May 11
هدایت شده از یاد شهدا
💠 #بسیجی_عاشق
🔴 یکی از بسیجیان #گردان_حمزه از لشکر ۷ ولی عصر(عج) تعریف می کرد: دوران دفاع مقدس در واحد فرهنگی بنیاد #شهید، مسئولیت تهیه و ضبط فیلم عملیات ها و مرتب کردن فیلم ها و قاب و عکس #شهدا را به عهده داشتم.
🔸 یک روز نوجوانی محجوب به بنیاد آمد و اعلام همکاری کرد و از آن روز به بعد هر روز او را می دیدم که می آمد و به من کمک می کرد. با دیدن تصاویر و فیلم های #شهدا و بچه های #رزمنده، اشک در چشم هایش حلقه می زد. تا اینکه عاقبت طاقت نیاورد ویک روز او را در #جبهه دیدم که #بی_سیم_چی #گردان_حمزه شده بود. او که خود فرزند شهید بود، عاقبت در #عملیات_بیت_المقدس_۷ به دوستان و پدر شهیدش پیوست. قاب عکس او را که تهیه کردیم، پایین آن نوشتیم: «#بسیجی_عاشق_مسعود_رومی_پور.»
🔻 #دو_رکعت_عشق
https://eitaa.com/yadshohada
هدایت شده از کانال حسین دارابی
سینا ولی الله رأی گیری گذاشته برای جمهوری اسلامی. نتیجه جالبه🤣
بیا اینم رفراندوم، تو کانال یه ضدانقلاب، با اعضای ضد انقلابش، تو تلگرام فیلتر شده که مذهبیها و انقلابیها کمترن. دیگه چی میخواید؟ قطعا پای صندوق رأیها به جمهوری اسلامی خیلی بیشتر خواهد بود
حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 واقعا ۷۰ درصد مردم ایران بیدین شدن؟!!
⁉️ #فضای_مجازی روی ما هم اثر گذاشته؟!
✅ نقدی علمی بر نظرسنجی موسسه گمان
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir