eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
893 ویدیو
2.6هزار فایل
ارتباط باما @e_beman ۰۹۱۵۳۰۳۳۶۷۸ https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
باسلام وتحیت خدمت همه اساتید گرانقدر ،ضمن عرض خداقوت ✍ طبق روال روزهای جمعه هر هفته ، تحلیل های راهبردی زیر با عناوین : ✅چگونه بازسازی انقلابی ✅برنامه های اقتصادی دولت سیزدهم ✅هدایت شماره9 ✅پرسمان ویژه افغانستان ✅رصد نامه 👈جهت بهره برداری شما اساتید محترم در کانال انقلابی بمانیم ثامن الائمه در دو پیام رسان داخلی ایتا وسروش با آدرس های زیر، تقدیم می گردد.👇👇 ایتا https://eitaa.com/e_beman سروش http://sapp.ir/e_beman انقلابی بمانیم"ثامن الائمه"( کانال تحلیلی و نخبه پسند)
1_1159058083.pdf
451.9K
هدایت شماره9 بهترین تحلیل‌های سیاسی جامعه نخبگانی کشور https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
رصد نامه.pdf
278.4K
بهترین تحلیل‌های سیاسی جامعه نخبگانی کشور https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
◼️مخاطبان و فرهیختگان عزیز نظر به اهمیت مطالب بارگذاری شده و ضرورت مطالعه آن ؛ تا صبح شنبه بارگذاری نخواهیم داشت. ✅بهترین تحلیل‌های سیاسی جامعه نخبگانی کشور https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
روزمان را با آغاز کنیم 👈مردمی کردن اداره کشور شرط تحقق دولت مردمی و قوی (۱۳) [سوره الأنفال (8): آيه 64] يا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَسْبُكَ اللَّهُ وَ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ (64) اى پيامبر! براى تو (حمايت) خداوند و پيروان با ايمانت كافى است (و نيازى به حمايت گرفتن از ديگران ندارى). 🌹پیام: 1- در اين آيه نيز مانند آيه قبلى كه فرموده بود:" فَإِنَّ حَسْبَكَ اللَّهُ هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ" رسول خدا (ص) را دلخوش مىسازد، كه: خداوند تو را به يارى خودش و بوسيله آنهايى كه از مؤمنان پيرويت كردند از شر دشمنان كفايت مىكند. 2- از قراين به دست مىآيد مفاد آيه، تحريك و تشويق مؤمنان است بر كارزار، چون تاثير مؤمنان در كفايت كردنشان رسول خدا (ص) را از شر دشمنان تنها بكار زار و مبارزه كردن است ۱۳۹۸/۱۰/۲۷ ا✴️🔰مام خامنه ای نماز جمعه تهران من عرض میکنم پس از ۴۱ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، این جمعیّت بی‌نظیر را کدام دست قدرتی به میدان آورد؟ این اشک و عشق و شور را چه کسی پدید آورد؟ کدام عاملی میتوانست یک چنین معجزه‌ای را نشان بدهد جز دست قدرت الهی؟ آن کسانی که دست قدرت خدا را نمیتوانند در این حوادث ببینند و تحلیل‌های مادّی در این مسائل میکنند، عقب میمانند. باید دست قدرت خدا را دید. بُعد معنوی و بسیار مهمّ این حادثه همین است که خدای متعال این کار را میکند. وقتی خدای متعال یک چنین حرکتی را در ملّت به وجود می‌آورد، انسان باید احساس کند که اراده‌ی الهی بر پیروزی این ملّت است. این نشان‌دهنده‌ی این است که اراده‌ی الهی بر این است که این ملّت در این راه و در این خط حرکت کند و پیروز شود. ✍: https://eitaa.com/e_beman
آن بنده خدایی که قرآن را قابل فهم نمی‌داند، این چطور می‌تواند بگوید من ولایت علی‌بن‌ابی‌طالب را دارم و از لحاظ فکری با علی مرتبطم؟!
👈پاسخ به گزافه‌گویی یک صهیونیست! «خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت: «رژیم قانون‌شکن اسرائیل، با داشتن بمب‌های غیرقانونی اتمی و خودداری از پیوستن به ان‌.پی‌.تی، بار دیگر ایران را که عضو ان‌.پی‌.تی است و بازرسی‌‌شده‌ترین برنامه هسته‌ای جهان را دارد، تهدید می‌کند. این عزیزدردانه غرب به باج‌خواهی عادت دارد، اما جهان به ماهیت ثبات‌زدای آن پی برده است. ایران حق پاسخگویی را برای خود محفوظ می‌دارد». این اظهارات در واکنش به گفته‌های وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در سفر به مسکو بود که ایران را به تلاش برای ساخت سلاح اتمی متهم کرده و گفته بود: «ایران باید بداند که این امر بی‌پاسخ نخواهد ماند».
👈اعتراف به فریبکاری! روزنامه اصلاح‌طلب شرق در یادداشتے با اذعان به عدم تحقق وعده‌هاے اصلاح‌طلبان در برابر طبقه متوسط نوشت که احساس فریب‌خوردگے به این طبقه دست داده است. 👈شرق در این زمینه نوشت: «دولت‌هاے اصلاح‌طلب نتوانستند به وعده‌هاے خود در قبالِ طبقه متوسط عمل کنند. اینڪ با این جدایی، چهره اصلاح‌طلبان بیش‌ازپیش عیان و مخدوش شده و طبقه متوسط دریافته است که هرگز یڪ طبقه به معناے واقعے نبوده و چه‌بسا برساخته جریان‌هاے سیاسے براے کشانده شدن به عرصه انتخابات بوده است. این روزها به‌ندرت سخنے از اصلاح‌طلبان و سوسیال‌دموکرات‌ها در ستایش طبقه متوسط می‌شنویم. انگار اصلاح‌طلبان و حامیان طبقه متوسط همگے در این برهه تاریخے غیب شده‌اند». 👈به نوشته این روزنامه، «رفتار اصلاح‌طلبان و دیگر حامیان طبقه متوسط، آنان را دچار بحران هویت کرده است و آنچه بیش از هر چیز آنان را آزار می‌دهد، احساس فریب‌خوردگے است. کابوسِ ریزش به طبقات فرودست محقق شده است. اینڪ آنان بیش از هر زمان دیگرے مفهوم عدالت را درڪ خواهند کرد، مفهومے که در سخنان اصلاح‌طلبان غایب بوده است. آنان ناگزیرند باور کنند که دیگر بخشے از طبقه فرودست‌اند و تنها در اتحاد و ائتلاف با آنان می‌توانند عدالت واقعے را دریابند»