هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
44.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔉#صوت بسیار زیبا و #دلنشین
🌐 #خطبه ۱۸۳ نهج البلاغه
🌷کانال نهج البلاغه🌷
@nahjol_balagheh
┄┅═✧یازهرا❁✧═┅┄
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#نهج_البلاغه
💥وَمَرَارَةُ الْيَأْسِ خَيْرٌ مِنَ الطَّلَبِ إِلَى النَّاسِ
🌎تلخی ناامیدی بهتر از درخواست کردن از مردم است
✍منظور از «يأس» در اين عبارت همان نااميدى است که انسان بر خود تحميل مى کند، به گونه اى که راه طلب از ديگرن را بر خويش مى بندد. اين کار گرچه تلخ است ; ولى سبب عزت و شرف انسان مى شود
سخن بدان معنا نيست که انسان، تعاون و همکارى با مردم را در زندگى از دست دهد، زيرا زندگى اجتماعى چيزى جز تعاون و همکارى نيست، بلکه منظور اين است که چشم طمع بر اموال مردم ندوزد و سربار مردم نشود و با تلاش، براى معاش بکوشد.
📘#نامه_31
@nahjol_balagheh
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#نهج_البلاغه
🌎وَاعْلَمْ يَا بُنَيَّ أَنَّ الرِّزْقَ رِزْقَانِ: رِزْقٌ تَطْلُبُهُ، وَرِزْقٌ يَطْلُبُکَ، فَإِنْ أَنْتَ لَمْ تَأْتِهِ أَتَاکَ
💰پسرم بدان که روزى بر دو گونه است: يک نوع، روزى است که به جستجوى آن برمى خيزى (و بايد برخيزى) و نوع ديگرى آن که به سراغ تو خواهد آمد حتى اگر به دنبالش نروى خود به دنبال تو مى آيد»
🖊منظور امام عليه السلام از روزى هايى که انسان بايد به دنبال آن برود کسب و کارهاى روزانه است; مانند زراعت، صنعت، تجارت و امثال آن و منظور از روزى هايى که به دنبال انسان مى آيد، هرچند انسان به دنبال آن نرود امورى مانند ارث، هدايا و يا تجارت و درآمدهاى غير منتظره اى است که انسان به چنگ مى آورد; بنابراين اگر روزى هاى قسم اوّل براى او تنگ شود نبايد از لطف خدا مأيوس گردد و در عين تلاش و کوشش بيشتر انتظار روزى هاى ناخواسته را داشته باشد.
📘#نامه_31
@nahjol_balagheh
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#نهج_البلاغه
🌎این را هم بدان که در میان بازرگانان، کسانی هم هستند که تنگنظر و بدمعامله و بخیل و احتکارکنندهاند، که تنها با زورگویی به سود خود میاندیشند و کالا را به هر قیمتی که میخواهند میفروشند که این سودجویی و گرانفروشی برای همه افراد جامعه زیانبار و عیب بزرگی بر زمامدار است.پس، از احتکار کالا جلوگیری کن که رسول خدا(ص) از آن جلوگیری میکرد، باید خرید و فروش در جامعه اسلامی، به سادگی و با موازین عدالت انجام گیرد.با نرخهایی که بر فروشنده وخریدار زیانی نرسند کسیکه پس از منع تو احتکار کند، او را کیفر ده، تا عبرت دیگران شود، اما در کیفر او اسراف نکن».
📘#نامه_53
@nahjol_balagheh
هدایت شده از صحیفه سجادیه
#دعای_هفتم
┄┄┅═✧❁🌹💎🌹❁✧═┅┄
🌺ذَلَّتْ لِقُدْرَتِكَ الصِّعَابُ ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِكَ الْأَسْبَابُ ، وَ جَرَى بِقُدرَتِكَ الْقَضَاءُ ، وَ مَضَتْ عَلَى إِرَادَتِكَ الْأَشْيَاءُ .
🤲 سختىها به قدرت تو به نرمى گرايند و به لطف تو اسباب كارها فراهم آيند. فرمان الهى به نيرو تو به انجام رسد، و چيزها، به ارادهى تو موجود شوند،
📗#صحیفه_سجادیه
@Sahife_sajjadiye
┄┄┅═✧❁🌹💎🌹❁✧═┅┄
هدایت شده از صحیفه سجادیه
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دعای_بیست_ویک
#ادامه_شرح_دعا قسمت پانزدهم
🔸أَشْهَدُ بِذَلِكَ عَلَى نَفْسِي ، وَ أَعْتَرِفُ بِضَعْفِ قُوَّتِي وَ قِلَّةِ حِيلَتِي ، فَأَنْجِزْ لِي مَا وَعَدْتَنِي ، وَ تَمِّمْ لِي مَا آتَيْتَنِي
🔹به آنچه دربارۀ خود گفتم، گواهی میدهم؛ به ناتوانی نیرویم و کمی تدبیرم، اعتراف میکنم؛ پس آنچه را به من وعده دادی، وفا کن؛ و آنچه را که به این بندهات عطا فرمودهای، کامل ساز
🎤استاد محمدعلی انصاری
@Sahife_sajjadiye
هدایت شده از صحیفه سجادیه
#دعای_هفتم
┄┄┅═✧❁🌹💎🌹❁✧═┅┄
🌺أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِي الْمُلِمَّاتِ ، لَا يَنْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ ، وَ لَا يَنْكَشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا كَشَفْتَ
🤲 تويى آن كه در كارهاى مهم بخوانندش، و در ناگوارىها بدو پناه برند. هيچ بلايى از ما برنگردد مگر تو آن بلا را بگردانى، و هيچ اندوهى برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانى.
📗#صحیفه_سجادیه
@Sahife_sajjadiye
┄┄┅═✧❁🌹💎🌹❁✧═┅┄
هدایت شده از صحیفه سجادیه
5.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دعای_بیست_ویک
#ادامه_شرح_دعا قسمت شانزدهم
🔸فَإِنِّي عَبْدُكَ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ الضَّعِيفُ الضَّرِيرُ الْحَقِيرُ الْمَهِينُ الْفَقِيرُ الْخَائِفُ الْمُسْتَجِيرُ .
🔹زیرا که من بندۀ بینوا، ذلیل، ناتوان، دردمند، کوچک، بیمقدار، تهیدست، ترسان و پناهنده به توام.
🎤استاد محمدعلی انصاری
@Sahife_sajjadiye