فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل رهبرانقلاب از قربانی کردن حضرت اسماعیل
🌺 عیدِ سعید قربان مبارک باد
🇮🇷🌸
🍀
✅ یک خبر، یک تحلیل (۴)
💠 موضوع: تغییر نگاه، راه درمان است!
🍃🌻🍃
🌐 خبر: روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «چالشهای پساانتخاباتی اصلاحطلبان» نوشته است: «هنوز یک ماه از انتخابات ریاستجمهوری نمیگذرد که زمزمههای برچیده شدن نهاد اجماع ساز یا همان جبهه اصلاحات ایران شنیده
میشود؛ شاهد مثالش سخنان اخیر علی تاجرنیاست که میگوید: نهاد اجماعساز برای مأموریتی در مدت انتخابات ریاستجمهوری و شوراها تشکیل شده بود و عملاً با پایانیافتن انتخابات، کارایی و نقش آن تمام شده است؛
بنابراین این نوع نهاد ادامه فعالیت نخواهد داشت». این تمام شدنهای بعد از هر انتخابات منحصر به اصلاحطلبان نیست، بلکه اصولگرایان نیز دچار این عدم تحرک بعد از هر انتخاباتی گردیدهاند. در واکاوی چرایی نهادینه نشدن تحزب
در کشور باید به نوع هدف (کسب قدرت) جناحها و احزاب سیاسی پرداخت.
🔰گزاره تحلیلی: وقوع انقلاب اسلامی ایران، تحول عظیمی در بینش سیاسی مردم و نخبگان ایجاد کرد و به مشارکتهای سیاسی گسترده عموم انجامید؛ لکن جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته با آفات موجود در حوزه عملکردی این پدیده سیاسی، مقابله کامل نماید و کشور همچنان با بیماریهای از گذشته بهجامانده احزاب مواجه است. از جمله آفتها و چالشهای پیش روی احزاب ایران عبارتاند از: جدایی و بیگانگی و عدم شناخت درست از مردم و جامعه اسلامی، وابستگی نخبگان به قدرت و دولت، قانونگریزی و ضعف پایبندی به قانون، ترجیح منافع فردی و جناحی بر منافع ملی، جزماندیشی، نقدناپذیری، مطلقانگاری، احساس بیاعتمادی، تشتت و دوقطبی سازی، شعارزدگی، تکسویه نگری، ضعف نگرشهای واقعگرایانه و کاربردی، ضعف در آموزش و تربیت سیاسی، بیبرنامگی، ضعف در حوزههای تئوریپردازی و بومینگری، ضعف شایستهسالاری و تخصص گرایی و غلبه فرهنگ فرد محوری، کمبهرگی از اخلاق سیاسی اسلام، افراطیگری و کمتوجهی به مصالح و منافع ملی و از همه مهمتر فلسفه تشکیل و هدف احزاب را در مسابقه قدرت و قدرتیابی تعریف کردن. با این توصیف، راهکار نهادینه شدن تحزب برای نظام مردمسالاری دینی چیست؟ راه درمان، حذف نیست بلکه تغییر نگاه از تعریف غربگرایانه به تعریف هدایتگرانه است؛ به عبارتی حزب در انقلاب اسلامی عبارت است از تشکیلاتی که راهنمایی و هدایتگری آحاد مردم به سمت آرمانها و ارزشهای انقلاب را بر عهده دارد. این تشکیلات برای هدایتهای فکری اعم از سیاسی، عقیدتی و معرفتی برنامه دارد و میخواهد جامعه را به سطح قابل قبولی از معرفت، دانایی سیاسی و عقیدتی برساند. بدیهی است افرادی که برخوردار از این ظرفیت و استعداد باشند بهطور طبیعی در انتخابات نیز میتوانند صاحب رأی شوند، لیکن این هدف و مقصد آنها نیست. قطعاً بعد از هر انتخابات، احزاب با چنین رویکردی دچار رکود و کمتحرکی نگردیده و ادامه کار را همچون گذشته دنبال خواهند کرد. البته میتوان این نوع نگرش به احزاب را بهعنوان الگویی برای فعالیت در عرصههای مختلف دیگر که نیازمند ارتباط قوی میان نخبگان و مردم است، تعمیم داد. چنین الگویی به بهترین شکل میتواند خلأ ارتباطی میان مردم و حاکمان را کاهش داده و در بسترها و عرصههای همسو و همافزا برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی نقشآفرینی نماید.
✍ حسین عباسیان
🔰یادداشت مخاطب:
🔴 ایران وطالبان وسناریوهای محتمل!
✍ دکتر نصرت الله حیدری
▫️ در ایران الان دو نگاه به تحولات افغانستان وجود دارد ولازم است که این دو نگاه در راستای تامین امنیت ملی کشور به همدیگر نزدیک تر شوند:
الف- یک نگاه طالبان را دشمن می داند ،مشی ومرام فکری او را سلفی گری می داند ومعتقد است که مبانی اعتقادی آنان با شیعیه در تضاد است.
ب-نگاه دیگر معتقد است که طالبان امروز، با طالبان گذشته بسیار فرق دارد،ضد آمریکایی هستند، واتفاقا در راستای تامین امنیت ملی و وامنیت جامعه شیعی در افغانستان باید با آن گفتگو و رابطه بر قرار کرد.
🔹 سناربو های محتمل برای تحولات افغانستان وآینده روابط ایران وطالبان:
1⃣ سناریوی اول؛طالبان در افغانستان شکست بخورد ودولت مرکزی بر سراسر افغانستان سیطره یابد.
2⃣ سناریوی دوم؛طالبان بر کل افغانستان مسلط شود ودولت اشرف غنی ساقط گردد.
3⃣ سناریوی سوم؛نظام سیاسی فعلی یعنی دولت افغانستان وطالبان برای اداره ی کشور به یک توافق جامع برسند به عبارتی طالبان به روند سیاسی قدرت ملحق گردد.
4⃣ سناریوی چهارم؛تداوم وضع موجود وتداوم تا امنی وکشتار در افغانستان است.
🔸 در ارزیابی سناریوهای محتمل که براساس مطالعات آینده پژوهی، بهترین سناریو برای ایران ؛سناریوهای اول و سوم است.اما تحلیل میدانی افغانستان نشان می دهد که سناریوی اول کمترین شانس تحقق را دارد.لذا ایران بهتر است که با طالبان رابطه برقرار کند واز گفتگوهای افغان-افغان یعنی دولت مرکزی وطالبان حمایت نماید.
اما بدترین سناریو ها برای ایران سناریوهای دوم و چهارم است یعنی سیطره طالبان با مشی سلفی گری در افغانستان و تداوم نا امنی وکشتار در افغانستان است وانتقال ناامنی به ایران ومرزهای شرقی است. حداقل پیامد این ناامنی آوارگی ملیون ها افغانی خاصه شیعیان به سمت ایران است ،واین برای ایران که خود دچار مشکل اقتصادی است یعنی تشدید فشار و نامنی اقتصادی وعوارض بسیار دیگر.
◽️ شرایط افغانستان در این روزها شرایط دشواری است.در ایران برای مواجهه با این بحران باید تصمیمات حیاتی گرفت و در نهادهای تصمیم ساز برای تامین امنیت ملی اجماع ایجاد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادامه سرقت منابع سوریه به دست نظامیان آمریکایی
🔹نظامیان اشغالگر آمریکایی همچنان به سرقت منابع و ثروتهای منطقه جزیره سوریه ادامه می دهند.
🔹 تروریستهای آمریکایی به تازگی ۴۰ کامیون و کانتینر حامل گندم و نفت سوریه را از گذرگاه غیرقانونی الولید در الحسکه به خاک عراق منتقل کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشتهسازی؛ سناریوی تکراری ضدانقلاب
آمریکا لبنان را محاصره کرده و اشک تمساح میریزد
🔹نائبرئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان گفت آمریکا لبنان را تحریم و محاصره کرده و در عین حال همدردی کاذبی با مردم از خود نشان میدهد.
🔹شیخ «علی الخطیب» از مقامهای لبنانی نیز خواست به مسؤولیتهای خود عمل کنند و با توافق هر چه زودتر برای تشکیل دولت، از رنج مردم بکاهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرکت تانکرهای آبرسان سپاه به سمت خوزستان
🔹فرمانده سپاه خوزستان: یک کاروان شامل ۳۰ تانکر آبرسان به خوزستان رسیده و کاروان دوم هم به استان اعزام شده است.
پایگاه داده شرکت قطارهای اسرائیل هک شد
🔹در حالی که نخست وزیر اسرائیل سرگرم صحبت در مورد توانمندی سایبری اسرائیل بود، هکرها شماری از سایتهای رسمی این رژیم را به تسخیر خود درآوردند.
🔹این حمله سایبری از دیروز آغاز شد و علاوه بر بیمارستانها، پایگاههای اطلاع رسانی مربوط به شهرداریها و شرکتهای سوخت رسانی در اسرائیل هم هدف حمله قرار گرفتند.
🔸روزنامه کالکالیست اسرائیل: ارزیابی متخصصان فضای سایبری نشان میدهد که احتمالا عامل این حمله سایبری هکرهای ایرانی بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روسیاهی رسانههای ضدانقلاب در اعتراضات خوزستان
رئیسی: ایران و واتیکان در کنار مظلومان جهان باشند
رئیسجمهور منتخب در گفتگوی تلفنی نخستوزیر واتیکان:
🔹دفاع از حقوق انسانها پایه و اساس سیاستهای ایران است.
🔹ایران و واتیکان باید در کنار مردم مظلوم و ستمدیده جهان و در برابر قدرتهای ظالم باشند.
🔹امروز ما پیروان ادیان ابراهیمی وظیفه داریم برای مقابله با آنها با یکدیگر همکاری کنیم.
🔸نخست وزیر واتیکان: امروز برای ایجاد صلح و ثبات در جهان وظیفه مهمی بر عهده ما قرار دارد تا با همکاری یکدیگر فضای صلحآمیزی را در جهان شاهد باشیم.
🔷 تداوم کمکرسانی سپاه در مناطق کمبرخوردار از آب/ سپاه بهطور ویژه کنار مردم دشتآزادگان است
سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه خوزستان:
🔸در پی مشکلاتی که در حوزه آب مناطق جنوبی استان خوزستان داشتیم، ارسال تانکرهای آب برای مردم و کمک به آب شرب و دام در دستور کار قرار گرفت و همچنان ادامه دارد.
🔸با دستور فرمانده کل سپاه پاسداران به معاونتها و سپاه استانی؛ در حال حاضر گروه اول تانکرها برای اعزام به مناطق کمآب ویژه دشتآزادگان آمده است.
🔸در بخش کمک به آب مردم که یکی از مشکلات این روزهاست که با گرمی هوا و خشکسالی که پیش آمد، سعی داریم مشکلات مردم را تعدیل بدهیم تا بتوانیم آلام مردم را کم کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 یک کشته و ۱۴ زخمی طی تیراندازی مستقیم اغتشاشگران در ایذه
🔸فرماندار ایذه در گفتوگو با فارس با اشاره به تجمع دیروز مردم شهرستان در مرکز این شهر به دلیل مشکلات بیآبی خوزستان اظهار کرد در پی این تجمع هادی بهمنی، جوان ایذهای مورد اصابت گلوله اغتشاشگران قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
🔸کار شناسایی ضارب یا ضاربین این حادثه در دستور کار قرار دارد و پس از شناسایی عوامل برخورد قانونی با آنها صورت خواهد گرفت.
🔸نبوتی در پایان گفت کشته شدن ۳ نفر دیگر در این حوادث تکذیب میشود و شایعهای بیش نبود.
🔸فیلم مربوط به تیراندازی اغتشاشگران در ایام اعتراضات مردم خوزستان نسبت به مشکل آب است.
احتمال حضور ایران و هند در مذاکرات صلح افغانستان
سخنگوی سفارت روسیه در دهلینو:
🔹 حضور ایران و هند در گروه تروییکا میتواند ظرفیت آن را افزایش دهد.
🔹با توجه به وخامت اوضاع در افغانستان، وظیفه رسیدن به اجماع منطقهای برای حمایت از مذاکرات صلح افغانستان حیاتیتر میشود.
🔸گروه تروییکا که شامل روسیه، چین، پاکستان و آمریکا میشود در سال ۲۰۱۹ با هدف تسهیل مذاکرات صلح افغانستان تشکیل شده است.
هزینه نجومی انگلیس برای براندازی در سوریه
🔹یک پایگاه خبری فاش کرده دولت انگلیس طی سالهای گذشته دستکم ۳۵۰ میلیون پوند برای براندازی دولت سوریه هزینه کرده است.
🔹دولت انگلیس در قالب چند پروژه از گروهی از شبهنظامیان مسلح در سوریه که بریتانیا آنها را گروههای مسلح «میانهرو» میخواند و به نبرد با دولت «بشار اسد»، رئیسجمهور سوریه حمایت کرده است.
ابلاغ برنامه جدید واکسیناسیون کرونا در کشور
🔹نامه وزیر بهداشت به روسای دانشگاههای علوم پزشکی: بدلیل پوشش قابل قبول واکسیناسیون جمعیت بالای ۶۰ سال و استانهای جنوبی و جنوب شرقی بالای ۵۰ سال؛ نسبت به دعوت کلیه افراد بالای ۶۰ سال که تاکنون مراجعه نکرده و یا در سایت ثبتنام ننمودهاند، اطلاع رسانی و اقدام شود.
🔹در صورت پوشش ۷۵ درصدی واکسیناسیون، نوبت دهی ۵۸ تا ۶۰ سالهها آغاز شود در استانهایی که گروه سنی هدف ۵۰ سال میباشد، نسبت به نوبت دهی ۴۸ تا ۵۰ سالهها اقدام کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلسه رئیسجمهور منتخب برای رفع مشکلات خوزستان
آیتالله رئیسی:
🔹نباید منتظر شروع دولت شویم چرا که همه از مسائل و مشکلات خوزستان مطلع هستیم.
🔹چند استان در کشور داریم که باید به صورت ویژه به آنها رسیدگی شوند.
🔹به هیچ عنوان سخن نگفتن با مردم و نقش ندادن به آن ها را نمیپسندیم.
🔹مسئله آب شرب و حفظ دام مردم اولویت مهم است.
🔹خسارات مردم به نحو مقتضی باید جبران شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خاتمی در پی حوادث خوزستان بیانیه داده است!/مقصر دیروز مدعی امروز
🔻دولت خاتمی و وزاری او یکی از اصلی ترین متهمان فاجعه خوزستان هستند و حالا که مشکل آب در خوزستان با تحمل مردم و ایستادگی بسیج، سپاه و ارتش فروکش کرده، جا دارد یادی کنیم از فیلم فوق که موید آن است که سال ها پیش نمایندگان عواقب این کار (انتقال آب ) را به دولت وقت (خاتمی) هشدار داده بودند.
🔻هشدار سال ها پیش جاسم شدید زاده نماینده سابق اهواز در مجلس ششم در خصوص فاجعه بی آبی!
#سرطان_اصلاحات
رئیسی: برای خوزستان استاندار ویژه تعیین میکنیم
🔹هیچگونه معطلی در رفع نگرانیها و مشکلات مردم خوزستان مجاز نیست. خود را موظف میدانیم که نسبت به حل مشکلات اضطراری مردم استان اقدام کنیم. بخشی از ثروت عظیم خوزستان باید در مسیر توسعه و رفع نیازهای اساسی استان هزینه شود.
🔹رفع محرومیت در خوزستان و سیستانوبلوچستان در اولویت اقدامات خواهد بود. در استانهایی که مشکل خاص دارند، استاندار ویژه انتخاب خواهد شد تا با اختیارات ویژه بتوانند به صورت نوبهای مسائل استان را با حضور در هیئت دولت مطرح و پیگیری کنند.