eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.1هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
887 ویدیو
2.6هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
📌روحیه دفاع مقدس نیاز امروز ما بزرگداشت هفته دفاع مقدس بزرگداشت حماسه‌ها در طول هشت سال جنگ تحمیلی است. حضور مردم در میدان، ایثار و از خودگذشتگی، پیوند با امامت و ولایت، اخلاص و خداگرایی، از شاخصه‌های هشت سال دفاع مقدس است. به این شاخصه‌ها اکنون بیش از گذشته نیاز داریم. اکنون تهاجم دشمن، گسترده‌تر و هوشمندتر از گذشته است. مرزهای جغرافیایی، اعتقادی و فرهنگی ایران اسلامی آماج حملات دشمنان می‌باشد. بهترین راه مقابله با این حملات، حفظ، انتقال و ماندگاری روحیه ایمان و ایثار هشت سال دفاع مقدس به نسل کنونی است. ماندگار کردن این حماسه‌ها الزاماتی دارد؛ از جمله: ◀️تحلیل و تبیین درست حماسهها اگر به مرور زمام خوب تحلیل و تبیین نشوند، فراموش می‌شوند یا دشمنان با جنگ روایت ها حماسه ها را تحریف خواهند کرد. ◀️ تهاجم ترکیبی دشمنان برای از بین بردن حماسه‌ها حمله ترکیبی را در پیش می‌گیرند. راه خنثی سازی این طرح، از طرف جبهه حق است. مقام معظم رهبری درباره تهاجم ترکیبی می فرمایند: "دشمنان از همه جهت یک حمله‌ی ترکیبیِ دسته‌جمعی را شروع کرده‌اند.ما هم در مقابل بایستی حرکتمان حرکت ترکیبی باشد؛ از همه جهت بایستی تلاش کنیم. البتّه دفاع باید بکنیم امّا همیشه در موضع دفاعی نمیتوانیم بمانیم؛ این را باید توجّه داشت. این که من میگویم باید دفاع کنیم، خب دفاع یک کار لازم است امّا همیشه نمیشود در موضع دفاعی ماند؛ دشمن تهاجم میکند، ما هم باید داشته باشیم."
✳️ چرا شروع جنگ را گرامی می‌داریم؟ ⭕️در جهان معمولا پایان یا سالروز پیروزی در جنگ را گرامی می دارند و به علت تلفات و خسارات جنگ، یادآوری شروع آن جذابیتی ندارد.اما در کشور ما سالروز حمله ارتش بعث عراق به ایران در ۳۱ شهریور ،به عنوان یادبود دفاع مقدس گرامی داشته می شود،علت این امر را می توان این گونه‌ تحلیل کرد: 1⃣ روز ۳۱ شهریور۱۳۵۹،عراق به ایران حمله نکرد،بلکه ارتش بعثی صدام به نمایندگی از ابرقدرت های شرق و غرب یک جنگ جهانی علیه انقلاب نوپای ایران به راه انداخت.لذا باید شروع این هجمه ی همه جانبه برای ثبت و حفظ در اذهان،هر سال یادآوری شود. 2⃣ شروع جنگ تحمیلی،موجب ایجاد وحدت بی نظیری بین مسئولان،اقشار مردم و نیروهای مسلح در کشور شد،که این الگو در سایر بحران های سیاسی، امنیتی و طبیعی نیز مورد بهره برداری قرار گرفت. 3⃣ شروع جنگ تحمیلی باعث ایجاد گفتمان مقاومت اسلامی،برگرفته از فرهنگ عاشورا شد،که این مقاومت اسلامی به عنوان نسخه ی موفق در سایر کشورهای اسلامی نیز استفاده می شود. 4⃣ دفاع مقدس ثابت کرد با رهبری الهی و همراهی امت فداکار و مسلمان،می توان بدون داشتن سلاح های پیشرفته و غیرمتعارف،استراتژی های ابرقدرت ها را با شکست روبرو ساخت. 5⃣ دفاع مقدس آغازی بر احیای اسلام سیاسی ،شکل گیری بیداری اسلامی و سقوط حکومت های دست نشانده استکبار است. 6⃣ دفاع مقدس پایان یافت،اما تهاجم دشمن علیه ملت ایران تمام نشده است.ماهیت جنگ علیه ملت ایران به جنگ ترکیبی که مجموعه‌ای از جنگ سیاسی ،اقتصادی،امنیتی و رسانه‌ای می باشد تغییر شکل داده است.   ✅ تقابل حق و باطل دائمی و مستمر است و جنگ همواره مذموم‌ و در مقابل دفاع امری مقدس است.لذا امروز باید در مقابل جنگ ترکیبی دشمن،دفاع ترکیبی انجام دهیم.دشمنی که در آخرین نمونه یک رخداد اجتماعی ( مرگ مهسا امینی) را به پدیده‌ای امنیتی تبدیل و کشور را چندین روز دچار چالش و حواشی کرده است.تجربه دفاع مقدس می تواند یک چراغ راه و الگویی مناسب برای دفاع ترکیبی در مقابل تهاجم هوشمند و ترکیبی دشمن باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴 💐 بصائر علوی ❤️ قال امیرالمومنین علیه السلام: ♥️ طَبیبٌ دَوّارٌ بِطِبِّهِ 👈 رسول خدا (صلّی‌الله‌علیه‌وآله) طبيبى است كه همراه با طبّش در ميان مردم می‏گردد. 📒 ✏️ رهبر انقلاب: درباره‌ی پیغمبر گفته شده است: «طَبیبٌ دَوّارٌ بِطِبِّهِ قَد اَحکَمَ مَراهِمَهُ وَ اَحمىٰ مَواسِمَه»؛ پیغمبر مثل یک پزشکِ دوره‌گرد حرکت می‌کرد. ✏️ پزشکان در مطب خود می‌نشینند تا مردم به آنها مراجعه کنند؛ اما پیغمبران به مردم مراجعه می‌کردند. در کیف دارویشان، هم وسیله‌ی مرهم‌گذاری داشتند، هم وسیله‌ی داغ کردن زخم؛ آن‌جایی که احتیاج به داغ کردن داشت. ۱۳۸۳/۱۰/۲۳ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً... «أَللّٰهُمَ‌عَجِّلْ‌لِوَلیِکَ‌ٱلْفَرَج» 🆔 Eitaa.com/e_beman 🆔 Sapp.com/e_beman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخشی از سخنان مرحوم سراج دربارۀ جهاد روشنگری 🔹سردار سرتیپ دوم پاسدار رضا سراج سخنگوی شورای‌عالی امنیت ملی و از تحلیلگران مسائل راهبردی، رسانه و جنگ نرم سپاه بود که امروز دار فانی را وداع گفت.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درگذشت سردار سرتیپ پاسدار «رضا سراج» را تسلیت گفت. به گزارش ایسنا، متن پیام تسلیت سرلشکر پاسدار حسین سلامی برای درگذشت سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی کشور به این شرح است: « بسم الله الرحمن الرحیم.  عروج ملکوتی سردار پرافتخار، مجاهد فی سبیل الله « سرتیپ دوم پاسدار دکتر رضا سراج» مدیر و کارشناس موفق و موثر سپاه در عرصه های مختلف ماموریتی به ویژه در تحلیل مسائل راهبردی، رسانه و جنگ نرم و معاون ارتباطات و رسانه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، موجب تاثر و تالم خاطر گردید. این سردار مجاهد از هنگام پوشیدن لباس سبز پاسداری و حضور حماسی در سنگر دفاع مقدس تا میدان‌های دفاع از ارزش ها و هویت انقلاب اسلامی در جبهه های مختلف جنگ اطلاعاتی، امنیتی، فرهنگی و روانی، ترجمان ایمان، دانش، اخلاص، شجاعت، فداکاری و مجاهدت حضور داشت و کارنامه درخشان او همیشه الهام بخش و درس آموز برای نسل جوان این سرزمین خواهد بود. ریاست دانشکده و پژوهشکده پیامبر اعظم (ص) دانشگاه جامع امام حسین (ع)، ریاست سازمان بسیج دانشجویی، رئیس اداره عملیات روانی در معاونت فرهنگی سپاه و مسئولیت های مختلف در سازمان اطلاعات سپاه از جمله نقش‌های مسئولیتی ایشان در سپاه بوده است که در همه این مسئولیت‌ها موفق و موثر بوده اند. همچنین آقای سراج نقش موثری در مقابله با فتنه‌ها، جهاد تبیین و روشنگری در مواجهه با انحراف های مختلف در مسیر انقلاب اسلامی علیه جبهه استکبار، جریان فتنه و انحراف داشتند.
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🎥 بخشی از سخنان مرحوم سراج دربارۀ جهاد روشنگری 🔹سردار سرتیپ دوم پاسدار رضا سراج سخنگوی شورای‌عالی ا
خیلی از اعضاواساتید محترم کانال انقلابی بمانیم ثامن الائمه ، پای درس روشنگری و هدایتگری با نگاه راهبردی این استاد عزیز نشسته اند. روحش شاد👇 «اللهم صل علی محمد وال محمد »
روزمان را با قرآن آغاز کنیم 🔰ضرورت تشکیلات پذیری مومنین يس وَمَا عَلَيْنَا إِلَّا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ ﻭ ﺑﺮ ﻋﻬﺪﻩ ﻣﺎ ﺟﺰ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﺁﺷﻜﺎﺭ [ ﭘﻴﺎم ﻭﺣﻲ ] ﻧﻴﺴﺖ .(١٧) امام خامنه ای ۱۴۰۳/۶/۳۱ انبیا این هدایت و رعایت و کمک به بشر و این دعوت را هم با طرق مختلفی انجام دادند؛ قرآن همه‌ی این طرق را در بخشهای مختلف بیان فرموده؛ حالا من چند موردش را مثلاً عرض بکنم. یک جا «وَ ما عَلَینا اِلَّا البَلاغُ المُبین» است. [میفرماید] پیغمبر وظیفه‌اش «رساندن» است؛ فقط همین؛ وَ ما عَلَینا؛ غیر از این چیز دیگری، وظیفه‌ای ندارد؛ در یک شرایطی این‌جوری [است]؛ امّا در یک شرایطی هم «ما اَرسَلنا مِن‌ رَسولٍ‌ اِلّا لِیُطاعَ بِاِذنِ الله»؛ باید مورد «اطاعت» قرار بگیرد؛ یعنی تشکیلات سیاسی درست کند، جامعه را حرکت بدهد و موظّفند گوش کنند، اطاعت کنند و مانند اینها ✍ https://eitaa.com/e_beman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا