#سپیده_خدمت
🔰 خبر خوب دکتر محمدبیگی:
♦️ قزوین در لیست شش استان پرتنش آبی برای اجرای طرحهای آبرسانی قرار گرفت
♦️ اختصاص اعتبار ویژه برای آبرسانی در استان
🌀دکتر فاطمه محمدبیگی رئیس مجمع نمایندگان استان به همراه مهندس رحمانی از نمایندگان استان، مهندس بیرانوندی مدیرعامل آب و فاضلاب استان قزوین و معاونان وی با دکتر امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور دیدار و طی نشستی پیگیر مطالبات حوزه آب استان شدند.
🔊 در این نشست دکتر محمدبیگی با اشاره به وضعیت حاد استان قزوین در حوزه آب بر لزوم توجه ویژه دولت برای برون رفت استان از این بحران تاکید کرد و گفت: متاسفانه در استان قزوین در سال جاری ۱۷۲ روستا با تانکر آبرسانی می شود؛ اگر انتقال آب طالقان به استان با قوت ادامه پیدا نکند، قزوین با مشکل جدی در حوزه آبرسانی کشاورزی و شرب روبرو می شود.
🔻در حال حاضر پروژه های بسیاری در حوزه آبرسانی درحال اجراست که برخی با مشکل اصلی نبود و یا کمبود اعتبار برای این پروژه ها روبروست لذا تقویت اعتبارات جهت تسریع در اجرای فاز دوم آبرسانی از سد طالقان تا شهرهای زیاران، مهرگان، محمدیه و عظیمیه قزوین یک ضرورت است.
💠بدنبال این مطالبه مهم دکتر محمدبیگی و مسئولان استانی حاضر در جلسه مقرر شد استان قزوین یکی از ۶ استان اولویت دار کشور در مدیریت تنش آبی قرار بگیرد و اعتبار ویژه جهت عملیات آبرسانی در نقاط مختلف استان اختصاص یابد.
📆 ۲۲ آذر ۱۴۰۲
@dr_mbeygi
#اخبار_مجلس
♦️ پیگیری مسکن زنان سرپرست خانوار در مجلس؛
🔰 انتقاد رئیس فراکسیون حمایت از خانواده از جای خالی اعتبارات مسکن زنان سرپرست خانوار در لایحه بودجه ۱۴۰۳
❇️ نشست مسکن زنان سرپرست خانوار (روز سه شنبه ۲۱ آذر ماه) با ریاست دکتر فاطمه محمدبیگی رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده و با حضور جمعی از مسئولان معاونت زنان ریاست جمهوری، کمیته امداد، بنیاد شهید، وزارت کار، وزارت راه شهرسازی و بهزیستی برگزار شد.
🔎 در این نشست تخصصی ضمن بررسی آخرین وضعیت اقدامات صورت گرفته در حوزه مسکن زنان خانوار توسط ارگان ها و دستگاه های مربوطه پیشنهادات برای بهبود این وضعیت مورد بررسی قرار گرفت.
🔊دکتر محمدبیگی نماینده قوه مقننه در کارگروه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در این نشست با بیان اینکه نهادهای مختلفی در تامین مسکن زنان سرپرست خانوار نقش دارند، گفت: طی بررسیهای صورت گرفته مشاهده شد بسته جامعی برای حمایت از خانهدار شدن زنان سرپرست خانوار دیده نمیشود. همچنین از جای خالی اعتبارات مسکن در لایحه بودجه ۱۴۰۳ انتقاد داریم. این موضوع باید به شکل واقعی در بودجه دیده شود که این موضوع را در مجلس پیگیری خواهیم کرد تا اقدامات اجرایی برای این امر در دستور کار قرار بگیرد.
🆔 برای مطالعه جزئیات بیشتر کلیک کنید:
https://www.icana.ir/Fa/News/534955/
📆 ۲۴ آذر ۱۴۰۲
@dr_mbeygi
هدایت شده از غیر علنی 💠
✅ تشکر خانم دکتر محمدبیگی از تیم شمس آذر قزوین:
موفقیت هایتان مستمر 👏👏
💠💠
🔎 اینجا حاشیههایی گاه پر رنگتر از متن @dr_mbeygi را خواهید دید
#غیرعلنی
📌 اگه خواستید دیگران را هم برای دیدن این غیرعلنی ها دعوت کنید، آدرس ما را در ایتا و اینستاگرام دنبال کنید: @ghyr_alani
برای ورود کلیک کنید:
https://eitaa.com/ghyr_alani
#پیامها
🌿 نیازمند راه اندازی پایانه صادراتی زیتون از استان قزوین هستیم
✍ دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده مردم پرتلاش قزوین، آبیک و البرز در تازهترین ویراستی و توییت خود با اشاره به طرح ۴۱۰ هکتاری کاشت زیتون در منطقه الموت زیبا و کهن از ایجاد باغستانهای عظیم زیتون در این منطقه خبر داد و چنین نوشت:
🔻در جمع مردم مهمان نواز روستای #چرشدره بخش الموت غربی در آیین افتتاح طرح ۴۱۰ هکتاری کاشت زیتون،تاکید کردم«نیازمند راه اندازی پایانه صادراتی زیتون از استان قزوین هستیم»
🔻ان شاءالله الموت زیبا و کهن با مردمان سختکوش بزودی صاحب باغستانهای عظیم زیتون، این میوه صلح و دوستی خواهد شد
🔰 لازم به ذکر است استان قزوین دومین تولیدکننده زیتون در کشور و رتبه نخست روغن زیتون در جهان از نظر کیفیت را داراست از این رو یکی از موارد مورد پیگیری جدی دکتر محمدبیگی ایجاد بازارچه ها، رفع موانع تولید و ایجاد زیرساختهای صادرات این محصول بوده است؛ همچنین بانوی نماینده استان در دیدار با شهردار محترم و اعضای شورای اسلامی شهر قزوین پیشنهاد ساخت المان زیتون را ارائه کرد که این موضوع در دست بررسی قرار دارد.
📆 ۲۴ آذر ۱۴۰۲
https://twitter.com/Dr_Mbeygii/status/1735736196595167619?s=19
https://virasty.com/dr_mbeygi/1702666789132013598