فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آیت الله حجت هاشمی خراسانی:
بنده سه نفر را باب الحوائج میدانم
امام موسی کاظم (علیه السلام)
حضرت عباس (علیه السلام)
حضرت علی اصغر (علیه السلام)
استاد ما میفرمود هر گاه مصیبتی و گرفتاری بر ما وارد میشد روضه این بزرگواران را می خواندیم اون مصیبت برطرف میشد.
🎙آیت الله حجت #هاشمی_خراسانی
#امام_موسی_الکاظم علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑پشت پرده خرید واکسن کرونا از زبان #شهید_رئیسی
🔺روایت شهید جمهور از چالشهای روزهای اول خدمت در دولت سیزدهم
🔺در جلسه اول هیات دولت سیزدهم با حضور وزرای دولت گذشته به شهید رئیسی گفتند نه واکسن داریم نه حقوق آخر ماه، بودجه واردات کالاهای اساسی هم ته کشیده!
#چهلم_شهیدجمهور🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیۀ مهم رهبر انقلاب به ملت ایران
مردم برای حضور در انتخابات تنبلی نکنید و دستکم نگیرید
امام خمینی (ره) :
« احدی شرعا نمی تواند به کسی کورکورانه و بدون تحقیق رأی بدهد و اگر در صلاحیّت شخص یا اشخاصی تمام افراد و گروه ها نظر موافق داشتند ولی رأی دهنده تشخیص اش بر خلاف همه̾ آنها بود ، تبعیّت از آنها صحیح نیست و نزد خداوند مسئولیت دارد » .رهبر معظم انقلاب (دام ظله) اصلح کسی است که به مبانی نظام اعتقاد قلبی و واقعی داشته باشد و کارآمد باشد و شبوروز نشناسد و دنبال کار باشد
توان کار و نشاط کار همراه با اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب موجب صلاحیت است. این آدم میتواند از همۀ ظرفیتهای کشور استفاده کند.
در این نوشتار نگاهی گذرا به معیارهای اصلح از منظر آیات و روایات خواهیم داشت.
معیارهای افراد اصلح از منظر قرآن کریم
۱.علم و آگاهی و تعهد و امانتداری
« قالَ اجْعَلْنِی عَلى خَزائِنِ الْأَرْضِ إِنِّی حَفِیظٌ عَلِیمٌ »«یوسف گفت مرا سرپرست خزائن سرزمین مصر قرار ده که نگهدارنده وآگاهم»(سوره یوسف، آیه ۵۵)
در این آیه شریفه علم و آگاهی و حفظ و امانتداری به عنوان دو شرط اساسی پذیرش مسئولیت برشمرده شده است. روشن است که علم و آگاهی و حفظ و امانتداری در هر کاری متناسب با آن می باشد و با توجه به جایگاه مهم ریاست جمهوری افرادی که انتخاب می شوند باید به تناسب این جایگاه دارای علم و تعهد لازم باشند.
۲.قدرت و توانمندی
« إِنَّ اللَّهَ اصْطَفاهُ عَلَیْکُمْ وَ زادَهُ بَسْطَةً فِی الْعِلْمِ وَ الْجِسْمِ »« خداوند او (طالوت) را بر شما برگزیده و او را در علم و قدرت وسعت بخشیده است »(سوره بقره، آیه ۲۴۷)
در این آیه شریفه علم و توانایی ملاک گزینش طالوت از سوی خداوند معرفی شده است. این دو ملاک با تناسب هر کاری برای افرادی که عهده دار آن می شوند، ضروری است زیرا بدون برخورداری از توانایی علمی و جسمی لازم، امکان انجام مناسب آن کار وجود نخواهد داشت.
۳.توجه به ارزش ها و نیازهای جامعه
« الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّکاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ » « آن کسانی که هرگاه در زمین به آنها قدرت بخشیدیم، نماز را بر پا می کنند و زکات می دهند و امر به معروف و نهی از منکر می کنند.» (سوره حج، آیه ۴۱) ریس جمهوربا بهره مندی از فرصت ریاست جمهوری باید در مسیر بندگی خداوند ( اقامه نماز)، برپایی ارزش ها در همه ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ( امر به معروف) و مقابله با ضد ارزش ها در همه ابعاد ( نهی از منکر ) و توجه به نیازهای جامعه ( ایتاء زکات) گام بردارد.
معیارهای افراد اصلح از منظر روایات
۱. تقوا و پارسایى
قال الصادق علیه السلام : اِسْتَشِرِ اَلْعَاقِلَ مِنَ اَلرِّجَالِ اَلْوَرِعَ فَإِنَّهُ لاَ یَأْمُرُ إِلاَّ بِخَیْرٍ وَ إِیَّاکَ وَ اَلْخِلاَفَ فَإِنَّ خِلاَفَ اَلْوَرِعِ اَلْعَاقِلِ مَفْسَدَةٌ فِی اَلدِّینِ وَ اَلدُّنْیَا » « مرد خردمند پارسا را به رایزنى طلب که جز به نیکى سفارش نکند و مبادا با غیر او مشورت کنى؛ چرا که ناپارساى بىخرد، [باعث] فساد دین و دنیا است». (وسائل الشیعه، ج۱۲، ص ۳۲)
۲.خردمندی
پیامبر اعظم صلی الله علیه وآله می فرمایند: «اِستَرشَدوا العاقِلَ وَ لاتَعصَوهَ فَتَندَموا» «با انسان خردمند رایزنى کنید و از رأى او سرمپیچید که پشیمان خواهید شد» (بحارالانوار، ج ۷۲، ص ۱.۵)
«مَنْ شَاوَرَ ذَوِی الْأَلْبَابِ دُلَّ عَلَى الرَّشَادِ » «آن که با خردمندان به شور بپردازد، به راه رشد و موفقیت راهنمایى خواهد شد.» ( همان)
۳. تخصص و دانایى
قیل لرسول اللَّه(ص): ماالحزم؟ قال(ص)؛ مُشَاوَرَةُ ذَوِی اَلرَّأْیِ وَ اِتِّبَاعُهُمْ »«از پیامبر ا(ص) پرسیده شد: دوراندیشى چیست؟ فرمود: رایزنى با صاحبنظران و پیروى از آنان».
۴.خیرخواهى
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله مىفرمایند: « مُشاوَرَةُ الْعاقِلِ النّاصِحِ یُمْنٌ وَ بَرَکَةٌ وَ رُشْدٌ وَ تَوفیقٌ مِنَ اللّ…»«رایزنى با خردمندِ خیرخواه رشد و میمنت و توفیقى از سوى خدا است…»(همان، ج ۷۲، ص ۱.۵)
۵خوف الهى
امام صادق(ع) مىفرمایند: « شاوِر فی حَدِیثِکَ الذینَ یَخافُونَ اللّه »«در امورت با کسى رایزنى کن که خدا ترس باشد»(همان، ص۹۸)
۶_ آزادگى، دیندارى، دلسوزى، صمیمیت و برادرى و رازدارىا صادق(ع) مىفرمایند: « إنّ المَشورَةَ لا تکونُ إلاّ بِحُدُودِها الأربَعةِ… فأوَّلُها أن یکونَ الذی تُشاوِرُهُ عاقِلاً. و الثانیةُ أن یَکونَ حُرّا مُتَدَیِّنا. و الثالثةُ أن یکونَ صَدیقا مُواخِیا. و الرابعةُ أن تُطلِعَه على سِرِّکَ فَیکونَ عِلمُهُ بهِ کَعِلمِکَ ثُمّ یُسِرَّ ذلکَ و یَکتُمَهُ »«مشورت ثمربخش نیست؛ جز آنکه ارکان چهارگانه آن تحقّق پذیرد: ۱ طرف مشورت خردمند باشد؛ ۲. آزاد مرد دیندار باشد؛ ۳. صمیمى و برادرسان بوده باشد؛ ۴. او را از راز خود در مسأله مورد رایزنى چنان آگاه سازى که خود آگاه هستى و او این راز را مخفى دارد و کتمان نماید»( مکارم الاخلاق، ج ۲، ۸٠
۷.توجه به مردم و برخورد محبت آمیز با آنان
حضرت علی علیه السلام می فرمایند :« وَ إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَةٍ وَ لَکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَةٌ»« و همانا مسئولیتی که بر عهده توست وسیله آب و نان نبوده و بلکه امانتی در گردن تو است »( نهج البلاغه، نامه ۵) را همواره در نظر دارد و در برابر دیدگان خویش قرار می دهد، نسبت به امور ومشکلات مردم بی تفاوت نبوده و نسبت به آنان محبت خواهد داشت که البته همین مسأله موجب محبوبیت او خواهد شد و این همان فرمانی است که حضرت علی علیه السلام به مالک اشتر فرمودند:«و أشعِرْ قَلبَکَ الرَّحمَةَ لِلرَّعِیَّةِ، و المَحَبَّة لَهُم، و اللُّطفَ بِهِم، و لا تَکونَنَّ علَیهِم سَبُعا ضارِیا تَغتَنِمُ أکلَهُم»«مهربانی با مردم را پوشش دل خویش قرارده و با همه مهربان باش. مبادا هرگز چونان حیوان شکاری باشی که خوردن آنان را غنیمت دانی »( نهج البلاغه، نامه ۵۳)
🟩 به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین مختاری سفیر ایران در واتیکان با دعوت از مردم برای حضور حداکثری در انتخابات، آورده است:
با تکریم و تعظیم به مقام شامخ شهدای خدمت، رئیس جمهور محبوب و وزیر امور خارجه خدوم و همراهان وفادار ایشان، در آستانه برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و در شرایط خاص و استثنایی از تاریخ کشور عزیزمان قرار داریم. بدیهی است این انتخابات که در دوران کوتاه قانونی پس از شهادت دکتر رئیسی «قدس سره» اتفاق می افتد، نشان بلوغ سیاسی و اداری کشور برای مدیریت بحران هاست.
انتخابات که در نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر دو اصل مردم سالاری و حاکمیت ارزش های تمدن ساز اسلام است، حرکتی در راستای تحقق مردم سالاری دینی و میراث تاریخی بنیان گذار انقلاب اسلامی و تاکید مستمر مقام معظم رهبری است.
از این رو، حضور چشمگیر و شگفتی ساز آحاد ملت بویژه نخبگان جامعه در پای صندوق های رای در ۸ تیر ماه ۱۴۰۳ نه تنها وظیفه سیاسی و اجتماعی بلکه یک تکلیف شرعی و ملی است که می تواند آثاری ارزشمند و به یادماندنی برای کشور در برابر دید جهانیان به ارمغان آورد و قطعا باعث پدیداری امید و اطمینان علاقمندان به نظام و سبب یأس و نا امیدی برای دشمنان قسم خورده ملت بزرگ ایران اسلامی خواهد گردید.
بدیهی است حضور حداکثری در این انتخابات اولاً و انتخاب فرد اصلح ثانیاً، زمینه پیشرفت و اعتلای کشور را فراهم نموده و توطئه های استکبار جهانی و ایادی آنان را خنثی می سازد.
محمد حسین مختاری
سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان
🌷 امام موسی کاظم (علیهالسلام) میفرمایند :
✍ إِنَّ الزَّرْعَ يَنْبُتُ فِي السَّهْلِ وَ لَا يَنْبُتُ فِي الصَّفَا فَكَذَلِكَ الْحِكْمَةُ تَعْمَرُ فِي قَلْبِ الْمُتَوَاضِعِ وَ لَا تَعْمَرُ فِي قَلْبِ الْمُتَكَبِّرِ الْجَبَّارِ.
🖌 همانطور كه زراعت ، در زمين نرم میرويد ، نه بر سنگ سخت ؛ حكمت هم در قلب انسان متواضع رویش دارد ، نه در دل متكبّر زورگو.
📗 بحارالأنوار ، ج۷۵ ، ص۳۱۲
💠 آیتالله محمدتقی #بهجت:
🔸«باید ملتفت باشید! دیگر چارهای نیست، الا اینکه خودتان را به خدا بسپارید و متوسل شوید؛
🔸یک دست شما قرآن و دست دیگر عترت باشد. عترت، معارفش در مثل «نهجالبلاغه» است؛ اعمالش در مثلِ «صحیفه سجادیه» است؛ اعمال تکلیفیاش در مثل همین رسالههای عملیه است.»
♨️اثر گناه بر ارتباط معنوی با امام عصر ارواحنافداه
🔸در حدیث شریفی از امام عصرعجلاللهفرجه آمده است: «آنچه باعث تأخیر افتادن دیدار ما با شیعیان ما میشود، اعمال ناشایست آنهاست. پس باید هر یک از شیعیان از اعمالی که باعث ناراحتی ما میشود، دوری کنند.»(۱)
🔸علاوه بر آن توصیۀ بزرگان اخلاق، برای تحصیل رضایت حضرت ولیّ عصر عجلاللهتعالیفرجه، دایر مدار ترک گناه است.
🔸 حضرت آیتالله بهجت(ره) در جواب اینکه چگونه میتوان رابطۀ خویش را با اهلبیت علیهم السلام و محضر صاحب العصر تقویت کنیم، فرمود:
«اطاعت و فرمان برداری از خدا بعد از شناخت او.»(۲)
🔸 همچنین مرحوم آیتالله حسن صافی اصفهانی(ره) میفرمود:
«کسی که واقعاً در مسیر تقوا [ترک گناه] قرار بگیرد، محال است که امام زمان عجلالله به او علاقه نداشته باشد و با او ارتباط برقرار نکند، [این امر] حتمی و قطعی است.»(۳)
📌شکّی نیست که رابطه با امام عصر عجلاللهفرجه و رضایت حضرتش و حتّی تشرّف به محضر ملکوتی ایشان را فقط باید در ترک گناه جستوجو کرد.👌
📚۱. تحفۀ امام مهدی(علیهالسلام)، ص ۱۳۰.
۲. به سوی محبوب.
۳. شوق وصال.
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬یک کلمه برای دنیا،یک کلمه برای آخرت❗️
🎙️شهید آیت الله #دستغیب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ توجه!
اگر برای رأی دادن
بیتفاوت باشید
یا گروههای شما
با هم اختلاف پیدا کند
ممکن است اشخاصی
که لایق نیستند
به این مقام برسند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه می آییم ..✌️🇮🇷
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پنجرۀ متفاوتی از حضور امروز رهبر انقلاب در پای صندوق ۱۱۰
از حیاط بیت رهبری تا محل رأیگیری انتخابات ریاستجمهوری
🌷 امیرالمومنین امام على(عليه السلام) فرمودند :
✍ عَجِبتُ لِمَن يَقنَطُ و مَعهُ الاستِغفارُ!
🖌 در شگفتم از كسى كه #استغفار را با خود دارد و با اين حال نوميد مى شود!
📚 نهج البلاغه ، حکمت۸۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لشگر تک نفره دیدهای؟
🔴بانوی ایرانی با پرچم ایران در برابر وطنفروشهایی که مقابل شعبه اخذ رأی کپنهاگ دانمارک فحاشی میکردند ایستاد✌🏻
بیست و سومین شماره هفته نامه سفارت جمهوری اسلامی ایران در واتیکان.pdf
5.52M
🟢بیست و سومین شماره هفته نامه سفارت جمهوری اسلامی ایران در واتیکان منتشر شد.
چرا مباهله در منابع مسیحی ذکر نشده است ؟
(یادداشتی از آقای دکتر محراب صادقنیا)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 معنای توکّل در لغت و از دید علمای اخلاق❗️
🎤 حاج آقا مجتبی تهرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «شرط فرماندهی»
▫️شهید حاج قاسم سلیمانی:
📰 شرط اداره در جنگ، پخته شدن در جنگ بود، زلال شدن در جنگ بود.