#خبر | نظریات جدید در رابطه با هندسه عالم، در ششمین شماره از مجله بینالمللی فیزیک (JHAP) دانشگاه دامغان منتشر شد
🔹 به گزارش سردبیر مجله کاربردهای هولوگرافی در فیزیک (JHAP)، اولین شماره از دوره سوم این مجله در زمستان ۲۰۲۳ منتشر شد. در این شماره، پژوهشگرانی از کشورهای امریکا، ژاپن، آلمان، هندوستان، آذربایجان و ایران به ارائه آخرین دستاوردهای خود در موضوعات مرتبط با هولوگرافی و توصیف هندسه عالم پرداختند.
🔹 دکتر پورحسن درباره محتوای علمی شماره جدید مجله JHAP گفت: در این شماره پروفسور لئونارد ساسکیند مدیر موسسه فیزیک نظری استنفورد و عضو آکادمی ملی علوم در ایالات متحدهی آمریکا به ارائه آخرین نظریات خود در رابطه با هندسه عالم با استفاده از هولوگرافی پرداخته است.
📌 متن کامل خبر را اینجا بخوانید.
🆔 @duacir
#اطلاعرسانی | ثبت نام آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی ۲۰ فروردین آغاز میشود
🔸 مرکز آزمون جهاد دانشگاهی با توجه به برخی تغییرات در دهمین آزمون متمرکز استخدامی دستگاههای اجرایی، اطلاعیه جدیدی صادر کرد.
🔸 بر اساس این اطلاعیه، دفترچه راهنمای آزمون از ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۲ منتشر میشود و ثبت نام از همان روز شروع خواهد شد و تا پایان ۳۱ فروردینماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
🆔 @duacir
دانشگاه دامغان؛ صددروازه دانش و اندیشه
#خبر | افزایش تعداد شهرهای قرمز در نقشه کرونا ادامه دارد/ تعداد شهرهای با وضعیت قرمز به ۱۹ رسید مرک
#خبر | عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا درباره شدت و خطر انتشار زیرسویه جدید کرونا هشدار داد
دکتر محرز:
🔹شدت بیماریزایی زیرسویه جدید کرونا بالاتر از زیرسویههای قبلی است و ریه فرد مبتلا را درگیر میکند. بعضی از مراجعین ما ریهشان از شدت درگیری سفید شده بود.
🔹 زیرسویه جدید نسبت به زیرسویههای قبلی امیکرون، ریه را درگیر میکند و علائم شدیدتری میدهد. علت مرگ و میرش هم همین است. بیشتر هم افراد مسن و افراد دارای بیماریهای زمینهای مبتلا میشوند. چون در دید و بازدیدهای عید، افراد مسن، آسیبپذیرتر و بیشتر در معرض ابتلا بودند.
🔹این که میگویند ویروس کرونای فعلی خفیف است و خطرناک نیست و یکی دو روزه خوب میشود، اصلا درست نیست. برای افراد مسن و افرادی که بیماریهای زمینهای دارند، آن قدر خطرناک است که کار خیلی از آنها به بستری شدن میکشد و مرگ و میر هم در همین افراد بالا است./همشهری
🆔 @duacir
🔷🔸 پرسشنامه حاضر مربوط به پژوهشی در زمینه وفاداری مشتری، با عنوان «عوامل مؤثر بر وفاداری مشتریان در کتابفروشیهای الکترونیکی» است و تکمیل آن کمتر از ۴ دقیقه به طول خواهد انجامید.
🔹 بنابر اعلام طراح پرسشنامه، به هر شخصی که پرسشنامه حاضر را تکمیل کند، در صورت تمایل شارژ خط همراه، تقدیم میشود.
📎 https://survey.porsline.ir/s/qBDkOosv
📌 کمک دانشگاهیان به یکدیگر برای تکمیل پرسشنامهها میتواند، دستاوردهای بهتری به همراه داشته باشد.
📣 لطفا به دوستان خود هم بگویید.
🆔 @duacir
انّا هَدَیناهُ السَّبیلَ
اِمّا شاکِرا و اِمّا کَفُورا
✍خداوند راه هدایت را به شما نشان داده،
دیگر انتخاب باشماست...
که شاکر باشید یا ناسپاس!
📖 قرآن کریم، سوره انسان آیه ۳
💌 #مهمان_خداییم
🆔 @duacir
🔷🔸دوره مجسمهسازی ویژه دانشجویان دانشگاه دامغان تمدید شد.
•ثبتنام: ۱۴ فروردین الی ۱۸ فروردین
•کسب اطلاعات بیشتر:
t.me/poa_pg
🆔 @duacir
#خبر | انتصاب دکتر پورقلی به عنوان سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه دامغان
🔹با حکم رئیس دانشگاه، دکتر رضا پورقلی عضو هیئت علمی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، به عنوان سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب شد.
🔹 در حکم صادره از سوی دکتر اسلامی، توجه به خرد جمعی، جلب مشارکت همکاران و دانشجویان، تدبیر و نظارت دقیق بر امور محوله در راستای تنوع بخشی به رشتههای تحصیلی و کیفیت بخشی در امور تحصیلات تکمیلی، مورد تاکید قرار گرفتهاست.
📌 شایان ذکر است، پیش از این دکتر بهزاد آیباقی این مسئولیت را بر عهده داشت.
🆔 @duacir
#خبر | کسب جایگاه دوم رتبهبندی ISC در بین دانشگاههای جامع زیر ۲۰ سال کشور
🔹 در آخرین گزارش موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) در خصوص بهرهوری دانشگاههای کشور در تولید مقالات عملی نمایه شده در پایگاه ISC، دانشگاه دامغان به لحاظ تعداد کل مقالات، حائز رتبه دو و از نظر مجموع مقالات در ضریب تاثیر نشریه در رتبه سوم دانشگاههای جامع زیر ۲۰ سال کشور قرار گرفت.
🔹 دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه نیز از نظر سرانه مقالات رتبه ۵ کشوری را در بین دانشگاههای جامع زیر ۲۰ سال کسب کردند.
🔹 شایان ذکر است در این گزارش، جایگاه جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای جهان بر اساس نظام رتبهبندی نیچرایندکس در تولید علم ۱۶ میباشد. در این رتبهبندی ۷۸ دانشگاه حضور دارند و دانشگاه دامغان بعد از دانشگاه شریف در رتبه ۹ کشور جای گرفته است.
📌 دانشگاه دامغان از سال ۱۳۷۱ و با نام دانشکده علوم پایه دامغان کار خود را آغاز کرد. سپس با توسعه رشتههای مختلف علوم پایه، دانشگاه علوم پایه دامغان شکل گرفت و از اسفند ماه سال ۱۳۸۸ با مجوز شورای گسترش آموزش عالی به دانشگاه جامع دامغان ارتقا یافت.
🆔 @duacir
فَمَن یَعمَل مَثقالَ ذره خَیرا یَرَه
✍پس هرکس هم وزن ذرهای نیکی کند...
آن نیکی را ببیند....!
📖 قرآن کریم، سوره زلزال آیه ۷
💌 #مهمان_خداییم
🆔 @duacir