#معرفی_کتابهای_دکتر_هلاکویی
#کتاب_13_تا_19_سالگی
#قیمت_21500
خوشبختانه بین سنّ 16 تا 20 سالگی بیشتر جوانان و نوجوانان آن زمانی که محیط اجتماعی فراهم و مناسب است و کارِ درس و مدرسه را بهدرستی میآموزند و با رشتههای مختلف علوم، آشنایی و آگاهی پیدا میکنند فرصتی برای ابراز عقیده و نظر و بحث و استدلال دارند و حدود 19 یا 20 سالگی به مرحلهی رشد عقلی میرسند.
همراه با این توانایی، نوجوان فرصت این را پیدا میکند که به جای واکنش (Reaction) که در مقابل حوادث مهم زندگی خودش داشت، به موضوعات و مسائل پاسخ (Respond) میدهد. یعنی اوضاع را ارزیابی کند، تجزیه و تحلیل کند، آگاهی و دانش لازم را به دست بیاورد، اطلاعات را مورد مطالعه قرار دهد، مشورت کند، بیندیشد و سپس عمل کند.
#مجموعه_کتابها_و_سی_دی_های_دکتر_فرهنگ_هلاکویی
┅✿ کانال تربیتی #دنیای_فرزندان ✿┅
💟 @Donyayefarzandan 💟
✅ در سبب شناسی علل دروغگویی بچه ها همواره رد پای بی توجهی، تنبیه، توبیخ، سرزنش ترس از مجازات و نبود امنیت به چشم میخورد.
🚨بچه ها، بین سن ۴ تا ۶سالگی و همزمان با فرآیند اجتماعی شدن و برخوردهای والدین و دیگران مهم، و همسالان و گاه با همانند سازیها الگو گیری شده ... به عنوان بخشی از فرآیند توسعه سلامت و امنیت خود شروع به دروغ گفتن میکنند.
👈در این میان رفتارهایی مانند بیتوجهی، تنبیه، توبیخ، سرزنش، ترس از مجازات و نبود امنیت علاوه بر القای حس حقارت به کودکان باعث میشود که بچه ها احساس کنند که اصلاً دیده نمیشوند و اصلاً امنیتی وجود ندارد، پس برای جبران، شروع به درشت نمایی و غلو خود از طریق دروغ میکنند،
🔺آنها دروغ میگویند تا خود را به شما ثابت کنند،
🔺آنها دروغ میگویند تا شاید بتوانند محبت شما را جلب کنند، و
🔺آنها دروغ میگویند تا شاید بتوانند خود را از گزند تنبیه،مجازات، توبیخ و سرزنش شما حفظ کنند.
┅✿ کانال تربیتی #دنیای_فرزندان ✿┅
💟 @Donyayefarzandan 💟
هدایت شده از سفارش فایلهای مشاوره ای
E08.mp3
9.69M
E08
موضوع 📣📣📣
#مهدکودک_و_حال_بدبچه
#من_یه_نوه_چهار_ساله_دارم
که چند ماهه میره مهدکودک اخیرا چند بار حالش تو کلاس به هم خورده و صبحونه نمی خوره موقع مدرسه رفتن و حتی وقتی نمی خوره هم باز حالش به هم خورده.....
🔴 #سفارش محصولات دکتر هلاکویی
@tafreshi_m 👈پیام دهید
شماره تماس👈 09033954603
🔰 مطالب و مشاوره های تربیتی و زناشویی👇
💟 @Donyayefarzandan
💟 @zendegie_behtar
به فرزندتان نگوييد:
اگر تو یکبار دیگر آن کار را انجام بدهی..
او واژه های " اگر تو" را نمی شنود. او فقط این قسمت از حرف ما را می شنود که ( یکبار دیگر آن کار را انجام بده.) یعضی وقت ها کودک این گفته را این گونه تفسیر می کند: " مادر انتظار دارد که من یکبار دیگر این کار را انجام بدهم، وگرنه نا امید خواهد شد.
بعضي اوقات كودك تشويق خواهد شد كه اين كار را انجام بدهد تا والدينش را بياموزد. بعد از مدتي كودك مي آموزد كه اين كارها ارزش تنبيهات بعدي را دارد زيرا او ميتواند با انجام اين كارها والدينش را كنترل كند.
💟 @Donyayefarzandan 💟
#معرفی_کتابهای_دکتر_هلاکویی
#کتاب_اصول_پدری_و_مادری
#قیمت_23000
ما باید مطمئن باشیم که با تولد فرزند، زندگی ما به نوعی آغاز شده و رابطهی ما به طریقهی جدید و بهتری به وجود آمده و زندگی ما معنا و مفهوم دیگری پیدا کرده است.
متأسفانه در برخی از جوامع، داشتن فرزند به معنای پایان زندگی، پایان رابطهی خوب، پایان رسیدگی به خود و مواظبت و مراقبت از خود و خود دوستی است.
معلوم است که هرگونه آسیبی دراین زمینه، مستقیماً متوجه فرزند خواهد شد. بنابراین فردی میتواند صاحب فرزند شود که بداند زندگی به معنی خوب و بهتر و برتر و درستش آغاز شده تا این که پایان پذیرفته است.
سفارش محصولات #دکتر_فرهنگ_هلاکویی 👇👇
09033954603
021-77613091
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ریشه #خشم_و_عصبانیت
#کودکان
سفارش محصولات دکترهلاکویی
✅ #کتاب #CD #فایل_صوتی 👇
☎️ دفتر 021-77613091
همراه: 09033954603
سفارش به آیدی 👈 @tafreshi_m
#آموزش_درک_احساسات_به_فرزند
#کتاب_تولد_تا_3_سالگی
کودکان با عدم توانایی در مدیریت و درک احساس خود به دنیا می آیند . این عدم توانایی در دو سالگی باعث سردرگمی خشم و بحران رفتاری در کودکان خواهد شد .
وظیفه والدین این است که با درایت و مهربانی به فرزند خود مهارت مدیریت احساسات خود را بیاموزند .
اولین قدم این است که خودشان الگوی خوبی باشند و بتوانند عملا به فرزندشان این مهارت را نشان دهند .
دومین قدم این است که نام احساسات فرزندشان را به او بیاموزند
" می دونم عصبانی هستی" احساس فرزندشان را تایید کنند اما به او رفتار درست بر مبنای عقل را بیاموزند ـ
و هرگز فرزند خود را به دلیل احساساتی که نشان می دهد تنبیه، تحقیر یا سرزنش نکنند
💟 @Donyayefarzandan 💟
🔲اگر چه همه والدین هر از گاهی کودک خود را قلقلک داده اند، اما تنها، چون کودک می خندد به این معنی نیست که این کار را دوست دارد و لذت می برد. انسان ها به صورت خودکار و غیر ارادی در واکنش به قلقلک می خندند. حتی قلقلک دادن در تاریخ به عنوان نوعی شکنجه استفاده می شده در نتیجه به عنوان والدین بسیار مهم است که بدانید خنده کودکتان الزاما به معنی لذت بردنش نیست.
┅✿ کانال تربیتی #دنیای_فرزندان ✿┅
💟 @Donyayefarzandan 💟
سفارش محصولات دکترهلاکویی
✅ #کتاب #CD #فایل_صوتی 👇
☎️ دفتر 021-77613091
همراه: 09033954603
سفارش به آیدی 👈 @tafreshi_m