فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فضیلت زیارت پیاده کربلا در کلام امام صادق علیهالسلام
🌍دنیا ازمنظرعارف بالله🌎
🌹مرحوم آیت الله بهجت (ره):
💥دنيا مقصد نيست، هدف نيست، دنيا مزرعه است، دنيا محل تجارت است، كساني كه با دنيا تجارت كردهاند دنيا را وسيله قرار دادهاند.
👌مي توان با دنيا به گنج معرفت رسيد به مدارج عالي بهشت دست يافت اما اگر كسي وضعيت دنيا را نشناخته باشد عوضي ميگيرد و دنيا را ميخرد و دين خود را از دست ميدهد.
☄دين فروشي ميكند به چيزي كه برايش نميماند از اين جهت كه دنيا گاهي آلوده است و دلدادگان به دنيا بدترين آلودگيها را پيدا ميكنند كه حب دنيا راس خطاهاست..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍#ای_سالک_آگاه_باش:
🔻اصلاح نفس🔻
🎥شهید مطهری رحمة الله علیه
آیه الله سعادت پرور ره: … مؤمنان در دوره غيبت گرفتار آزمايشهاى بزرگى خواهند شد
🗳آزمايش مؤمنان و غيرمؤمنان، در هر عصر و زمانى، از سنتهاى الهى است و مخصوص دوره غيبت نيست و خداوند، هر شخص و گروهى را به چيزى امتحان مىكند.
🗳…ما بايد براى رستگارى و موفق شدن در اين آزمايشها تلاش كنيم
🗳... خداوند همه ما را، در اين راه توفيق عنايت فرمايد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ در جوانی میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙏 نیاز امت اسلامی به حقیقت انتظار
آثار اجتماعي احسان و نيکوکاري از منظر قرآن
یادداشتی از جناب آقای دکتر محسن شریفی
پژوهشگر پژوهشکده بین المللی عروة الوثقی
احسان از کلمه حسن گرفته شده است و برایش دو معنی متصور است: ۱- نعمت بخشیدن به دیگری، ۲- احسان در کار و عمل. یعنی کسی که علم نیکویی را بیاموزد یا عمل نیکی را انجام دهد، از جمله نیکوکاران به حساب خواهد آمد.
کلمه احسان به معنای انجام دادن کار نیک، به طور عمده در آیاتی به کار رفته است و خداوند عاملان آن را به عنوان محسن مورد ستایش قرارداده است؛ چنان که در سوره مبارکه بقره می خوانیم: و اذ قلناادخلوا هذه القریه فکلوا منها حیث شئتم رغداً وادخلوا الباب سجدا و قولوا حطه نغفر لکم خطیکم و سنزید المحسنین؛ و به خاطر بیاورید زمانی را که گفتیم: در این شهر (بیت المقدس) وارد شوید! و از نعمت های فراوان آن، هر چه می خواهید بخورید و از در (معبد بیت المقدس) با خضوع و خشوع وارد گردید و بگویید: خداوندا گناهان ما را بریز! تا خطاهای شما را ببخشیم و به نیکوکاران پاداش بیشتری خواهیم داد.
و در جای دیگر می فرماید: الذین ینفقون فی السراء و الضراء و الکاظمین الغیظ و العافین عن الناس و الله یحب المحسنین آنان که در توانگری و تنگدستی، انفاق می کنند و خشم خود را فرو می برند و از خطای مردم در می گذرند. و خدا نیکوکاران را دوست دارد. خداوند در این آیات، ضمن بیان مصادیق کارهای نیک، بندگان خود را به انجام آن، ترغیب و تشویق می نماید.
لذا نظر به اهمیت موضوع ، به برخی آثار اجتماعی احسان و نیکوکاری از نگاه قرآن می پردازیم.
۱ـ عامل ايجاد صميميت و دوستي
از کارکردها و نقش سازنده احسان ميتوان در حوزه عمل اجتماعي به احسان به عنوان عامل ايجاد صميميت و دوستي ميان انسانها اشاره کرد که خداوند در آيه ۳۴ سوره فصلت بيان ميکند: «وَ لاَ تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَ لاَ السَّيِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَکَ وَ بَيْنَهُ عَدَاوَةٌ کَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ»؛ و نيكى با بدى يكسان نيست. [بدى را] به آنچه خود بهتر است دفع كن؛ آن گاه كسى كه ميان تو و ميان او دشمنى است، گويى دوستى يكدل مىگردد.
هرکس و يا جامعهاي بخواهد به سعادت دنيوي و آرامش و آسايش زندگي اين جهاني دست يابد ميبايست از احسان و نيکوکاري به عنوان يکي از اسباب و عوامل آن توجه کند. (خداوند در آيه ۱۴۸ سوره آل عمران و نيز آيه ۳ سوره نحل و آيه ۱ سوره زمر به اين نکته توجه ميدهد و از مردم ميخواهد که حتي اگر خواهان سعادت و خوشبختي دنيوي هستند ميبايست به احسان و نيکوکاري به عنوان عاملي از عوامل خوشبختي فرد و جامعه توجه کنند.)
۲ـ آبرومندي
خداوند از کارکردهاي اجتماعي احسان به آبرومندي اشاره ميکند. هرچند که آيه ۲۶ سوره يونس خداوند تبارک و تعالي اين اثر و کارکرد را براي آخرت بيان ميکند و ميفرمايد: «لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا الْحُسْنَى وَ زِيَادَةٌ وَ لاَ يَرْهَقُ وُجُوهَهُمْ قَتَرٌ وَ لاَ ذِلَّةٌ أُولئِکَ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ»؛ «براى كسانى كه كار نيكو كردهاند، نيكويى [بهشت] و زياده [بر آن] است. چهرههايشان را غبارى و ذلّتى نمىپوشاند. اينان اهل بهشتند [و] در آن جاودانه خواهند بود.»؛ ولي ميتوان دريافت خداوندي که در آخرت به سبب احسان و نيکوکاري شخص به حفظ آبروي او اقدام ميکند به طريق اولي بر حفظ آبروي شخص نيکوکار در دنيا نيز اقدام ميکند. براين اساس ميتوان گفت که انسانها براي حفظ آبروي خويش و ظهور و تجلي خداوند به نام ستار و غفار ميبايست از ابزار احسان بهره گيرند تا در سايه ستاريت خداوند قرارگرفته و آبروي خويش را در جامعه حفظ کنند
۳ـ بهرهمندي از امدادهاي غيبي
از ديگر کارکردهاي احسان، ميتوان بهرهمندي از امدادهاي غيبي و خاص خداوندي نام برد که در آيات ۱۱۴ و ۱۲۱ سوره صافات ميفرمايد: «وَ لَقَدْ مَنَنَّا عَلَى مُوسَى وَ هَارُونَ»؛ و در حقيقت، بر موسى و هارون منّت نهاديم.» «إِنَّا کَذِلکَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ»؛ ما نيكوكاران را چنين پاداش مىدهيم.» که در گزارش امدادهاي غيبي به حضرت موسي و قوم بني اسراييل بيان شده است. خداوند در اين آيات بيان ميکند که خداوند به سبب احسان بنياسراييل در دوره اسارت خويش در مصر آنان را موردتوجه خاص قرارداده و با امدادها و نصرتهاي ويژه آنان را بر دشمنان خويش غلبه و چيره داده است.
۴ـ اعطاي قدرت و منزلت اجتماعي
اعطاي قدرت و منزلت اجتماعي نيز از ديگر کارکردهاي احسان به ويژه درحوزه عمل اجتماعي است. اين مطلب شايد امري طبيعي باشد؛ زيرا کسي که به ديگري چيزي را ميبخشد تا نياز کسي را برآورده سازد و يا با کمک و ياري شخصي او را کمک ميکند تا به نيازهاي خود پاسخ درست و مناسب دهد در چشم و دل مردم جا باز ميکند و محبوب آنها ميشود. و اين گونه است که با محبوبيت در ميان مردم از منزلت و اعتبار اجتماعي نيز بهرهمند خواهد شد.
خداوند در سوره مبارکه يوسف آيه ۵۶ ميفرمايد: «وَ کَذلِکَ مَکَّنَّا لِيُوسُفَ فِي الْأَرْضِ يَتَبَوَّأُ مِنْهَا حَيْثُ يَشَاءُ نُصِيبُ بِرَحْمَتِنَا مَنْ نَشَاءُ وَ لاَ نُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ»؛ و بدين گونه يوسف را در سرزمين [مصر] قدرت داديم، كه در آن، هر جا كه مى خواست سكونت مىكرد. هر كه را بخواهيم به رحمت خود مىرسانيم و اجر نيكوكاران را تباه نمىسازيم.»
26.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 جادهٔ بهشت
صبح اربعینت، صبح عشق و شوره
تا بقیهالله این مسیر نوره
خون حاجقاسم، سرخه تا همیشه
هرکی با حسینه، ماندگار میشه
🏴 به مناسبت ایام پیاده روی اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماهنگ
🔉 #زمینه | ممنونم امام حسین
🎙 با نوای #حاج_ابوذر_بیوکافی
🎬 تنظیم: علی افسری
🔰 دهۀ دوم #محرم ۱۴۴۶ هق
🏴 هیأت ثاراللّٰه (ع) رشت
✨ #امام_حسین_ع #نسل_حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬راه بسته نیست...
🎙️آیت الله #جاودان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥خداوند توبه پذیر است...
🎙 آیت الله دستغیب (ره)
سی امین شماره هفته نامه سفارت جمهوری اسلامی ایران در واتیکان.pdf
4.95M
🌐 سی امین شماره هفته نامه سفارت جمهوری اسلامی ایران در واتیکان خدمتتان تقدیم می گردد.
#دیپلماسی_دینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️پیام شهید حاجقاسم سلیمانی به فرماندهان مقاومت فلسطینی:
«منظرههای دردناک فلسطین قلبها را خون میکند و سینهها را اندوهی شدید در بر میگیرد.
اندوهی که در جوهرهٔ خود، خشمی عمیق دارد؛ خشمی که جام آن در زمانی مناسب، بر سر صهیونیستهای جنایتکار خواهد ریخت.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نسوزانید هِی جامانده ها را، اربعین اصلا
به فتوایِ منِ بی دل، حلالیت نمیخواهد
#اربعین
#قرار_دوستانه
✍#ای_سالک_آگاه_باش:
🔻 اگر میخواهی خداوند تعالی به تو کمک کند🔻
🔹اگر میخواهی خدای تعالی به تو کمک کند و از برکات خدا کمال استفاده را بکنی با حرف نمیشود. در خلوت و جلوت باید محرمات الهی را ترک کرد. باید توطئه، دروغگویی، تهمت، کم فروشی، کلاهگذاری و شیطنت را که اسمش را عقل گذاشتهایم کنار بگذاریم.
▪️آیت الله بهاءالدینی رحمة الله علیه
هرچقدرازخـدا،بیشتردورشوی
امیدتبهخـدانیزکمتـرخواهدشد...🥀
وَمَنْيَقْنَطُمِنْرَحْمَةِرَبِّهِإِلَّاالضَّالُّونَ
وچهکسیازرحمتخداوندناامیدمیشود
جـزگمراهان؟!!
📙قرآن _ الحجر/٥٦
#قرآن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ دستهای آغشته به خون سیدالشهدا علیهالسلام به روایت زیارت عاشورا
✅ ۲۰ نکته دوستانه درباره اربعین:
۱.در این چند روزی که عراق هستید، بین آنچه موکبهای کوچک عراقی تقدیم شما میکنند با آنچه در موکبهای پر زرق و برق ایرانیها توزیع میشود، فرقی قائل نشوید.متاسفانه حضور پر رنگ برخی موکبهای ایرانی آنهم با آن همه زرق وبرق در پذیرایی از زائران، حس میزبانی عراقی ها را به چالش کشیده است. سعی کنید در موکب های عراقی هم تا جایی که مقدور است سکنی داشته باشید. آنها باید ببیننداینجا ایرانی و عراقی نداریمو همه یک امت واحده هستیم.
۲.در این چند روزی که عراق هستید، اگر جایی فلان غذای ایرانی توزیع میشد،فریاد نزنید غذای ایرانی!! با این کار عراقیها احساس میکنند که برای آنها نیست! چراکه هیچ موکب عراقی هیچوقت فریاد نمیزند غذای عراقی!!
۳.در این چندروزی که عراق هستید، کمک کنیدهزینههای دولت عراق برای جمع آوری زباله و بهداشت مسیرها بیش از پیش نشود.
۴.در این چند روزی که عراق هستید، به اعتقادات مذهبی و عربی عراقیها کاری نداشته باشید. اصلا روی ایرانی و عراقی بودن صحبت نکنید.
۵.در این چند روزی که عراق هستید،غذایی نگیرید که نمیخورید. عراقیها خیلی خیلی ناراحت میشوند! اگر هم گرفتید و بدتان آمد، به روی خودتان نیاورید و از طرف تشکر هم کنید. همان جا جلوی عراقیها ظرف غذا را دور نیندازید.
۶.در این چند روزی که عراق هستید،مراقب وسایل عمومی و مردمی عراقیها باشید. خودروها، سرویسهای بهداشتی، محل اسکان و....
۷.در این چند روزی که عراق هستید، بدانید که عراقیها موظف به خدمت رایگان به شما نیستند! پس هرجا هزینهای داشت پرداخت کنید. مثلا کرایه ماشین!
۸.در این چند روزی که عراق هستید، اگر در منزلی اسکان یافتید، خیال نکنید که میزبان تا هروقت که شما بخواهید،تمایل دارد و میتواند از شما پذیرایی کند!
۹.در این چند روزی که عراق هستید،یادتان نرود که عراق کشوری در حال جنگ و به شدت پرخرج است. مبادا به اموال عمومی و خصوصی این کشور خواسته یا ناخواسته ضرری بزنیم .
۱۰.در صورت امکان چند هدیه کوچک از ایران خریداری کرده؛ در مسیر به نام ایران به کودکان عراقی هدیه دهید.
۱۱.با خادمان موکب ها از هر ملیتی خوشرو باشید، قدردانی کنید و عکس یادگاری بگیرید.
۱۲.متاسفانه بعضا برخی خانمهای ایرانی داخل موکب ها آرایش می کنند. لطفا توجه داشته باشیدکه زنان عراقی هرگونه آرایش کردن زنان، علی الخصوص در ایام عزای اهل بیت(علیهمالسّلام) را به شدت بد و قبیح می دانند..
۱۳.محور غربی،عبری، عربی شدیداً در حال تبلیغ در میان مردم عراق هستند که ایران کشور شما را تسخیر کرده است. حتما با همان عربی دست وپا شکسته به عراقی ها بگویید که دفاع از حریم اهل بیت (علیهم السّلام) و مردم عراق را وظیفه دینی ایرانی ها می دانید و از دوستی و صمیمیت دو ملت و از اینکه به نیابتشان به زیارت امام رضا (علیهالسّلام) خواهید رفت بگویید.
۱۴. به هیچ وجه به تصاویر، بنرها و موکب های جریانات مختلف سیاسی درعراق واکنش نشان ندهید.
۱۵.در مسیر پیاده روی،برخی فرقه های انحرافی مانند کلبی ها، یمانی ها، صرخی ها و ... حضور دارند. وقتتان را با بحث بیهوده با آنها هدر ندهید و در موکب هایشان نیز اقامت نکنید.
۱۶.تقریبا همه شما عزیزان ابراز تصویر برداری مناسب در اختیار دارید (حداقل دوربین گوشیهایتان). اتفاقات و صحنه های ناب این سفر بی نظیر را ثبت و ضبط کرده و با هشتگ های انگلیسی در شبکه های اجتماعی جهانی (مانند گوگل پلاس،فیس بوک، توییتر،اینستاگرام و ...) به اشتراک بگذارید.
۱۷.هر سال به تعداد خبرنگاران غیر مسلمان کنگره عظیم اربعین افزوده می شود. هرکدام از ما نمایندگان فرهنگ غنی ایرانی- شیعه هستیم. به گونه ای رفتار کنیم و سخن بگوییم که ایرانیان، به عنوان نمونه استاندارد و قابل یک شیعه به جهانیان معرفی شوند.
۱۸. امسال شیطان و ایادی او تمام حربه های خود را به کار گرفته اند تا راهیان این سفر راکم و کمتر و دلهای ایشان نسبت به هم را پر از کینه کنند. در این راه فقط به ندای «هل من ناصر» ارباب بیکفن دل بسپارید و گوش بر اصوات تفرقه افکنانه سپاهیان ابلیس ببنید. در حدّ توان خویش، کمکهای مادّی و معنوی خود را نثار برادران و خواهرانی کنید که در عزمشان نسبت به این سفر موانعی وجود دارد.
۱۹. فراموش نکنیم شایدیکی از همین هزاران عزیزی که از کنارشان عبور میکنیم مولا و صاحبمان حضرت ولی عصر ارواحنا فداه باشند. احترام زائران حضرت حسین (علیهالسّلام) و این مسیر مقدّس را حفظ کنیم.
۲۰. سعی کنید برای هرسال اربعینی که مشرف میشوید یک دفترچه خاطرات سفراربعین بنویسید وداشته باشید
#اربعین