پیروزی بایدن زمینه ساز پیروزی ظریف در 1400 می شود؟
روزنامه آرمان ملی نوشت: «برخي معتقدند که روي کار آمدن بايدن بهعنوان رئيسجمهور آمريکا ميتواند معادلات سياسي تحت تاثير و تغيير قرار دهد و چه بسا در اين ميان اصلاحطلبان و جريانات مثلا اعتدالي در کشور انگيزه دوباره براي ورود به انتخابات 1400 بگيرند.
تا جايي که از هماکنون به فکر اين هستند تا با به تصوير کشيدن اظهارات پيشين ظريف وزير خارجه ايران درباره ارتباطاتش با جو بايدن در زمان سناتوري او يکبار ديگر براي انتخابات 1400 مهرهچيني کرده و چه بسا مانند سال 92 که مذاکرات برجامي را سرفصل اهداف انتخاباتي خود برشمرده بودند، اينبار هم از فرمولي مشابه براي چندماه ديگر باقيمانده به انتخابات 1400 بهره بجويند.
با اين تفاوت که امسال با پيش کشيدن نام ظريف به عنوان وزير خارجه ايران و چه بسا موضوع کانديداتوري او در 1400 وي را به عنوان حلال مشکلات کنوني معرفي کنند. از ديد اصلاحطلبان با وجود بايدن، ظريف از سويي به واسطه ارتباطات و روابط دوستانه پيشين خود با بايدن و به عنوان اصطلاحا معمار برجام ميتواند يکبار ديگر مردم را به سمت صندوقهاي راي بکشاند. اصلاحطلبان چنين فرضيهاي را دارند که ممکن است مردم با خود بگويند حالا که قرار است تغييراتي رخ دهد، پس بهتر است با همين روش اما با اين تفاوت که با راي به ظريف در 1400 يکبار ديگر فرمول برجام را به شکل و سياقي ديگر آزمود.
https://eitaa.com/e_beman
نفرت به ترامپ مساوی با علاقه به بایدن نیست
روزنامه جوان نوشت: «اینکه تلاش میشود روی کارآمدن بایدن به معنای پایان گرانی، تورم و بیکاری القا شود، بادلایلی که در ادامه ذکر خواهد شد بیشتر از آنکه از دادههای واقعی بهره گرفته باشد یک عملیات روانی است برای فریب افکار عمومی. عامل اصلی مشکلات امروز کشور «تحریم- ترامپ» نیست اگر چه نقش این دو را نمیتوان در وضعیت موجود کمرنگ دانست و ناکارآمدی طیفی است که تعمداً اوضاع اقتصادی- معیشتی را به مرحلهای از التهاب و اضطرار رسانده است که با ایجاد نارضایتی عمومی، حاکمیت سیاسی کشور را ملزم به پذیرش توافقاتی جدید در حوزههای غیرهستهای کند...
تفاوت گذاری میان بایدن و ترامپ در خوش بینانهترین حالت ناشی از ساده لوحی و هیجان زدگی و فقدان فهم مناسب از مؤلفههای سیاست خارجه ایالات متحده در رویارویی با ایران است. خوشحالی نسبت به پیروزی بایدن به معنای عدم شناخت مناسب از اصول و مبانی سیاست خارجه امریکا، فقدان شناخت نسبت به ساختار تحریمهای ایرانی و چگونگی لغو کردن آن و بی توجهی به سابقه تحریمهای دامنه دار ضدایرانی در طول سالهای گذشته است.
خوشحالی زائدالوصف از پیروزی بایدن بهواسطه پایان یافتن مشکلات اقتصادی-معیشتی تنها مقدمهای است برای یک هدف بزرگتر و آن پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ با این توجیه که «دوستان بایدن در ایران بهتر میتوانند با بایدن کنار بیایند». ایده این روزهای جریان غرب باور داخلی ناشی از همین تفکر است. مهمتر از پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰، استانداردسازی رفتار ایران توسط دولت آینده است که غایت آن «تهی سازی نظام از عناصرماهیتساز است».
https://eit
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
سوال اینست که مدیرانی که بلافاصله بعد از تذکر رهبری اقدام به تشکیل جلسه و مثلاً تلاش برای حل مشکل نمودند، آیا نمیدانستند این گرانیها وجود دارند و توجیهپذیر نیستند یا میدانستند؟ اگر نمیدانستند، باید بپذیرند که اهلیت تکیه زدن بر صندلیهائی که بر روی آنها نشستهاند را ندارند؛ و اگر میدانستند و در عین حال کاری برای حل مشکل نمیکردند، باید به این نتیجه رسید که این حضرات، ناکارآمد هستند و باید جای خود را به افراد کارآمد بدهند تا مردم از اینهمه مشکلات رهائی یابند.»
انتقاد میرسلیم از نطق های شعاری نمایندگان
خودنمایی نمایندگان در مجلس به چند شکل ظاهر می شود:١) ایراد نطقهای آتشین در جلسه علنی با توجه به انعکاس آن بویژه از طریق رسانه ملی؛ ٢) سفرهای متعدد و برنامهریزیشده با نیت اثبات حضور خود در صحنه و انعکاس دادن نوعی تحرک خدمتگزارانه در اذهان عمومی؛ ٣) ارائه پیشنهادهای گوناگون برای طرح ها و لوایح با استفاده از امکانی که قانون آیین نامه داخلی در اختیار او قرارداده است که به تجربه ثابت شده که اغلب این پیشنهادها (در حدود ۹۰ درصد آنها) مقبولیت لازم را برای رأی آوری ندارد و فقط وقت نمایدگان در جلسات مجلس ضایع می شود.
بعضی از نمایندگان مجلس در این زمینه حرفه ای می شوند و اگر یک روز در جلسه علنی مناسبتی برای اظهار نظر و ارائه پیشنهاد و تذکر پیدا نکنند احساس غبن می کنند! اما راهکار نجات یافتن از این نقیصه و افزایش کارآیی مجلس ابتدا در قبول کردن خسارات این رویه و سپس عزم کردن بر اصلاح قانون آیین نامه داخلی است به گونه ای که هم مجلس صحنه تاخت و تاز برای خودنمایی نمایندگان نشود و هم پیشنهادهایشان بتواند بویژه از طریق کمیسیون های مجلس مطرح و بهره برداری شود.»
https://eitaa.com/e_beman
وعده های اقتصادی محسن رضایی بوی انتخابات می دهد
روزنامه خراسان نوشت: «محسن رضایی یکی از چهرههای نامآشنا برای ایرانیان و دنبالکنندگان سیاست است. پس از جنگ و خداحافظی موقتش با لباس سپاه، در قامت کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری ظاهر شد اما چند نوبت تلاش او نتیجه موفقیت آمیزی عایدش نکرد از اینرو برخی ناظران احتمال حضور مجدد او در انتخابات ریاستجمهوری 1400 را ناچیز میدانند و معتقدند که او احتمالا فرصت را به جوانترها واگذار خواهد کرد.
اما او این روزها نهتنها فعالیتش را تشدید کرده و به انتقاداتی صریح از سیاستهای اقتصادی دولت حسن روحانی روی آورده، بلکه سفرهای خود را نیز از سرگرفته است.ابتدای هفته گذشته و همزمان با اصلاح طرح قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس، یکی از افراد شاخصی که به تصویب این طرح بهارستانی ها، واکنش نشان داد محسن رضایی بود.
او در صفحه اینستاگرام خود به تبیین روند انحراف از جوان گرایی از سی سال پیش تا کنون پرداخت و محدود کردن سن 40 سال در رقابت های ۱۴۰۰ را یک « اشتباه بزرگ» توصیف کرد. دوشنبه به استان سمنان رفت و در جلسه ای با روسای دفاتر بنیاد ملی نخبگان، از نخبگان کشور خواست که در امر سیاست گذاری های مجمع مشارکت کنند. فردای آن روز یعنی 13 آبان درحالی که محدودیت های کرونایی مانع از آمد و شد ها شده بود، به استان قم سفر کرد و به دیدار آیت ا... اعرافی رئیس حوزه های علمیه رفت.
او در دیدار خود همانند دیگر دیدارهایش بر برنامه هفتم توسعه تاکید کرده و از حوزه علمیه خواست که نظرات و پیشنهادهای خود را درباره این برنامه ارائه کنند. اگر دیدار ها و جلسات او به همین جا ختم می شد قضاوت در باره حضور او در انتخابات خیلی راحت نبود اما او در پایان هفته به دیدار جوانان عضو جمعیت گام دوم انقلاب رفت و این بار سمت و سوی سخن خود را انتخاباتی تر از همیشه کرد.
او در بخشی از این دیدار خود پرسشی انتخاباتی مطرح می کند و پاسخی انتخاباتی تر به آن می دهد:« از من سوال می کنند که طرح شما برای اقتصاد بدون نفت چیست؟ آیا فقط به فروش محصولات پتروشیمی و پالایشگاهی فکر می کنید؟ پاسخ من این است که این کار حداقل کاری است که باید با نفت کرد. می توانیم با جهش تولیدات ملی و رونق اقتصادی علاوه بر این که نفتی برای فروش به صورت خام نداشته باشیم، روزانه واردات نفت از کشورهای دیگر داشته باشیم تا بتوانیم پاسخ صنعت و کشاورزی مدرن ایران را بدهیم.»
https://eitaa.com/e_beman
بایکوت سخنان کدخدای جهان!
دو شبکه اجتماعی «توئیتر» و «فیسبوک» به دلیل فراگیری در سطح جهان کاملاً منحصربهفرد بودهاند و این دو شبکه در کنار فعالیتهای ظاهری خود، عملاً به بخشی از ابزار جنگهای ادراکی نظام سلطه علیه دیگران تبدیل شدهاند. تشویق به آشوب و هرجومرج، ترویج خشونت، دروغپراکنی و تلاش برای ایجاد تفرقه و ازهمگسیختگی انسجام اجتماعی ازجمله مواردی هستند که تنها زمانی تبدیل به خطوط قرمز فیسبوک و توئیتر میشوند که هستی نظام سلطه به خطر افتاده باشد. محدودسازی و عدم بازتاب دیدگاههای ساختارشکن ترامپ که حالا دیگر تبدیل به یک مهره سوخته شده، حکایت همان استانداردهای دوگانهای است که نهتنها در عالم مجازی که در جهان حقیقی هم از سوی نظام سلطه همواره سر میزند. ملت ایران شاید بیش از هر چیز خاطره درخواست ویژه «باراک اوباما» از توئیتر در جریان فتنه سال 88 را به یاد داشته باشد، زمانی که مستأجر دموکرات کاخ سفید برای تشدید فعالیتهای مخرب این شبکه در ایران، از مدیران آن درخواست کرد تعمیرات خود را به عقب بیندازد تا بلکه آرزوی او برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران محقق شود. با این تفاسیر؛ امروز اتفاقی بیسابقه در دنیای امپراتوری رسانهای غرب رقم خورده و پس از توئیتر و فیسبوک، سه غول رسانهای آمریکا یعنی شبکههای تلویزیونی «MSNBC، CBS، ABC» نیز اظهارات و ادعای تقلب ترامپ را بایکوت و پخش زنده سخنان رئیسجمهور، کدخدای ادعایی جهان را به دلیل آنچه که آن را دروغپردازی میخوانند، قطع میکنند. بیبیسی فارسی هم از واژه «فتنه» برای سخنان ترامپ استفاده کرده و او را به بر هم زدن آرامش متهم ساخت
بیسابقهترین رخداد نظامی علیه آمریکا
«حسین امیرعبداللهیان»، مشاور بینالملل رئیس مجلس، در بخشی از مصاحبه اخیرش با روزنامه همشهری به هدف قرار گرفتن پایگاه نظامی آمریکایی در عراق توسط کشورمان پرداخته و گفته است: «جمهوری اسلامی ایران هنوز انتقام خون سردار سلیمانی را نگرفته است». وی میافزاید: «درباره عملیات انتقام باید اشاره کنم وقتی قرار شد ایران 13 موشک بالستیک نقطهزن به سمت پایگاه استراتژیک عینالأسد شلیک کند قبل از عملیات نخستوزیر وقت عراق در جریان قرار گرفت، البته نخستوزیر وقت عراق اطلاع نداشت ایران کجا را میخواهد بزند، اما میدانست نقطهای در خاک عراق هدف قرار میگیرد، این به لحاظ حقوق بینالملل و رعایت همسایگی بود که لازم بود؛ ضمن اینکه دفاع مشروع را حق خود میدانستیم، نخستوزیر عراق را در جریان قرار بدهیم. برای ایران این مهم بود که سربازان آمریکایی که خانوادهشان نگران وضعیتشان هستند، هدف نباشند، چون این برای ما عامل اقتدار نیست که سربازان ساده آمریکایی را در پایگاهشان مورد هدف قرار بدهیم، برای ما مهم این بود که پیام اقتدار ارسال شود و هیمنه آمریکاییها خرد شود. حمله موشکی ایران به مهمترین پایگاه نظامی آمریکا در کشور عراق، یکی از بیسابقهترین رخدادهای نظامی است که اقتدار و هژمونی آمریکا را در چشم جهانیان شکست. مقولهای که البته بنا به گفته مقامات ارشد کشورمان، گام نخست "انتقام سخت" است و این عملیات فاز مهمتر دیگری دارد که در وقت و شرایط مقتضی انجام خواهد شد. معالوصف نبایستی اجازه داد که این رخداد تاریخی در لابهلای رسم و رسومات امروزه رسانههای اجتماعی مثل جولان هشتک
عجب وضع تماشاییای!
رهبر معظم انقلاب اخیراً با اشاره به ادعاهای ترامپ درباره تقلب در انتخابات آمریکا، به کنایه، وضع دموکراسی در آمریکا را «تماشایی» توصیف کردند؛ کلیدواژهای که توجه بسیاری از رسانههای سراسر جهان را جلب کرد. خبرگزاری آسوشیتدپرس (آمریکا) نوشت: «رهبر عالی ایران، روز سهشنبه، طی یک سخنرانی تلویزیونی همزمان با سالگرد بحران گروگانگیری سال ۱۹۷۹ در سفارت ایالاتمتحده، انتخابات آمریکا را با اشاره به ادعاهای بیاساسِ خود پرزیدنت دونالد ترامپ درباره تقلب انتخاباتی، به تمسخر گرفت. آیتالله [سید] علی خامنهای بار دیگر روی موضعی تأکید کرد که ایران از مدتها پیش اتخاذ کرده است: اهمیتی ندارد ترامپ پیروز انتخابات شود یا بایدن». سیبیاسنیوز (آمریکا) هم نوشت: «ایران، اولین واکنش رسمیاش به انتخابات آمریکا را نشان داد؛ رهبر عالی، هدف تمسخر خود را مستقیماً آقای ترامپ قرار داد، آنهم در پلتفرم موردعلاقه رئیسجمهور [یعنی توئیتر]. [آیتالله سید] علی خامنهای توئیت کرد: «عجب وضع تماشاییای!». رادیو اروپای آزاد و رادیو آزادی (آمریکا) نیز مخابره کردند: «رهبر عالی ایران انتخابات ریاستجمهوری آمریکا را به تمسخر گرفت و این رقابت تنگاتنگ را "وضع تماشایی"ای توصیف کرد که ضعف دموکراسی [در آمریکا] را افشا کرده است».
https://eitaa.com/e_beman
پرونده تقلب در انتخابات آمریکا، با اسناد و شواهد زیاد
«رودی جولیانی»، وکیل ترامپ اعلام کرد: «من وکیل رئیسجمهور هستم. رأیگیری پستی سرشار از تقلب است. نشریه نیویورکتایمز ۱۰ سال پیش مطلبی در این رابطه نوشت. این موضوع سبب تغییر رویه در رأیگیری شده بود و یکی از اعضای کنگره روش رأیگیری پستی را به عنوان یکی از روشهای تقلب نام برده بود. این روش خیلی مستعد تقلب است. مقامات این شهر که برای ۶۰ سال دموکرات بودهاند و سابقه طولانی و مستندی در تقلب در آرا دارند، بهجای آنکه به دنبال بررسی و نظارت دقیق آرای پستی باشند، آنها هیچ نظارت دقیقی بر هیچکدام از آرای پستی نداشتهاند. این آرای پستی میتواند متعلق به هر فردی باشد و یا از سوی اعضای حزب دموکرات در محل مرکز شمارش آرا پر شده باشد. وی پیشازاین برای اثبات ادعای خویش گفته بود: «حداقل ۲۱ هزار رأی در ایالت پنسیلوانیا ثبت شده که صاحبان آنها سالها پیش فوت کردهاند».
https://eitaa.com/e_beman
✔️🍃
🍃
•[ #نڪته_گرام 👌 | #شهیدانه🕊 ]•
♨️ ..جوبایدن را بشناسید..
از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ معاون اول رئیس جمهور
آمریکا بود و در دوره معاونت او آمریکا:
۳۵ بار یمن را،
۴۹۶ بار لیبی را،
۳ بار پاکستان را،
۱۴ بار سومالی را،
۱۲٫۰۹۵ بار عراق را،
۱٫۳۳۷ بار افغانستان را بمباران کرد،
اوباما و جو #بایدن طراح و شروع کننده
جنگ در سوریه بودند؛
وقتی #حاجقاسمسلیمانی شهید شد
بایدن گفت حقش بود او تروریست بود..
[پ.ن]: در هر صورت سگ زرد برادر شغال
است! برای ما بچه یتیم های #حاج_قاسم
بایدن و ترامپ فرقی ندارد؛ حکایت ما و
آمریکا دیگر حکایت #پدرکشتگی است✋
.
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
✔️🍃
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🔹پنج نظامی با درجه استواری به صورت
نوبتی نگهبان زندان بودند. رئیسشان "ساقی"
بود. ساقی یک نظامی بلندقد، تنومند، و قوی
بنیه و چهارشانه بود. برای خود عزم و اراده
و شخصیتی داشت. زبان فارسی او تهلهجه
ترکی داشت... در یکی از دفعاتی که مرا به
اتاق بازجویی احضار کردند، بازجو که درجه
سرهنگی داشت، از من سوال میکردند و من
پاسخ میدادم. ناگهان دیدم ساقی بدون اجازه
وارد اتاق شد و با لحنی آمرانه، با تندی و
قاطعیت با سرهنگ به گفتگو پرداخت. ساقی
مردی با شهامت و جوانمرد بود.
🔹هر کدام از زندانیها را که مقاوم و نستوه
بودند دوست می داشت و به آنها احترام
میگذاشت برعکس ... همین که میدید زندانی
التماس میکند... او را نکوهش می کرد.... بعد
از پیروزی انقلاب استوار ساقی هم مانند سایر
کارکنان زندان های سیاسی دستگیر شد... شورا
با حضور بسیاری از اعضا جلسه داشت، که خبر
دستگیری ساقی به ما رسید. همه اعضا شورا
دچار تاثر شدند؛ چون بیشتر آنها گذرشان به
زندان قزلقلعه افتاده بود و ساقی را می
شناختند. ما در شورای انقلاب توافق کردیم
که گواهی بنویسیم و در آن مراتب رضایت
خود را از این فرد نظامی اعلام کنیم...
و همین کار را کردیم... .
#کتاب_خوندلیکه_لعلشد /منبع
#کتاب_اول
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🍃
📖🍃
◄ ماجرای FATF و بازی با افکار عمومی/ «مسعود براتی»، کارشناس تحریم و سیاست خارجی در صفحه توئیترش نوشت: «خب، یک سلامی خدمت تمام عزیزان رسانهای، کارشناس، بازرگان و بانکدار عرض کنم که در ماههای اخیر تلاشهای فراوانی کردند که بگویند دلار ۳۰ هزارتومانی به خاطر FATF است. احتمالاً انتخاب بایدن بهصورت خودکار ایران را از لیست سیاه FATF خارج کرده! همین، سلام من را به ایشان برسونید!
◄ عادیسازی گناه بعد از عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی/
به گزارش «آسوشیتدپرس»، دولت خودفروخته امارات اخیراً جریمه و کیفر نوشیدن، فروش یا داشتن مشروبات الکلی را برای افراد ۲۱ سال برداشته و دیگر نوشیدن یا داشتن مشروب به مجوز دولتی نیاز ندارد. تا پیشازاین، در باشگاهها و مشروبفروشیهای ساحلی امارات، مشروب فروخته و نوشیده میشد؛ اما افراد حقیقی برای خرید، انتقال یا داشتن مشروبات الکلی به مجوز دولت نیاز داشتند. بنا بر همین گزارش، تا پیشازاین در امارات، زندگی آزاد و مشترک زن و مردی که با هم ازدواج نکردهاند جرم بود، اما حالا اینچنین زندگیای مجاز است.
◄ ۵۱ درصد تجارت ایران با همسایگان/
رئیسکل گمرک گزارش داد: «میزان تجارت خارجی کشورمان با همسایگان طی هفت ماه اول سال بالغ بر ۵۰ میلیون و ۴۱۰ هزار و ۶۲۳ تن کالا معادل ۱۹ میلیارد و ۶۲۰ میلیون و ۷۱ هزار و ۵۹۷ دلار بوده است که از لحاظ وزنی ۵۹ درصد و از لحاظ ارزش ۵۱ درصد کل تجارت هفت ماهه کشور را به خود اختصاص داده است.
◄ احکام سیاسی (سؤال 75):
آیا حقوق سازمانی کسی که التزام عملی و نظری به ولایت ندارد، حلال است؟ پاسخ: نظامیگری از مشاغلی است که شاغلین به آن باید اعتقاد و التزام عملی و نظری به ولایتفقیه داشته باشند، با این وصف، اشتغال افراد غیر معتقد به ولایتفقیه در مشاغلی که قانوناً اعتقاد به ولایتفقیه شرط لازم برای شاغلین آن است غیرقانونی میباشد و چه بسا از نظر دریافت حقوق نیز دچار مشکل گردند.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
#دفاع ادامه دارد ( 41)
🌹👇 انتقام سختی که خدا گرفت و پاداشی که به شهید سلیمانی داد (2)
سوره آلعمران (3): آيه 148]
فَآتاهُمُ اللَّهُ ثَوابَ الدُّنْيا وَ حُسْنَ ثَوابِ الْآخِرَةِ وَ اللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ (148)
پس خداوند پاداش دنيا و پاداش نيك آخرت را به آنان عطا كرد و خداوند نيكوكاران را دوست مىدارد.
🤛🔰امام خامنه ای در دیدار بسیجیان ۱۳۹۶/۰۹/۰۱
این آیاتِ کریمهای که در اوّلِ این جلسه خواندند [میفرماید]: رَبَّنَا اغفِر لَنا ذُنوبَنا وَ اِسرافَنا فی اَمرِنا وَ ثَبِّت اَقدامَنا وَ انصُرنا عَلَی القَومِ الکٰفرین آنکسانی که ایستادند، رزمندگان، سلحشوران، قهرمانانِ میدان مقاومت که در کنار پیامبران ایستادند و از خدای متعال کمک خواستند و حرکت کردند، خدای متعال ایستادگی اینها را پاداش داد؛ فَئاتٰهُمُ اللهُ ثَوابَ الدُّنیا وَ حُسنَ ثَوابِ الأخِرَة. اینجور نیست که اگر در راه خدا مجاهدت کنید، فقط خدای متعال بهشت به شما بدهد! نه، فقط ثواب آخرت نیست، ثواب دنیا هم هست. ثواب دنیا چیست؟ ثواب دنیا عزّت است، اقتدار است، پیشرفت است، سربلندی یک ملّت است، سربلندی یک کشور است؛ ثواب دنیا این است که جمهوری اسلامی در طول این ۳۸ سال هر روز با توطئهی دشمن مواجه بوده -ما از اوّلی که انقلاب پیروز شد تا امروز همیشه بهطور دائم با دشمنیهای گوناگونِ دشمنانمان، یعنی استکبار جهانی و صهیونیسم و ارتجاع و [مانند اینها] مواجه بودهایم- درعینحال امروز صدها برابر، شاید بشود گفت هزارها برابر در ابعاد مختلف، از اوّل انقلاب جلوتر رفتهایم، پیشرفت پیدا کردیم، توانایی پیدا کردیم، اقتدار پیدا کردیم.
✅تدوین : رجبعلی بازیاد