن را افزایش میدهد، قاعدتاً نمیتوان به آن شبکه اتکا کرد.
🔹 موفق نبودن شبکههای اجتماعی داخلی به دلیل مشکلات فنی و کیفی نبود.عدهای با پیام رسان داخلی دشمنی داشتند و برای ناموفق جلوه دادن پیام رسان، حملاتی را فراهم کردند که این خدمت داخلی نتواند موفق باشد.
https://www.mehrnews.com/news/4598485
@Dr_Javidnia
#نظرات_کاربران
با اشاره به برنامه #تب_تاب ۲۶ فروردین:
متأسفانه به بدافزار اینستاگرام ( صفت شایستهتر آن به دلیلی عرض نشد) نسبت #کشور و #هویت در رسانهی ملی داده شد !
جامعهی ارزشی را با نوع تصمیمگیری در امریکا و ... به میدان قیاس نیاورید !
از #ارزش حرف میزنیم، نه از تجارب جوامع لجامگسیخته در صدور فرهنگ لجنزدهی صهیونیستی برای دیگر جوامع !
هویت نوجوانان ما را وقتی به اینستاگرام وصله میکنند، انتظار دارید از این نوع تفکر شبکهی بومی اطلاعات، حمایت از پیامرسان داخلی، نظارت و پالایش فضای مجازی برای تنفس و زیستی عاری از آلودگیهایی که به مراتب کشندهتر از سموم معلق در فضای حقیقی است، به ثمر نشیند ؟!
ضمناً فقط قبل از ۱۸ سال، نیاز به امنیت دارند ؟!
بالای ۱۸ سال ناگهان تبدیل به ملائک میشوند ؟!
اساساً نقش رصد و صیانت از روان جامعه از سوی حاکمیت چگونه تعریف میشود ؟!
اصلاً نقشی قائل هستیم ؟!
چرا قائل باشیم وقتی قرارتان فقط درجهبندی سنی هست ؟!
سواد رسانهای تعبیر قشنگی است . نه ؟
زیباست، اما دلیل خلط معنا و آدرس غلط نمیشود !
سوادرسانهای نهایتاً به فرد دانشی میدهد برای شناخت!
دادن دانش به کاربر در فضای لغزنده و پیچیدهی مجازی لازم، اما کافی است ؟!!
اگر دادن دانش کافی است، دورهی تخصصی و پیشرفته برای مردم و إیضاً قاچاقچیان مواد مخدر بگذارید، بعد هم رهایشان کنید !
بگذارید با #سواد_مواد بگردند و مخاطب خود نه ! بگوید !
آیا #تراز جامعهی ما وجود یلهی عناصر بیماری چون شاخهای مجازی، محتوای فاسد و مفسدان و مروّجان آن، ضدانقلاب، کانالها وصفحات موهن به دین و مقدّسات، شبههسازان بیرحم و معاند، شیّادان مخلّ ساختار اقتصادی و کاسبان حرام است که همگی علناً به ترویج و قبحشکنی حرام خدا هر روز قدم میزنند و با لطف و اهمال پاسبانان فضای مجازی در دولت امنیتشان حفظ و تهِ استدلال علمی مسئولانِ مسئول میشود : کاربر گرامی باسواد شو !
خسته نباشید !
شایستهی کشور مسلمان و مفتخر به شهیدان، این لجنزار مجازی است ؟!
حرف زیاد است، چه از استدلالهای غلط، چه از قیاسهای ناقص و گزینشی، چه بخشینگری ...
آنچه به مسلخ میرود به پاس این نگاههای سلیقهای و کج، معصومیت کودکان و نوجوانان امروز و اتلاف جوانان و ... است .
ردپای آن هم در فرهنگ عمومی، تصمیمسازیها و دغدغهها ناگفتنی است !
تنها وقتی خود را اسیر فضا ببینی از این تزها رونمایی میکنید، مدیریت هوشمند و جدیت در ارتقای فرهنگ، اهل خود را میخواهد .
مدیرانی از جنس کاظمی و تهرانی مقدم ...
مدیران اهل این فضا را آرزوست ...
@Dr_Javidnia
#نظرات_کاربران
این موضوع اینستاگرام و اپل، دو تا موضوع داغ و اساسی است که به هیچ عنوان نباید سرش کوتاه بیاییم و بذاریم مساله کمرنگ بشه.
تو هر جا هستیم، هر تریبونی که در اختیار داریم، با هر سمتی که مشغول هستیم، باید انقدر بگیم تا مسئولین یه کاری بکنند.
اگر یادتون باشه زمان فیلترینگ تلگرام، اعلام شد کلی آدم بیکار شدند، الان مگه سر داستان اپل، کلی پول از بین نرفت؟ کلی برنامهنویس بیکار نشدند؟؟؟ چرا سر و صدا نمیشه؟
سر داستان این دو تا شرکت، توهین بزرگی به ملت شد و سکوت واقعا جایز نیست...
@Dr_Javidnia
#نظرات_کاربران
سلام دوستان عزیزی که در مرکز ملی فضای مجازی کار میکنند بالاخره آقای فیروزابادی نمیخواد راجع به راه حل مرکز و شورا برای قضایای اینستاگرام هیچ اعلام مواضعی بکنه؟؟؟؟؟
همینطور آقای جهرمی که روزی چندتا توئیت راجع به فوت هر هنرمند و منظره های طبیعت و ایرادات مجریهای تلویزیون و همه چی دارد آیا در مورد اینستاگرام که بالاخره مسئول حوزه شبکه اجتماعی و پیامرسان وزارت ارتباطات تعیین شده و مسئول فیلترینگ هوشمند اینستاگرام هم یک موقعی خود ایشون بوده، آیا وقتش نشده که وسط اون توئیتهاشون یک اعلام مواضعی هم درمورد اینستاگرام بکنند؟؟؟؟
در مقابل تحریم سپاه دیگه حتی خود وزارت خارجه و مجلس و حتی امثال مهاجرانی خارج نشین هم دفاع کردند. ولی درمقابل توهینی که اینستاگرام به سپاه کرده این آقایون چه دفاعی دارند؟؟؟؟؟
شماها که اینقدر با فیلترینگ مخالفید حالا که خود اینستاگرام فیلتر کرده. حداقل یک تشکری چیزی ازش میکردید. دیگه منتظرید چه اتفاقی بیفته؟
@Dr_Javidnia
#نظرات_کاربران
مرکز ملی متاسفانه و یا خوشبختانه مقدار زیادی شبیه دولت عمل میکند. هر چند در اظهارنظرهای زیادی عملکرد دولت را نقد کرده و میکنند، اما از حیث اقدام به نظر من از تمام پتانسیل مرکز و البته تمام برش خود در موضوعات استفاده نمیکنند که البته دلایلی دارد که قابل بررسی است.
اما یک دلیل آن ممکن است این باشد که در بدنه دولت همیت و همت کافی برای انجام امور را نمیبینند.
در موارد جزیی و کمتر اساسی ورود میکنند، ولی موضوعات اصلی که شخصا اعتقاد هم دارند، پافشاری خاصی ندارند.
از هدر رفت بودجه مصوب هر ساله شبکه ملی اطلاعات بسیار صحبت کردند.
ولی بعید میدانم که اتفاق خاصی رخ داده باشد. مدیرانی که حاضر نباشند خود را هزینه کنند، ترجیح میدهند کمترین حاشیه را برای خود ایجاد کنند و مدیرتر بمانند. شاید الله اعلم
@Dr_Javidnia
چند روی یک سکه:
وقتی با وجود نمونه های قوی جایگزین داخلی دستور فیلترینگ گوگل پلی اجرا نمی شود.
وقتی با وجود نرم افزارهای پیام رسان داخلی تمام حمایت دولتی روی بستر ناپایدار پوسته های تلگرامی متمرکز می شود.
وقتی دستور مقام معظم رهبری مبنی بر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات نادیده گرفته می شود و به جای تقویت بستر برای نرم افزارهای داخلی، افزایش دسترسی پرسرعت مردم به خدمات نرم افزاری و محتوای خارجی در اولویت قرار می گیرد.
وقتی پاسخ وزیر و رئیس شورایعالی فضای مجازی در تعیین تکلیف یک نرم افزار آمریکایی صهیونیستی برای رهبر و رئیس قوه و پاسداران وطن تنها توئیت درمانی و محکومیت است.
وقتی بزرگترین تلاش وزیر جمهوری اسلامی در کنار عده ای مدعی ولایتمداری و آرمانهای انقلاب بزک کردن توئیتری است که در فتنه ۸۸ عامل اصلی بود و همین روزها هم نقشه راه جنایت بعدی در ایران را رسما از اربابش دریافت کرد.
وقتی اسرائیل به صراحت از توسعه برنامه هایش در شبکه های اجتماعی سخن می گوید و نیروهای امنیتی کشور منفعلانه هیچ پاسخی نمی دهند.
آری آشناست این رویه هایی که زمانی عزیزترین اماممان را به مسلخ برد.
هرکس از دشمن غافل شد با لگد دشمن از خواب غفلت بیدار خواهد شد.
آی مسئولان ولایی و دلسوز کشور...
آی مسئولان نهادهای انقلابی...
آی مسئولان بسیج و سپاه...
آی مسئولان امنیتی ...
چشم و گوش باز کنید ... دشمن لشکرکشی خود را شروع کرده و بر طبل جنگ نواخته است ... این جنگ نهایی است و به فرموده فرمانده کل قوا آخرین جنگ است... اما برای پیروزی عزم راسخ و اتحاد و از همه مهمتر کورکردن چشم فتنه لازم است.
مبادا دشمن از غفلت ما در تنگه احد مجازی استفاده کند و یارانمان بستاند و به خیمه ولایت نزدیک شود و ما در اندیشه جمع غنایم باشیم...
جنگ احزاب نزدیک است...
مباد که آنقدر حرف اماممان را نشنیده بگیریم که با لگد دشمن بیدار شویم...
به هر جا هشدار می دهی می گویند آقا که خودشان اشراف دارند اگر لازم باشد دستور می دهند...
ظاهرا فریادهای آقا را نشنیدند و فراموش کردند که چقدر آقا فرمودند و بر زمین ماند...
شاید عدم تکرار مجدد ایشان ناشی از عدم مشاهده عزم در ماست...
خدا نکند...
@Dr_Javidnia
چقدر فریاد زدیم که پوسته ها بازیست و اصلا قصدی برای مطرح شدن به عنوان پیامرسان مستقل از ناحیه دولت وجود نداشته و ندارد؟
چقدر فریاد زدیم اگر جدا شدنی هستند همان شهریور جدا شوند و تحت قاعده و قانون و نظارت قضایی درآیند؟
اگر هدف حفظ و بازگشت به تلگرام فرزندخوانده نبود، چرا وزیر محترم جمهوری اسلامی همزمان با گوگل آمریکایی به جای ابراز ناراحتی از اقدام سیاسی و خصمانه گوگل با فرار رو به جلو تشکیلات امنیتی که خود روزگاری جزء آن بودند را زیرسوال می برند؟
آن قدر عجولانه که خود مدرک جرم خود را رسما بیان داشتند.
آیت ا... آملی لاریجانی که با مشاوره همین دوستان چندباره مجوز طلاگرام و هاتگرام را تمدید نمودند.
اما حالا شخص جناب ریاست محترم سابق فقط دو پوسته را مجوز دادند، شما که بر خلاف دستور قضایی ۱۲۵ پوسته را مانع نشدید، باز می پرسید کجا خلاف قانون انجام دادم؟
جفظ حیات این جنگ افزار صهیون گرام با ۱۲۵ پوسته غیر رسمی را با کدام مجوز قانونی و شرعی انجام دادید؟
امنیت مردم و اطلاعات کشور را که با این پوسته ها و بازگذاشتن وی پی ان ها و پروکسیها به یغما رفت، در کجای قاموس فرهنگ کربلاییتان می توان ستود؟
این مطالب را از باب اتمام حجت بر همه تصمیم گیران نظام و رفع تکلیف شرعی بیان نمودم.
از حضرت آیت ا... رئیسی می خواهیم به این اولویت نظام اهتمام جدی داشته باشند و هر چه سریعتر سیاستهای قاطع خود را در این عرصه ابلاغ فرمایند تا بیش از این شاهد هتک حرمت دشمنان دین و نظام و شهدا و خدشه به فرهنگ و استقلال و اقتدار نظام اسلامی در این فضا نباشیم.
@Dr_Javidnia
#نظرات_کاربران
الان به جای اینکه مسوولین مسدود شده در اینستاگرام کانال تلگرامی جایگزین را معرفی کنند باید وارد هورسا یا روبیکا میشدند و کاربران را هم تشویق می کردند و گامی هرچند اجباری برای رونق تولید شبکه های اجتماعی بومی برمیداشتند.
از شما میخوایم که مذاکره کنید باهاشون
@Dr_Javidnia