eitaa logo
سلامت جنسی فرزند | دکتر بیگی
2.7هزار دنبال‌کننده
459 عکس
77 ویدیو
21 فایل
⭕️ کاملا #تخصصی با رویکرد #تربیت_اسلامی بهت یاد میدم چطوری #فرزندتو سالم از #انحرافات_جنسی #تربیت کنی #دکتر_مجید_بیگی(PhD) 🎓عضو هیئت علمی دانشگاه پژوهشگر برگزیده حوزه (جزئ جامعه علمی نخبگان ) اینجا می‌شنوم @Poshtibany_k
مشاهده در ایتا
دانلود
. مادر دغدغه مند 💮از عادت ماهانه چه حس و نگرشی به دخترت منتقل می کنی ❓ . .
. 1⃣عادت ماهانه بخشی از نظام خلقت، موهبت الهی برای مادر شدن 👑حس مباهات ، بزرگی ،ارزشمندی به خود و به جنسیت خود 👑 . .
. 2⃣دردسر ، کثیفی، بدبختی حس نارضایتی ،و ناخشنودی از خود 😞😡 .
. "دختر"، آینده خود را در وجود "مادر" می بیند ابتدا به مادرش نگاه می کند👆👆👆 سپس به خودش )دقت کنید وقتی به شما می نگرد چه می بیند) ⏬⏬⏬ 🔻فقدان حس ارزشمندی به خود 🔹فقدان حس ارزشمندی به جنسیت 🔸غور و علتیدن در موج منفی انگاری ☸هرکدام مولفه هایی هستند که شما می توانید به فرزندتان در بدو نوجوانی منتقل کنید ⚛حالا هر کدوم از این مولفه ها، پیامدهای متعدد ناگوار و تلخی دارد اندکی فکر کنید تحلیل این مبحث رو امشب در یک فایل صوتی تقدیمتان می کنم 🎙 .
علدت ماهانه و کنش مناسب مادری.mp3
12.89M
. ♻️ اینم تحلیل مبحث ⬇️ 🔻رابطه مادر_دختری در موضوع عادت ماهانه کدام حس را منتقل می کنید ⁉️ 1⃣خوشنودی ...مباهات 2⃣دردسر ...نارضایتی تحلیل تبعات و پیامدها🎙 کانال تربیتی سلامت جنسی فرزند @Dr_majidbeigy .
. سلام علیکم سلام ✋❤️ .
. هرچند آخر شب هست 🌑🌙 . .
. ترم جدید شروع شده 🌱 هرچند همه دانشجوها هنوز نیومدن 😘 ولی ما درگیر کارهای شروع ترم هستیم .
. برا همین این دو روز نبودم ولی آخر شب چندتا نکته بگم 👌 .
. 📴مسائل جنسی بخاطر حجب و حیای ذاتی موضوع کلا تنیده با مخفی گری و پنهان کاری هست از این جهت : 🔻هم خود افراد رفتارهای ناهنجار جنسی خودشان را کتمان می کنند مانند خودارضایی در نوجوانان ،و دکتر بازی در کودکان 🔻هم متجاوزان جنسی فقط در فضای کتمان کاری می توانند به مقاصد شوم خود برسند 🔕🤫 .
. اکنون دقت کنید ....🧐🤔 .
. ❌متاسفانه بر اساس پایین بودن سطح سواد تربیتی جامعه ⚡️ اکثر والدین از دانش کافی برای حفظ برخوردار نیستند 🫐بدین جهت بخاطر شرم و حیای ذاتی موضوع آنچنان رفتار می کنند که کودک را در مواجهه با مشکلات جنسی صرفا پنهان کار می کنند🤐 . .