این قوانین بازدارنده نیست
#لایحه_عفاف_و_حجاب که این روزها تدوین گردیده با فرهنگ و ارزشهای دینی ما همان کاری را می کند که قوانین و مقررات مالی دولت با متخلفین مالی و اقتصادی کرده است. صاحبان رای و قضاوت در این حوزه عمدتاً احکامی همچون توبیخ کتبی یا درج در پرونده استخدامی و کسر یک چهارم یا یک سوم از حقوق از یک ماه تا یکسال را برای متخلفین در نظر می گیرند به گونهای که متخلفی که با تخلف خود به کشور به اموال مردم آسیب رسانده و بدتر از آن اعتماد عمومی را به مسئولان نظام اسلامی، انقلاب اسلامی و حتی اسلام عزیز سلب نموده است جری تر شده و تشویق به تخلف میشود.
در لایحه عفاف و حجاب هم چنین اتفاقی درحال وقوع است. افرادی که این لایحه را مطالعه نمودهاند به خوبی دریافتهاند که ناکارآمدی در آن موج می زند؛ اگرچه به یقین هم دولت جناب آقای #رئیسی که اراده پیاده کردن #دولت_اسلامی را دارد و هم #مجلس_انقلابی اجازه نمی دهند چنین لایحهای به قانون تبدیل شود و آن را اصلاح خواهند نمود.
اما اشاره به چند نکته :
۱- این لایحه #بدحجابی را که تا دیروز یک معضل اجتماعی بود و برای برخورد با آن هزینههای مادی و سیاسی زیادی پرداخته شد را یک امر عادی پنداشته است.
۲- تدوین کننده این لایحه اساساً بی حجابی و برهنگی را در این فضای جنگ ترکیبی موجود ندیده و ان را یک جنگ ویرانگر نمی داند.
۳- تدوین کننده این لایحه در ماده یک و دو جرم انگاری نکرده بلکه این سرپیچی از امر الهی و عمل حرام را در حد تخلف تنزل داده است.
۴- تدوین کننده این لایحه در تبصره های ماده ۱ و ۲ به ویژه تبصره ۴ و ۵ ماده یک بیشتر به سخره گرفتن حجاب و ارزش های دینی مبادرت نموده است.
در ضمن علیرغم اینکه حقیر هم قائلم که نباید دوقطبی سازی در جامعه ایجاد شود اما بستن دست آمران به معروف و ناهیان از منکر در مقابل این جرم بزرگ باور کردنی نیست.
بیاییم نهیب پیر و مراد خود را باور کنیم:
#کشف_حجاب هم #حرام_شرعی ست و هم #حرام _سیاسی
و ما در جنگیم و باید حالت جنگی بگیریم
https://eitaa.com/drm_mirshamsi
حج ۱۴۰۲ و حج ۱۳۹۴
در خبرها خواندیم که دولت عربستان به گرمی از زائران ایرانی پذیرایی نموده است در حالیکه در سال ۹۴ زائران ما مورد هتک حرمت (تعرض جنسی) قرار گرفتند این در حالی بود که ایران در حال مذاکره با ارباب عربستان بود و هنوز به سفارت حملهای! هم صورت نگرفته بود.
#دپیلماسی_التماسی
#دیپلماسی_اقتداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای یکی از مهندسین پهپادی🎥 سپاه
🔹در این ویدئو ایشون اعلام میکند که چین 15هزار پهپاد شاهد136 به ایران سفارش داده است
#نیروی_قدس
🔴 @qods_iraa
هنوز خبرهای بیشتری در راه است . و دنیا باید به این خبرها عادت کنه
🔴 رونمایی از ابر موشک هایپر سونیک فتاح
🔹 ابر موشک هایپر سونیک "فتاح" جدیدترین دستاورد را هبردی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح سه شنبه( ۱۶ خرداد ۱۴۰۲) با حضور رئیس جمهور رونمایی شد.
🔹 برد موشک فتاح ۱۴۰۰ کیلومتر و سرعت آن پیش از اصابت به هدف ۱۳ تا ۱۵ ماخ است
🔹 سر جنگی این موشک دارای موتور کروی سوخت جامد است و نازل متحرک است که قابلیت مانور در همه جهات و دورانی را داراست.
🔹 نام این موشک توسط مقام معظم رهبری انتخاب شده است.
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
هنوز هم در آرزوها
آقای ظریف را میگویم کسی که یکی از کهنه کارترین دیپلماتهای ایرانی غرب زیست است.
او در صحبت های خود میگوید "سیاست خارجی باید بر اساس امکانات تنظیم شود نه بر اساس آرزوها"
با توجه به اینکه آقای ظریف تقریبا اکثر عمر سیاسی خود را در غرب و سرزمین یانکیها سپری نموده است هنوز در آرزوی غرب است و بیش از حد به آنها اعتماد دارد.. او چه در زمان صدارت و چه بعد از آن بیشترین مقالات و گفتگوهای خود را در رسانههای غربی منتشر ساخته است و آخرین آن هم استفاده از سکوی کلاب هاوس است. این در زمانیست که بارها و بارها از او دعوت شده که در یک رسانه داخلی حاضر شده و به سوالات متعدد در حوزه فعالیت خود پاسخ دهد؛ اما جواب مثبتی از ناحیه وی شنیده نشده است..
اما در جمله "سیاست خارجی مبتنی بر امکانات نه آرزو" ی مطرح شده توسط وی چند نکته وجود دارد:
وی و دوستانش در طول تسلط بر قوه مجریه سیاست خارجی را بر اساس آرزوها تنظیم نموده بودند.
او بود که امضای کری را تضمین میدانست و آرزو میکرد که دوست دوران جوانیش(کری) بر عهدش پایبند باشد و به منافع ملی کشورش پشت کند.
او بود که در آرزوی به نتیجه رسیدن برجام حاضر به قبول صد سکه ناقابل شد.
او بود که در آرزوی صداقت دوستان آمریکائیاش برجام را نخوانده امضا کرد و در مجلس شورای اسلامی در برابر چشم میلیونها هم وطن سوگند خورد که این برجام منافع ملی را تامین میکند.
او بود که در آرزوی رسیدن به توافق با غرب و دوستان آمریکاییاش راه شکستن تحریمها و #امکاناتی را که امام این امت برایش تدارک دیده بودند بکار نبست و گرنه او امروز سرافرازنه ملت ایران را به آرزوها و آرمانهایش نزدیک تر کرده بود.
صد افسوس که آن ایام اینگونه رفت
#دیپلماسی_التماسی
#برجام
#امضای_کری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظاهرا اینکه برعندازان میگفتن مقامات ایران چمدونهاشون را بستن و دارن میرن ونزوئلا ، خیلی هم الکی نبوده.
خواندن سرود جمهوری اسلامی توسط ونزوئلایی ها و نصب عکس سردار دلها در جای جای این کشور از یک خبرهایی حکایت دارد.
پارسال از دوستی برای انجام خدمتی برای یکی از همشهریانش کمک خواستم اما به هر بهانهایی از آن خدمت که مستلزم پرداخت مبلغی بود طفره رفت. اما چند روز پیش آمده بود تا بگوید قصد دارد برای مجلس نامزد شود و اینکه چند میلیارد تومان برای این مهم کنار گذاشته است و حاضر است منزل خود را بفروشد. وقتی از انگیزه حضورش پرسیدم با یک حالی بسیار عجیب گفت عاشق خدمت به مردم هستم. البته انتظاری غیر از این جمله نداشتم. نمیدانم در آن لحظه بیاد طفره رفتن پارسالش بود یا نه.
سوال:اگر این فرد موفق شود به مجلس راه یابد چگونه نمایندهای برای محلس خواهد بود؟
https://eitaa.com/drm_mirshamsi
27.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبر آمد خبری در راه است
سرخوش آن دل که از آن آگاه است
دیروز ۲۵ خرداد آخرین روز برای استعفای مدیرانی بود که قصد حضور در انتخابات را دارند. این افراد از شنبه به هیچ وجه نباید در محل کار خود به عنوان مدیر حضور یابند و با این حساب نامزدی بخشی از نامزدان نمایندگی مجلس شورای اسلامی مسجل شده است. این عده و بقیه کسانیکه برای این مهم به استعفا نیاز ندارند آرام آرام برای رسیدن به مجلس۱۲ ام فعالیت انتخاباتی غیر رسمی خود را آغاز میکنند. فضای سیاسی و تبلیغی به گونهای است که آنها الزاما باید برای زدن ستاد و فعالیت تبلیغاتی مبالغ هنگفتی را هزینه کنند. بعضی بر این نظرند که هر چه بیشتر خرج کنی شانس پیروزی شما بیشتر است و این یعنی #حاکمیت_پول_بر_انتخابات. در چنین شرایطی ،نیروهای کاردان و با تجربه که توان مالی چندانی ندارند و از طرفی نمیخواهند زیر دین سرمایه داران بروند یا از اول وارد فرایند انتخابات نمیشوند و یا اینکه احتمال موفقیت آنها بسیار کم است
#مجلس_انقلابی
#حاکمیت_ثروت
https://eitaa.com/drm_mirshamsi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍کارشناس ترکیهای: مصطفی کمال آتاتورک، شاه ایران(رضاشاه) را آورد و با پرداخت کمی پول و خاک گذارگاه ما به نخجوان را خریداری کرد!
🔺خیانتی که رضاشاه پهلوی چند ده سال قبل انجام داد امروز تبدیل به یک چالش امنیتی و ملی برای ایران شده است!
با این رویه خطرناک چه باید کرد؟
در این دوره از انتخابات بیش از ادوار گذشته بحث خرید و فروش رای در حال مطرح شدن است و گویا متاسفانه این معضل در بسیاری از حوزههای انتخابیه در حال تبدیل به یک رویه پذیرفته شده در بین نامزدها و رای دهندگان است . این موضوع جدا از تاثیرگذاری و نفوذ افراد مسئول طالب نامزدی است که امیدواریم به برکت سختگیری سازمان امور استخدامی در تعیین مصادیق بند الف و ب ماده ۲۹ و اصرار بر استعفای آنان از مسئولیت ، شاهد کم شدن این تخلف و انتخابات رقابتی تر باشیم.
در این روزها افرادی که قصد نامزدی برای انتخابات مجلس دارند و مقصودشان از آمدن خدمت به مردم و نظام اسلامیست، اینگونه عنوان میکنند که در چنین وضعیتی ما نمیتوانیم وارد گردونه انتخابات شویم؛چرا که نه چنین پولی را داریم و نه هرگز حاضر میشویم برای رسیدن به صندلی سبز مجلس چنین تخلف آشکاری را مرتکب شویم.
#حاکمیت_ثروت
#تخلفات_انتخاباتی
#مجلس_دوازدهم
https://eitaa.com/drm_mirshamsi