در یاداشت روز روزنامه خراسان نوشتم:
http://khorasannews.com/newspaper/page/21567/1/816316/0
آدرس صفحه شخصی در اینستاگرام:
http://Www.inatagram.com/m.naghdipour_ir
آدرس صفحه شخصی در بستر ایتا:
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
حضور #دکتر_محمود نقدی پور درجمع عزاداران هیئت خراسانی های مقیم #فولادشهر#لنجان_اصفهان
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم(ص) و فرزندان خلفش امام صادق(ع) مبارک باد💐💐💐
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ كَما حَمَلَ وَحْيَكَ وَبَلَّغَ رِسالاتِكَ، وَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ كَما أَحَلَّ حَلالَكَ وَحَرَّمَ حَرَامَكَ وَعَلَّمَ كِتابَكَ، وَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ كَما أَقامَ الصَّلاةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَدَعا إِلىٰ دِينِكَ، وَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ كَمَا صَدَّقَ بِوَعْدِكَ وَأَشْفَقَ مِنْ وَعِيدِكَ، وَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ كَمَا غَفَرْتَ بِهِ الذُّنُوبَ وَسَتَرْتَ بِهِ الْعُيُوبَ وَفَرَّجْتَ بِهِ الْكُرُوبَ، وَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ كَمَا دَفَعْتَ بِهِ الشَّقاءَ وَكَشَفْتَ بِهِ الْغَمَّاءَ وَأَجَبْتَ بِهِ الدُّعاءَ وَنَجَّيْتَ بِهِ مِنَ الْبَلاءِ،
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
http://Www.inatagram.com/m.naghdipour_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزندان سیدالشهدا را از شهادت نباید ترساند!
چند خسپیم صبوح است صلا برخیزیم
آب رحمت بستانیم و بر آتش ریزیم
آن کمیت عربی را که فلک پیمای است
وقت زین است و لگام است چرا ننگیزیم
خوش برانیم سوی بیشه شیران سیاه
شیرگیرانه ز شیران سیه نگریزیم
در زندان جهان را به شجاعت بکنیم
شحنه عشق چو با ماست ز کی پرهیزیم
تاب خورشید ازل بر سر ما می تابد
می زند بر سر ما تیز از آن سرتیزیم
طالع شمس چو ما راست چه باشد اختر
روز و شب در نظر شمس حق تبریزیم
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
http://Www.inatagram.com/m.naghdipour_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه یِ ظلم و ستم کاش که ویران بشود…
ظالم از کرده یِ خود سخت پشیمان بشود
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
http://Www.inatagram.com/m.naghdipour_ir
برنامه گفتگوی اقتصادی، ۱۱ مهر ماه با حضور كارشناسان و با موضوع بررسی پیامدهای ویرانگر طوفان الاقصی بر اقتصاد رژیم صهیونیستی تقدیم مخاطبان میشود.
دكتر محمود نقدیپور(كارشناس سیاسی و اقتصاد سیاسی و استاد دانشگاه ) و دكتر محمدحسن قدیری ابیانه(كارشناس عالی علوم راهبردی و دیپلمات با سابقه و سفیر سابق) به صورت حضوری و عباسعلی فرزندی(كارشناس سیاسی و مسائل راهبردی) و محمودرضا محسنی (عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس) به صورت تلفنی در این برنامه مشاركت دارند.
گفتگوی اقتصادی از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۴:۳۰ به مدت ۷۰ دقیقه روی موج افام ردیف ۱۰۳/۵ مگاهرتز به صورت زنده و تصویری تقدیم مخاطبان فرهیخته رادیو گفتوگو میشود.
https://www.instagram.com/p/DA3-njsthxP/?igsh=bXRobTNyampoMXhm
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
آنکس که شاخه شاخص درخت را برید گمان نمی کنم که گمان این رویش را می کرد!
و آنکس که شاخه را خشک کرد و فروخت!
به راستی چه می اندیشید!..
اما به یقین آنکس که خرید و سنگ و بتن زیر و اطراف آن ریخت تا ستون ایوان بنایش کند، مطمئن بود که کار شاخه تمام است.
اما شاخه همچنان امیدوار به رویشی نو بود!
آری امیدش شکفت!
شاخه به راستی باور داشت کلام
الإمامُ عليٌّ عليه السلام :انْقَطِعْ إلَى اللّه ِ سُبحانَهُ، فإنَّهُ يَقولُ: وَ عِزَّتي و جَلالي لَأقْطَعَنَّ أملَ كُلِّ مَنْ يُؤَمِّلُ غَيْري بِاليَأْسِ.
تنها به خداوند سبحان دل ببند، كه او مى فرمايد: به عزّت و جلال خودم سوگند كه اميد هر كس را كه به غير من اميد بندد به نوميدى مى كشانم.
#محمود_نقدی_پور
https://www.instagram.com/p/DA9eHXAp90a/?igsh=MXUwOW51cWZwMTJrcA==
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
در پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران نوشتم:
https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1647236
نظم جدید با چه کسانی!؟
حملات مکرر رژیم صهیونیستی به کشورهای مختلف در خاورمیانه پس از ویرانی غزه و اینک لبنان، سوریه، یمن، عراق و ایران، به عنوان بخشی از یک استراتژی پیچیده برای پاک کردن صورت مساله ای به نام حق مردم فلسطین و تحمیل فرزند نامشروع غرب بر جغرافیای سرزمین های اسلامی و تحقق استراتژی غاصبانه نیل تا فرات صهیونیسم جهانی است، بخش مهمی از این سودای کثیف تضعیف محور مقاومت و حذف ج.ا. ایران (به عنوان تنها دولت منطقه که محکم پای کار فلسطین ایستاده) از معادلات ژئوپلیتیک منطقهای و جهانی در اینجا قابل تحلیل است.
این یادداشت به بررسی ابعاد این حملات و تأثیرات آنها بر طرحی است که به زعم صهیونیست ها، نظم نوین جهانی را دنبال می کند و همچنین وابستگی اقتصادی و نظامی کشورهای مسلمان به اسرائیل و در نهایت پذیرش(جا انداختن) آنها و حذف ج.ا.ایران از مناسبات ژئوپلیتیک منطقهای و جهانی میپردازد.#محمود_نقدی پور#عضو_هیات_علمی#استاد دانشگاه
https://www.instagram.com/p/DBbX2CmNFx3/?igsh=bGFlOG1rOWNib2xn
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
در دنیای پرشتاب و پیچیده امروز، ادراکات راهبردی به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر برای پیشرفت و توسعه کشورها شناخته میشود. در ایران، با توجه به چالشهای متعدد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، اهمیت این ادراکات به مراتب بیشتر میشود. در این کانال بنده قصد دارم طی سلسله نوشتارهایی به بررسی اهمیت ادراکات راهبردی و ضرورت آن در کشور ما و آیندهای که برای ایران متصور است، میپردازیم.
۱. ادراکات راهبردی: کلید موفقیت
ادراکات راهبردی به معنای توانایی شناسایی و تحلیل روندها، فرصتها و تهدیدها در محیط داخلی و خارجی است. در دنیای امروز، جایی که تغییرات با سرعت نور رخ میدهد، توانایی درک و پیشبینی این تغییرات برای دولتها و سازمانها حیاتی است. ادراکات راهبردی به ما کمک میکند تا تصمیمات بهتری بگیریم و منابع را به نحو مؤثرتری تخصیص دهیم.
۲. چالشها و فرصتهای ایران
ایران با چالشهای متعددی از جمله تحریمها، بحران اقتصادی و نارضایتیهای اجتماعی مواجه است. اما در کنار این چالشها، فرصتهای بسیاری نیز وجود دارد. بهرهبرداری از منابع طبیعی، نیروی انسانی جوان و خلاق، و موقعیت جغرافیایی استراتژیک میتواند به توسعه کشور کمک کند. به شرطی که ادراکات راهبردی به درستی در این زمینهها پیادهسازی شود.
۳. ضرورت ادراکات راهبردی در تصمیمگیری
تصمیمگیریهای کلان در کشور نیازمند اطلاعات دقیق و تحلیلهای عمیق است. در صورتی که مسئولین و تصمیمگیرندگان از ادراکات راهبردی برخوردار نباشند، ممکن است تصمیماتی اتخاذ کنند که نه تنها به بهبود وضعیت کمک نکند، بلکه مشکلات را تشدید کند. بنابراین، آموزش و تقویت این ادراکات در سطح ملی، یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
۴. ایران فردا: افقهای روشن
ایران فردا میتواند کشوری پیشرفته و پویا باشد، به شرطی که از تواناییهای داخلی خود بهرهبرداری کند و در عین حال به جهانیان نیز نگاه کند. ادراکات راهبردی میتواند به ما کمک کند تا در مسیر توسعه پایدار قرار بگیریم و از چالشها به عنوان فرصتهایی برای رشد استفاده کنیم. این آینده روشن نیازمند همکاری و همبستگی ملی است.
در پایان باید گفت ادراکات راهبردی نه تنها برای بهبود وضعیت کنونی کشور ما ضروری است، بلکه برای ساختن آیندهای بهتر و روشنتر نیز الزامی است. با توجه به چالشها و فرصتهای موجود، باید به تقویت این ادراکات در تمامی سطوح جامعه بپردازیم. تنها در این صورت است که میتوانیم به سمت ایران فردا، کشوری پیشرفته و مستقل گام برداریم. بیایید با هم، آیندهای روشن بسازیم!
بخشی از متن سخنرانی امروز بنده در جلسه بایسته های مدیریت در ایران فردا: "گوش سپردن به صداهای نامأنوس: فرصتی برای خلاقیت و نوآوری در سازمانها"
خانمها و آقایان،
امروز میخواهم درباره موضوعی صحبت کنم که شاید در نگاه اول چندان جذاب به نظر نرسد، اما در واقع میتواند کلید موفقیت و پیشرفت سازمانها باشد: "توجه به صداهای نامنوس".
در دنیای پیچیده و پرشتاب امروز، سازمانها با چالشهای متعددی مواجه هستند. تغییرات سریع بازار، نیاز به نوآوری و خلاقیت، و فشارهای اجتماعی و اقتصادی، همگی ما را به این سمت سوق میدهند که تنها به صداهای آشنا و مطمئن گوش ندهیم. بلکه باید به صداهای انتقادات نامأنوس ، اعتراضات و نظرات مخالف نیز توجه کنیم.
صداهای نامنوس، همانهایی هستند که ممکن است در ابتدا به نظر بیمعنا یا حتی مزاحم بیایند. اما حقیقت این است که این صداها میتوانند منابع غنی از ایدهها و خلاقیتها باشند. زمانی که ما به این صداها گوش میدهیم، در واقع درهای جدیدی به سوی نوآوری و بهبود باز میکنیم. انتقادات میتوانند ما را به چالش بکشند و به ما یادآوری کنند که همیشه در جستجوی بهبود و توسعه باشیم.
مدیران راهبردی باید این واقعیت را درک کنند که نظرات مخالف و انتقادات، نه تنها تهدیدی برای آنها نیستند، بلکه فرصتی برای رشد و یادگیری هستند. این صداها میتوانند ما را به تفکر عمیقتری دعوت کنند و ما را وادار به بازنگری در تصمیمات و استراتژیهایمان کنند. به عبارت دیگر، این صداها میتوانند چراغ راه ما در مسیر تغییر و تحول باشند.
بیایید به این نکته توجه کنیم که در بسیاری از موارد، خلاقیتها و نوآوریها در دل همین صداهای نامنوس نهفتهاند. افرادی که ممکن است در حاشیه قرار گرفته باشند، میتوانند با دیدگاههای تازه و متفاوت خود، به ما کمک کنند تا از تکرار و یکنواختی خارج شویم و به سوی آیندهای روشنتر گام برداریم.
در پایان، از شما دعوت میکنم که به صداهای نامنوس گوش بسپارید. این کار نه تنها به ما کمک میکند تا مشکلات را بهتر شناسایی کنیم، بلکه میتواند ما را به سمت خلاقیت و نوآوری هدایت کند. بیایید با هم به سوی سازمانی پیشرفتهتر و خلاقتر گام برداریم.
ممنون از توجه شما.
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
برنامه گفتاورد(گفتگوی اقتصادی )
اقتصاد آمریکا با پیروزی ترامپ
با حضور کارشناسان: دکتر قدیری ابیانه دیپلمات سابق، دکتر محمود نقدی پور عضو هیات علمی و استاد دانشگاه،
مهمترین بخش صحبتهای من:
۱_ ترامپ اولین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا است که می خواهد رئیس جمهور آمریکا باشد!
۲_ روسای جمهور ایالات متحده از جنگ جهانی دوم به بعد می خواستند رئیس جمهور جهان باشند.
۳_ ترامپ یک ملی گرای متعصب با طرح واره ذهنی مشخص است که می خواهد مانع افول آمریکا شود.
۴_ باور ترامپ این است که اولویت آمریکا و آمریکا و آمریکاست!
۵_ رشد تولید در آمریکا، گسترش فرصتهای شغلی از ویژگی دوره چهارساله آمریکا خواهد بود.
۶_ کاهش هزینه های دولت در آمریکا.
۷_ افزایش تعرفه ها، معاملات حداقل برد برد بای آمریکا.
۸_ فاصله گرفتن از اتحادیه اروپا.
۹_ رقابت شدید با چین و صادر کنندگان کالا به آمریکا.
۱۰_ کاهش وابستگی آمریکا از انرژی جهانی با افزایش استخراج.
۱۱_ بخاطر خروج آمریکا از معاهدات بین المللی، انزوای سیاسی آمریکا افزایش خواهد یافت.
۱۲_ خروج از معاهدات زیست محیطی برای کسب ثروت بیشتر.
۱۳_ خروج از تنش های غیر ضروری جهت جلوگیری از هزینه های جنگ ها، از نظر ترامپ.
و....
در تصویر تولید کننده جناب آقای محمودزاده و مجری محترم نیز حضور دارند
https://radio.iranseda.ir/epgarchivePart/?VALID=TRUE&ch=20&e=152535056
https://www.instagram.com/p/DCqqGD2xmDN/?igsh=MWs3N3JoZmpwbjN4cw==
انا لله و انا الیه راجعون
خبر هجرت ملکوتی سردار سرافراز اسلام، جانباز دلاور هشت سال دفاع مقدس، حاج منصور صفائیان، ما را در غم و اندوه فرو برد. این رزمنده قهرمان، پس از سالها مجاهدت و تحمل درد و رنج جانبازی، به خیل یاران شهیدش پیوست. نام و یاد این فرمانده شجاع، همچون صدها شهید سرافراز و حماسههای جاودان تیپ قهرمان حضرت قمر بنی هاشم (ع) هرگز از خاطره تاریخ محو نخواهد شد و سندی بر افتخار مردم فهیم و قدرشناس شهرستان لنجان خواهد بود. چنانکه رهبر معظم انقلاب فرمودند:... ( ایشان استمرار روحیه جهاد و شهادت و تبلور آن در شخصیتهای مختلف از نسلهای گوناگون را نشانه نهادینه شدن روحیه فداکاری و استمرار سلسله نورانی شهادت در اصفهان دانستند و خاطرنشان کردند: نسل جوان امروز نیازمند شناخت این شناسنامه برجسته اصفهان است و کسانی که یاد شهیدان و مجاهدان راه خدا را گرامی و زنده نگه میدارند، خود مجاهد فی سبیل الله هستند. ).
سردار صفائیان، رزمندهای دغدغهمند با حضوری فعال در تمامی عرصههای اجتماعی و سیاسی بود. او همرزم سرداران شهید، شاهمرادی، طاهری، باغبانی و شهید والامقام بیژن طاهری و صدها شهید سرافراز دیگر بود که در کنار ۲۴ هزار شهید استان اصفهان، برای دفاع از اسلام و انقلاب و ایران عزیزمان جانفشانی کردند.
این ضایعه بزرگ را به همسر مکرمه، فرزندان داغدار، سایر بازماندگان، فرماندهان، همرزمان، مردم شهیدپرور شهرستان لنجان و عموم مردم استان اصفهان تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن عزیز سفرکرده علو درجات و همنشینی با صالحین و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت داریم.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
محمود نقدی پور ۰۹/ ۰۹/ ۱۴۰۳
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
🏴 فرا رسیدن ایام سوگواری و ماتم دخت نبی اکرم (ص)، حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد.
یادآوری فقدان بانوی دو عالم، حضرت زهرا (س)، همواره غمی جانکاه بر دل شیعیان مینشاند. ایشان که اسوهی بیبدیل حیا و عفت، مظهر سادهزیستی و قناعت، تجسم مهربانی، ایثار و بخشش و الگویی تمامعیار برای خانهداری و اهمیت به خانواده بودند، راه و رسم زندگی سعادتمندانه را به ما آموختند. باشد که در این ایام با تأسی از سیره و منش فاطمی، در مسیر تعالی و کمال گام برداریم.
التماس دعا
محمود نقدی پور http://eitaa.com/dr_mahmood1402
ایران مقتدر، ایران فردا: دانشجو در میدان جهاد تبیین و جنگ شناختی
ایران، با تاریخ و تمدن درخشان خود، همواره آماج حملات دشمنانی بوده است که سعی در تضعیف و نابودی آن دارند. امروز، این دشمنی در قالب جنگ شناختی و تلاش برای ایجاد بیتفاوتی و ناامیدی در میان جوانان، بهویژه دانشجویان، نمود یافته است. دشمنان ایران بهخوبی میدانند که دانشجویان، بهعنوان موتور محرکهی پیشرفت و توسعه، نقشی کلیدی در تعیین سرنوشت کشور دارند. بنابراین، با ترویج یأس و ناامیدی، سعی در خنثیسازی این پتانسیل عظیم دارند.
در این شرایط حساس، رسالت دانشجویان دوچندان میشود. آنها نه تنها باید در مسیر ساخت ایرانی مقتدر، پیشرفته و تأثیرگذار گام بردارند، بلکه باید با هوشیاری و بصیرت، در میدان جهاد تبیین و جنگ شناختی نیز حضور فعال داشته باشند. دانشجویان، با شور و انگیزه، بیمحابا و جسورانه، باید با مظاهر بیتفاوتی و ناامیدی مقابله کنند و با تبیین حقایق و روشنگری، نقشههای دشمنان را خنثی سازند.
جنبش دانشجویی، آزادانه و غیرسیاسی، عدالتخواهی و عدالتجویی را سرلوحه خود قرار داده و با مطالبهگری و پرسشگری سازنده، زمینه را برای رشد و شکوفایی کشور فراهم میکند. اما امروز، این جنبش باید با آگاهی از اهداف و توطئههای دشمنان، در مقابله با جنگ شناختی نیز نقش مؤثری ایفا کند.
دانشجویان، بهعنوان افراد مطلع و آگاه، میتوانند با تحلیل و بررسی دقیق اطلاعات، با بیان روایت درست از وقایع و با افشای دروغها و تحریفهای دشمنان، در خنثیسازی پروپاگاندای آنها نقش مهمی داشته باشند. آنها باید با استفاده از ابزارهای مدرن ارتباطی، در فضای مجازی نیز حضور فعال داشته باشند و با تولید محتوای فاخر و اثربخش، در مقابله با جنگ نرم دشمن موفق عمل کنند.
بیایید با هم، ایرانی بسازیم که مایهی غرور و افتخار هر ایرانی باشد. ایرانی که در جهان با احترام و قدرت شناخته شود. ایرانی که نماد تمدن، فرهنگ، و پیشرفت باشد. ایرانی که شایستهی نام بزرگ ایران باشد.
#محمود#نقدی_پور
#ایران_مقتدر #دانشجو #آینده #پیشرفت #توسعه #عدالت #آزادی #جهاد_تبیین #جنگ_شناختی
http://eitaa.com/dr_mahmood1402
به بهانه روز دانشجو، روایت یک دانشجوی همیشگی از گذشته تا امروز:
از سنگر دانشگاه تا سکوی تدریس: روایتی از دیروز و امروز
روزگاری نه چندان دور، در هیاهوی جوانی و شور دانشجویی، من هم جزئی از آن موج خروشان بودم. در کوچه پس کوچههای دانشگاه، نفس اعتراض میکشیدیم و با فریاد، آرمانهایمان را به گوش فلک میرساندیم. دفتر و کتاب، سنگرمان بود و قلم، سلاحمان. برای ساختن جهانی بهتر، برای عدالت و آزادی، بیوقفه تلاش میکردیم. شبهایمان را با بحثهای داغ سیاسی و اجتماعی سپری میکردیم و روزهایمان را با فعالیتهای صنفی و دانشجویی. آن روزها، دانشگاه برایمان چیزی فراتر از یک مکان آموزشی بود؛ میدان مبارزه بود، کانون جوشش افکار و اندیشهها.
اما زمان، همچون رودی خروشان، مرا به مسیر دیگری هدایت کرد. از سنگر دانشجویی به سکوی تدریس رسیدم. حالا، در همان دانشگاه هایی که روزگاری عرصه فعالیتهای دانشجوییام بود، به عنوان استاد، با نسلی جدید از دانشجویان روبرو هستم. نسلی که دغدغهها و آرمانهای خاص خود را دارد. نسلی که در دنیایی متفاوت با دنیای من، چالشها و فرصتهای جدیدی را تجربه میکند.
این گذر زمان، تجربه گرانبهایی برایم به ارمغان آورده است. درسی که آموختم این بود که جوان، همیشه جوان است، با همان شور و شوق و آرمانخواهی. اما شرایط و بستر فعالیت او تغییر میکند. وظیفه من، به عنوان یک استاد، این است که با درک این تغییر و با احترام به آرمانهای نسل جدید، تجربیات خود را در اختیارشان بگذارم. نه برای تکرار گذشته، بلکه برای ساختن آیندهای بهتر، با تکیه بر دانش و آگاهی. و این بار، سلاح من نه قلم اعتراض، بلکه کلام آموزش است. و سنگر من، نه دفتر و کتاب، بلکه کلاس درس و فضای گفتگو و اندیشه.
هنوز هم دانشجو هستم. دانشجوی زندگی، دانشجوی زمان. و این دانشجویی، هیچگاه پایان نمیپذیرد.
https://www.instagram.com/p/DDPdF9vJUn3/?igsh=MTFhMXN5aWp5dGtzMw==
http://eitaa.com/dr_mahmood1402