هدایت شده از پاسدار انقلاب
🔴خبرنگار آمریکایی با انتشار فیلم لحظات آخر مبارزه یحیی سنوار نوشت:
🔹«اسرائیل با انتشار تصاویری از آخرین لحظات یحیی سنوار اشتباه کرد. او با پوشیدن یک چفیه و به شدت مجروح شده، چوبی را به سمت پهپاد فیلمبرداری از او پرتاب کرد که آخرین اقدام در مخالفت با رژیم صهیونیستی بود. در مرگ او به یک اسطوره تبدیل شد»
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پایگاه خبری #پاسدار_نیوز 💠
@passdar
⛑⛑⛑⛑اخبار مهم و خواندنی
🌀لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
╔═🍃══════════╗
@drjavadrezazadeh
╚══════════🍃═╝
🔺پیامهای نظامی قبل از واقعه!
در روزهای اخیر به موازات بالا رفتن احتمال نزدیک شدن حمله اسرائیل به اهدافی در ایران شاهد اتفاقات زیرپوستی مهمی در منطقه هستیم که بیشتر به تبادل پیام هشدار با چاشنی بازدارندگی میان ایران، آمریکا و اسرائیل شباهت دارد.
در روزهای گذشته حملات آمریکا و انگلیس به انصارالله یمن شدت و گسترش قابل توجهی داشت که نباید آن را صرفا در چارچوب حملات چند ماه اخیر در واکنش به اتفاقات دریای سرخ علیه کشتیها تفسیر کرد. تشدید و گسترش بمباران یمن با حمله احتمالی اسرائیل به ایران پیوند دارد.
گویا آمریکا میخواهد با هدف قرار دادن اهداف مهم انصار الله، مشارکت آن را در واکنش ایران به حمله اسرائیل و چه بسا در هر جنگ احتمالی منطقهای به حداقل ممکن برساند.
همچنین احتمالا آمریکا خواسته است با استفاده از بمبافکنهای B52 برای نخستین بار در یمن و کاربرد بمبهای سنگرشکن علیه اهداف زیرزمینی، هشداری را نیز به ایران مخابره کند؛ با این محتوا که در صورت تعدی از حدود مشخصی در پاسخ به حمله اسرائیل، آمریکا ممکن است برای حمله به تاسیسات راهبردی در زیر زمین اقدام کند.
اما از دیگر سو، در تحولی، حزبالله در یک هفته اخیر به شکل چشمگیری حملات خود علیه اسرائیل را شدت بخشیده است.
شدت گرفتن حملات حزبالله هم صرف نظر از این که نشانه دیگری از خروج این حزب از شوک ترورها و عبور از اختلال پیش آمده در سیستم کنترل و فرماندهی باشد، بیارتباط با حمله احتمالی اسرائیل به ایران نیز نیست.
در واقع بالا گرفتن حملات کمی و کیفی حزبالله از حمله به پایگاه گولانی تا منزل نتانیاهو را میتوان نوعی پیام هشدار از جانب ایران با هدف تاثیرگذاری بازدارنده بر حمله احتمالی اسرائیل دانست. در واقع حزبالله و ایران میخواهند با تشدید حملات و هدف قرار دادن اهداف حساس بر محاسبات دولت اسرائیل تاثیر بگذارند.
به نظر میرسد که نتانیاهو نیز این پیام را دریافته و به همین خاطر امروز در واکنش به حمله پهپادی به منزلش گفت که تا آخر پیش خواهد رفت و چیزی مانع او نخواهد شد.
پوشیده نیست که حزبالله خط مقدم ایران به شمار میرفت و در مواجهه تهران و تلآویو قسمی بازدارندگی هم برای ایران خلق کرده بود.
در واقع قدرت حزبالله با توجه به نزدیکی جغرافیایی همواره در محاسبات اسرائیل در مواجهه با ایران به عنوان یک متغیر مدنظر بود. حتی زمانی هم که عملیات «وعده صادق 1» انجام شد، با وجود اطلاع اسرائیل از بخش مهمی از اندرون حزبالله - چه به وسیله پیجرها چه بیسیمها چه رخنه انسانی- اما از واکنش جدی به ایران پرهیز کرد. یک دلیل مهم این پرهیز نگرانی از وجود نیمه پنهان و ناشناختهای در توان حزبالله بود و دلیل دیگر هم آماده شدن برای جنگ لبنان بود.
اما پس از ترور سید حسن نصرالله و فرماندهان بلندپایه حزبالله و اختلال پیش آمده در سیستم کنترل و فرماندهی، عدم واکنشی بزرگ از جانب حزب به ترور دبیرکل خود، این ادراک را در اسرائیل ایجاد کرد که نیمه پنهان خطرآفرینی در حزبالله باقی نمانده و به این برآورد رسید که در حملات آسیب جدی دیده است.
اما حسب رصد رسانههای اسرائیلی، شدت تدریجی تصاعدی حملات حزبالله در دو هفته اخیر، گسترش حملات موشکی به عمق اسرائیل (و ایجاد موجی از رعب علی رغم نبود تلفاتی جدی)، حمله پهپادی دقیق به پایگاه گولانی در جنوب شهر راهبردی حیفا به نوعی برای اسرائیل شوکآور بود و ادراک قبلی آن نسبت به نبود نیمه پنهانی در حزبالله را مغشوش کرد.
در کنار آن، حمله پهپادی امروز به منزل نتانیاهو این ادراک را مغشوشتر و شوک دو هفته اخیر اسرائیل را به ویژه در جامعه اسرائیل تعمیق کرد.
این حمله به نوعی عبور از خیلی از خطوط قرمز اسرائیل بود؛ البته خود رژیم نیز تصور نمیکرد که حزبالله توان آن را داشته باشد که با عبور از همه سامانههای پدافندی، منزل نخستوزیر را مورد اصابت قرار دهد.
به نظر میرسد که آمریکا دیگر مخاطب حمله پهپادی به منزل نتانیاهو بود. احتمالا ایران با نمایش متفاوتی از توان پهپادی خود در جنگ لبنان خواسته باشد این پیام را هم به آمریکا برساند که میتواند دهها و صدها پهپاد از این نوع را همزمان در صورت وقوع جنگی به سمت اهداف آمریکا در منطقه روانه کند.
اکنون پرسش این است که اسرائیل و آمریکا عملا با این وضعیت چه برخوردی خواهند کرد؟ آیا پیام هشدار ایران بر محاسبات اسرائیل درباره کمیت و کیفیت حمله احتمالی اسرائیل تاثیری جدی خواهد گذاشت؟ یا نتانیاهو پس از این حمله مصممتر خواهد شد؟
همچنین آیا پیامهای نظامی آمریکا و ایران از یمن تا لبنان میتواند مانع وقوع جنگ در منطقه شود؟ یا احتمال آن را افزایش میدهد؟
منطقه روزهای حساس و تعیین کنندهای در پیش دارد.
منبع: کانال نگاهی دیگر
🔴 بازیگران داخلی فتنه شام قبل ظهور / جریان اصهب (حاکمیت سوریه)
✍️ مصطفی امیری
▪️قبل از حضور سفیانی بر اریکه قدرت، در فتنه طولانی شام بین دو جریان (رُمحان) مخالف هم در سوریه، نزاع و جنگ خواهد بود. از این دو جریان به رایة الاصهب (حکومت) و رایة الابقع (معارضین) نام برده شده است. تعابیر بسیار دقیق حاکی از رموزی است که پرده از اسرار برمیدارد و در آینده راهگشا خواهد بود.
▪️اصهب، معانی متعددی دارد از جمله:
1. «صهب: و هو لونٌ من الألوان من ذلك الصُّهْبَة: حُمرةٌ فى الشَّعر»
2. «أَصْهَب: یقال للابل إن خالطت بیاضَه حُمْرَةٌ، فهو أَصْهَب»
3. «رجلٌ صَیهَبٌ: #رجل_طویلٌ»
4. «الأصْهَب: الأسد»
5. «الأَصْهَب: الذی یعلو لونه صُهْبَة و هی كالشُّقرة و الحمرة»
6. «صُهْبُ السِبَال: و هم #أعداء_العرب»
7. «الأصهَب من الإبل: الذى لیس بشدید البیاض»
8. «و #تشریفها على سائرِ الإبلِ و فجعلوها خیرَ الإبل»
9. «الصُّهْبَةُ: أَشْهَرُ الأَلوان و أَحسنُها»
🔸بنابراین طبق موارد فوق، اصهب: به مرد بلندقامت (رجل طویل) سفیدپوست و به سرخی میزند (إن خالطت بیاضَه حُمْرَةٌ) که در تحولات فتنه شام، مخالف اعراب هست (أعداء العرب) و بر سایرین نیز برتری دارد (تشریفها على سائرِ الإبلِ و فجعلوها خیرَ الإبل) اطلاق میشود.
🔸لازم به ذکر است، زبان روایات در بیان اسامی شخصیتهای ظهور، نمادین، رمزآلود، کنایهای و حاکی از حقایق و واقعیاتی است[10].
✅ پینوشت:
1. ابنفارس، معجم مقاییس اللغة، ج۳، ص۳۱۶.
2. ثعالبی، فقة اللغة، ص۱۱۷.
3. فیروزآبادی، القاموس المحیط، ج۱، ص۱۲۵؛ ابن منظور، لسان العرب، ج۱، ص۵۳۳.
4. زبیدی، تاج العروس، ج۲، ص۱۵۷؛ ازدی، الماء، ج۲، ص۷۸۸.
5. ابناثیر، النهایة فی غریب الحدیث و الأثر، ج۳، ص۶۲.
6. جوهری، الصحاح، ج۱، ص۱۶۶.
7. ابنمنظور، لسان العرب، ج۱، ص۵۳۲.
8. ابنسیده، المحکم و المحیط الاعظم، ج۴، ص۲۰۹.
9. ابنمنظور، لسان العرب، ج۱، ص۵۳۲.
10. الهی نژاد، «نمادگرایی در نشانه های ظهور»، فصلنامه مشرق موعود، ش۳۸، ص۲۵.
✅ برای آگاهی بیشتر:
▪️کتاب «خاورمیانه عصر ظهور»، فصل دوم
لازم به ذکر است تعداد محدودی از کتاب "خاورمیانه عصر ظهور" در دفتر اندیشکده موجود است.
87.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در میان مردم همان شخصی باش که در خلوت خود هستی.
آرامشی که هرگز از بیرون درون ما پدیدار نخواهد شد و بلوای دنیای برون از درون ما چون طوفانی مرگبار نوشخوار فکری را سهم روز و شب ما خواهد کرد...
درمان و درمانگر هر دو در مرز درون موجود و داعی به اشتباه در بیابان نمکین دنبال سبزه می گردد..
#آرامش_فلسفی
🌀لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
╔═🍃══════════╗
@drjavadrezazadeh
╚══════════🍃═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیلی در رسانه ها و جلوی دوربین یطوری با ایرانی ها حرف میزنن
اما
خاخام هاشون جور دیگه دستور صادر میکنن
#تحلیل_کوتاه
اسرائیل دومین باتری تاد را از ایالات متحده تحویل میگیرد.
موجودی کل ایالات متحده در حال حاضر دارای 4 باتری است.
اگر این 2 باتری در اسرائیل باشد، دفاع آمریکا در اقیانوس آرام و سرزمین اصلی آمریکا در برابر چین بیشتر تضعیف خواهد شد. این درخواست فوری نتانیاهو نشان میدهد که اسرائیل به زودی جنگ را رادیکالتر و همهجانبهتر آغاز میکند و حملات موشکی بالستیک همه جانبه هم از سوی حزبالله، یمن و هم از سوی ایران انجام خواهد شد.
ایالات متحده شرایط بسیار سختی را برای پشتیبانی از اسرائیل خواهد داشت. زیرساخت نیرو و انرژی برای حفظ وضعیت اسرائیل نشان می دهد که نیاز به حمایت همه جانبه دارد در صورتیکه در گذشته بارها ثابت شده که اعضای محور مقاومت علی الخصوص ایران مستقل است و تولیداتش بومی است.
بارها و بارها این نکته را تکرار کردم
که به زودی جنگ وارد مرحله جدیدی می شود و این مرحله بسیار خونین تر و پر از تحولات نظامی و سیاسی خواهد بود که اکنون برای خیلی ها باورنکردنی به نظر می رسد.
https://eitaa.com/drjavadrezazadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای دیدار فرمانده حزبالله با آیتالله بهجت
🔴 روایت دختر شهید ابراهیم عقیل از این دیدار: «...لازم نیست عارف بشی، در میدان بمان...»
#کلیپ_روز
May 11
معرفی کتاب مارقه الروم:
کتاب “مارقه الروم” اثر مصطفی امیری، پژوهشگر متخصص در زمینه مهدویت، یک مطالعه دقیق و مبتنی بر آیات قرآنی سوره روم و روایات مرتبط با مهدویت است. این کتاب، که توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر شده، به تفصیل به تبیین این موضوع میپردازد که چگونه فتح فلسطین به عنوان یکی از نشانههای قطعی ظهور امام زمان (عج) به شمار میآید.
آدرس اندیشکده
سه راه غزنوی- میدان دوازده فروردین- طبقه بالای کافه لکاسی ساختمان الها طبقه اول
🔴 بازیگران داخلی فتنه شام قبل ظهور / جریان ابقع (معارضین حکومت)
✍️ مصطفی امیری
▪️قبل از حضور سفیانی بر اریکه قدرت، در فتنه طولانی شام بین دو جریان مخالف هم در سوریه، تنازع و جنگ خواهد بود (الرُمحان). از این دو جریان به رایة الاصهب (حکومت) و رایة الابقع (معارضین) نام برده شده است. تعابیر بسیار دقیق حاکی از رموزی است که پرده از اسرار برمیدارد و در آینده راهگشا خواهد بود.
▪️ابقع، معانی متعددی دارد ازجمله:
1. الابقع: العرب، تنكح إماء الروم فيستعمل على الشام أولادهم و هم بين سواد #العرب و بياض #الروم
2. بقعان الشام خدمهم و #عبيدهم لبياضهم و حمرتهم لانهم من الروم و فلقد کان حکام الشام یلقبون خدامهم من الروم بالابقع
3. الرَّجُلُ ذو الكَلامِ الكثير
4. مخالَفةُ الألوانِ بعضِها بعضا يُقال غرابٌ أبقَعُ و كلبٌ أبقع
5. الباقعة: الرجل الداهية، فلان سمی باقعة لحُلوله بِقاعَ الأَرض و #كثرة تَنْقِيبه في البلاد
▪️بنابراین، از فحوای معنای لغوی ابقع، بویژه عبارت خدّام رومی و اولاد حاصل از ازدواج اعراب با رومیها و استفاده ابزاری از آنان در منطقه شام (العرب تنكح إماء الروم فيستعمل على الشام أولادهم)، بیانگر این است در فتنه شام قبل از ظهور، جبهه معارض و مقابل جریان اصهب که در خدمت مصالح و منافع رومیها نیز است، را جریان ابقع گویند.
▪️همچنین این عبارات فوق نشان میدهد تشکّلهای نظامی جریان ابقع مرتبط با عربها و رومیها (هم بين سواد العرب و بياض الروم) که در جبهه مخالف جریان اصهب قرار دارند، موضع سیاسی واحد ندارند (ذو الكَلامِ الكثير) و به اشکال و اسامی مختلف درمیآیند (مخالَفةُ الألوانِ بعضِها بعضا) و در یکجا متمرکز نیستند بلکه در مناطق مختلف شام، حضور نظامی دارند (كثرة تَنْقِيبه في البلاد).
▪️مشخصه اصلی جریان ابقع این است که از طرف محور «عربی، غربی» حمایت میشود و مخالف اصهب هستند و این کشمکش بر سر قدرت تا زمان سفیانی ادامه خواهد داشت. البته جریان ابقع، روسای مختلف به خود میبیند تا اینکه آخرین مهره را برای مقابله با حاکمیت دمشق، رونمایی خواهند کرد.
▪️لازم به ذکر است، زبان روایات در بیان اسامی شخصیتهای ظهور، نمادین، رمزآلود، کنایهای و حاکی از حقایق و واقعیاتی است[6].
✅ پینوشت:
1. ابن اثیر، النهایة فی غریب الحدیث و الأثر، ج۱، ص۱۴۶.
2. جوهری، الصحاح، ج۳، ص۱۱۸۸. فیروزآبادی، القاموس المحیط، ج۳، ص۹.
3. ابن عبّاد، المحیط فی اللغة، ج۱، ص۱۹۵.
4. ابن فارس، معجم مقایس اللغة، ج۱، ص۲۸۱. فراهیدی، العین، ج۱، ص۱۸۴.
5. ازهری، تهذیب اللغة، ج۱، ص۱۸۸. ابن منظور، لسان العرب، ج۸، ص۱۹.
6. الهی نژاد، «نمادگرایی در نشانه های ظهور»، فصلنامه مشرق موعود، ش۳۸، ص۲۵.
✅ برای آگاهی بیشتر:
▪️کتاب «خاورمیانه عصر ظهور»، فصل دوم