بازخوانی جامعه شناختی نهضت کربلا/۴
عاشورا به مثابه مکتب عشق، معرفت، حرکت و مبارزه
عاشورا به مثابه تابلویی هنرمندانه از عناصری چون عقل، عشق، حکمت، علم، سیاست، مبارزه، هنر، زیبایی، شجاعت و... است که ترسیم ماندگار آن به جز از حسین(ع)، فرزند حضرت زهرا(س) و امام علی(ع) از شخص دیگری برنمیآید.
ابوالقاسم فاتحی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، همزمان با دهه اول ماه محرم به بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا و نقش امام حسین(ع) در احیای اسلام نوپا پرداخته و در اختیار ایکنا قرار داده است که به صورت روزانه برای مخاطبان منتشر میشود. در ادامه بخش چهارم از این سلسله یادداشتها از نظر میگذرد.
ادامه مطلب را در لینک زیر مطالعه بفرمایید
https://iqna.ir/00HROj
بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا/۵
عاشورا از زبان امام حسین(ع)
نشانهشناسی و بازنمایی دلالتهای اجتماعی و سیاسی قیام امام حسین از زبان امام حسین(ع)، یا به بیان دیگر، عاشورا از زبان حسین(ع) بهترین راه درک مبانی این قیام است.
ابوالقاسم فاتحی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، همزمان با دهه اول ماه محرم به بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا و نقش امام حسین(ع) در احیای اسلام نوپا پرداخته و در اختیار ایکنا قرار داده است که به صورت روزانه برای مخاطبان منتشر میشود. در ادامه بخش پنجم از این سلسله یادداشتها از نظر میگذرد.
بیتردید یکی از معتبرترین اسناد در عاشوراپژوهی و فهم فلسفه عاشورا، سخنان امام حسین علیه السلام از آغاز حرکت خود تا پایان آن در گودال قتلگاه است که آن حضرت در مناسبتهای گوناگون مستقیم و غیر مستقیم بدان اشاره فرمودهاند. امام از همان ساعات و روزهای اولیه که ولید، فرماندار مدینه شبانه ایشان را برای بیعتی سری با یزید به فرمانداری فراخواند تا آخرین لحظات حیات خود در گودال قتلگاه سخنانی فرمودهاند که مطالعه و بررسی این سخنان میتواند معتبرترین اسناد عاشورا پژوهی باشد
آن امام با رفتن کنار مضجع شریف پیامبر(ص) دلیل خروجش را از مدینه فرمودهاند و همینطور در اثنای راه از مدینه تا مکه و ناتمام گذاشتن اعمال حج و حرکت از مکه و آمدن به سمت کوفه بنا بر دعوت کوفیان و در نهایت اجبار امام به رفتن به سرزمین کربلا توسط حر بن یزید ریاحی و ناگزیر شدن امام به نبرد نابرابر با آن سپاه ۳۰ هزار نفره، امام در جای جای این هجرت فلسفه قیام خود را بیان فرمودهاند که معتبرترين منبع دست اول از چرایی و چیستی قیام امام حسین (ع) است.
قیامی که به نظر میرسد فلسفه آن چند وجهی و چند بعدی است که مهمترین آن اصلاح دین جدشان از انحرافات بنیادین است. انحرافاتی که ......
لطفا ادامه مطالب را در لینک زیر مطالعه بفرمایید.
https://iqna.ir/00HRTc
بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا/۶
👈 سیاست در متن دین و دین در متن سیاست
امام حسین(ع) در وصیت کوتاه خود بر این مسئله اشاره و تأکید دارند که حرکت و قیام من، جنبه سیاست منهای دین نیست، بلکه سیاست در متن دین و برای احیای سنت پیامبر(ص) است.
ابوالقاسم فاتحی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، همزمان با دهه اول ماه محرم به بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا و نقش امام حسین(ع) در احیای اسلام نوپا پرداخته و در اختیار ایکنا قرار داده است که به صورت روزانه برای مخاطبان منتشر میشود. در ادامه بخش ششم از این سلسله یادداشتها از نظر میگذرد.
سیاست نشانهشناسی و بازنمایی دلالتهای اجتماعی و سیاسی قیام امام حسین از زبان امام حسین(ع) و به بیان دیگر، عاشورا از زبان حسین(ع) بهترین راه درک مبانی این قیام و فلسفه آن به شمار میآید. در بخش پیشین سخنان امام حسین(ع) نزد ولید فرماندار کوفه و در نزد قبر جدشان پیامبر بررسی شد و این بار به وصیت امام حسین(ع) به برادرش محمد حنفیه میپردازیم. امام پیش از حرکت از مدینه در وصیت نامهای کوتاه، پس از شهادت به یگانگی خداوند و رسالت پیامبر و... برای برادر خود محمد حنفیه نوشتند: من برای سرکشی و عیاشی و فساد و ظلم خروج نکردم، بلکه فقط به خاطر اصلاح در امت جدم قیام نمودم و برآنم تا امر به معروف و نهی از منکر کرده و بر سیره جدم و پدرم علی ابن ابی طالب راه بپویم.
سخن امام را میتوان در دو بخش، یکی جنبه سلبی و دیگری جنبه ایجابی، تحلیل کرد. در وجه سلبی، امام قیام خود را برای آنچه در ذهنیت جامعه آن روز و در نزد سلاطین و....
👈 لطفا ادامه مطلب را از طریق لینک زیر پیگیری بفرمایید.
https://iqna.ir/00HRXw
بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا /۷
👌مسئولیت اجتماعی مسلمانان در برابر حاکم ستمگر
اولین و مهمترین تأکید امام حسین(ع)، یادآوری سنت پیامبر(ص) در وظیفهای است که فرد ، فرد مسلمان در برابر فرمانروا و حاکم ستمگر دارد؛ حاکمی که با جابجایی حلال و حرام خدا و با شکستن پیمانهای خداوند و با بیعدالتی و با اشاعه گناه مردم را به بردگی میکشاند، تمام آحاد مردم وظیفه دارند در برابر این چنین حاکم و حکمرانی قیام کنند و به پا خیزند و او را از اریکه قدرت به زیر بکشانند.
👈 ابوالقاسم فاتحی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، همزمان با دهه اول ماه محرم به بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا و نقش امام حسین(ع) در احیای اسلام نوپا پرداخته و در اختیار ایکنا قرار داده است که به صورت روزانه برای مخاطبان منتشر میشود. در ادامه بخش هفتم از این سلسله یادداشتها از نظر میگذرد.
پس از آنکه امام(ع) مدینه را ترک فرمودند و به مکه آمدند، دریافتند که مأموران مخفی دستگاه یزید قصد ترور آن حضرت را در کعبه و در ایام حج دارند، بخاطر حفظ حرمت کعبه و ناکام گذاشتن طرح ترور دستگاه یزید از مکه به سمت کوفه حرکت کردند، زیرا کوفیان پس از اطلاع از مرگ معاویه در کوفه اجتماع کردند و نامههایی که گفته شده جمع آنها به ۳۰ هزار نامه فردی و دستهجمعی رسیده بود را برای امام حسین(ع) نوشتند و به همراه رسولانی این نامهها را به امام(ع) رساندند.
درخواست اصلی مردم کوفه و سران آنان این بود که گفتند ....
ادامه مطلب را از طریق لینک زیر پیگیری بفرمایید.
https://iqna.ir/00HReZ
بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا/ ۸
👈 حقوق و تکالیف متقابل رهبر جامعه و مردم
مهمترین حق مردم بر امام و رهبر خویش، دریافت هدایت، سعادت، خوشبختی، رفاه، امنیت و حق رسیدن به کمال رشد مادی و معنوی و شکوفایی استعدادها و ظرفیتهای درونی و بیرونی مردم در تمامی جنبههای زیست فردی و اجتماعی و مادی این جهانی و آن جهانی در حیات جاودان و سیر به سوی ملاقات با خداوند است. اما در مقابل امام نیز بر گردن مردم حق و حقوقی دارد که بزرگترین آن اطاعت و همراهی با امام، حمایت و پشتیبانی همهجانبه از امام و رهبری خویش در آسایش و سختی است.
ابوالقاسم فاتحی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، همزمان با دهه اول ماه محرم به بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا و نقش امام حسین(ع) در احیای اسلام نوپای محمدی پرداخته و در اختیار ایکنا قرار داده است که به صورت روزانه برای مخاطبان منتشر میشود. در ادامه بخش هشتم از این سلسله یادداشتها از نظر میگذرد.
امام حسین(ع) در روز عاشورا دو سخنرانی داشتند. در اولین سخنرانی که کوتاه بود، خطاب به لشکریان دشمن فرمودند: «ای مردم! سخن مرا بشنوید و شتاب نکنید تا شما را به حقی که بر عهدهام دارید، موعظه کنم و علت آمدنم را بدین جا بیان کنم. آنگاه اگر عذرم را پذیرفتید و سخنم را تصدیق کردید و انصافم دادید ........
لطفا در صورت تمایل ادامه آن را در لینک زیر مطالعه بفرمایید.
https://iqna.ir/00HRiC
بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا / ۹
👌 دوری از قرآن جبهه حسینی را یزیدی میکند
👈امام حسین(ع) به برخی از مهمترین عوامل مبنایی که سبب میشود افراد از جبهه حق به جبهه باطل و یزیدی کشانده شوند، اشاره میفرمایند و آن عبارت است از دوری از قرآن، فاصله گرفتن از معارف و فرهنگ قرآنی و ترک آن
ابوالقاسم فاتحی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، همزمان با دهه اول ماه محرم به بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا و نقش امام حسین(ع) در احیای اسلام نوپا پرداخته و در اختیار ایکنا قرار داده است که به صورت روزانه برای مخاطبان منتشر میشود.
در ادامه بخش نهم از این سلسله یادداشتها از نظر میگذرد. 👇
دومین سخنرانی امام حسین(ع) در روز عاشورا هنگامی بود که دو سپاه در وضعیت درگیری کامل و جنگ قرار گرفته بودند و ...
ادامهمطلب را در صورت تمایل از طریق لینک زیر پیگیری بفرمایید.
https://iqna.ir/00HRo0
🖤 عاشورا، حذف شدنی نیست ، اما تحریف شدنی هست.
غم زمانه که هیچش کران نمیبینم
دواش جز می چون ارغوان نمیبینم
👌 تنها روز بی مانندی، که از ابتدا تا پایان آفرینش کون و مکان و زیست بوم جغرافیای مکانی و سیاسی ابناء بشر، نظیر و مانندی برای آن نمی توان یافت،،روز عاشورا و زمین کربلا است.
میرزا حسین محدّث نوری، در کتاب «مستدرک الوسائل»، از امام صادق (ع)، به نقل از: رسول خدا (ع)، چنین نقل کرده است:
امام حسن (ع): هیچ روزی، مانند روز تو (روز عاشورا) نیست ای اباعبدالله!
هم چنین :
« إنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ حَرارَهٌ فی قُلُوبِ الْمُؤْمِنینَ لا تَبْرُدُ أبَداً
کشته شدن حسین (ع)، حرارتی در دلهای مؤمنان ایجاد کرده است که هرگز سرد نمی شود.
این که چرا عاشورا و کربلا بی همتا و یکتا است، می تواتد موضوع تحقیقات دانشمندان در علوم مرتبط با عاشورا پژوهی و شناخت مکتب و فرهنگ حسینی قرار گیرد و جای آن مانند مظلومیت خود امام حسبن عليه السلام، مظلوم و غریب است. پرسش هایی را می توان در باره شناخت چرایی و چیستی فلسفه عاشورا ، مطرح کرد ؛
۰۱ آیا به دلیل بی همتایی امام حسین ،( ع) ویاران با وفایش است؟
۰۲ آیا به دلیل انحصار مکانی سرزمین کربلا است؟
۰۳ آیا به دلیل انحصار در شرایط سیاسی و اجتماعی زمانه و دوره عاشورا است؟
۰۴ آیا به دلیل انحصار در فلسفه عاشورا است که انحصارا مختص به امام حسین ( ع) است؟
۰۵. آیا به دلیل انحصار در قاتلان امام حسین علیه السلام و یاران با وفایش است؟
۰۶ آیا به دلیل انحصار در ایفای نقش الگو دهی مکتب و فرهنگ عاشورا برای مبارزان و جهادگران پسا عاشورا است؟
۰۷ آیا به دلیل کیفیت و شرایط خاص اهل البیت همراه با امام حسبن عليه السلام در روز عاشورا است؟
۰۸ آیا به دلیل انحصار در کیفیت به شهادت رسیدن اصحاب و یاران امام حسین( ع) است؟
۰۹ آیا به دلیل نسبت خاص امام حسین علیه السلام با جدشان پیامبر اکرم( ص ) است ؟
۰۱۰ آیا به دلایل معرفتی ، فکری ، اعتقادی و ارزشی و سیاسی است که تنها در کسی چون امامحسین( ع ) یافت می شود؟
۰۱۱ آیا به دلیل معرفت، شور و عشق مشترکی است که خداوند در قلوب مؤمنین نسبت به
عاشورا و امام حسین ( ع ) قرار داده است،؟ سهم و نقش هریک از این پرسش ها و پرسش هایی از این دست در قیام عاشورا و چیستی و فلسفه آن ، چیست؟ این پرسش ها می تواند آغازی برای عاشورا پژوهی و کربلا شناسی باشد . مطالعه ای تطبیقی برای آن چه اکنون در ایران ، در منطقه و در جهان می گدرد و بلا شک جغرافیای سیاسی آینده جهان را تحت تاثیر قرار می دهد.
اما هر چه باشد ، آن چه تاریخ نگاشته است و خاصه امروز می بینم ، تا کنون هیچ واقعه ای نتوانسته است و شواهد موجود نیز نشان می دهد نمی تواند، جای عاشورا و مکتب و فرهنگ حسینی را بگیرد. مکتب و فرهنگ حسینی، زنده ، پویا ، بدون جایگزین، بی همتا در معرفت ، در شور و شوق و عشق ، در به حرکت درآوردن مردم ، در الگو دهی و الگو گیری ، و در مبارزه با جهل و ظلم و بیعدالتی است. لذا این مکتب حذف شدنی نیست، اما تحریف شدنی هست، باید مراقب باشیم، با پول سفارتخانه ها و اندیشکده های آمریکایی و انگلیسی فلسفه سیاسی و معرفتی و اجتماعی و مکتبی ، مکتب و فرهنگ حسینی، تحریف نشود.
گواه گویای آن تلاش هایی است که امروزه در فضای مجازی از سوی منحرفان آگاه و نا آگاه و غافل و دست های پنهان و آشکار نفوذ در عاشورای ۱۴۰۲ در ایران می بینیم، دلیل اصلی آن روشن است ، زیرا با تحریف عاشورا و فرهنگ و مکتب حسینی، انقلاب اسلامی و نظام اسلامی ابتدا تحریف و سپس کنار گذاشته می شود. همان گونه که خود عاشورا، نتیجه و محصول تحریفی بود که ریشه های اصلی آن را باید در سقیفه جست و جو کرد. همیشه با بدل سازی و تولید بدلیجات در مکتب ، در دین ، در رهبری ، در سیاست، در فرهنگ، در اقتصاد وجامعه می توان مکتب انحرافی، دبن انحرافی، رهبر انحرافی، سیاست و فرهنگ و اجتماع و اقتصاد انحرافی را تولید و به خورد جامعه و مردم داد تا بتوان بهتر منابع زیر زمینی و رو زمینی را غارت کرد.
پس یکی از مهم تربن درس عاشورا و محرم ۱۴۵۵ و ۱۴۰۲ برای ما ایرانیان، تمیز بین اسلام آمریکایی، بدل اسلام ناب محمدی، و تمیز بین رهبری خودساخته دست اتاق های فکر و رسانه های صهیونیستی و آمریکایی و انگلیسی با رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران است.
به هوش باشیم، طلای ناب خود را با بدل آن جابجا نکنیم. کوفیان تا زمانی که درست تشخیص دادند ، در کنار مسلم و امام خود بودند، اما زمانی که با جنگ شناختی و ترکیبی دستگاه اموی و خاصه اقدامات همه جانبه یزید، در شناخت خود نسبت به مسلم و نسبت به امام تردید گردند، جنگ پیروزمندانه خود را وا نهادند و شکست و خفت و لعنت ابدی را برای خود رقم زدند.
ابوالقاسم فاتحی دهاقانی ، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، جمعه، ششم مرداد ۱۴۰۲ و عاشورای ۱۴۴۵
بازخوانی جامعه شناختی نهضت کربلا /۱۰
👌 کفر پنهان، نفاق آشکار و خیانت خواص؛ زمینهساز عاشورا
کفر پنهان، نفاق آشکار و خیانت خواص، سه ضلعی بودند که زمینهساز شهادت امام حسین(ع) شده و واقعه عاشورایی را رقم زدند که خود تبدیل به مکتب، فرهنگ و راه و رسمی فرازمان و فرامکان شد.
ابوالقاسم فاتحی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، همزمان با دهه اول ماه محرم به بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا و نقش امام حسین(ع) در احیای اسلام نوپا پرداخته و در اختیار ایکنا قرار داده است که به صورت روزانه برای مخاطبان منتشر میشود. در ادامه بخش دهم و پایانی از این سلسله یادداشتها از نظر میگذرد.
زمانی که از بازخوانی جامعهشناختی نهضت کربلا سخن میگوییم، در واقع میخواهیم نوعی خوانش جامعهشناختی از عناصر و مؤلفههای مهم اجتماعی، فرهنگی، سياسی و اقتصادی زمانه قیام امام حسین(ع) ارائه کنیم. یعنی منظور ساختارهای اجتماعی، فرهنگ اجتماعی، آداب و رسوم اجتماعی، سنتهای اجتماعی، روابط و تعاملات اجتماعی، گروههای ذینفوذ اجتماعی و نهادهای رسمی و غیر رسمی اجتماعی دوره و عصری است که قیام امام حسین(ع) در آن بافت اجتماعی رقم خورد.
مهمترین اتفاقات آن دوره، ابتدا ظهور اسلام بود. پس از آن رحلت پیامبر(ص) و به دنبال آن رجعت و بازگشت امامت به خلافت، دوران سکوت و خانهنشینی امیرالمؤمنین علی(ع) و دوره حکمرانی پنج ساله آن حضرت و در نهایت شهادت آن امام، دوره جنگ سرد امام حسن(ع) با معاویه و نهایت دوره جنگ گرم امام حسین(ع) پس از مرگ معاویه و به سلطنت رسیدن یزید و ....
👈 لطفا در صورت تمایل ادامه مطلب را که آخرین بخش از این يادداشت ها است، را در لینک زیر پیگیری بفرمایید.
https://iqna.ir/00HRpZ
💥مظلومیت و غربت ،دو میراث، امامت و رهبری تشیع ،چرا؟ پرسشی برای تامل و تفکر
👌از امروز، یازدهم محرم ،رسالت حضرت زینب سلام الله علیها، در انتقال پیام اصلی عاشورا ، آغاز و تا ظهور امام زمان ادامه دارد، و اکنون در این مقطع حساس تاریخی من و شما کجای داستان کربلا هستیم؟ به گمان بنده ، اصلی ترین پیام عاشورا، مسئله امامت ورهبری است ،که اکنون نظام ولایت فقیه و شخص مقام معظم رهبری مصداق آن است. بی جهت نیست اکنون سه ضلع مثلث شوم کفر جهانی آمریکایی از بیرون و نفاق آشکار شده اسلام آمریکایی از درون و خیانت خواص از برخی یاران و یاوران انقلابی دیروز ، سه ضلع مثلت، برای تهاجم های حساب شده رسانه ای بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و نظام ولایت فقیه و برعلیه شخص رهبری ، عمل می کنند، زیرا با کشیدن عمود خیمه ، خیمه سقوط می کند. اما خانه اسرائیل و آمریکا، خانه هایی عنکبوتی است و از تاریخ مصرف محاسباتش چند دهه ای گذشته است. حداقل سه دهه است که از تحقق طرح خاورمیانه بزرگ به فرار از منطقه رسیده اند. و امروز صهیونیست ها در بیخ گوششان، خواب آرامی از دست مبارزان فلسطینی ندارند.
وقتی با دقت تاریخ سیاسی امامت و رهبری شیعه را از پس از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم، تا دوران غیبت بررسی می کنیم، گویی مظلومیت و غربت ، ارثی است ،مشترک که به یکایک امامان شیعه رسیده است ،به گونه ای که برای حفظ جان آخرین امام شیعیان، آن امام سالیان سال است که مجبور است، مخفیانه و به دور از چشم دوست و دشمن، به ایفای نقش خود بپردازد و حضور مستقیم و در صحنه را نداشته باشد.امام اول شیعیان ۲۵ سال پس از رحلت پیامبر خانه نشین شد و زمانی هم که رهبری را با اصرار زیاد پذیرفت ،با مخالفت و کارشکنی روزانه و سه جنگ با مارقین و ناکثین و قاسطین داشت و در نهایت هم به دست یکی از خوارج به شهادت رسید. داستان پر غصه رهبری امان حسن ( ع) از همان ابتدا با چالش های سیاسی و نظامی و خیانت خواص روبرو شد. امام حسن( ع) پس از شهادت امام علی(ع)، به امامت رسید و در همان روز، بیش از چهل هزار نفر با او برای خلافت بیعت کردند. معاویه، خلافت او را نپذیرفت و با لشکری از شام به سوی عراق حرکت کرد. امام مجتبی(ع) سپاهی را برای مقابله با معاویه اعزام می کند و خود به همراه یک گروه دیگر نیز عازم می شوند. معاویه با طرح شایعاتی میان سپاهیان امام حسن(ع)، زمینه را برای برقراری صلح فراهم می کند. امام حسن(ع) مورد سوءقصد یکی از خوارج قرار می گیرد و و زخمی می شود و برای مداوا به مدائن منتقل می شود. گروهی از سران کوفه به معاویه نامه نوشتند و قول دادند حسن بن علی را به وی تسلیم کنند یا به قتل برسانند. معاویه نامههای کوفیان را برای حسن بن علی(ع) فرستاد و به او پیشنهاد صلح داد. امام مجتبی(ع) صلح و واگذاری خلافت به معاویه را با شرایطی که به نفع جامعه اسلامی بود. به این شرط این که معاویه بر اساس کتاب خدا و سنت پیامبر(ص) عمل نماید و برای خود جانشین تعیین نکند و همه مردم از جمله شیعیان علی(ع) در امنیت باشند.معاویه به هیچیک از این شرطها عمل نکرد. و در نهایت امام حسن نیز به شهادت می رسد. داستان امام حسین علیه السلام را نیز همه می دانیم .این مظلومیت و غربت از امام چهارم تا امام دوازدهم ادامه داشته است به گونه ای که زمینه بروز و ظهور رهبری سیاسی برای هیچ کدام ار امامان پیش نیامد و همه ی آنان ناگزیر شدند ،طول مدت امامت خود را مخفیانه و غیر علنی و در مظلومیت و غربت سپری کنند. و اکنون نیز حدود ۱۲۰۰ سال است که آخرین امام شیعیان جهان که فی الواقع امام مردم و رهبر تمامی مردم دنیا هستند در مظلومیت و غربت انتظار به سر می برند. چرا ؟ مگر در امامت و رهبری شیعه چه امتیاز منحصربفردی است که در رهبری دیگر فرقه ها یافت نمی شود؟ و مگر مخالفان و سرکشان در برابر قیام امام که نوعا از پست تربن انسان های زمانه خود بودند، و از طایفه زر وزور و تزویر، چه خصلتی را در امامت و رهبری امامان شیعه سراغ داشتند و دارند که برای حذف رهبری سیاسی آنان به هر جنایتی دست می زدند؟ 👌 و اما پرسش روز ،مگر رهبری امام خمینی و در تداوم آن رهبری امام خامنه ای در راس نظام جمهوری اسلامی ایران، چه پیامدهایی برای نظام سرمایه داری آمریکا و غرب دارد ، که ۴۵ سال است، سرمایه داری غرب و ارتجاع منطقه و تفاله های آنان در داخل ، شبانه روز ، گویی کاری بجز مخالفت و کارشکنی و جنگ گرم و سرد و تحریم و تحریف و جنگ رسانه ای با جمهوری اسلامی ایران به هدایت نظام ولایت فقیه و شخص مقام معظم رهبری ندارند؟ آیا این پرسش ارزش طرح و بحث در دانشگاهها، در حوزه ها، در رسانه ها و در دیگر مجامع علمی و سیاسی را ندارد؟ اگر ندارد پس ، مظلومیت و غربت رهبری همچنان ادامه دارد و اگر دارد ، پس آثار و نتایج آن کو،؟ابوالقاسم فاتحی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه ۱۴۰۲.۵.۷
هدایت شده از 17517
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭جلوی دختری..
مادری رو بخاطر امر به معروف و حجاب زدند...
🏴دو روز بعد از عاشورا
🚩بعد از قیام غیرت ...
🔥خونمان به جوش آمد.
⚠️گفته می شود ضاربان به سرعت آزاد شدند. امیدوارم راست نباشد.🤬
😓خاک بر سر ما ...
😡امت حزب الله کربلا اینجاست.
👈شیراز، نارنجستان قوام
این مجموعه زیر نظر دانشگاه شیراز می باشد.
ضارب استخدام یکی از مجموعه هاست.
😡شما می دانید و مسئولین بی غیرت...
یک دنیا منتشر کنید.
یا حسین، یا کربلا🖐
#حجاب_خطِّ_مقدم_ماست
#پایان_مدارا
#دختران_انقلاب
💥 جمعه ها، سنت انتظار و انتظار سنت
امید هست که زودت به بخت نیک ببینم
تو شاد گشته به فرماندهی و من به غلامی
در فرهنگ ایرانی ،اسلامی ما جمعه ها، نماد سنت انتظار است که بیش از حدود ۱۱۰۰ سال انتظار آن را کشیده اند.
انتظار آمدن مردی از جنس عقل و حکمت و نور که میراث دار سنت و مکتب آخرین پیامبر، حضرت ختمی مرتبت، و اولین امام ما شیعیان است. همو که منتقم خون های پاک و مظلوم کربلای ۶۱ است . همان که جهان به انتظار عدلش نشسته است. همان که خمینی، آن مرد بی نظیر قرن ، انقلابش را مقدمه ظهورش تعریف کرد و مردم وفادار ایران اسلامی ۴۵ سال است ، با هدایت کشتی بان هایی ، چون امامخمینی و امام خامنه ای، از دل و جان هزینه سنت انتظارش را پرداخت کردهاند.
طبق سنت نبرد حق و باطل در درازای تاریخ و رویارویی دو جبهه حق و باطل از هابیل و قابیل تا به امروز ، اما نسل فرعونیان دیروز ، امروز به لطف فناوریهای اطلاعاتی وارتباطی و به لطف صدها شیکه ماهواره ای و شبکه های اجتماعی و فضای مجازی شبانه روز می کوشند تا از طریق نبردی ترکیبی از شمشیر و نیرنگ و زر و زور در قالب جنگ های شناختی از اساس ، با انکار سنت انتظار ، انتظار سنت را زیر سوال ببرند و آن را امری بیهوده نشان دهند . فرهنگ و تمدن مدرنیته و پسا مدرنیته با نمایش و ارایه جهانی دبگر، انسانی دیگر ، جامعه ای دیگر، فرهنگی دیگر و زیست اجتماعی دیگر، می کوشند تا از اساس زیست دیگری را برای ما ایرانیان که همیشه از حامیان اصلی حریم و حرم اهلبیت بوده ایم را رقم بزنند تا دیگر در آن خبری از سنت انتظار و انتظار سنت نباشد. ایحاد شهرهای مصرفی و مصرف شهری که ناگزیریم برای تامین آب و برق و هوایش، به تعطیلی های ناخواسته تن دهیم ،برای زنده ماندن، ترافیک و آلودگی صوتی و زندگی در میان پارکینگی از ماشین و آهن و سنگ را به جان بخریم، شبانه روز بدویم ، اما بجز رنج دویدن ،آسایش و لذت در کتار هم بودن و باهم بودن و برای همدیگر بودن را نچشیم.
به نطر می رسد ، دو سنت زشت و زیبا، عقل و جهل ، دانایی و نادانی، حق و باطل ، فقر و غنا، عدل و جور، که از هابیل و قابیل شروع شد و در کربلا به اوج خود رسید، اکنون به روز زورآزمایی نهایی خود نزدیک شده است. مبارزه نهایی دو سنت ، سنت حق و سنت باطل ،
در سوی سنت حق، انقلاب اسلامی مردم ایران ، نظام جمهوری اسلامی ایران ، هسته های بیداری و مقاومت در جبهه مقاومت های منطقه ای و اسلامی و جهانی و بیداری و آگاهی و عدالت خواهی تهی دستان و قربانیان مدرنیته و له شدگان زیر چرخ صنعت و به بیان قرآنی آن ، مستضعفان در جغرافیای سیاسی جهانی قرار دادند و در سوی جبهه مقابل ، این نظام سرمایه داری آمریکایی، و این اروپا و صهیونیسم بین الملی، است که با گروگان گرفتن معیشت مردم ، و در اختیار داشتن فرهنگ و رسانه های مردم، و گرو گرفتن نان و نام و هویت مردم و گرو گرفتن سبک زندگی مردم ، می کوشد تا نتیجه مبارزه طولانی انتظار تاریخی حق و باطل را به نفع خود تمام کند. اگر امروزه در سنت فرهنگ سرمایه داری شاهد زیست اجتماعی مصرفی شده و بدن نما برای دیده شدن ، هستیم ، اگر امروز، روزانه شاهد تهاجم های سنگین بر علیه رهبری عزیز و بر علیه دولت و نظام و مردم و ارزش های بنیادین اسلامی و انقلابی هستیم، اگر شاهد فتنه زن ، زندگی ، آزادی هستیم ، اگر شاهد کارشکنی های پنهان و آشکار برای نا امیدی اجتماعی و نا کارآمد نشان دادن دولت هستیم ، اگر شاهد جنگ روانی و احساسی و هیجانی کردن جامعه و بویژه جوانان هستیم، و اگر ..... بی شک برای این است که زمانه و دوره و عصر نتیجه گیری طولانی جبهه خیر و شر ، جبهه عدل و ستم ، جبهه حقو باطل ، حسین و یزید و در تداوم آن ،جبهه خمینی و خامنه ای با سران نظام های کفر جهانی ، با سران استعمار و استثمار جهانی و بین المللی آمریکایی به پایان تاریخ خود رسیده است ، و جهان در آستانه تولد و زایمان دیگری قرار گرفته است.
سنت انتظار و انتظار سنت به نفع منتظران مهدویت در حال رقم خوردن است و البته نیاز به مقاومت بیشتر ما، نیاز به تلاش بیشتر ما و هوشیاری و انسجام ملی بیشتر ما دارد که لحظه ای دست از دامن سلسله جلیله امامت و ولایت برنداریم و مفتون ، فتنه و نیرنگ های خلافت معاویه ای نشویم ، آن شالله به برکت صلوات بر محمد و آل محمد، جمعه ۱۳ مرداد ۱۴۰۲، ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامهطباطبایی
ببینید تنها شاهد زنده قتل عام ۱۷۵ شهید غواص کربلای ۴ چه میگوید تاریخ باید رشادت های این جوانمردان را ثبت کنند که جوانان این مرز و بوم چگونه از وطن خود دفاع کردند و اجازه ندادند ناموس ملت ایران بدست صدامیان بیفتد👆