انتشار مقاله جدید در مجله انگلیسی التبیان کشور اندونزی، دکتر موسوی به اتفاق دانشجوی دکتری آقای سید کامل عسکری
https://journal.iainlangsa.ac.id/index.php/tibyan/issue/view/454
لینک مجله
هدایت شده از درس ها و یادداشت های دکتر سید محسن موسوی
https://eitaa.com/joinchat/2411266887C696f9c0280
سلام علیکم
بنا به دستور ریاست دانشگاه مازندران و بنیاد حامیان دانشگاه ،
و با کسب اجازه از ریاست محترم دانشکده ، گروه دانش آموختگان دانشکده الهیات ایجاد گردید.
لطفاً همه دانش آموختگان سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که در همه رشته های دانشکده الهیات می شناسید، دعوت به گروه بفرمایید.
چنین گفت حسین(۱)
پیمودن مسیر حق، تلخ و شیرین است. تلخ با نگاه دنیاخواهانه و سودطلبانه و شیرین با دید حق طلبانه و وظیفه گروانه. به راستی چه کسی جز حسین بن علی را می توان مصداق حق و حقجویی دانست. عملش چنان بود و سخنش چنین: «اصبر علی ما تکره فیما یلزمک الحق واصبر عما تحب فیما یدعوک الیه الهوی؛راهی که تو را به حق می رساند دربرابر سختیهای آن صبر کن. و در آنچه تو را به خواسته های نفسانی ات می کشاند، شکیبایی ورز».
@drsmma55
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فایلمناسبتی
💠فلسفه عزاداری برای عاشورا از ابتدای ماه محرم🏴
🎙دکتر سیّد محسن موسوی
1⃣بخش اوّل
✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍
کانال درسها و یادداشتهای دکتر موسوی
🆔@drsmma55
چنین گفت حسین (۲)
عقل- که قوهی تمییز درست از نادرست و خوب از بد است- ، زمانی رو به قدرت و قوت می نهد که هر گاه انسان چیزی را در جایگاه حق دانست، به حق گردن نهد. حق را بشناسد. حق بگوید. به حق عمل کند . در جانب حق و پایبند حق باشد. این حقیقت را چه کسی جز امام معصوم می داند که پیروی از حق ، افزایش دهندهی نیروی عقل است. چنین گفت حسین بن علی علیه السلام:« لایکمل العقل الا باتباع الحق، خرد کامل نمی گردد ، مگر با پیروی از حق ».
@drsmma55
49.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فایلمناسبتی
💠مهندسیِ فرهنگِ عاشورا🏴
🎙دکتر سیّد محسن موسوی
2⃣بخش دوم
✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍✍
کانال درسها و یادداشتهای دکتر موسوی
🆔@drsmma55
چنین گفت حسین (۳)
پیروان اهلبیت همواره پایبند اصول و قواعد برگرفته از قرآن و سنت هستند. تعبیر «التزام به کتاب و سنت» از کلیدواژه های پرکاربرد در سخنان برجای مانده ، از اهلبیت است. وقتی قاعده نگری و اصولگرایی مبنا باشد، هر نوع معادله، مسأله و مشکلی را می توان از سر گذراند. شاید بر همین اساس باشد که حضرت حسین بن علی ع همه حق جویان را «مثل» خود دانسته و از ایشان انتظار عملی«مثل خودش» را داشته است. چنین گفت حسین:« مثلی لایبایع مثل یزید ؛ کسی که مثل من باشد ، با کسی که مثل یزید باشد ، بیعت نمی کند».
@drsmma55