حساسیت و مدیریت پیام شبکه اجتماعی توئیتر امریکایی به اندازه ای است که حتی توییتهای ترامپ رییس جمهور این کشور را هم آنجا که حساسیت برانگیز تشخیص میدهد، برچسب میزند!
همین شبکه ی توییتر در سال ۸۸ و فتنه ی پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران رفتاری کاملا متفاوت داشت. هیلاری کلینتون وزیر خارجه دولت اوباما در خاطراتش راجع به اینکه چه کارهایی برای حمایت از اعتراضات و آشوبها در ایران کرده نوشته بود که توییتر میخواست برای یک سری تعمیرات کارش را متوقف کند اما از او خواستیم فعلا(بخاطر اثرگذاری بر اعتراضات ایران) این کار خود را به تعویق بیندازد!
این لینک را دنبال کنید تا به گروه "کمیته رسانه و فضای مجازی ترویج مکتب حاج قاسم ـ استان کرمان"
بپیوندید.
WhatsApp ملحق شوید: https://chat.whatsapp.com/DWpTZM8aqnfLALffHl2sAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎯 طرفداران ترامپ دست به دعا شدند!
ویدیویی در شبکههای اجتماعی منتشر شده که گفته میشود مربوط به دعا کردن طرفداران ترامپ بیرون از شعب شمارش رأی در ایالت نوادا است.
hedayat_zanan 15-08-99.pdf
446.8K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 20
✅ اسکتبارستیزی ضامن تداوم انقلاب اسلامی
❇️ ويژه بسيج جامعه زنان
✅ پرده ها کنار رفته اند
✅ لطفاً دیگر آمریکا را بزک نکنید
🔸انتخابات را دزدیده اند
🔸دموکرات های فاسد آرای شما را دزدیده اند
🔸 دادگاهی که قاضی اش یک دموکرات باشد نتیجه آن از قبل معلوم است
🔸 ترامپ مدام در حال دروغگویی است
🔸حمله طرفداران ترامپ به ایستگاه های رای گیری
🔸توئیتر توییت های ترامپ را به عنوان مطالب گمراهکننده نشان گذاری می کند
🔸 شبکه های تلویزیونی پخش مستقیم سخنرانی ترامپ را قطع کردند، چون دروغ میگفت
🔸 پس از گذشت چند روز از برگزاری انتخابات سیستم فوق پیشرفته آمریکا هنوز در حال شمارش آرا است.
اینها بخشی از اخبار منتشره پیرامون انتخابات آمریکا است
پس لطفاً دیگر آمریکا و دموکراسی غربی را برای ما بزک نکنید.
این قدرت شیطانی رو به افول است و پرده ها کنار رفته اند.
این ماهیت این سیستم است نه کله شقی یک نفر.
کسی فردا آدرس غلط ندهد که میتوان با مذاکره با آمریکا مشکلات داخلی را حل کرد.
آمریکا خود مشکل است نه راه حل مشکل.
https://rubika.ir/g_habib49
ضمن خدمت فرهنگیان .pdf
6.05M
✅ #پردهنگار
🌀موضوع: مذاکره یا رابطه با آمریکا؛ عامل پیشرفت یا فلاکت کشورها
💢نویسنده: دکتر ابوذر یاسری
📌 نگرانی رژیم صهیونسیتی از تبعات پیروزی بایدن
همزمان با تقویت احتمال پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، زاخی هانِگبی، وزیر اسرائیلی، چنین نظر داد که بازگشت آقای بایدن طبق وعدهای که داده است به برجام، به معنی جنگ اسرائیل و ایران خواهد بود.
به نوشته روزنامه اسرائیلی جروزالم پست، او در مصاحبه با شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل گفت: «(جو) بایدن از مدتها قبل صریحا گفته که به برجام بازمیگردد. اگر او این سیاست را عملی کند، عاقبت آن، تقابل خشونتبار اسرائیل و ایران خواهد بود.»
آقای هانگبی وزیر شهرکهای یهودینشین در دولت اسرائیل و بیش از چهار دهه عضو ارشد حزب حاکم لیکود و یکی از دولتمردان نزدیک به بنیامین نتانیاهو محسوب میشود.
📣 یک بام و دو هوای شبکههای اجتماعی: مقایسه سیاستهای توئیتر در انتخابات آمریکا و ایران
🔹 توئیتر این روزها و ساعتها به شدت مشغول مبارزه با «اطلاعات غلط»، «اخبار جعلی»، «ادعاهای بیاساس» و اقدامات دیگری از این دست است؛ یا حداقل خودش اینطور میگوید. این شبکه اجتماعی آمریکایی به خاطر هشدارهایی که درباره پیامهای دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، میدهد سرِ زبانها افتاده است. بسیاری این رفتار توئیتر را مسئولیتپذیرانه میدانند و معتقدند این شبکه اجتماعی دارد به وظیفه مدنی و اجتماعی خود عمل میکند.
🔹 این شبکه اجتماعی کنار بسیاری از توئیتهای ترامپ هشدارهایی داده مانند اینکه «این توئیت حاوی محتوای گمراهکننده است» و همچنین حتی خوانندهی توئیت را به منابعی ارجاع داده که از نظر توئیتر معتبر هستند و میتوان «واقعیتها» درباره محتوای توئیت ترامپ را از آنجا خواند. توئیتر، مانند برخی دیگر از شبکههای اجتماعی آمریکایی، مجازاتهایی نیز برای توئیتهایی در نظر گرفته که «تشویق به خشونت» یا «تهدید علیه دیگران» به حساب بیایند.
🔹 توئیتر پیش از انتخابات ریاستجمهوری امسال آمریکا، تمهیدات خاصی هم برای جلوگیری از بروز هرجومرج در این کشور اندیشید؛ حتی اگر قرار بود عامل هرجومرج، رئیسجمهور آمریکا باشد. این شبکه اجتماعی از همان ابتدا اعلام کرد اجازه نخواهد داد هیچکدام از نامزدها (بخوانید: دونالد ترامپ) پیش از شمارش آرای کافی، اعلام پیروزی زودهنگام کند. و تأکید کرد تنها در صورتی نتایج شمارش آرا یا نتیجه انتخابات را رسمی تلقی خواهد کرد که یا توسط مقامات ایالتی اعلام شده باشد، و یا توسط دو رسانه از هفت رسانهای تأیید شده باشد که «گروههای تصمیمگیری مخصوص و مستقل درباره انتخابات» دارد: ایبیسی، آسوشیتدپرس، سیبیاسنیوز، سیانان، دیسیژندسک اچکیو (DecisionDeskHQ)، فاکسنیوز، و انبیسینیوز .
همه اینها خوب است، اما ماجرا وقتی جالب میشود که رفتار توئیتر درباره فضای داخلی آمریکا را با رفتار این شبکه اجتماعی درباره اعتراضات سال ۱۳۸۸ در ایران مقایسه کنیم.
🔹هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا، در کتاب خاطرات خود «انتخابهای سخت» ، به نکته جالبی درباره سیاست توئیتر در قبال اعتراضات مشابه در ایران اشاره میکند. وی در بخشی از کتابش اینگونه مینویسد:
***ژوئن همان سال [۲۰۰۹ میلادی، ۱۳۸۸ شمسی]، جوانان ایرانی از وبسایتها و شبکههای اجتماعی به منظور ارسال پیامهای خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم ۲۶ سالهای به نام «ندا آقاسلطان» توسط نیروهای شبهنظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفنهای همراه ضبط شده و در توئیتر و فیسبوک منتشر شد.
🔹بدین ترتیب، در کمتر از چند ساعت میلیونها نفر از مردم جهان مشاهده کردند که چهطور در یکی از خیابانهای تهران دختر جوانی در خون خود غلتید. به گفته مجله تایم: «در طول تاریخ حیات بشری، هیچ صحنه قتلی با این حجم از بیننده مواجه نبوده است.» همین ویدیو خشم جهانیان نسبت به ظلمی که به معترضان میرفت را برانگیخت.
🔹 درست پنج روز پیش از این حادثه، مقامات وزارت خارجه [آمریکا] که پیگیر تلاشهای مخالفانِ دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. توئیتر قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دورهای، برای مدت زمان کوتاهی، خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقاً نیمهی روز در تهران بود.
🔹برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامهریزی سیاسی وزارت خارجه به نام «کوهن» که جوانی ۲۷ ساله بود، انتخاب شد. کوهن آوریل همان سال طی سفری به بغداد با «جک دورسی» یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقات کرده بود. به همین دلیل، بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربهای به فعالان اجتماعی در ایران وارد میکند.
🔹 در نتیجه همین گفتوگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمهشب بعد به تعویق انداخت. این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد، نوشت: «به نظر میرسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا میکند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#ساعت_شش با روشنا
⭕️ مخالفت نظام با آزادسازی قیمت آرد و نان
🔹طرح آزادسازی قیمت آرد و نان که در دولت مطرح شده بود، با مخالفت سران نظام، روبرو شد. این طرح توسط وزارتخانههای مرتبط در دولت تایید شده بود که طبق آن قرار بود آرد سهمیهای نانواییها حذف و تمام آردها به قیمت آزاد عرضه شود و با اجرای این طرح، قیمت نان هم افزایش پیدا میکرد.
🔹هدف دولت از مطرح کردن چنین طرحی، هزینه سنگین یارانه خرید تضمینی گندم، فروش آرد و نان عنوان شده و ادعا شده بود که این طرح، بسیار جامع تدوین شده و همه چرخه گندم تا نان را در برمیگیرد.
🔹این طرح به سران نظام نیز ارسال شده بود که با مخالفت مواجه شد و به دولت اعلام شده است که قیمت نان به هیچ وجه نباید افزایش پیدا کند. بدین ترتیب طرح مذکور، منتفی شد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir