بسم الله الرحمن الرحیم
⭕️ نظریه مقاومت طب سنتی؛ سخنی با مخالفان
مدتی است بازار مخالفت با طب سنتی رونق گرفته و بسیاری از منتقدان بدون اطلاع و آگاهی از طب سنتی ایرانی به نقدهای غیر علمی و گاه غیر اخلاقی و طعن گونه می پردازند.
شاید توجه به فلسفه طب و تبیین پارادایمهای آن پاسخ به چالش را روشن سازد.
پارادایم طب مدرن در برابر باکتریها و ویروسها، عبارت از تولید داروهای دفاعی از جمله داروهای آنتی باکتریال و آنتی ویرال برای نابودی آنها است یعنی رویکرد تهاجم را در پیش گرفتند و لکن ویروس ها و باکتری ها هوشمندانه جهش یافته و در برابر داروهای آنتی باکتریال و آنتی ویرال مقاومت نشان می دادند و خطرناکتر وارد صحنه مبارزه با انسان می شدند.
پاستور، پارادایم دیگری در برابر این آسیبها پیش گرفت و آن پارادایم مقاوم سازی بدن از طریق واکسن و ورود باکتری و ویروس ضعیف به بدن بود. این رویکرد به دنبال مرگ و نابودی ویروس نبود و لکن ویروس جدید، زحمت دیگری در تولید واکسن جدید برای بشر فراهم می ساخت.
پارادایم طب سنتی بدون جنگ با ویروس و باکتری، مقاوم سازی بدن از هر گونه آسیب است؛ با توصیه های سبک زندگی و چگونگی خوردن و آشامیدن و تجویز داروهای گیاهی تقویت و کمک کننده طبیعت مدبره بدن که هم توان و مقاومت بدن را مقابل هر گونه آسیب میکروبی بالا می برد و هم عفونت ها را زایل می سازد.
این سه پارادایم مبتنی بر مبانی هستی شناختی و طبیعت شناختی و معرفت شناختی و انسان شناختی است. (رک به: فلسفه علوم انسانی و روش شناسی علوم اجتماعی)
این مبانی در طب سنتی اجازه نابودی مخلوقات الهی را نمی دهد و همزیستی مسالمت آمیز بین همه موجودات زنده را با نظریه مقاومت فراهم میسازد و از جنگ و ستیز با طبیعت و حتی شرور طبیعی پرهیز می کند. این رویکرد، نوعی تسخیر طبیعت است که باعث کنار آمدن موجودات طبیعی با بدن انسان می شود. نقش دعا هم در کنترل امور طبیعی و تقویت روحیه انسان در برابر بیماری در چارچوب این مبانی معنا پیدا می کند.
طب سنتی در برابر آسیب ها نه تساهل را می پسندد و نه تهاجم را ؛ بلکه مقاوم سازی کلان را از طریق کمک به طبیعت مدبره بدن دنبال می کند.
غلبه طبیعت گرایی و تجربه گرایی در طب مدرن، باعث شده نه تنها تصرف بلکه به تعبیر هایدگر، تعرض و تهاجم بر طبیعت بالا رود و طبیعت هم جنگ جهانی علیه بشریت راه بیندازد.
نظریه مقاومت در طب سنتی از مبانی عقلانی و اسلامی بدست آمده است و جا دارد در باب آن گفتگوی بیشتری صورت گیرد.
⁉️ مخالفان طب سنتی به جهت ناآگاهی از فلسفه طب و حتی فلسفه طب مدرن، خود و جامعه را از بهره طب سنتی محروم می سازند.
یک حوزوی معممی گمان می کند مدرن یعنی جدید و سنت یعنی قدیم و لذا استفاده از طب سنتی را بازگشت به عصر بوق می خواند؛ در حالیکه نه مدرن به معنای جدید است و نه سنتی به معنای قدیم است. معنای مدرن و سنت را باید در مبانی پیش گفته یافت (ر.ک به: کلام نوین اسلامی و تاریخ فلسفه کاپلستون) و به همین جهت بین علم به معنی ساینس و حکمت تفاوت هست.(رک به: فلسفه فلسفه اسلامی)
سیاستمداری از مسئولان نظام پزشکی با تمسخر و بدون دانستن ظرفیت های طب سنتی، آن را تجویز علفی می نامد و اما چشم بر قراردادهای جنایتبار مافیای دارو و درمان و پولهای زیرمیزی می بندد.
مدیر دیگری هم بی باکانه از تجویز پیوند مدفوع انسان دم می زند و در ادامه ی سیاست دولت منحوس پهلوی اول و با همکاری افراد مدعی علم و فقیر در فلسفه علم به ستیز حداکثری با طب سنتی می پردازد و نسبت به قرارداد کلان و ورود داروهای غیر مصوب جهانی به کشور جهت تست بر مردم مظلوم ایران ساکت می ماند و مشارکت می کند و ننگ بهداشتی بر پیشانی بهداشت ایران می زند و اما همین مدیر اجازه تحقیق و هزینه کرد نسبت به داروهای طب سنتی را نمی دهد و بعد با ترفند فرار به جلو و با ادبیات متبخترانه و ظاهراً بعد از عزل، استعفا می دهد.
💢 این وقایع اخیر نشان از فقدان حکمرانی طب و طبابت در کشور دارد که باید مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را جدی بگیرد.
ناگفته نماند بشر باید از تجربه بشری بهره ببرد و مجموعه دستاوردهای مثبت طب مدرن و سنتی ایرانی و غیرایرانی را برای پیشگیری و درمان بکار گیرد.
میدان کرسی های نظریه پردازی و نقد و مناظره برای گفتگوی علمی و آزاد باز است و هیأت حمایت از کرسیها آمادگی دارد جلسات گفتگو بر پا کند تا حقیقت برای طالبان معرفت روشن گردد.
خداوندا منجی بشریت را برسان که به شدت منتظر و محتاجیم.
✍ عبدالحسین خسروپناه
اول آذر ۱۳۹۹
@matabmontazer
خانمی ۳۸ ساله با شکایت #سردرد و #سوزش_گلو مراجعه کرد طبع او گرم بود (مزاج پایه گرم و خشک) ولی غلبه سودا داشت.
اضطراب فراوان، وسواس، غصه، بدبینی، ترس، عصبیت، درگیری فکری که منجر به بی خوابی او شده بود.
همیشه باید از بیمار سوال کنیم که چند وقت است که مشکل او شروع شده؟
گفت یک سال است که از این بیماری رنج می برد. طبیعتا #گلودرد یک ساله نمی تواند ناشی از کرونا یا هر عفونت دیگری باشد.
بیمار سابقه مصرف گرمی زیاد و ادویه جات نداشت. آزمایش تیروئید او هم طبیعی بود ولی یبوست داشت.
من بعد از بررسی کامل به این نتیجه رسیدم که ریشه اصلی مشکلات همان اعصاب اوست و البته یبوست او هم باید درمان شود.
گفت مدتی است #ریزش_مو هم دارد در آزمایش متوجه کم خونی او شدم.
نکته تاسف بار این که در یک سال گذشته به یکی از اطبای معروف سنتی مراجعه کرده و برای او این کارها انجام شده بود:
- حجامت عام و کبد در یک روز
- فصد هر دو دست به فاصله دو هفته!
- حجامت عام و حجامت زیر چانه در یک روز!
- فصد زیر زبان دو نوبت !
- سه نوبت زالواندازی به فاصله یک هفته!
یعنی آن طبیب با شرف زحمت نکشیده بود که یک شرح حال مزاجی از بیمار بگیرد و او را به رگبار حجامت و فصد و زالو بسته بود.
ذخیره آهن بیمار در آزمایش عدد دو را نشان میداد (نزدیک به صفر)
به او گفتم نا اطلاع ثانوی هیچ خونگیری از بدن انجام نده و تا می توانی شربت عسل، شیره انگور، عصاره گوشت و کپسول گیاهی آهن را مصرف کن.
یبوست او را تحت درمان قرار دادم و ترکیبی از گل گاوزبان، سنبل الطیب، بادرنجبویه، اسطوخدوس و افتیمون و گیاهان منضج سودا همراه با مسهل آن را تجویز کردم.
برای سوزش گلو هم گفتم مرتب مخلوط سرکه و گلاب را غرغره کن.
و برای رساندن او به آرامش گفتم داستان اول کتاب #آنسوی_مرگ را بخواند و ماه آینده با آزمایش جدید بیاید تا او را ببینم.
ماه بعد با خوشحالی آمد و گفت:
گلو دردم خیلی بهتر شده، ریزش مو خیلی کمتر شده، آرامشم خیلی خوب شده و با مطالعه کتاب آن سوی مرگ حس خیلی بهتری دارم و دیگر #بدبین نیستم.
این مورد هم شاهد دیگری بر این واقعیت است که در طب سنتی هم دقت و تشخیص حرف اول را می زند و اگر طبیب برای این مهم وقت بگذارد درمان به سرعت محقق می شود و نیاز به صرف وقت و هزینه و داروی بیش از حد نیست.
#شرافت_پزشکی
@drezamontazer
▪️مائیم گدای حضرت معصومه
▪️محتاج عطای حضرت معصومه
▪️همراه رضا زدیده خون می ریزیم
▪️در روز عزای حضرت معصومه(س)
🏴فرا رسیدن سالروز وفات حضرت معصومه (س) را تسلیت عرض می نماییم🏴
🆔 @matabmontazer
#معرفی_دارو
#جینجرگل
همان طور که می دانید در پروتکل ما برای پیشگیری و درمان #کرونا از دو داروی گیاهی #زنجبیل (با اسم لاتین جینجر) و #سرخارگل (با نام لاتین اکیناسه) استفاده می شود.
در مورد زنجبیل توصیه این بود که به صورت دم کرده یا حب شده با عسل مصرف شود و یا از فرآورده های موجود در داروخانه مانند قرص وومیگان یا کپسول زینتوما استفاده شود.
برای تقویت سیستم ایمنی هم توصیه کرده بودیم کپسول Rucoldup داروخانه ها یا عرق سرخارگل مصرف شود.
مشکل زنجبیل این است که خیلی از افراد وقتی آن را به صورت دم کرده می خورند دچار علائم گرمی می شوند و ساخت حب از آن هم برای برخی مشکل است. فرآورده های داروخانه ای هم در همه داروخانه ها موجود نیست.
لذا همکاران داروساز سنتی ما زنجبیل و سرخارگل را ترکیب کرده به صورت قرص درآورده اند تا تهیه و مصرف آنها برای همه آسان باشد و افراد بتوانند همزمان هر دو را در یک قرص بخورند.
طرز مصرف دارو:
پیشگیری: شبی دو قرص یا یک عدد صبح و یک عدد شب تا سه ماه مصرف شود سپس یک ماه قطع شود.
درمان: در مبتلایان به کرونا دو عدد قرص صبح ظهر و شب تا ۱۰ روز مصرف شود
در سنین زیر ۱۴ سال مقدار دارو نصف شود
منع مصرف: افرادی که شیمی درمانی می شوند و سن زیر ده سال
قیمت دارو:
هر قوطی دارو حاوی ۳۰ عدد قرص به قیمت ۲۴ هزار تومان عرضه میشود.
برای سفارش دارو به آی دی ذیل در تلگرام سروش یا ایتا پیام ارسال نمایید
@rasafood
@matabmontazer
📣 وبینار تجربیات بالینی درمان کرونا ویژه پزشکان
🛑 توسط دکتر محمد فصیحی و
دکتر سید سعید اسماعیلی
در آبان ۹۹ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
⭕️ این وبینار بیان تجربیات ۸ ماه درمان موفق دو متخصص عفونی و طب سنتی است.
📽 هم اکنون فیلم ضبط شده آن در ۸ قسمت اماده شده و در لینک های زیر در آپارات تقدیم پزشکان و کادر درمان می شود.
برای دیدن هر قسمت روی لینک آبی مربوطه کلیک نمایید. 👇👇👇
قسمت 1⃣
https://www.aparat.com/v/hsOfR
قسمت 2⃣
https://www.aparat.com/v/Ujois
قسمت 3⃣
https://www.aparat.com/v/1GPFM
قسمت 4⃣
https://www.aparat.com/v/Le24Y
قسمت 5⃣
https://www.aparat.com/v/GfpKc
قسمت 6⃣
https://www.aparat.com/v/2Vvlo
قسمت 7⃣
https://www.aparat.com/v/BkfPW
قسمت 8⃣
https://www.aparat.com/v/Bv0h3
🆔 @matabmontazer
آینده از آن طب ایرانی اسلامی خواهد بود
💭اوایل دهه ۸۰ بود و آقای پرفسور حمید مولانا به دعوت موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی قم از آمریکا به ایران آمده بود، علاوه بر سخنرانی ها، بازدیدها و ملاقات هایی که داشت، یک دوره فشرده آموزشی در قالب دو واحد درسی، مباحثی در مورد علوم ارتباطات ارایه می کرد...
روزی در ضمن تدریس، یکی از دانش پژوهان گفت: استاد! نظام سلطه، هزاران رسانه پر قدرت دارد، از سینما تا شبکه های ماهواره ای و سایت های اینترنتی و... ما چه داریم که می خواهیم در مقابل آنها ایستادگی کنیم؟ به قول حضرت آیت الله جوادی آملی حتی امواج رادیوهای ما بین قم و تهران آنتن نمی دهند! در چنین شرایطی چه کار می توان کرد؟!
📜آنروز پرفسور حمید مولانا به آن دانش پژوه پاسخی داد که از جنس سخنان دانشمندان نبود، به احتمال قوی سخن حقی بود که در آن لحظه به زبان ایشان جاری شد، ایشان گفت: قبل از این که به دنبال رسانه باشید به فکر این باشید که پیامی که می خواهید بدهید، حق هست یا خیر! زیرا خداوند وعده کرده که از حق دفاع و باطل را درهم بکوبد! در دوره ای حضرت امام خمینی را حتی کشورهای اسلامی نمی پذیرفتند، بنابراین ایشان مجبور شد به فرانسه برود، ولی چون پیام ایشان حق بود، خداوند متعال حتی شبکه های معاند غرب را در اختیار ایشان گذاشت تا پیامش را به گوش جهانیان برساند..
📱هر چند امروز نسبت به دهه ۸۰ شرایط تغییر کرده و رسانه های بسیاری در اختیار دلسوزان نظام جمهوری اسلامی قرار گرفته، اما سخن همان سخن است.
🌴من امروز به فعالان طب ایرانی اسلامی می گویم: اگر می بینید که با وجود اینکه دولت غربگرای آقای روحانی و بویژه مدیران ارشد وزارت بهداشت و درمان نه تنها حاضر نیستند برای توسعه طب ایرانی اسلامی، ریالی هزینه کنند، که هیچ بلکه با تمام توان در مقابل رونق آن ایستاده اند و حتی وقاحت را به آنجا رسانده اند که طب سنتی را طب شیادی می خوانند، ولی خوشبختانه بر اساس نتایج برخی از نظر سنجی ها، بیش از نیمی از مردم ایران به کارآمدی طب ایرانی و اسلامی اعتقاد و اعتماد دارند و البته شوربختانه فرصت طلبی و طمع ورزی برخی از فعالان طب ایرانی اسلامی یک خیانت بزرگ است که هیچ انسان متعهدی نمی تواند از آن دفاع کند.
🌴خداوند منان در قرآن مجید، حق و باطل را به سیلی تشبیه کرده است که در ظاهر سیل کف و خار و خاشاک را می بینید ولی در باطن آن آبی گواراست و در نهایت می فرماید آنچه که مفید است باقی خواهد ماند، با بروز پاندمی کرونا و درماندگی متخصصین پزشکی مدرن، مردم کم کم متوجه می شوند که این ساختار پزشکی پر ادعا، کم فایده و پر هزینه، کارامد نبوده و نیست و لذا دیر یا زود به دنبال طب کارآمد و مفید ایرانی اسلامی خواهند رفت و اگر خدای ناکرده آن را هم مفید نیابند از آن هم عبور خواهند کرد.
✍حجت الاسلام علی ارجمند عین الدین، مدرس حوزه و دانشگاه
🆔️ @matabmontazer
بسمه تعالی
تجربیات تلخ و شیرین از کرونا
پرده اول:
یک هفته بود که دکتر #سید_ابوالقاسم_زرگر، دوست و همکار عزیز و قدیمی ام، به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده بود. به من دیر اطلاع دادند. سطح اکسیژن خون به ۸۸ رسیده بود که با دریافت اکسیژن به ۹۱ میرسید ولی مجددا اُفت میکرد. من با پزشکان مسئولین بخش خواستم اجازه دهند چند کار ساده و بدون عارضه مثل #بادکش_ریه و خوراندن زنجبیل به درمان دوستم اضافه شود. گفتند ما موافقیم و به خانواده اش گفته ایم ولی ظاهرا خودشان نپذیرفته اند. این دوست عزیز بعد از ۱۰ روز آزمون کردن انواع داروها در بیمارستان مرحوم شد و من همچنان داغدار او هستم.
پرده دوم:
خانمی که پرستار مسئول بخش کرونا در یکی از بیمارستان ها است با من تماس گرفت و گفت: دچار عذاب وجدان شده ام زیرا بیماران اول که بستری میشوند حالشان خوب است به گونهای که میتوانیم آنها را مرخص کنیم ولی به محض اینکه آمپول #دگزامتازون و سایر داروها را به آنها تزریق میکنیم حالشان بد میشود و به آی سی یو منتقل شده و بعد از چند روز فوت میکنند. به نظرم می رسد ما نباید این داروها را به آنها تزریق کنیم؟
آقای پرستاری هم که در بخش کرونا فعالیت میکند برایم پیام فرستاد که من حالم در این 8 ماه خوب بود ولی چند روز بعد از تزریق #واکسن_آنفلوانزا مبتلا به کرونا شدم. گفتم خب چرا واکسن زدی؟ گفت: اجباری بود. به ما گفتند، اگر تزریق نکنید حقوقتان را قطع میکنیم !
#تجربیات_کرونا
#تجارب_کرونا
@matabmontazer
پرده سوم :
خانمی تقریبا ۶۰ ساله از آشنایان قدیمی ما تماس گرفت.
به شدت دچار تنگی نفس و سرفه بود. چند سال قبل عمل قلب باز شده بود و الان هم حدود ۹۰ کیلو وزن دارد با مزاج کاملا بلغمی. میخواستند او را به بیمارستان ببرند. با شناختی که از وضعیت او داشتم میدانستم که رفتن به بیمارستان خطرناک خواهد بود.
پروتکل درمانی خودمان را برایش توضیح دادم و گفتم در خانه بماند و اجرا کند. ۲۴ ساعت بعد تماس گرفت و بسیار تشکر کرد و گفت: به محض شروع مصرف زنجبیل، علائم ریوی ام فروکش کرد.
پرده چهارم:
مادر یکی از دوستان ما دچار کرونا شد. مختصر سرفه و تنگی نفس داشت. امآرآی درصد کمی از درگیری ریه را گزارش کرده بود. بدون این که مرا در جریان بگذارند او را در بیمارستان بستری کردند.
این دوست ما فردی متدین ولی ساده است. از آنهایی که طب رایج را پیشرفته تر و بهتر می دانند. بارها تاثیر درمانهای سنتی را دیده ولی متاسفانه طب سنتی همیشه آخرین راهی است که طی میکند. یعنی هر مشکلی که پیدا میکند اول همه داروها را مصرف میکند بعد که نتیجه نمیگیرد و ناچار می شود سراغ من میآید. ولی این روحیه این بار به قیمت جان مادرش تمام شد.
بعد از فوت مادرش، اذعان کرد که حال مادرش خوب بود ولی به فاصله چند ساعت که بستری شد، گفتند 70 درصد ریه درگیری شده و او را به آی سی یو بردند و چند ساعت بعد مرحوم شد.
@matabmontazer
پرده پنجم:
پدرم با من تماس گرفت. گفت یکی از دوستانش چند روز است مبتلا شده و تنگی نفس او رو به پیشرفت است.
گفتم به او بگوئید بیمارستان نرود و سریع به مطب مراجعه کند.
خوشبختانه فردای آن روز آمد، عرق سرد بر او نشسته بود و نیم خیز نشسته و نفس میکشید.
سریع به بچههای مطب گفتم یک بادکش ریه انداختند و بعد از آن حجامتش کردیم. همان لحظه تنفس او بهبود یافت. گفتم: به منزل برو و سایر بندهای پروتکل درمانی را کامل انجام بده.
روز بعد پدرم تماس گرفت و گفت حال دوستش کاملا خوب شده و خیلی تشکر کرده است.
پرده ششم:
یکی از بیماران 4 عدد دفترچه بیمه خانوادهاش را جلوی من گذاشت که در آنها سرم و آمپول ویتامین بنویسم !
گفتم: این همه سرم و آمپول ویتامین برای چه میخواهی؟
گفت از اقوام دور و نزدیک من تا الان 6 نفر مبتلا به کرونا شده اند که با حال خوب و با پای خود به بیمارستان رفتند و همگی بعد از چند روز مرحوم شدند لذا دیگر بیمارستان نمی رویم. میخواهیم خودمان را با همین چیزها درمان کنیم! پروتکل پیشگیری و درمانی را به او آموزش دادم که اجرا کند.
@matabmontazer
پرده هفتم:
یکی از شاگردان طب سنتی ام تماس گرفت. گفت مادرش که 74 سال دارد در شهرستان دچار کرونا شده و امآرآی درگیری ریه را نشان داده و خانواده قصد دارند او را در بیمارستان بستری کنند. گفتم من با بستری شدنش مخالفم ولی چون در شهرستان است کاری نمیتوانم برایش انجام دهم و از طرفی اگر سایر بچههایش میخواهند بستری شود درست نیست شما مانع این کار شوی چون فردا اگر اتفاقی بیفتد از چشم شما میبینند.
گفت من آنها را متقاعد میکنم. روز بعد که وارد مطب شدم دیدم این پسر فداکار و با بصیرت رفته شهرستان و مادرش را برداشته به تهران و منزل خودش آورده است.
سطح اکسیژن خون به 86 رسیده بود. بعد از بررسیهای مزاج شناسی تصمیم به انجام فصد دست گرفتم.
خون به طرز عجیبی سیاه بود!! بلافاصله بعد از فصد گفت: سینهام سبک شده است.
گفتم پروتکل درمانی را در منزل ادامه دهند. فردا صبح پسرش گزارش کرد سطح اکسیژن خون بدون دریافت اکسیژن به 91 رسیده است. دو روز بعد مجددا او را به مطب آوردند. این بار یک حجامت از قاعده ریه انجام دادم. خون حجامت او هم سیاه بود! بعد از این حجامت تنفس بیمار کاملا طبیعی شد. پسرش فردای آن روز اعلام کرد سطح اکسیژن خون بدون اکسیژن به 94 رسیده و مادرش کاملا سرحال و با نشاط شده است.
لبخندی زدم و گفتم: مادرت را از مرگ نجات دادی. (فیلم امآرآی و آزمایشات بیمار موجود است)
@matabmontazer
- بیماران خود را تا جایی که ممکن است در بیمارستان بستری نکنید.
- از تزریق #واکسنهای_وارداتی ناشناخته خودداری کنید.
- پروتکل پیشگیری و درمانی ما را به همه اقوام و دوستان خود آموزش دهید.
- وزارت بهداشت و #ستاد_کرونا باید بخشهای درمانی را در اختیار پزشکان با تجربه طب سنتی قرار دهند تا بیماران داوطلب در آنجا تحت درمان قرار گیرند.
@matabmontazer
🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺
📣 معرفی یک واحد نانوایی به روش سالم و سنتی
آدرس: خیابان ۱۷ شهریور، نزدیک چهارراه شمس (دروازه دولاب)، خیابان حاجیان فر، نرسیده به خیایان شکوفه، پلاک ۷
✅ مزایای این نان:
آسیاب سنگی
آرد شدن همزمان سبوس با گندم و جو
استفاده از خمیر ترش
خواب مناسب خمیر
پخت آرام و اصطلاحاً مغز پخت
ماندگاری خوب نان
نمک سالم
❎ معایب آن:
تنور فلزی
@dfasihi
به گزارش خبرگزاری مهر، در متن نامه عباس آقازاده رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی، خطاب به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، آمده است: با توجه به تحولات اخیر در جریان پاندمی ویروس کرونا، و نیز از روی احساس وظیفه در قبال سلامت مردم شریف کشورمان، اجازه میخواهم موارد مهمی را خدمتتان عرض نمایم:
۱- خبر تولید و عرضه واکسن کرونا، با مبادی مختلف و از شرکتها و کشورهای گوناگون، طلیعه امیدی است برای امکان کنترل و محدود کردن دامنه سرایت ویروس کرونا و در نهایت خارج شدن از پاندمی موجود که تا این لحظه مسئول مرگ صدها هزار انسان در ممالک مختلف، از جمله در کشور عزیزمان ایران بوده است.
تدوین سیاست راهبردی صحیح و درایت در برنامهریزی برای برخورداری ملت شریف ایران از واکسیناسیون ضد کرونا، در حال حاضر مهمترین مسئله برای برونرفت از این بحران است. ضمن پذیرش این نکته که تلاشهای دانشمندان و فنآوران ایرانی برای تولید واکسن ضد کرونا، از اهمیت ویژه و بالایی برخوردار است؛ لازم میداند یادآوری کند که به نتیجه رسیدن تلاشهای شرکتها و مؤسسات ایرانی برای تولید واکسن فوق، به مدت زمانی نیاز دارد که صرف این مدت، باز هم ما را در مقابله با اپیدمی و پاندمی ویروس کرونا بیشتر عقب نگاه خواهد داشت.
در زمینه استفاده از دستاوردهای علمی دانش بشری و نیز جایی که مسئله حیات و زندگی میلیونها ایرانی مطرح است، طبیعتاً نمیتوان بر مسائل رقابتهای فرهنگی و سیاسی و ایدئولوژیک پای فشرد، همچنان که تاکنون نیز برای برخورداری از کمکهای سازمان بهداشت جهانی (WHO) دولت ایران انعطاف داشته است. لذا، به طور روشن خواهشمند است دستور بفرمائید تا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سایر وزارتخانهها و نهادهای ذیربط، مسئله ثبت سفارش و خرید واکسن ضد کرونا (با لحاظ شرایط کشورمان و درایت در انتخاب مبدأ خرید) را در اولویت برنامههای بهداشتی آیندهنگر کشورمان قرار دهند. برای تحقق این امر مهم اولاً لازم است امروز، از تمامی منابع مالی ممکن در چارچوب این کشور استفاده شود؛ و ثانیاً در بودجه سال ۱۴۰۰ کشور، پیشبینی لازم و قاطع در این زمینه به عمل آید. اینک فرصت هنوز با قیست تا در بحثهای مجلس شورای اسلامی در لایحه بودجه ۱۴۰۰، سهم سلامت در حدی افزایش یافته و پیشبینی شود که پاسخگوی چنین فرآیندهایی باشد. تخصیص بودجه برای سلامت مردم ایران و اولویت تأمین اعتبار برای خرید واکسن، از «سرمایهگذاریهای» اساسی برای تقویت زیرساختهای توسعه کشور است.
در عین حال بنده طرفدار ادامه تلاشها و به سرانجام رسیدن زحمات دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن هستم و اطمینان دارم که نتیجه زحمات ایشان نیز در آینده در ادامه واکسیناسیون ضد کرونا، به شدت به کار سلامت مردم کمک خواهد کرد. ولی مسئله مهم از دست ندادن زمان، و از اپیدمی عقب نماندن است.
۲- همانطوری که مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، اظهار کردهاند: «نتایج مثبت آزمایشهای واکسن کرونا در شرکتها و کشورهای مختلف، نباید به این نتیجه منجر شود که حقوق فقیران و حاشیه نشینان توسط ثروتمندان و قدرتمندان در لشکرکشی واکسنها لگدمال شود».
بنابراین، لازم است درایت و روشن بینی ویژهای در مسئله ثبت سفارش و خرید واکسن از سوی مسئولین امر انجام پذیرد و ملاحظات صرفاً سیاسی، مبنای این اقدام اساسی نباشد. ضمن خرید واکسن، باید از حقوق یکایک مردم ایران، به درستی و قاطعانه دفاع کرد.
۳- از حضرتعالی اکیداً استدعا داریم که دستورات لازم را صادر بفرمایید تا لشکر دروغ پردازان و حیلهگران و شیادان، از تریبونهای رسمی مانند صداوسیما، محروم شوند و بیش از این با تبلیغ اراجیف ضد علمی بر روح و روان ملت ایران خدشه و ضربه وارد نکنند. تبلیغات شرمآور ضد واکسن، و اشاعه تئوریهای ضد علمی و بیشرمانه متضاد با منافع واقعی مردم در امر سلامت و بهداشت، باید متوقف شود تا راه موفقیت برنامههای بهداشتی جامعنگر و آینده محور باز و هموار شود.
۴- ضمن تشکر از برنامههای «فاصلهگذاری اجتماعی» که اخیراً با جدیت بیشتری در دستور قرار گرفته است، به عرض میرساند که بسیار حیاتی است که در مجموعه تصمیمگیرندگان اداره کشور، سیاست «ایمنی جمعی» یا «ایمنی گلهای» مورد نقد قرار گرفته و به طور کلی کنار گذاشته شود. این سیاست در هیچ کجای دنیا نتیجه مثبت در برنداشته و غلبه بر اپیدمی کرونا، تنها از راه سیاستهای بهداشتی روشن و مبتنی بر فاصلهگذاری اجتماعی و واکسیناسیون مقدور است.
@matabmontazer
دکتر #عباس_آقازاده #رئیس_مجمع_عمومی_سازمان_نظام_پزشکی در نامه خود به معاون اول رئیس جمهور در جملاتی بی شرمانه خواستار تسریع خرید واکسن خارجی قبل از تولید واکسن داخلی و سانسور خبری در صدا و سیما برای عدم انعکاس نظرات پزشکان مخالف با واکسن های وارداتی مشکوک گردیده است.
باید به ایشان گفت دروغ پرداز، کسانی هستند که با نقاب دروغین علم و با شعار خدمت، بدون پاسخ گویی به مستندات محققان مخالف واکسنهای مشکوک، جان مردم را در معرض خطر قرار داده اند.
حیله گر آنان هستند که مقام اول جهان را در آزمایش کردن داروهای بی اثر خارجی بر مردم به دست آورده اند.
شیاد آنهایی هستند که تلفات روزانه مردم را می بینند و حاضر نیستند یک بخش درمانی در اختیار متخصصان طب سنتی قرار دهند و نتیجه کار آنها را ببینند.
الحمدلله امروز بسیاری از مردم با تلاش پزشکان دلسوز آگاه شده اند و با آموزش و رعایت پروتکل های طب سنتی درمان شده دیگر نیازی نمی بینند که به بیمارستان ها مراجعه کنند
در آینده نیز اگر قرار باشد از واکسن استفاده کنند منتظر تولید واکسن داخلی خواهند ماند.
@matabmontazer
مصاحبه دکتر رضامنتظر با میزان آنلاین در مورد #واکسن_کرونا
https://www.mizanonline.com/fa/news/682064
دکتر رضامنتظر:
رضا منتظر در گفتوگو با میزان در پاسخ به این سوال که آیا اطباء طبسنتی با واکسینه شدن مردم مخالف اند؟، گفت: واکسیناسیون یک پدیده علمی است و اولین بار در طول تاریخ مسلمانان از این شیوه بر علیه بیماریهایی نظیر آبله استفاده کردهاند و به وسیله واکسیناسیون ایمن شدهاند و بنابراین کسی با این پدیده علمی مخالف نیست و اگر مخالفتی هست به واردات واکسن مربوط میشود.
وی ضمن اشاره به اینکه تنها اطباء سنتی نیستند که با واردات واکسن مخالف اند و هر فردی که معیارهای عقلی بر وجودش حاکم باشد، باید با این امر مخالفت کند، ادامه داد: اگر واکسنی تولید داخل باشد، البته نه به این شکل که مواد اولیهاش از خارج کشور تامین و تنها در ایران بستهبندی شود و صفر تا صد مراحل ساختش در کشور انجام شدهباشد، ما آن واکسن را تایید میکنیم.
این متخصص طبسنتی اظهار کرد: اینکه انسان نباید از دست دشمنان خود آن هم دشمنانی که در مسائل پزشکی سابقه دشمنی خود را با ملت ما نشان دادهاند، غذا و دارو دریافت کنند، یک اصل کاملا عقلانی و منطقی است و هر فرد عاقلی آن را میپذیرد.
وی یادآور شد: اگر مقداری به عقب برگردیم در دهه ۶۰ و دوران جنگ تحمیلی شرکت مریو کشور فرانسه خونهای آلوده را به ایران وارد کرد و موجب شد تا بیماران تالاسمی و هموفیلی که نیاز به فاکتورهای انعقادی داشتند این خونها را دریافت کنند و به ایدز و هپاتبت مبتلا شوند، تعدادی زیادی از آنها از دنیا رفتند و یکسری هم نتوانستند ازدواج کنند و پروندههای قضایی بسیاری درباره این موضوع تشکیل شد و وزارت بهداشت ایران در آن زمان به دنبال گرفتن غرامت از کشور فرانسه نرفت و در حالی که بسیاری از کشورها غرامت دریافت کردند ما کاملا منفعلانه برخورد کردیم.
این متخصص طبسنتی افزود: در حالی که سابقه دشمن در ورود یکسری محصولات پزشکی در کشور این چنین است، با چه تضمینی میتوانیم غذا و دارو به کشور وارد کنیم آن هم در حالی که در برخی بیماریهای خاص نظیر بیماری پروانهای از دریافت دارو محروم هستیم و سایر کشور با ما دارو نمیدهند، در حال حاضر چه اتفاقی افتاده که واکسن در اختیار ما قرار میدهند؟!
منتظر توضیح داد: ۱۰۰ سال پیش در کشور آمریکا شرکتهای دارویی واکسنهای آلوده به وبا را توزیع کردند و بسیاری از افراد به این بیماری مبتلا شدند؛ با این سابقه تاریخی کدام انسان عاقلی میپذیرد که ما از خارج کشور واردات واکسن انجام دهیم؟! ما نمیتوانیم به واکسنشان اعتماد کنیم و سلامت مردم را بازیچه منافع یکسری از کمپانیهای دارویی خارجی قرار دهیم و دلیل مخالفت ما این است و این مخالفت تنها مربوط به اطباء سنتی نیست.
وی ضمن تاکید بر اینکه در مقابل کرونا دستمان خالی نیست که مجبور به استفاده از واکسن خارجی باشیم، بیان کرد: در طبسنتی یک پروتکل درمانی هم در بحث پیشگیری از کرونا و هم در درمان آن داریم و از ابتدای فرایند این بیماری افرادی که در این خصوص آموزش دیده و این اقدامات را انجام دادهاند، به کرونا مبتلا نشده و اگر هم دچار این بیماری شدهاند، نوع خفیف این بیماری را گرفته و به صورت سرپایی طی ۲ تا ۳ روز درمان شدهاند.
وی متذکر شد: در صورتی استفاده از واکسن خارجی ضروری است که ۳ شرط وجود داشتهباشد، یک اینکه خودمان امکان دسترسی به واکسن را نداشتهباشیم در حالی که دانشمندان ما در حال ساخت این واکسن هستند، ممکن است تولید آن یک مقدار طول بکشد، ولی شیوههای پیشگیری و درمان ما جوابگوست و شاهد آثار راههای درمانی به کار گرفته شده، هستیم، دوم اینکه روشهای درمانی پاسخگو نباشند که جوابگو هستند و سوم اینکه واکسن مطمئن باشد که نیست و بنابراین به این دلیل که این ۳ شرایط محقق نشده نباید واردات انجام شود و باید به داشتههای خودمان بسنده کنیم.
🆔 @drezamontazer
#معرفی_بیمار
خانم ۶۴ ساله با مشکلات متعدد مراجعه کرد. سالها بود به دلیل #دیابت متفورمین و گلوتازون و ... مصرف می کرد، #آب_مروارید داشت که چشم پزشک گفته بود باید جراحی شود. از #خارش سر و بدن شکایت داشت، احساس درد و خستگی در شانه ها، #افسردگی و احساس سردی پاها و....
تاکنون سه نوبت جراحی روی رحم او انجام شده و تخمدان و کیسه صفرا را برداشته بودند.
گفت سالی دو سه نوبت حجامت شده ام، دو نوبت فصد از دست و پای چپ و حدود ۱۲ نوبت زالو اندازی به زانو و انگشتان پا
از نظر مزاجی تنها نکته مهم این بود که گفت با خوردن گرمی ها فشار خون من افزایش می یابد، اضطراب و غصه و ترس و عصبیت در من زیاد است و دچار بی خوابی هستم.
تجویز جلسه اول:
#فصد دست راست، کپسول گیاهی برای آب مروارید، ماءالجبن(پنیراب)، بره موم، اسطوخدوس، سنبل الطیب، بادرنجبویه
یک ماه بعد مراجعه کرد و گفت:
خارش بدنم کمتر شده است، استرس و افسردگی صبح ها خوب است ولی موقع غروب همچنان زیاد می شود، خستگی و درد شانه هام بهتر و پاهایم گرمتر شده است ولی وضعیت دید چشم فرقی نکرده است.
🆔 @drezamontazer