eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.1هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
887 ویدیو
2.6هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
دکتر جوانی 13 راهکار برای مقابله با جنگ اقتصادی و روانی آمریکا 1ـ ایران باید زمینه‌های خارج شدن از سلطه دلار را در تجارت کشور و معاملات بین‌المللی فراهم کند؛ یعنی در تعامل و ارتباط بیشتر با دیگر کشورها از ارزهایی غیر از دلار استفاده کند. 2ـ در مبادلات تجاری در جاهایی که ممکن است باید دلار را حذف کنیم و از تهاتر و روش مبادله کالا با کالا استفاده کنیم. 3ـ‌ در مبادلات تجاری با کشورهای همسایه و شرکای شرقی تعاملات‌مان را در حوزه فعالیت‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری‌ها بیشتر کنیم. 4ـ در وضع فعلی جامعه، صیانت از تولید و رونق بخشیدن به آن مهم‌ترین اولویت است که باید در دستور کار قرار گیرد و کارگاه‌های کوچک باید مورد حمایت جدی قرار گیرند. ۵ـ از طریق مبارزه با قاچاق کالا و جلوگیری از ورود کالایی که در داخل امکان تولید آن وجود دارد، تولید و اقتصادمان را رونق ببخشیم. ۶ـ در بحث فشارهای روانی که آمریکا با دروغ‌پردازی، سیاه‌نمایی و برجسته‌سازی مشکلات به جمهوری اسلامی و ملت ایران وارد می‌کند از طریق مبارزه با جو روانی پیش آمده، نقشه دشمن را خنثی کنیم. ۷ـ آنچه رهبر معظم انقلاب به عنوان زخم از آن یاد کردند، باید درمان شود. برخورد با مفسدان و شبکه‌های فساد یکی از اقدامات اساسی و عاجلی است که باید انجام بگیرد. 8ـ باید تمام دستگاه‌های اجرایی کشور کمک کنند تا اقتصادمان رونق یابد. 9ـ با فساد و اشرافی‌گری در کشور مبارزه شود. 10ـ به درد مردم و اشتغال جوان‌ها توجه بیشتری شود. 11ـ اقشار آسیب‌پذیر و افرادی که در وضعیت سخت معیشتی هستند، بیشتر مورد توجه قرار بگیرند. 12ـ باید هوشیار بود که دشمن با اعمال فشارهای عملی به دنبال ایجاد اخلال و ناامنی در کشور است، یعنی می خواهد مشکلات اقتصادی را تبدیل به مسائل امنیتی کند. 13ـ در کنار حل مشکلات معیشتی و مبارزه با فساد، هوشمندی اطلاعاتی و آگاه‌سازی مردم لازم است.
🔰 قهرمان اول کربلا، امام حسن(علیه‌السلام) بود ◾️کسانی که در جبهه‌بندی میان امام مجتبیٰ و معاویه نتوانسته بودند یک جمعیّت پُرشور قابل‌اطمینانی را برای امام حسن درست کنند، این‌قدر اینها فرق کردند که ده، دوازده سال بعد، تک‌تک در مقابل معاویه بلند شدند. ▫️ اینها همه فرآورده‌های کارخانه‌ی آدم‌سازی امام حسن‌ هستند. ◾️ آخرین نفری که امام حسن مثل گلوله‌ای منفجر کرد و از آن ترکش الهی، تیری بیرون انداخت و به سینه‌ی دشمن زد، برادرش حسین‌بن‌علی است؛ یعنی . ▫️ شیخ آل‌یاسین (رضوان‌ اللّه ‌علیه) یا سیّد شرف‌الدّین میگوید که امام حسن(علیه‌السّلام) مثل آن سرداری که سربازان خود را یکی‌یکی فرامیخواند و مسئولیّت هرکدام را به آنها محوّل میکند، دانه‌دانه مسئولیّتها را به زبان بی‌زبانی، با زبان قرآن و با زبان تاریخ به یارانش حالی کرد. ◾️ و در آخر حسین‌بن‌علی را مورد اشاره قرار داد و گفت «لا یَوم کَیَومِكَ یا اَباعَبدِالله!»؛ مسئولیّت تو از همه سنگین‌تر است و کار بزرگ و کار آخر را تو باید انجام بدهی، و حسین انجام داد. ▫️ اینجا است که به نظر شیخ آل‌یاسین و به نظر سیّد شرف‌الدّین، قهرمان اوّل کربلا امام مجتبیٰ است و قهرمان دوّم امام حسین‌‌بن‌علی است (علیهما‌السّلام)؛ او بود که صحنه‌ی کربلا را درست کرد. 📚 کتاب (علیه‌السلام)؛ ص۱۳۲-۱۳۴| سخنرانی‌های آیت‌الله خامنه‌ای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
▼ حرف روز مشاجره ترامپ و کری درباره ایران موضوع حرف روزِ امروز، به درگیری کلامی روزهای گذشته بین ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و جان کری، وزیر خارجه سابق آمریکا درباره ایران اختصاص دارد. جان کری در مصاحبه با سی‌ان‌ان مدعی شده است در ماه‌های گذشته با ظریف، وزیر امور خارجه ایران سه‌چهار مرتبه دیدار کرده است! اما ترامپ عنوان کرده این دیدارها خرابکاری از سوی جان کری در روند سیاست‌گذاری دولت آمریکا محسوب می‌شود. رئیس‌جمهور آمریکا این را هم افزوده که جان کری با حکومت ایران جلسات غیر قانونی داشته و در آن جلسات به ایرانی‌ها گفته منتظر پایان دولت ترامپ باشید. این منازعه موجب شده است برخی با شوق و ذوق اعلام کنند چنانچه جان کری در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری آمریکا پیروز شود، می‌توان به حل مسائل بین ایران و آمریکا امیدوار بود؛ در این باره توجه به چند نکته حائز اهمیت است: 1ـ بخشی از این مشاجرات به انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا برمی‌گردد که در آبان ماه 1397 برگزار می‌شود. این وضعیت سبب شده است جان کری و حتی باراک اوباما در یک رقابت حزبی وارد گود انتخابات شوند تا شاید با فرستادن تعداد بیشتری از نامزدهای دموکرات به کنگره، اکثریت مجلس نمایندگان را از جمهوریخواهان بگیرند. بنابراین منازعه پیش آمده، در سطح رقابت‌های داخلی بین جمهوریخواهان و دموکرات‌ها که معمولاً در جریان است، تحلیل می‌شود؛ 2ـ این افراد گویی به دیگر اظهارات جان کری کمترین اعتنایی نکردند؛ وزیر خارجه پیشین آمریکا مدعی شده است باید از برجام برای وادار کردن ایران به امتیازدهی در موضوعات دیگر، از جمله موشکی[توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران] و مسائل منطقه‌ای استفاده می‌کردیم؛ وی این را هم گفته است که حصول توافق هسته‌ای موجب نشد آمریکا از اعمال تحریم‌های موشکی، حقوق بشری و منطقه‌ای کوتاه بیاید و حتی در حالی که درباره برجام با ایرانی‌ها در حال مذاکره بودیم، تحریم‌ها را افزایش دادیم. این نکات گویای آن است که درباره جنگ اقتصادی و مهار توانمندی موشکی و منطقه‌ای ایران یا به عبارت دقیق‌تر از بین بردن مؤلفه‌های قدرت کشورمان، بین دموکرات‌ها و جمهوریخواهان تفاوتی نیست و اگر تفاوتی هست، در این نکته خلاصه می‌شود که یکی مسیر برجام را اهرم فشار سیاسی و اقتصادی می‌داند و دیگری خروج از برجام را چاره تقابل با ایران تلقی می‌کند.
مقاومت خزانه‌داری در مقابل ترامپ! چند مقام دولت آمریکا در گفت‌وگو با «واشنگتن‌پست» ادعا کرده‌اند «استیون منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا روش جدیدی برای مقاومت در برابر راهبرد دولت ترامپ علیه ایران پیدا کرده است. دولت ترامپ، پس از خروج از برجام سیاست‌هایی را با هدف افزایش فشارها علیه ایران به کار گرفته است؛ یکی از همین سیاست‌ها خارج کردن بانک‌های ایران از سامانه «سوئیفت» است. سه مقام آمریکایی می‌گویند منوشین و وزارتخانه او با اعمال فشار بر سوئیفت برای اقدام علیه ایران مخالفند. به همین دلیل او به قصد ایجاد تأخیر در رأی نهایی رئیس‌جمهور در این باره، فرایندهای تصمیم‌گیری را کند کرده است.
▼ اخبار ویژه گزارش مهم وزارت اقتصاد مرکز حراست وزارت امور اقتصادی و دارایی طی گزارشی اعلام کرد: بر اساس طرح همکاری مشترک وزارت خارجه، خزانه‌داری و دستگاه اطلاعاتی آمریکا، برنامه عملیاتی اغتشاش در بازار ارزی ایران از طریق القای شوک‌های زمان‌بندی شده در راستای افزایش نااطمینانی به پایداری ارزش ریال در برابر ارزهای خارجی، با بهره‌گیری از پایگاه‌های آمریکا در برخی کشورهای همجوار در جریان است. این گزارش با تأکید بر اینکه پژوهشگران این وزارتخانه، فرایندهای عملیاتی را شناسایی و رصد می‌کنند، افزود: بیشتر عوامل میدانی این پروژه که در ایران عمل می‌کنند، از هدایت چنین سازوکار اطلاعاتی آمریکا اطلاع نداشته و
▼ گزارش روز بازتاب یک تفکر! روز گذشته عکسی کوچک و بسیار کم کیفیت که به وضوح تفاوت سبک زندگی، منش و روش برخی‌ها را نشان می‌دهد، منتشر شد و واکنش کاربران در شبکه‌های اجتماعی را برانگیخت؛ تصویری از حضور احمد، فرزند سیدحسن خمینی در جایگاه ویژه‌ای با دیواره‌های شیشه‌ای و کولر گازی در یک مراسم عزاداری ویژه ماه محرم و عزای امام حسین(ع)! درباره این عکس سخن و نکته بسیار است و مطالب فراوانی از مقایسه منش حضرت امام(ره) و وارثان نام ایشان تا بالانشینی در مجلس سید و سالار شهیدان وجود دارد. بحث و نوشتن درباره توضیح و توجیه عجیب و تأسف‌برانگیز وی درباره عکس مذکور نیز مسئله‌ای است که در فضای رسانه به آن بسیار پرداخته شده و خواهد شد؛ اما دغدغه این نوشتار فارغ از همه این مسائل و تأکید بر اهمیت و وجوب گفتن و نوشتن مکرر درباره سلوک و راه امام(ره) این است که تصاویر احمد خمینی چه آن روز که در کابین هواپیما و سوار بر اسب و... منتشر شد، چه آن روز که مراسم عجیب عمامه‌گذاری‌اش برگزار شد و...، اهمیت خاصی ندارد؛ مهم‌تر از آن جریانی است که این اشخاص را رشد داده است؛ جریانی که معتقد به نگاه از بالا به پایین مسئولان به مردم است، جریانی که فرزند مسئول بودن را فضیلت می‌شمرد، جریانی که برای خودش حق و حقوقی قائل است و سبک زندگی متفاوت از مردم، بالانشینی و غذای چرب‌تر و تفریحات بیشتر و... را حق خود می‌داند! عکس منتشر شده بازتابی از آن سبک تفکر است؛ همان تفکر اشرافی که امام خمینی(ره) فرمودند: «آن روزی که دولت ما به کاخ توجه پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحۀ دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیس‌جمهور ما خدای نخواسته، از آن خوی کوخ‌نشینی بیرون برود و به کاخ‌‌نشینی توجه بکند، آن روز است که انحطاط برای خود و برای کسانی که با او تماس دارند، پیدا می‌شود. آن روزی که مجلسیان خوی کاخنشینی پیدا کنند خدای نخواسته و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم.» همان تفکری که در مقابل انقلابی‌گری قرار دارد و طرد و نقد آن وظیفه همه ما است.
▼ اخبار «پارلمان اصلاحات» در دستور کار احزاب اصلاح‌طلب محمد سالاری، قائم‌مقام دبیرکل حزب همبستگی ایران اسلامی با بیان اینکه طرح پارلمان اصلاحات، طی جلسات متعددی در کمیته سیاسی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات مورد بحث و تبادل نظر جدی قرار گرفت، گفت: نتیجه نهایی بررسی شده در کمیته سیاسی، در اختیار تمامی احزاب اصلاح‌طلب عضو شورای هماهنگی برای بررسی و اظهارنظر اصلاحی قرار گرفت. دبیر کمیته سیاسی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ادامه داد: در همین راستا، طرح پارلمان اصلاحات به عنوان یک نهاد بالادستی در فرایند تصمیم‌گیری‌های جریان اصلاحات در دستورکار حزب همبستگی ایران اسلامی به منظور بررسی و پیشنهادهای اصلاحی قرار گرفت. وی اضافه کرد: طی هفته‌های آتی حزب همبستگی ایران اسلامی نظر نهایی خود را به صورت رسمی به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ارائه خواهد داد. گفتنی است، طرح ایجاد تشکل جدید در حالی است که در هفته‌های اخیر اختلاف نظرها درباره عملکرد شورای عالی اصلاح‌طلبان بالا گرفته است.
پایان شاهزاده جوان نزدیک است روزنامه انگلیسی «تایمز» در یادداشتی به قلم «مایکل برلی» تحولات عربستان سعودی را پس از روی کار آمدن بن‌سلمان بررسی کرد و نوشت: امیدها به ولی‌عهد عربستان به ‌عنوان یک فرد اصلاح‌گرا که قرار بود جراحت منطقه را درمان کند، بی‌نتیجه مانده است. شکاف بین هیاهو و جاروجنجال تبلیغاتی درباره ولی‌عهد و حقیقت شخصیت و توان او کاملاً آشکار شده است. این روزنامه با اشاره به اینکه چیز زیادی از ادعاهای مدرنیته بن‌سلمان باقی نمانده است، افزود: سرکوب شیعیان عربستان در منطقه شرق این کشور ادامه دارد و با وجود تبلیغات گسترده‌ درباره اجازه زنان برای رانندگی، همچنان شاهد برخورد با آنها هستیم؛ چنانکه در تازه‌ترین نمونه، 13 فعال زن عربستانی که به دنبال جنبه‌های دیگری از آزادی هستند، بازداشت شدند. این نشریه انگلیسی در پایان نوشت: بن‌سلمان نه اصلاح‌گر است و نه یک فرد قوی و این اتفاق (برکناری ولی‌عهد) ممکن است به زودی رخ دهد.
مشکلات اقتصادی تنها با کمک مردم قابل حل است محمدباقر قالیباف با بیان اینکه اکنون ماهواره‌های ما در مدار زمین و موشک‌های ما در دو هزار کیلومتری نقطه‌زنی می‌کنند و در صنعت تولید تجهیزات نظامی بدون شک جزء پنج کشور اول جهان هستیم، گفت: امروز در چهارمین دهه انقلاب، بحران ما بحران اقتصادی است؛ چرا قادر نیستیم بر این بحران فائق بیاییم؟ چرا نمی‌خواهیم از این تجربه بزرگ تاریخی و فرهنگ اهل بیت(ع) استفاده کنیم؟ وی با تأکید بر اینکه مشکلات اقتصادی تنها با کمک مردم قابل حل است، اظهار داشت: اگر می‌خواهیم با فساد مبارزه کنیم، باید اقتصاد را مردمی کنیم؛ چطور مردم توانستند در آن زمان جنگ را اداره کنند؟ آیا نمی‌توانند اقتصاد را اداره کنند؟ وی افزود: به جای اینکه در اقتصاد به مردم تکیه کنیم، به دنبال تکیه بر ابرقدرت‌ها و بیگانگان هستیم، بیگانگانی که حداقل در 100 سال گذشته کاری جز خیانت برای ما نکرده‌اند.
طرحی برای اجاره اجباری خانه‌های خالی ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس گفت: طرح اجاره دادن اجباری خانه‌های خالی به امضای حدود ۳۰ نفر از نمایندگان مجلس رسیده و به تازگی به هیئت‌رئیسه مجلس ارائه شده است، در وضعیت کنونی این طرح در مرحله چاپ قرار داشته و احتمالاً مهر ماه اعلام وصول خواهد شد. بر اساس این طرح، سامانه‌ای ایجاد خواهد شد و مردم طبق قانون، خانه‌های خالی را گزارش و معرفی می‌کنند، پس از آن با حکم دادستانی، یک ماه به صاحب‌خانه مهلت داده می‌شود تا آن خانه را اجاره دهد، در غیر این صورت کارشناس رسمی دادگستری با حکم دادستان، از خانه بازدید کرده و پس از آن خانه را اجاره می‌دهد و مبلغ دریافتی را به حساب دادگستری می‌ریزد.
روزمان را باقرآن آغاز کنیم ( حسین فدایی مکتب) 🌹فدا کردن جان و مال در راه مکتب از شاخصه های «یاران انقلاب» است [سوره التوبة (9): آيه 41] انْفِرُوا خِفافاً وَ ثِقالاً وَ جاهِدُوا بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ ذلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ (41) (به سوى جبهه و جهاد) كوچ كنيد، سبكبار و سنگين بار، (خواه بر شما آسان باشد، خواه دشوار.) و در راه خدا با اموال و جانهاى خود جهاد كنيد، اگر مىدانستيد، اين براى شما بهتر است. 🌳پیامها: 1- در برابر فرمانِ بسيج عمومى؛ جامعه انقلابی واجب است؛ حرکت کند . حرکتش رو به جلو باشد. نباید بنشیند.نباید توقف کند. درنگ جایز نیست جامعه انقلابی دائما باید در حال پیشروی باشد. «انْفِرُوا خِفافاً وَ ثِقالًا» 2- مكتب برای مجاهد انقلابی از مال و جان با ارزشتر است. همه چيز فداى مكتب است، هم مال، هم جان. «بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ» و نفرمود: «بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ» 3- بر فقيران از مومنان انقلابی، جهاد با جان و برمومنان انقلابی ثروتمند، جهاد با مال و جان واجب است. «بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ» 4- احكام الهى، از جمله فرمان جهاد، در جهت منافع و مصالح واقعى جامعه انقلابی است. «ذلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ» 5- كسب ارزشهاى واقعى، در پرتو علم و شناخت ميسّر است. «ذلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ» تدوین : رجبعلی بازیاد https://eitaa.com/e_beman