چه می شود که خدا خرمشهر را آزاد می کند.docx
16.5K
ویژه سخنرانی اساتید در سوم خردادhttps://eitaa.com/e_beman
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ دیدنی 20:30 از دور جدید بزک کردن دشمن توسط شبکه نفوذ داخلی در رسانه هاhttps://eitaa.com/e_beman
⭕️ آیا می دانید عکس هایی که به معصومین(ع) نسبت می دهند، عکس زنان اروپایی است که برایشان ریش می گذارند؟https://eitaa.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( 30 شب با قرآن)
🌹🌹توجّه به آموزه های قرآن، زندگى مادى را هم سروسامان مىدهد.
[سوره المائدة (5): آيه 66]
وَ لَوْ أَنَّهُمْ أَقامُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجِيلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ مِنْ رَبِّهِمْ لَأَكَلُوا مِنْ فَوْقِهِمْ وَ مِنْ تَحْتِ أَرْجُلِهِمْ (66)
و اگر آنان (يهود و نصارا) تورات و انجيل و آنچه را از سوى پروردگارشان بر آنان نازل شده، برپا مىداشتند، از بالاى سرشان (آسمان) و از زير پاهايشان (زمين) روزى مىخوردند.
🌹نكته ها:
1- در اين آيه نقش قرآن در سعادت دنيوى و رفاه اقتصادى و معیشت مردم بيان شده است.
2- اگر پيروان كتب آسمانى ديگر در برابر قرآن تسليم مىشدند ، علاوه بر بهرههاى اخروى در قيامت، در همين دنيا نيز انواع نعمتها به سويشان سرازير مىشد.
🌹پيامها:
1- قرآن؛ قانون اساسى و محور و راهنماى همه حركتهاست و مانند پرچم بايد همواره برپا داشته شود. «أَقامُوا»
2- تنها تلاوت قرآن كافى نيست، اقامهى آن نيز لازم است. «أَقامُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجِيلَ»
3- همهى كتب آسمانى، محترم است. «أَقامُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجِيلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ»
4- قرآن، براى همهى امّتهاست، نه فقط مسلمانان. «ما أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ مِنْ رَبِّهِمْ»
5- قرآن، به رفاه مردم نيز توجّه دارد. «لَأَكَلُوا»
6- توجّه به آموزه های قرآن، زندگى مادى را هم سروسامان مىدهد. «لَوْ أَنَّهُمْ»، «لَأَكَلُوا ...»
7- در نظام هستى، ايمان افراد، در حاصلخيزى زمين و بارش باران و رشد كشاورزى و محصولات، نقش دارد.«أَقامُوا التَّوْراةَ») ... ( «لَأَكَلُوا».
🌹امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری1۳۸۸/۱۲/۰۶
اطاعت از خدای متعال، چند مرتبه دارد، چند مرحله دارد: یک اطاعت، اطاعت موردی است. در مواردی خدای متعال میفرماید که این عمل را انجام دهید - ولو این مسئله، مسئلهی شخصی است - مثلاً نماز بخوانید، یا فرض کنید که صوم و زکات و بقیهی امور. این یک جور اطاعت است که انسان امر الهی را اطاعت میکند، نهی الهی را اطاعت میکند. از این مهمتر، اطاعت خطی است. یعنی روش و راه و نقشهای که خدای متعال برای زندگی معین میکند؛ این را یک مجموعهای از مردم اطاعت کنند تا این نقشه تحقق پیدا کند. این نقشه با اَعمال فردی حاصل نمیشود؛ این یک حالت دیگری است، یک مسئلهی دیگری است، مسئلهی بالاتری است؛ یک کار جمعی نیاز دارد تا اینکه نقشهی الهی، هندسهی الهی در وضع جامعهی اسلامی تحقق پیدا کند. فرض بفرمائید که در مکه مسلمانها اعمال خودشان را انجام میدادند؛ اما جامعهی اسلامی در مکه با جامعهی اسلامی در مدینه که حکومت اسلامی در آن تشکیل شد، متفاوت است. یک کار جدید، یک حرکتِ فراتر از حرکات فردی به وجود آمد و لازم است؛ که اگر این تحقق پیدا کرد، آن وقت «لأکلوا من فوقهم و من تحت ارجلهم»؛ زندگی، زندگی خوبی خواهد شد؛ زندگی سعادتمندانهای خواهد شد؛ آثار و برکات و نتائج مطلوبی که بر اطاعت امر الهی مترتب است، بر زندگی مترتب خواهد شد.
https://eitaa.com/e_beman
یادداشت
وزیر ارتباطات
در شرایطی که تلگرام در فیلتر به سر می برد، صاحبنظران بسیاری شروع کرده اند در زمینه معایب فیلترینگ تلگرام داد سخن راندن؛ از نماینده مجلس گرفته تا احسان عالیخانی. اما در این میان وزیر ارتباطات پا را فراتر نهاده و همه ایرادات را متوجه این امر کرده و برای آن هیچ نقطه مثبت در نظر نمی گیرد. نگاه یک سوگرانه وزیر جوان و اینکه ما می دانستیم چه اتفاقی خواهد افتاد و چه مضراتی دارد، زمانی مطرح می شود که ایشان هیچ راهکار دیگری بر جلوگیری از امنیتی سازی فضا توسط تلگرام ارائه نمی کند. جناب آقای جهرمی یادشان رفته که سال گذشته دوورف چگونه آب پاکی را دستشان ریخت و حتی به قواعد و قوانین خودش هم پایبند نشد.
فیلتر تلگرام بدون شک هم دارای محاسنی است و هم معایب، اما آنچه که اهمیت دارد این است که در شرایط کنونی که هم تلاشهای خارجی و هم برخی داخلی ها بهره برداری از این فضا است، تنها راهکاری است که می توان به آن تمسک جست، ولی نباید از راهکارهای تکمیلی آن غافل ماند.
در چنین زمانی علاوه بر اینکه انتقاد چیزی را حل نمی کند آن هم در مقامی همچون وزیر ارتباطات، بلکه نیازمند چندین حرکت تکمیلی است:
اول اینکه اجماعی در جهت مقابله با تلگرام می بایست صورت گیرد.
دوم راهکارهای برون رفت از این جریان مورد توجه قرار گیرد.
سوم پیام رسان های داخلی مورد تقویت قرار گیرد.
چهارم به شرایط کنونی و شرایط ایجاد شده در بین مردم توجه صورت بگیرد
پنجم مانع از ایجاد دوقطبی های کاذب گردند.
یارمحمدی
https://eitaa.com/e_beman
💢 روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز در گزارشی از جلسه میان "جورج نادر" نماینده شاهزادگان عربستان و امارات با پسر ارشد ترامپ در تابستان سال ۲۰۱۶ خبر داد. در این جلسه پیشنهاد کمک برای پیروزی #ترامپ در انتخابات طرح شده است.
🔸جورج نادر در این جلسه گفته عربستان و امارات بسیار مشتاق پیروزی ترامپ در انتخابات اند و آماده کمک در این راه هستند.
🔸جورج نادر در این دیدار پیشنهاد "حمله به #ایران" و مقابله با "ایران در یمن" را داده است.
🔹جورج نادر در دیدار با مقامهای ارشد امنیتی و نظامی آمریکا نیز طرح مقابله با ایران با تکیه بر "تنگناهای اقتصادی" به عنوان "سلاح موثر" علیه ایران با استفاده از پیمانکاران خصوصی جهت «خرابکاری اقتصادی» و تلاش برای بازداشتن شرکت های غربی از سرمایه گذاری در ایران و انجام عملیاتی برای ایجاد بی اعتمادی میان مسئولین ایرانی را پیشنهاد داده است.
https://www.nytimes.com/2018/05/19/us/politics/trump-jr-saudi-uae-nader-prince-zamel.html
https://eitaa.com/e_beman
ارزش تلگرام برای دشمن همانند ارزش موشک های نقطه زن برای ماست
فردا دوشنبه وزیر امور خارجه آمریکا بناست از سند راهبردی آمریکا علیه ایران رونمایی کند . سندی که در آن تلاش برای فشار بر مردم ایران برای ایجاد اعتراضات اجتماعی یکی از اهداف آن است. ایجاد اعتراضات اجتماعی و هدایت آن نیازمند یک ابزار قوی و فراگیر در کشور است و چه ابزاری بهتر از تلگرام. متاسفانه علی رغم هشدارهای کارشناسان امنیتی سه گروه از افراد مسول مانع از خروج مردم از تلگرام می شوند، نفوذی ها، غافلان و دسته سوم که مهمتر نیز هستند، افرادی اند که درک درستی از فضا و موقعیت نداشته و نمی توانند ترفندهای دشمن را بشناسند. روشنگری و تبیین این موضوع بسیار مهم است. کمترین انتظار روشنگری در بدنه جامعه برای خروج از تلگرام است و سطح بالاتر آن مطالبه جدیت مسولان در توسعه پیام رسان های داخلی است.
قاسم حبیب زاده
https://eitaa.com/e_beman
اروپا منازعه بين هويت و منفعت
-عبدالله گنجی
يكي از دستاوردهاي پيشبينينشده برجام، قرار گرفتن اروپا در يك آزمون دشوار بود. آنان گمان نميكردند شرايط به صورتي رقم بخورد كه حيثيت خود را در گوشه رينگ ببينند و براي خروج از وضع موجود به تناقضگويي بيفتند. درست است كه از منظر شرق، غرب یکپارچه دیده میشود اما از درون دو هویت اروپا و امریکا به رسمیت شناخته میشود. اکنون امریکا در مقابل چشم جهانیان از جمله ملتهای اروپایی به تعهدی پشتپا زده است که اروپاییان امضا نمودهاند و اگرچه تصمیم امریکا را غیرمنطقی میدانند اما از یک سو حاضر به اندک تقلیلی در آوردههای اقتصادی خود نیستند و از سوی دیگر میخواهند در مقابل جهان بگویند رابطه ما با امریکا رابطه پدر-فرزندی نیست بلکه در طول هم سیاستهای استعماری را پیش میبریم. سؤال اساسی این است که وزنکشی امروز امریکا با اروپاییان منجر به حفظ هویت اروپا خواهد شد یا حفظ منفعت؟ رئیس اتحادیه اروپا بحث استقلال اروپا را مطرح و ماکرون این مسئله را به هویت اروپا ارجاع داد که آیا اروپا در تصمیمات بینالمللی قدرت و توان عمل مستقل را دارد؟ اصولاً اگر روزی لازم باشد اروپا میتواند در مقابل امریکا تمام قد بایستد؟ تعدیل اقتدار اروپا در این مسئله به صورت طبیعی آینده روابط این کشور با جهان را دچار تغییر خواهد کرد و جهان فردا اروپا را به عنوان یک قاره که شجاعت و جسارت لازم برای دفاع از خود را ندارد خواهد شناخت.
سؤال این است که اروپا حاضر است به بهای سود، اقتدار خود را در مقابل چشم جهانیان به فروش بگذارد؟ از جمله آوردههای دیگر برجام این است که بخشی از نخبگان قدرت در ایران که 30 سال است تلاش مینمایند اروپا را مقابل امریکا قرار دهند و یا به جدایی بین آنها فکر میکردند دست به اصلاح نگرش بزنند، چون فهمیدند که اروپا منهای امریکا نه اقتدار دارد و نه باید از آن حساب برد. امروز اصلاحطلبان در ایران نیز خواهند فهمید که نهتنها اروپا همتراز امریکا نیست که فرمانبردار است و منهای امریکا در جهان نیز شناخته نخواهد شد. آزمون سختی برای اروپا است که بین حیثیت، شخصیت و هویت خود و جیب و منفعت یکی را انتخاب کند و برای اینکه تمامقامت بایستد، هزینه پرداخت کند. البته ذات لیبرالیسم، تساهل و تسامح برای رسیدن به لذت را میپذیرد و حاضر است برای پیشگیری از افت سود، تن به هر پلشتی و حقارت بدهد. امروز اروپا در این آزمون گرفتار آمده است و باید به جهان ثابت کند که پدر بزرگتر از پدر (امریکا) هنوز پسر است و یا باید ثابت کند که چارهای جز این ندارند که دست پدر پیر (اروپا) باید به زانوی پسر گرفته شود. آزمون اقتدار و منفعت اروپا، صرفاً در مقابل ایران نیست بلکه وزنکشی مذکور بین امریکا و اروپا، روابط اروپاییان با دیگر قدرتها همچون چین، روسیه، هند و... را نیز تنظیم خواهد کرد. شکست اروپا در برجام و در مقابل امریکا آنان را به «شهروند درجه 2 غرب» تقلیل خواهد داد و این از آوردههای معجزهآسای برجام است. برجام قرار بود معیار سنجش هستهای ما باشد اما معیار سنجش اقتدار و استقلال اروپا شد و عجب تصادف نادری!
اگر اروپا هویت خود را به بهانه منفعت بفروشد از این پس با قطر و امارات تفاوت نمیکند که به دستور امریکا قیام و قعود کردند. یک روز امریکا میگفت به داعش کمک کنید و روز دیگر میگفت هواپیما بفرستید داعش را بمباران کنیم. اگر امریکا به اروپا بگوید بیایید تا ایران را تحریم کنیم و سپس بگوید بیایید تا با ایران توافق کنیم و دوباره بگوید حالا بیایید از توافق با ایران خارج شویم، دیگر اروپا چه شأن و هویتی خواهد داشت؟ و چقدر زشت که فروش کرامت ملی اروپا به بهای سود مادی انجام گیرد. به تعبیر بهتر جدال اروپا با خود جدال بر سر پول و آبرو است و باید دید اروپا کدام را انتخاب میکند. البته ممکن است اروپاییها حقارت خود در مقابل امریکا را بخواهند با طرح مطالبات جدید از ایران به صورت وارونه و گران به ما بفروشند که دولت جمهوری اسلامی باید برای مقابله با این تاکتیک آماده باشد.
https://eitaa.com/e_beman
یادداشت طولانی ولی بسیار زیبا وتحلیلی فوق از دکتر گنجی عزیز را از دست ندهید🔼✅