هدایت شده از زمانی علوی
سلام
استاد ارجمند جناب آقای دکتر نوریان
ضمن تشکر از برگزاری دوره آموزشی پرورش دام داشتی در تهران بدینوسیله مراتب تشکر و قدردانی از اقدام خداپسندانه و جهادی شما و سایر دوستان دخیل در نشر علم پرورش دام که موجبات آگهی بخشی و کسب تجارت برای تولیدکنندگان می باشد ، مطمئنا خالی از اجر نخواهد بود.
حضرتعالی نقطه امید و محور تحول در توسعه کیفی تولید در کشور هستید.
خداوند سبحان خیر دنیا و آخرت نصیبتان کند.
به سهم خود و سایر شرکت کنندگان از شما سپاسگزاریم.
هدایت شده از Dr.chahardoli
سلام دکتر
اگه امکان داره توی کانال مطلبی درباره غنی سازی کاه
و نحوه اصولی سیلو کردن ذرت بزارید
VETAROLINE-farsi-3.pdf
75.3K
💠وتارولین
🔰تحریک قدرت جنسی قوچ
🔰افزایش اسپرماتوژنس( تولید اسپرم)
✅یک روز قبل از قوچ اندازی یعنی روز سیدر برداری تزریق کنید.
✅مقدار یک تا دو سی.
✅روز سیدر برداری به بره نری که تنها قدرت پرش دارد نه جفتگیری، نیز یک سی سی تزریق کنید و همان لحظه داخل گله رها کنید.
✅ 24 ساعت بعد از سیدر برداری اصل قوچ گله را داخل گله رها کنید.
✅این روش در پروتوکل hCG بسیار خوب جواب می دهد .
پروتکول همزمان سازی نوریان سرور1399 -4-20.pdf
1.01M
🔴 پروتکول همزمان سازی
🌿تاریخ 20-4- 99
#پروتکل
#همزمانسازی
انواع جیره میش و بره پرواری- کود مرغی.pdf
2.85M
✅انواع جیره با کود مرغی 🌀 کاه مصرفی را حتما با آب خیس کنید
🌀در میش و بز شیرده حتما از پساب ملاس، یا هیدروپونیک و یا سیلوی ذرت استفاده کنید
✅پودر گوشت
کارگاه تولیدی در کشتارگاه
شهبازی همدان
0918 112 4155
هدایت شده از Esmail
دوستان خسته نباشید بلاخر معلوم نشد تو پروتوکل ها متفاوت نوشته بعد سیدربرداری قوچ ها رو رها کنیم یا ۲۴ ساعت بعد طول فحلی هم ۳۶ ساعته ؟
به قوچ ها هورمون وتارولین بزنیم ؟ چه مقدار ؟
یا hcg Hmgبزنیم ، چند سی سی ؟
هدایت شده از تغذیه و پرورش دام
✅پودر گوشت
کارگاه تولیدی در کشتارگاه
شهبازی همدان
0918 112 4155
✅ویناس( پساب ملاس)
کارگاه تولیدی در قزوین
گرامی- قزوین
0912 182 3596
هدایت شده از Mostafa Nadalian
ایا میتونم مکمل 3/5درصد دکتر صدیقی رو جایگزین کلیه مواد معدنی و مکمل ها در همه جیره های شما بکنم؟یا فقط مخصوص بعصی از جیره ها هست؟
هدایت شده از امیر
سلام دکتر
وقت بخیر
دلیل اینکه برای گوسفند شیرده از کود مرغی استفاده نمیشه چیست؟
هدایت شده از seyd_Mohamad
سلام دکتر امکانش هست برای بره پروار داخل فرمول کنسانتره از 50 درصد کود مرغی استفاده بشه؟
اگر امکان داره تا چقدر استفاده کردنش مشکل ساز نیست؟
اگر هم مشکل داره علت رو بفرمایید
ممنون تشکر
هدایت شده از Ahmad Hamedi
سلام علیکم, با تشکر از جناب دکتر و دیگر بزرگواران, سؤال اینکه اینترویت در بزغاله ها و بره ها هم میشه استفاده کرد؟ اصولا از چه زمانی این دارو رو استفاده کنیم؟ ممنون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از مهدی جمال ابادی
با سلام خدمت اقای دکتر نوریان عزیز وهمکاران محترم...واقعا جا دارد که تشکر ویژه داشته باشم بابت زحمات شما...من دو دسته ۲۰تایی میش با پروتکل جدید شما ...سیدر ایرانی وهرمون ایرانی .(انسانی)همزمان سازی کردم..که در سونگرافی تاریخ۴/۲۱تعداد ۳۵راس ابستن بودن...و۵راس دیگه به خاطر دنبه زیاد بزرگ وچاقی ابستنی نداشتن...این رضایت در کار رو مدیون شما هستم...خداوند نگهدار شما....سلامت وتندرست باشید...انشاله
🔰دوقلو زایی در افشار
با توجه به مطلبی که یکی از اعضای محترم گروه در خصوص تراریخته بودن یا نبودن گوسفندان افشاری حاوی ژن FecB یعنی ژن عمده اثر چندقلو زایی نگاشته بودند، که احتمالا بدلیل کمبود اطلاعات مشارالیه، اینطور نوشته شده است. خواستم مطالبی را در دو حیطه برای کسب اطلاعات درست بطور خیلی اجمال در اختیار دوستان قرار دهم.
مورد اول: توضیح در خصوص موجود ترایخته: موجود تراریخته موجودی است که یک ژن فانکشنال برون زاد به موجود منتقل شده است بطوریکه یک یا چند صفت جدید که مختص آن موجود نیست را پیدا کند. در این حالت ترکیب ژنتیکی ( DNA) آنها به طریقی تغییر یافته که در طبیعت از راه جفتگیری یا نوترکیبی طبیعی اتفاق نمیافتد.
و یا به زبان ساده واژه «تراریخته» ریشه در دستکاری ژنتیک محصولات مصرفی اعم از پوشاک و تغذیه دارد. در واقع محصولاتی که ساختار ژنتیکی آنها از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته و یک خصوصیت ویژه در محصول ایجاد یا یک خصوصیت از آن حذف شده باشد که این تغییر هرگز در طبیعت نتواند رخ دهد را، تراریخته گویند.
بعنوان مثال انتقال صفت مقاومت به آفت از یک باکتری به یک گیاه یا جانور از طریق مهندسی ژنتیک، بطوریکه در حالت طبیعی و مثلا گرده افشانی یا جفت گیری امکان این انتقال و بوجود آمدن صفت وجود ندارد و اصولا این توانایی جدید با نوترکیبی طبیعی هم اتفاق نمی افتد. لزوما باید با عوامل دیگری موجود تراریخته را بوجود آورد.
بنابر این اگر بخواهیم صفتی را مثلا از گوسفندی به گوسفند دیگر منتقل کنیم لزومی ندارد از روشهای ترانسژنتیک برای اینکار بهره ببریم کافی است از طرق طبیعی ولی با برنامه ریزی درست از نظر اصلاحی اینکار را انجام دهیم و صفت یا صفاتی را انتقال و یا آلل خاصی از یک ژن را الحاق کنیم. در این حالت موجود بوجود آمده کاملا طبیعی بوده و همه ژنوم آن طبیعی است.
مورد دوم- حال ببینیم این آلل FecB از کجا آمده است آیا خود این طبیعی است یا مثلا ساختگی است؟
آلل FecB که تحت عنوان ژن چند قلوزایی برولا در حدود 30-35 سال پیش در گوسفندان برولا مرینوس شناسایی شد در واقع حاصل از ورود قبلی (سالها قبل) گوسفندان Garole از هندوستان بوده که از این نظر جد گوسفندان برولا مرینو نیوزیلند محسوب میشوند و به احتمال زیاد حاصل موتاسیون یا جهش ژنتیکی که بطور طبیعی در این نژاد اتفاق افتاده است، می باشد. که بعدها معلوم شد جهش در کروموزوم 6 گوسفند و در جایگاه BMPRاتفاق افتاده و حاصل آن با دخالت در رسپتور برخی هورمونهای FSH در زمان تخمک گذاری، نهایتا باعث افزایش تعداد تخمک گذاشته شده در هر سیکل و در نتیجه باعث آبستنی حیوان برای بره بیشتر میشود، که این یعنی چند قلوزایی. پس آلل عمده اثر FecB حاصل یک موتاسیون طبیعی در گوسفند بوده و فقط یک نفر آنرا در گوسفند برولا مرینو نیوزیلندیی کشف کرده است.
پراکنش این ژن والحاق آن در گوسفند آواسی اسرائیل، گوسفند مرینوس مجاری و بسیاری از نژادهای گوسفندان دنیا از جمله گوسفند افشاری خودمان بصورت کاملا طبیعی و با جفتگیری و تلقیح صورت گرفته است. البته ممکن است طراحی اصلاح نژادی هرکدام با دیگری متفاوت باشد. مثلا در گوسفندان افشاری از روش معکوس upgrading crossbreeding به همراه رصد ژن استفاده شده و طی آن ژنهای گوسفند خارجی تقریبا تماما حذف گردیده است و اکنون ما گوسفن افشاری چند قلوزا داریم بنابراین گفتن برولا افشار یا افشاری بولا و غیره برای این گوسفند درست نیست چون تقریبا تمام ژنهای آن همان افشاری است، یا در نیوزیلند مثلا برخی نژادهای سنتتیک را با مخلوطی از چند نژاد برای صفات خاص از جمله صفت چندقلو زایی استفاده کرده اند و غیره.
🔹دکتر عصفوری
💠 یاداوری
دکتر عصفوری
دکتر هرکی نژاد
بنیانگذار و دو محقق ارجمندی هستند که ژن Fec_B را به افشار الحاق کرده اند.
28.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰سبزوار
گله ۳۰۰۰ راسی حاج اقا بیات
09359450475
🔹وقف ۷۰ هکتار زمین
🔹۳۰۰۰ گوسفند
🔹به نام امام حسین ع
🔸درامد ان صرف ازدواج
🔸اشتغال
🔸درمان
🔸مسکن
🔸اعزام زوار به کربلا
نیازمندان می شود.