eitaa logo
محمد رضا
138 دنبال‌کننده
30هزار عکس
23.4هزار ویدیو
566 فایل
ذوالفقار فدائیان آقا سید علی خامنه ایی حفظه الله در صورت نیاز به ارتباط با مدیر کانال به اکانت محمد رضا پیام ارسال بفرمائید
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت وزیر اقتصاد: 🔻مرحله دوم سود سهام عدالت تا ۲۵ اسفند به حساب سهامداران واریز می‌شود. 📡 به‌کانال‌اخبارویژه‌وفوری‌بپیوندید https://eitaa.com/aazhir_khabar
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 عصبانیت کهنه‌سرباز آمریکایی: با حمایت از اسرائیل چه چیزی به دست آورده‌ایم؟ اگر این افسر آمریکایی در حمایت از اسرائیل خود را می‌سوزاند، در مرکز تل‌آویو برای او مقبره درست می‌کردند اما اکنون او را مسخره می‌کنند! 📡 به‌کانال‌اخبارویژه‌وفوری‌بپیوندید https://eitaa.com/aazhir_khabar
🚨تازه‌ترین نظرسنجی صداوسیما در مورد میزان مشارکت در انتخابات تازه ترین نظرسنجی صداوسیما که روز گذشته 7 اسفند در سراسر کشور انجام شده حکایت از روند روبه رشد مشارکت در انتخابات را دارد 📡 به‌کانال‌اخبارویژه‌وفوری‌بپیوندید https://eitaa.com/aazhir_khabar
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی شورای نگهبان ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یکی از نمایندگان را رد کرد/ مبنای شورا مستندات است. طحان نظیف در برنامه تلویزیونی «به اضافه یک» در شبکه سه سیما: 🔹ما در شورای نگهبان تعارف یا مجامله ای با افراد نداریم و سوابق شورا هم آن را نشان می دهد. 🔹ما برای کار خودمان باید دلیل داشته باشیم؛ خیلی حرفها زده می شود، ولیکن باید دلایل ردصلاحیت را به افراد توضیح دهیم. 🔹نمی توانیم بگوییم براساس شنیده ها قضاوت کردیم؛ اعضای شورای نگهبان مبنایشان اسناد و ادله محکمه پسند است. @Mohamadrezahadadpour
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
اگر سایر ادعاهایی که عزیزان علیه مجلس انقلابی کردند مثل این یک فقره ادعایشان باشد که حتی سخنگوی شورای محترم نگهبان آن را رد کرده، تکلیف اعتمادهای از دست رفته چه میشود؟!
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
آیا به دوستانشان و لیستی که بر اساس ادعاهای اثبات نشده ارائه میدهند می‌شود رأی داد و اعتماد کرد؟!
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
اصلا همه اینها به کنار وقتی ادعایی برای دستگاه‌های نظارتی کشور اثبات نشده و حکمی صادر نشده، صلاح هست که اینگونه با تبر، تیرشه به ریشه آبروی مسئولین و اعتماد عمومی بزنند؟! در پیشگاه خداوند چه جوابی خواهند داد؟!
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
حتی به فرض که بعدا ثابت شود اصلا به فرض که حتی آن فرد محکوم شود و حتی به فرض که بعدا اصلا او را به اشد مجازات برسانند آیا من و شما مسئول اعلام خبر تایید نشده در انظار عمومی هستیم؟ آیا کشور سر و صاحب ندارد که هر کسی به خودش اجازه بدهد قبل از اثبات، هر اتهامی را وارد کند به امید این که شاید روزی اثبات شود؟! خب اگر این طور است، ما هم شواهدی داریم مبنی بر انحراف قطعی یک ضمیر غائب و حتی ارتباطش با بیگانه ، علی الخصوص پالوده خوردن با عناصر مشکوکی که جدیدا محکوم به جاسوسی شده‌اند. بفرما درستش کن!
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
نه عزیزدلم نه جانم نه بزرگوار درست نیست به خدای احد و واحد درست نیست که قبل از اثبات، اتهام را در بوق و کرنا بکوبیم. این سبب سلب اعتماد عمومی و دلسرد کردن مردم به بالا و پایین مملکت است.
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
فقط میشه گفت: خدا عواقب امورمون را ختم بخیر کند.
هدایت شده از ✳️حافظان امنیت ✳️
ای اهل حرم، وقت دفاع از حرم ماست...
هدایت شده از ✳️حافظان امنیت ✳️
آیت الله خامنه ای که رأی آورد، سرگرد عراقی به هر کدام از اسرا یک سیلی زد  خاطره یک اسیر ایرانی از سیلی خوردن به خاطر رای آوردن آیت الله خامنه ای در انتخابات ریاست جمهوری را بخوانید. به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، سال ۱۳۶۰ آیت‌الله خامنه‌ای با آرای بالا به عنوان سومین رئیس جمهور انتخاب شدند. بعد از اعلام این خبر بعثی‌ها در اردوگاه موصل یک قدیم، به یک بهانه‌ای تعدادی از اسرا را جلو مقر جمع کرده بودند و «سرگرد اظهر» اسامی‌شان را می‌خواند و به هر کدام یک سیلی می‌زد و روانه آسایشگاه می‌کرد. آنگونه که فارس روایت می کند، این معرکه ادامه پیدا کرد تا اینکه سرهنگ محمد از در مقر آمد بیرون دید و سرگرد هر اسمی را که می‌خواند یک سیلی می‌زند.سرهنگ محمد از سرگرد اظهر پرسید: چرا می‌زنی‌شان!؟ سرگرد به مافوق خودش جوابی داد که مرهم سیلی‌هایی شد که به گوش اسرا می‌خورد. سرگرد گفت: سیدی! اگر اینها ایران بودند، به همین تعداد به آرای علی خامنه‌ای افزوده می‌شد!