هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
* کنارهگیری کاندیداهای اصلاح طلب به نفع ظریف
پیشبینی برخی از فعالین سیاسی بر این است که اصلاحطلبان از گزینه علی لاریجانی عبور کرده و گزینه اصلی آن ها محمد جواد ظریف است. در این میان برخی پیگیریها نشان می دهد که از هم اکنون رایزنی های برای کناره گیری برخی کاندیداهای اصلاح طلب به نفع جواد ظریف برای انتخابات 1400 نیز آغاز شده و به آنها گفته شده که در ایام انتخابات خود را برای سناریوهای مختلف منجمله کنار کشیدن به نفع محمدجواد ظریف آمادگی و هماهنگی داشته باشند. با این وجود برخی از فعالین اصلاح طلب معتقدند که ظریف تاکنون صراحتی در معرفی خود به عنوان یک اصلاح طلب نداشته و او نیز به نوعی کاندیدای اجاره ای و یا ائتلافی محسوب خواهد شد. https://eitaa.com/e_beman
* دستور به خاتمی برای حضور در انتخابات +جزئیات
بر اساس یافته های خبری و تحلیلی خبرنگار جهان نيوز، درخواست برای ورود علنی تر خاتمی به عرصه انتخابات 1400 یکبار دیگر از طرف برخی از چهره ها و روحانیون برجسته جناح سنتی چپ مطرح شده است. به اعتقاد برخی از فعالین سیاسی خاتمی گرچه با تشکیل نهاد اجماع ساز به صورت عملی برای انتخابات 1400 ورود کرده ولی برخی از فعالین اصلاح طلب معتقدند که خاتمی حتی باید خودش یکی از گزینه های ریاست جمهوری باشد. برخی از اصلاح طلبان معتقدند خاتمی مانند مرحوم هاشمی در سال 92 در انتخابات 1400 نام نویسی کند تا پس از رد صلاحیت آنها به نفع نامزد بعدی خود موج سازی کنند. https://eitaa.com/e_beman
* قالیباف با چند میلیارد دلار از روسیه برگشت؟
سطح روابط اقتصادی ایران با روسیه در سالهای اخیر افزایش یافته ولی در حد روابط امنیتی و سیاسی دو کشور نیست. در این میان پیگیری های جدید خبرنگار جهان نيوز نشان می دهد که سفر قالیباف به روسیه دستاوردهای مهم اقتصادی از جمله تمایل برای انعقاد قراردادهای اقتصادی کلان به همراه داشته است. به اعتقاد برخی از فعالین اقتصادی ایران بیش از 5 میلیارد دلار میتواند محصولات کشاورزی به روسیه صادر کند. در این میان روسیه پروتکلهایی خاص و سختگیرانهای برای وارادت محصولات کشاورزی دارد و همچنین در ایران برخی زیرساخت های منجمله مباحث مربوط به حمل و نقل آماده نیست. پیگیری های خبرنگار جهان نيوز نشان می دهد که قالیباف پس از بازگشت از روسیه برای برطرف کردن موانع صادرات محصولات کشاورزی اقدامات و جلسات اولیه خوبی را آغاز کرده است. به اعتقاد کارشناسان، نظام بین الملل در دوران تغییر قدرت از دو سوی آتلانتیک به آسیا و اوراسیا است و ایران باید بتواند از این چرخش قدرت در جهت منافع و مصالح ملی خود استفاده کنیم. https://eitaa.com/e_beman
پاشنهآشیل اصلاحطلبان چه کسانی هستند؟
شرق نوشت: «پاشنهآشیل اصلاحطلبان چهرههاییاند که صرفا برای حفظ ثروت و قدرت در پی استمرار اصلاحات هستند و بدنامی آنان بیشازپیش با درشتنمایی این چهرهها در نزد مردم باورپذیر میشود. وقت آن رسیده که اصلاحطلبان حتی به قیمت شکست در انتخابات راه خود را از این دست اصلاحطلبان جدا کنند. هر اتحادی الزاما سازنده نیست؛ بهویژه اتحادی که بر مبنای اصولی مشترک شکل نگرفته باشد. تا زمانی که این مرزها روشن و شفاف نباشد، بسیاری باز به اصلاحطلبان، به حق یا ناحق حمله خواهند کرد.» https://eitaa.com/e_beman
انصراف قالیباف از نامزدی در انتخابات، واقعی است؟
رجانیوز درباره خبر انصراف قالیباف از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری که توسط محسن پیرهادی بیان شده است نوشت: «پیرهادی در حالی از افزایش احتمال حضور آیتالله رئیسی در انتخابات سخن گفته که تا کنون بارها عدم تصمیم او برای حضور در انتخابات اعلام شده است.
در آخرین مورد در روزهای گذشته خبری مبنی بر خودداری رئیس قوه قضائیه در جلسه با جمعی از اعضای مجلس خبرگان با موضوع انتخابات منتشر شد که نشان میدهد همچنان قصدی برای حضور رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری وجود ندارد.
به نظر میرسد رئیس مجلس همچون آیتالله رئیسی باید عدم حضور خود در انتخابات را شخصا و نه از زبان دیگران و با قیدوشرطهایی چون حضور یا عدم حضور دیگر کاندیداها در صحنه مطرح کند.
تنها در صورت اعلام رسمی و بدون قیدوشرط رئیس مجلس مبنی بر عدم حضور در انتخابات است که شبهات رفع شده و روند وحدت گفتمانی حول محور گزینه اصلح تسریع خواهد شد. در غیر این صورت تکرار تجربیات ناموفق قبلی در جبهه اصولگرایی کاملا محتمل خواهد بود.» https://eitaa.com/e_beman
انقلاب ایران در عربستان تکرار نشود!
رسانه آمریکایی پولیتیکو در گزارشی آورد: «وضع موجود در عربستان سعودی ناپایدار است و کاخ سفید از این مسئله آگاهی دارد. همزمان که جهان از نفت عربستان فاصله میگیرد، مقامات سعودی دیگر توانایی پرداخت هزینههای شهروندان را ندارند. بایدن در این شرایط باید به سعودیها کمک کند. برای جلوگیری از تجربه انقلاب ایران و تکرار سالها خصومت با آمریکا بهتر است کاخ سفید با احتیاط گام بردارد. بنسلمان نیز باید به سرکوب وحشیانه منتقدان خود پایان دهد و بمباران و محاصره یمن را متوقف کند».
فقط ماسک عوض کردهاند!
بامداد جمعه (8 اسفند) پنتاگون اعلام کرد ارتش آمریکا به دستور بایدن مواضع گروههای مقاومت را در نزدیکی مرز سوریه و عراق بمباران کرده است. حملات اخیر آمریکا به نیروهای مقاومت در سوریه با توجه به طرح آمریکا برای احیا و تقویت داعش در منطقه، در چارچوب سناریوی جدید کاخ سفید برای غرب آسیا ارزیابی میشود. اقدام اخیر بایدن در ضربه زدن به گروههای مقاومت در عمل، تداوم راه رؤسای جمهور پیشین آمریکا در بهرهگیری از تروریسم دولتی است و اذعان آمریکا به هماهنگی با تلآویو در این حمله نشانگر عزم جدی بایدن به پشتیبانی از رژیم صهیونیستی است. سناریوی بایدن برای غرب آسیا جهت احیای داعش و حفظ کانون ناامنی در منطقه و تداوم حضور نظامی در عراق و سوریه طراحی شده و با همکاری رژیم صهیونیستی، سعودی و امارات اجرا میشود. «حسین امیرعبداللهیان»، دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بینالملل در همین زمینه نوشت: «بایدن رئیسجمهور جدید آمریکا در شعارهای انتخاباتی خود از جنگ علیه تروریسم سخن گفت اما دستور وی برای حمله به نیروهای بومی مبارزه کننده با داعش نشان داد که کاخ سفید با اعمال سیاست دوگانه در استفاده از تروریسم، دوست داعش میماند. فقط ماسک مستأجران جدید کاخ سفید تغییر کرده است».
فؤاد حسین: اجازه نمیدهیم روابطمان با ایران را خراب کنند
وزیر خارجه عراق در دیدار با ظریف تأکید کرد: «اطمینان میدهم بغداد اجازه سوءاستفاده از اتفاقات عراق برای برهم زدن روابط عالی دو کشور را نخواهد داد. ظریف در این دیدار به طرف عراقی گفت: «برخی حملات اخیر در عراق مشکوک است که میتواند با هدف اختلال در روابط ایران و عراق و برهم زدن امنیت و ثبات این کشور طراحی شده باشد. ما بر ضرورت اقدام دولت عراق برای یافتن مسببان این حوادث تأکید داریم». وزیر خارجه عراق در دیدار با شمخانی از تلاش مستمر حوزههای مالی و بانکی و دستگاههای اقتصادی ایران و عراق برای پرداخت بدهیهای این کشور به ایران خبر داد و گفت: «برخی از موانع مهم برداشته شده و بهزودی بر اساس مدل مورد توافق دو کشور، روند پرداخت بدهیها آغاز میشود».
فصل چیدن سیب و گلابیهای برجامی رسید!
مدیر هواپیمایی (هما) خبر داد: «سررسید اولین قسط هواپیماهای برجامی ایران ایر به مبلغ ۳۳۰ میلیارد تومان است که توان پرداخت نداریم و باید حاکمیت و دولت چارهای بیندیشند. ۵۰ درصد بهاضافه یک فروند هواپیمای برجامی فعال داریم که حدود ۷ تا ۸ فروند است. زمان چک ATRها رسیده است، نمیتوانیم بهصورت آزاد قطعه تهیه کنیم چون پول نداریم، تحریم هم هستیم، کارخانه سازنده هم قطعه به ما نمیدهد، نمیآیند و برابر قراردادی که با ما دارند، به ما کمک نمیکنند و درواقع به قرارداد خود هم پایبند نیستند و به همین دلیل هواپیماها زمینگیر است». زمان انعقاد قرارداد خرید این هواپیماها کارشناسان با تذکر به دولت دکتر روحانی، از فشارها بر دولت در زمان بازپرداخت اقساط و عدم پایبندی طرف مقابل به تعهدات و ارائه خدمات پس از فروش سخن میگفتند ولی همین منتقدین متهم به این شدند که باور و علاقهای برای ارتقاء ناوگان هواپیمایی و بهرهگیری از ظرفیتهای پروازی برای توسعه کشور ندارند! کسانی که با هواپیماهای برجامی عکس میگرفتند، اکنون بروند هلش بدهند تا روشن شوند.
اقدام مجلس برای اجرای صحیح قانون لغو تحریمها
«عباس گلرو»، رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: «بعد از مأموریت قالیباف رئیس مجلس به ذالنوری و عباسی رؤسای کمیسیونهای امنیت ملی و انرژی مجلس شورای اسلامی بهمنظور پیگیری حل اختلاف دولت و مجلس و تعامل با دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی برای نظارت بر قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران در آینده بسیار نزدیک کمیته مشترکی با همکاری کمیسیون امنیت ملی و کمیسیون انرژی تشکیل خواهد شد». وی افزود: «یکشنبه یا دوشنبه هفته جاری مقرر شد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی جزئیات تشکیل این کمیته مشترک را اطلاعرسانی کند؛ ولی درمجموع این اقدام بعد از دستور رئیس مجلس به رؤسای کمیسیونهای امنیت ملی و انرژی عملیاتی شده و بر حسن اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها نظارت ویژهای خواهیم کرد».
📖🍃
🍃
•[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🔹اگر این ملت روشنفکر نداشته باشد،
حوادث را دیر میبیند و اگر روشنفکر با
مردم نباشد، وجود زائد و عاطل و باطلی
است، اینها باید با هم باشند. روشنفکران
راستین ما، روشنفکران مسلمان ما در مردم،
با مردم، از مردم و برای مردم بودند.
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی /منبع
#کتاب_سوم #فصل_پنجم
#جریان_روشنفکری_و_انقلاب
.
.
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.ir/e_beman
🆔 T.me/e_beman
🍃
📖🍃
🍃🌷🍃 ﷽ 🍃🌷🍃
🍃 بصائر علوی
🍃شاخصه های انتخاب اصلح در کلام #امیرمومنان
💌 #قسمت_آخر
🔰 مدیر این ویژگی ها را باید دارا باشد
6⃣ ؛ #نظارت دقیق بر اطرافیان
«فَاحْسِمْ مَادَّةَ أُولَئِکَ بِقَطْعِ أَسْبَابِ تِلْکَ الأحْوَالِ؛
➖ریشه ستمکاریشان را با بریدن اسباب آن بخشکان»
7⃣ ؛ #سوء ظن به دشمن
«وَ اتَّهِمْ فِی ذلِکَ حُسْنَ الظَّنِّ؛
➖و به دشمن خوش بین مباش»
8⃣؛ #توجه به تجار ( تولید )
«ثُمَّ اسْتَوْصِ بِالتُّجَّارِ وَ ذَوِی الصِّنَاعَاتِ؛
➖دیگر این که نیکی به بازرگانان و صنعتگران را بر خود بپذیر»
9⃣؛ #توجه به معیشت نظامیان
« وَ یَسَعُ مَنْ وَرَاءَهُمْ مِنْ خُلُوفِ أَهْلِیهِمْ؛
➖به اندازه ای که خانواده هایشان در پشت جبهه، و خودشان در آسایش کامل باشند»
0⃣1⃣؛ #پای حرف مردم نشستن - دیدار عمومی
«فَلاَ تُطَوِّلَنَّ احْتِجَابَکَ عَنْ رَعِیَّتِکَ؛
➖ هیچ گاه خود را فراوان از مردم پنهان مدار»
1⃣1⃣ ؛ #نظارت بر زیر دستان و شایسته سالاری
« ثُمَّ انْظُرْ فِی أُمُورِ عُمَّالِکَ فَاسْتَعْمِلْهُمُ اخْتِبَاراً؛
➖ سپس در امور کارمندانت بیندیش، و پس از ازمایش به کارشان بگمار»
📒 #نهج_البلاغه_نامه53
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
🍃
🌷🍃
برگی از تاریخ اسلام (معاصر)
حکومت رضا شاه 🔻
🔸(قسمت اول) «تصاحب املاک با خشونت و سنگدلی»
🔹در سارى، هنگام سركشى به ايستگاه و ساير ساختمانهايى كه كنسرسيوم آلمانى ساخته بود، حرفهاى زير بين شاه و مهندس ايرانى رد و بدل شد:
🔸رضا شاه: آن ساختمانى كه آنجا، آنطرف خط آهن، است چيست؟
🌀مهندس: اعليحضرت، آنجا محل زندگى پرسنل راهآهن است.
🔸شاه: فكر نمىكنم چنين ساختمان مجللى لازم بود، ضمن اينكه فكر نمىكنى ساختمان را در ملك من ساخته باشيد؟
🌀مهندس: چرا اعليحضرت. ولى وقتى آن ساختمان را ساختيم ملك اعليحضرت نبود.
🔸شاه: خُب، حالا كه هست؛ آن ساختمان هم ملك ماست. برو پلمپش كن.
💥مهندس: به روى چشم، اعليحضرت.
🌀البته چارلز هارت(کنسول آمریکا در ایران) که گزارشگر این صحنه به وزارت خارجه آمریکاست توضيح نمىدهد كه چه بلايى بر سر كارگران بيچارهاى آمد كه در ملك اعليحضرت سكونت داشتند، ولى گزارشش را با اين اظهار نظر عجیب و روشنگر به پايان مىرساند: «هر چند وقايعى از اين نوع نشان از سنگدلى شاه دارد، ولى فكر مىكنم كه ايرانىها شايسته چنين خُلق و خويى از پادشاه خود می باشند. نتيجۀ كار هم نشان مىدهد كه شاه خيلى خوب مىداند با مردمش چه رفتارى داشته باشد.»!!
🔰منبع: کتاب رضاشاه و بريتانيا /بر اساس اسناد وزارت خارجه آمريكا/نوشته دكتر محمدقلى مجد - استاد دانشگاه /ص73
تدوین: س.م.ح.مرکبی
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️✳️من با شما هستم، میبینم، میشنوم، حواسم جمع است، مواظبتان هستم
سوره 47. محمد آيه 35
«فَلَا تَهِنُواْ وَتَدْعُواْ إِلَى السَّلْمِ وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَن يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ »
پس سستى نورزید، تا به سازش دعوت كنید، با اینكه شما برترید و خداوند با شماست و هرگز چیزى از (پاداش) اعمالتان را كم نمىكند.
✳️✳️امام خامنه ای در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۶/۱۲/۲۴
وقتی خدا با یک جبههای باشد، این جبهه قطعاً و بلاشک پیروز است. حالا مثلاً ملاحظه کنید در سختترین جاها خدای متعال این معیّت را به رخ اولیای خودش کشانده؛ فرض بفرماید آنجایی که حضرت موسی میگوید: وَ لَهُمْ عَلَیَّ ذَنْبٌ فَأَخافُ أَنْ یَقْتُلُونِ، در اوّل قضیّه خداوند میفرماید: قَالَ کَلَّا فَاذْهَبَا بِآیَاتِنَا إِنَّا مَعَکُمْ مُسْتَمِعُونَ؛ من با شما هستم، از چهکسی میترسید؟ این در سورهی شعرا بود؛ یا در آیهی دیگر که موسی و هارون میگویند: إِنَّنَا نَخَافُ أَنْ یَفْرُطَ عَلَیْنَا أَوْ أَنْ یَطْغَى، فرعون این کار را بکند، خداوند میفرماید: قَالَ لَا تَخَافَا إِنَّنِی مَعَکُمَا أَسْمَعُ وَأَرَى؛ ببینید چقدر این خوب است! من با شما هستم، میبینم، میشنوم، حواسم جمع است، مواظبتان هستم. یا در سورهی مبارکهی محمّد (صلّی الله علیه و آله و سلّم) میفرماید: فَلَا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَکُمْ وَلَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمَالَکُمْ؛ یعنی این معیّت خدای عزّوجل با مؤمنین، با پیامبران، با همراهان و اصحاب پیامبران، یک چیزی است که خدای متعال مکرّر در قرآن آن را به رخ کشیده.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
انسان معمولاً دنبال راحت طلبی است و این خطری برای دین و دنیای انسان است، رفتن آدم بیکاره تنبل به بهشت؟! خیلی ازماها مُدام کم کاری میکنیم ولی انتظار شفاعت داریم، این شفاعت برای ما شده عامل تخدیر. یکی از معصومین میفرماید شفاعت ما به کسی میرسد که جدّ و جَهد و کوشش داشته باشد.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#بخش_ایمان
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
⭕️ روزانه با صبحانه خبری در یک کانال تحلیلی و نخبه پسند همراه شوید
لازم به ذکر است صبحانه خبری صرفا بیان اخبار سیاسی و دیدگاههای جریانات سیاسی است
👈تحلیل ودیدگاه کانال انقلابی بمانیم را می توانید در" راهبرد روزانه "مشاهده فرمایید.
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
* پشت پرده مخالفت همزمان قالیباف و رئیسی برای انتخابات ریاست جمهوری
طی روزهای اخیر اخبار مخالفت علنی و مستقیم قالیباف و رئیسی برای انتخابات ریاست جمهوری، سبب ایجاد سوالات مهمی در میان جبهه انقلاب شده است. با این وجود برخی از فعالین سیاسی معتقدند که اعلام مخالفت قالیباف و رئیسی در شرایط فعلی گرچه حاکی از این است که دو طرف میخواهند با تمرکز بیشتری بر قوه مقنه و قضائیه مشغول خدمت باشند، ولی شوک جدی به جریان اصلاحات وارد کرده است. زیرا آنچه مشخص و واضح شده این است که حضور همزمان این دو کاندیدای موثر جبهه انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری منتفی است و حضور آنها در انتخابات بدون رقابت با یکدیگر خواهد بود. جریات اصلاحات تاکنون برای برجسته سازی رقابت و اختلاف میان رئیسی و قالیباف برنامه ریزی سنگینی کرده بود و امید زیادی داشت که از ورود همزمان انتخاباتی این دو چهره متعلق به جبهه انقلاب یک بستر اختلافی برای شکستن آرای جریان اصولگرا ایجاد کند.
*چند نفر از کابینه دولت روحانی کاندیدا ریاست جمهوری خواهند شد؟!
در روزهای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری و پایان چهار ساله دوم دولت ها، یکی از سوالات تکراری و البته درست و مهم این است که دولت مستقر چه گزینه ای برای انتخابات مدنظر دارد و یا کدامیک از اعضای دولت فعلی قرار است که به عنوان کاندیدا ریاست جمهوری شرکت کنند. برای دولت روحانی جدی ترین گزینه مطلوبی که تاکنون در محافل سیاسی نامبرده شده، علی لاریجانی است. با این وجود برخی از فعالین سیاسی معتقدند که بعد از لاریجانی، حسن روحانی و نزدیکان وی در دولت تدبیر و امید به گزینه های دیگری نیز فکر می کنند. به همین دلیل از افرادی مثل نوبخت و یا واعظی نام برده می شود. پیش از این نیز نام افرادی مثل جهرمی، ستاری و حتی دکتر نمکی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری در محافل سیاسی و رسانه ای شنیده می شود.
* چه کسانی برای خاتمی تصمیم گیری می کنند
درباره تاثیرپذیری محمد خاتمی از برخی افراد در مسایل سیاسی تاکنون گزارش های خبری و گمانه زنی های سیاسی زیادی شده است. حتی در دورن جبهه اصلاحات نیز یکی از نقدهای همیشگی به محمد خاتمی تحت تاثیر بودن وی از برخی افراد خاص است. در گذشته برخی از احزاب و چهره های شناخته شده اصلاحات معتقد بودند که خاتمی تحت تاثیر اعضای حزب مشارکت است و در سالهای اخیر نیز بیشتر تحت نقوذ حزب «اتحاد ملت» که بسیار شبیه به حزب مشارکت است، می باشد. با این وجود برخی از فعالین سیاسی معتقدند که محمد خاتمی در انتخابات 1400 تاکنون بیشتر تحت تاثیر و نفوذ چهره های همچون محسن امین زاده، سعید حجاریان ، علیرضا علویتبار و محسن میردامادی قرار دارد. از سوی دیگر همین گمانه زنی های سیاسی و رسانه ای در میان جریان اصلاحات سبب بدبینی به خاتمی و عدم تمایل به ادامه رهبری خاتمی حتی در میان احزاب تاثیرگذاری همچون جزب کارگزاران شده است