روزمان را با #قرآن آغاز کنیم (آیه ای که حسین بن علی در روز عاشورا برای لشکر یزید تلاوت فرمود)
🌹ناترسی و شجاعت از شاخصه های رهبری الهی و مومنان انقلابی است
[سوره يونس (10): آيه 71]
وَ اتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ نُوحٍ إِذْ قالَ لِقَوْمِهِ يا قَوْمِ إِنْ كانَ كَبُرَ عَلَيْكُمْ مَقامِي وَ تَذْكِيرِي بِآياتِ اللَّهِ فَعَلَى اللَّهِ تَوَكَّلْتُ فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ وَ شُرَكاءَكُمْ ثُمَّ لا يَكُنْ أَمْرُكُمْ عَلَيْكُمْ غُمَّةً ثُمَّ اقْضُوا إِلَيَّ وَ لا تُنْظِرُونِ (71)
سرگذشت نوح را بر آنان تلاوت کن، هنگامی که به قومش گفت:ای قوم اگر توقفم در بین شما و یادآوری آیات الهی برای شما سخت است [و غیرقابل تحمل، هرکاری از دستتان ساخته است انجام دهید و کوتاهی نکنید؛ چرا که] من بر خدا تکیه نموده و توکل کردهام [ و از غیراو هراسی ندارم]. سپس مىگوید: اگر مىتوانید برخیزید، و به زندگى من پایان دهید و لحظهاى مرا مهلت ندهید.»(یونس/ 71)
🌳پيام ها:
1- ايمان به هدف، بزرگترين اهرم مقاومت انبيا و مبارزه طلبى آنان است. «إِنْ كانَ كَبُرَ عَلَيْكُمْ مَقامِي» ... «فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ»
2- انبيا مخالفان خود را به مبارزه مىطلبيدند. «فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ»
3- انبيا با توكّل به خدا، قدرتهاى مخالف را تحقير مىكردند و به مؤمنان شجاعت مى دادند و همه ى قدرتها را پوچ مى دانستند«فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ» ... «ثُمَّ اقْضُوا»
4- ارزيابى درست، جمع آورى قوا و تصميم قاطع، از اصول مبارزه است. «أَمْرَكُمْ وَ شُرَكاءَكُمْ ثُمَّ لا يَكُنْ أَمْرُكُمْ عَلَيْكُمْ غُمَّةً»
5- مومنان انقلابی از از شهادت نمى ترسند. «ثُمَّ اقْضُوا إِلَيَّ وَ لا تُنْظِرُونِ»
❎❎درسها:
قرآن مىخواهد به مومنان و رهبر الهی این دستور را بدهد که نباید به قدرت دشمن اهمیت دهد، بلکه با قاطعیت و شهامت بیشتر حرکت خود را ادامه داده، پیش برود؛ چرا که تکیه گاهشان خدا است و هیچ نیرویى تاب مقاومت در برابر قدرت او را ندارد.
باید مومنین شجاعت ایستادگی در مسیر حق را داشته باشند
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از تاریخ اسلام
تغییر تاکتیک:
💥 امام حسین به لشکر حر فرمودند شما مرا دعوت كرديد . اگر نمى خواهيد بر مى گردم! منظورشان چه بود ؟
🌀 معنايش اين نيست كه بر مى گردم و با يزيد بيعت مى كنم و از تمام حرف هايى كه در باب امر به معروف و نهى از منكر , شيوع فساد و وظيفه مسلمان در اين شرايط گفته ام , صرف نظر مى كنم و در خانه خود مى نشينم و سكوت مى كنم .
❌ نامه مردم کوفه فقط جهت حرکت کاروان امام را تعیین کرد ولی عامل برای شروع قیام نبود، فرصت مناسبی پیش آورد که امام حرکت به سمت کوفه را برای ادامه قیام انتخاب کنند.
❌ البته کوفه آن زمان نقش موثرى در سرنوشت كشورهاى اسلامى داشت و اگر مردم كوفه در پيمان خود باقى مى ماندند احتمالا امام حسين عليه السلام موفق مى شدند . چون كوفه آنوقت، رقيب شام بود .
❌حال که نظر کوفیان تغییر کرده، امام می فرماید بر مى گرديم به جايى كه مركز اصلى خودمان است. به هر حال ما بيعت نمى كنيم ولو بر سر بيعت كردن كشته شويم . تغییر مسیر ، فقط تغییر تاکتیک امام است.
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
👈 تقیه به معنای جهاد پنهانی برای رسیدن به مقصود است
◾️ تقیه بهمعنای کار نکردن نیست بلکه بهمعنای کارکردن، منتها کار موفّقیتآمیز کردن است. تقیه بهمعنای بهطرف مقصد راه پیمودن است، منتها در صورتی که کوه وجود داشته باشد از داخل کانال رفتن یا از راه انحرافی رفتن است.
▫️ در روایتی امام(علیهالسلام) میگوید «وَ الْمُؤْمِنُ مُجَاهِدٌ»؛ «مؤمن آن کسی است که مجاهد باشد.»؛ «لِأَنَّهُ يُجَاهِدُ أَعْدَاءَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِي دَوْلَةِ الْبَاطِلِ بِالتَّقِيَّةِ وَ فِي دَوْلَةِ الْحَقِّ بِالسَّيْفِ.». مؤمن درهرحالی جهاد میکند، هرگز جهاد را ترک نمیکند، نهایت اگر دولت حق بر سر کار بود، اگر امیرالمؤمنین علی(علیهالسّلام) بر سر کار بود، جهاد میکند، در کنار امام میرود به جنگ و با دشمنان حق و دشمنان علی (علیهالسّلام) جهاد میکند، اگر دولت حقّی بر سر کار نبود، همین جهاد را میکند امّا با تقیه، یعنی پنهان.
◾️ پس در معنای تقیه معنای جهاد گنجانده شده و من تعجّب میکنم چگونه کسانی تصوّر میکنند که روایت تقیه ضدّ روایت جهاد است یا ضدّ روایت عمل ائمّه (علیهمالسّلام) است.
▫️ تقیه استثنائی نیست، تقیه را اگر ترک عمل دانستیم استثنائی است، اما تقیه که ترک عمل نیست، تقیه عمل است، منتها به شکل دیگر.
📚 کتاب #همرزمان_حسین(علیهالسلام)؛ ص۳۵۸-۳۶۰ | سخنرانیهای آیتالله خامنهای در محرم الحرام ۱۳۵۱ در هیات انصارالحسین تهران
https://eitaa.com/e_beman
واکنش وزارت خارجه به انتشار یک متن توهین آمیز
روابط عمومی وزارت امور خارجه:
🔹به دنبال انتشار مطلبی موهن علیه سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) توسط فردی تحت عنوان «مترجم وزارت امور خارجه»، اعلام می شود چنین فردی هیچگاه کارمند وزارت امور خارجه نبوده و نیست.
🔹وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن هرگونه جسارت به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین، نشر و بازنشر و بدتر از همه تقطیع برخی اظهارات آن توسط برخی مدعیان دروغین را توهین بی شرمانه و غیرقابل بخشش به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله (ع) در روز عاشورا دانست.
https://eitaa.com/e_beman
🍀برگی از #نهج_البلاغه
🏴فرازی از خطبه 124
🏴آموزش معنوی سربازان
💞امیرمومنان💞فرمودند:
🏴ان فی الفرار موجدة الله و و الذل الازم
🏴در فرار از جنگ ،#خشم و غضب الهی و #ذلت همیشگی و #ننگ جاویدان قرار دارد
🏴فرار کننده برعمر خود نمی افزاید و بین خود و روز #مرگش مانعی ایجادنخواهد کرد
🏴کیست که شتابان و #بانشاط با #جهاد خویش به سوی 💞خدا💞
حرکت کند؟
🏴#چونان تشنه کامی که به سوی نبرد می دود؟
🍀#بهشت_در_سایه_نیزه_ها_ی_دلاوران_است🍀
⚫️تدوین:مرتضوی نژاد
—----------------------------
https://eitaa.com/e_beman
" انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈جامع ترین کانال تحلیلی و #نخبه پسند 👈لطفا به #ما بپیوندید✋
با عرض سلام و تسلیت مجدد عزای سالار شهیدان محضر مخاطبان عزیز ؛ اگر در هفته گذشته کندی یا بی نظمی در بارگذاری مطالب اتفاق افتاده به علت عدم دسترسی به اینترنت و کندی سرعت بوده ضمن پوزش ان شا ء الله بتوانیم رضایت شما عزیزان را جلب نماییم
https://eitaa.com/e_beman
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شعر خوانى جوانان عراقى در مراسم عزادارى حسينيه امام خمينى(ره) تهران در محضر رهبر انقلاب
ايران والعراق لايمكن الفراق
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی علیه شبکه های معاندعراق در نجف
شبکه الشرقیه دنبال فتنه وجنگ میان عرب وفارس است ولی ما با افتخار خادم زوار میمانیم
شبکه الشرقیه درعراق
و روزنامه شرق در ایران
به دنبال فتنه انگیزی بین شیعیان
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹یک بار دیگر زینب را از دریچه قرآن بشناسیم
سوره إبراهيم: آيه 5
إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانههايى از قدرت الهى است.
برخی مؤمنین «صابر»ند و برخی دیگر «صبور»؛ امّا خواص از مؤمنین اند که «صبّار»ند؛ یعنی در نهایت صبر. صبر در مصیبت ها و امتحانات الهی، صبر در عبودیت و اطاعت از دستورات الهی و صبر در ترک معصیت و گناه.
همچنین برخی از مؤمنین «شاکر»ند و برخی دیگر «شکور».
🌳انسان مؤمنی که در تحمل مصیبت و انجام طاعت و ترک معصیت، صبّار باشد و صبرش نیز فقط برای کسب رضای خدا باشد و از همه بالاتر اینکه، نه تنها از دچار شدن به انواع سختی ها حتی اندکی هم در دلش احساس نارضایتی نمی کند، بلکه از خداوند بسیار هم شاکر باشد، آنگاه چشم دلش باز و فهمش از دین و منابع دینی، فهمش از زندگی، فهمش از موضوعات مختلف اجتماعی - سیاسی و فهمش از بسیاری مسائل دیگر، فهمی حکیمانه می شود. خداوند بندگان خاص خود را پس از طی کردن سختی هایی طاقت فرسا در زندگی، به فهمی حکیمانه نائل می سازد. و هرچه «صبر» و «شکر» انسان بیشتر باشد، فهمش نیز حکیمانه تر خواهد بود.
و این همان معنای این کریمه قرآن است که می فرماید تنها کسانی به فهم عمیق و حکیمانه از آیات الهی دست می یابند که هم «صبّار» باشند و هم «شکور»:
«إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» (ابراهیم: 5، لقمان: 31، سبأ: 19، شوری: 33)
زینب (سلام الله علیها) یکی از بارزترین مصادیق عینی این آیه شریفه است. زن مؤمنی که پس از تحمّل سختی ها و مصائب فوق العاده سنگین، همه آنان را زیبا می بیند، یعنی هم «صبّار» است و هم «شکور». و در نتیجه طبق فرمایش این آیه کریمه، علم و فهم او نیز علم و فهمی خدادای خواهد بود
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🌹برگی از تاریخ اسلام
آیا امام حسین(ع) با عمرسعد در کربلا مذاکره کردند؟
💥 پاسخ: امام پیامی برای عمرسعد فرستادند که بیاید بین دولشکر دیدار و صحبتی باهم داشته باشند.
💥 عمر سعد آمد، امام در جمع سه چهار نفره که خواص حضور داشتند به او گفتند لشکر یزید را رها کن و به ما بپیوند.
💥 عمر سعد گفت اموالم را یزیدیان مصادره می کنند، امام قول دادند بهتر از آن را از اموال خودشان درمدینه به او بدهند.
💥 عمرسعد گفت جان خانواده ام در خطر است ابن زیاد آنهارا خواهد کشت. امام پاسخی به این موضوع ندادند، چون تضمین چنین امری عملی نبود. فقط اورا از دنیا برحذر داشتند.
💥می بینیم که این ملاقات یک مذاکره در اصطلاح امروز نبوده بلکه یک امر به معروف بوده و جنبه هدایتی داشته.
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
🌹آنچه در باره تتلو می توان گفت :
بازگشت تتلو به بخشی از معارضه با دین ، این نکته بدیهی را یاد آوری می کند که برخی افراد موفق به توبه میشوند و برخی دیگر، مانند معتادان فاقد اراده و استقلال، دوباره به جاهلیت و انحطاط قبلی باز میگردند. به یقین منطق دین این نیست که به خاطر ریزشها و عقبگردهای مجدد و محتمل، فرصت توبه از افراد سلب شود.
https://eitaa.com/e_beman
▼ حرف روز
آمریکا و تداوم توطئهافکنی
شواهد انکارناپذیر و واضح نشان میدهد، پروژه آمریکاییها برای برهم زدن تعاملات بین دولتها و ملتهای عراق و ایران تمامی ندارد و آنگونه که برخی تصور میکنند با پایان یافتن رخدادهای بصره، طرحهای تفرقهافکنانه آمریکاییها برای گسترش منازعات بین این دو کشور همسایه به نقطه نهایی نرسیده است. البته باید اذعان کرد، در این سناریوهای پیچیده طراحی شده، عربستان سعودی و رسانههای زرد درون عراق نیز نقشی اساسی و تعریف شده بر عهده دارند.
اما ماجرای جدید از آنجا آغاز شده که «داگلاس سیلیمان» سفیر آمریکا در عراق، نامهای به مقامات بغداد نوشته و طی آن هشدار داده است برخی گروههای شبهنظامی قصد حمله به نیروهای نظامی آمریکا را دارند. در این نامه آمده است اگر بغداد اقدام لازم برای متوقف کردن این گروهها انجام ندهد، واشنگتن آنها را در فهرست مجازاتهای خود قرار خواهد داد! در ادامه این سناریو، «هدر نائورت» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، ایران را مسئول حملات احتمالی به نیروها و مراکز آمریکایی در عراق معرفی کرد!
واقعیت این است که نقش ایران در نابودی داعش در عراق و نیز اثرگذاری و اقدامات جمهوری اسلامی ایران در زمینه کمک به فرایند تعمیق مناسبات شیعی و اسلامی بین دو ملت همسایه عراق و ایران، رژیم آمریکا را به شدت عصبانی کرده است؛ عراق با دارا بودن اکثریت جمعیت شیعه میتواند ضمن توسعه روابط عمیق با ملت ایران، نقطه اتصال گسترش تشیع در دیگر کشورهای مسلمان به ویژه عربزبانان باشد؛ گذشته از این موضوعات، باید عنوان کرد که تلاشهای ائتلاف آمریکایی برای تشکیل دولت مورد علاقه خود در عراق که با شکست مواجه شده، در ارتباط با موضوع روند فزاینده توطئهگری آمریکاییها، مزید بر علت شده است.
این را هم ناگفته نگذاریم که آمریکا به دنبال آن است تا سهم عملیات روانی و جنگ رسانهای را در کنار راهبرد جنگ اقتصادی خود علیه ایران افزایش دهد؛ تعریف کردن سطوحی از منازعات سیاسی و روانی در محیط داخلی و منطقه ایران، بستر بنیادین و اثرگذار اقدامات سختگیرانه اقتصادی آمریکاییها علیه ایران محسوب میشود؛ از این رو آمریکاییها مصمم هستند ایران را در دو محیط داخلی و پیرامونی با «منازعات فرسایشی و ماندگار» درگیر کنند؛ درک این راهبرد به ایران کمک میکند مجموعهای از اقدامات متناسب را در دستور کار قرار دهد.
گزارش روز
ملت ایران
«پاسخ محکم مردم»، «نتیجه عکس توطئه دشمنان»، «شکست پروپاگاندای رسانهای ضد انقلاب» و...؛ نمیدانم کدام یک از این عناوین را میتوان برای آنچه در ادامه خواهد آمد، برگزید؛ چرا که گویا همه اینها هست و انگار هیچ یک از اینها نیست! ماجرا از این قرار است که پرويز فتاح، رئيس كميته امداد امام خميني(ره) از افزايش 50 درصدي كمكهاي مردمي به اين نهاد در سه ماه نخست سال جاري نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داد. این عبارت زمانی معنایی فراتر از افزایش همیاری مردم میگیرد که آن را بگذارید کنار چندین ماه تلاش و تبلیغ و هشتگ زدن و... در کمپینی تحت عنوان «نه به کمیته امداد»، از شبکه «من و تو» تا کاربران واقعی و رباتها، از کاربران وابسته تا برخی دیگر که فریفته این تبلیغاتهای انبوه شده بودند. این موضوع وقتی معنایی دیگر به خود میگیرد که این افزایش کمک به کمیته امداد را با توجه به اوضاع اقتصادی و مشکلات کشور که همه ما در زندگی رومزهمان با آن روبهرو هستیم، در نظر بگیرید! آن وقت شما هم سردرگم میشوید که چه تیتری برای آن برگزینید و آن را چگونه توصیف کنید! این اتفاق همه آن توصیفهای ذکر شده را شامل میشود؛ چرا که این آمار نشان میدهد مردم همانند همه سالها و روزهای پس از بهمن ماه 1357 تا به امروز بر این اصل که «هر کجا را که دشمنان هدف بگیرند و قصد تخریب آن را داشته باشند، درست همان است که باید باشد و در مسیر صحیح و صلاح خود حرکت میکند»، حمایتشان از نهادها و نیروهای مورد هجمه را دو چندان میکنند. افزون بر این و فراتر از تجربه تاریخی ملت ایران از دشمنی دشمنان و واکنش دقیق و درست به آن، این رشد چشمگیر در وضعیت خاص اقتصادی امروز، در کنار هم بودن مردم ما را نشان میدهد و روشن میکند که ملت ایران در جنگ اقتصادی نیز مانند دیگر روزهایی که به وحدت و همدلی بیشتر میان مردم نیاز بوده، عزم خود را برای در کنار هم بودن به منظور عبور از مشکلات جزم کردهاند؛ با این حساب بیتردید بهترین عنوان برای آنچه در حال رخ دادن است، خود «ملت ایران» است.
موساد مأمور حفاظت از بن سلمان!
مجتهد، فعال توئیتری و معروف به افشاگر خاندان سعودی در تازهترین افشاگریهای خود علیه سیاستهای ولیعهد سعودی نوشت، او به شدت از اینکه علیه او کودتا شود نگران است؛ برای همین به جای استفاده از نیروهای داخلی برای حفاظت از خود، از «مزدوران خارجی» و مأموران «موساد» رژیم صهیونیستی استفاده میکند. این فعال توئیتری درباره واکنش و اقدام احتمالی ولیعهد سعودی در زمینه خشم خاندان حاکم مینویسد: «نگرانی و ترس او طی ماههای اخیر دو چندان شدهاست؛ بهگونهای که مجبور شده دیدارهای خود با مقامات خارجی، حضور در جشنها و مناسبتها را در شهر جده برگزار کند؛ زیرا از شدت ترس نمیخواهد از دریا زیاد دور شود. او حتی از حضور در مسابقات شترسواری در طائف [خودداری کرده است].»
افشاگری درباره حمله به سفارت عربستان
امیر عبداللهیان، مشاور رئیس مجلس در امور بینالملل گفت: افرادی که با پرتاب «کوکتلمولتوف» سفارت عربستان را به آتش کشیدند، نیروهای حزباللهی و بسیجی نبودند؛ بلکه عوامل نفوذی بودند که کاملاً هدایت شده این کار را انجام دادند. این را به این دلیل عرض میکنم که سفارت عربستان یک هفته پیش از این حادثه به سفارتخانههای خارجی در ایران اطلاعیه داده و همه خودروهای سفارت و دیپلماتهای خود را به فروش گذاشته بود؛ البته سند این موضوع در وزارت امور خارجه موجود است، در آن شرایط هنوز نه سفارت آتش زده شده، نه اتفاقی افتاده و نه آیتالله نمر اعدام شده بود!
هشدار ترامپ به مشاور امنیت ملی کاخ سفید
نشریه «دیلیبیست» در گزارشی به نقل از یک دیپلمات سابق آمریکایی نوشته است، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، در بدو آغاز به کار جان بولتون به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید به جای هربرت مکمستر، به وی هشدار داده است حق آغاز جنگ با ایران را نخواهد داشت. این نشریه تأکید میکند: این موضوع تأییدکننده این نگاه مقامات ایرانی است که بر اساس محاسبات سیاسی، جنگی بین ایالات متحده و ایران در منطقه رخ نخواهد داد. این نشریه در ادامه گزارش خود مینویسد: ترامپ مجبور بوده است با توجه به قولی که در مبارزات انتخاباتی داده، آمریکا را از برنامه جامع اقدام مشترک خارج کند؛ با این حال، تیم امنیت ملی ترامپ با بازی «پلیس خوب، پلیس بد» با اروپاییها، در تلاش است بهترین بخشهای برجام [از منظر طرف غربی] را در جای خود نگه دارد. در این راستا مقامات اروپایی از ایران میخواهند به توافق احترام بگذارد و تحریم را بپذیرد و صبر کند تا دولت ترامپ با رأی مردم آمریکا از کار برکنار شود.
ملت ایران سرسختانه در برابر تجاوزگری مقاومت میکند
رئیسجمهور کشورمان در آستانه سفر به نیویورک در مقالهای با عنوان «ایران برخلاف ترامپ به تعهدات هستهای خود پایبند است» در روزنامه «واشنگتنپست» نوشت: «پیشنهاد ترامپ برای گفتوگوی مستقیم با ایران صادقانه یا واقعی نیست. ما چطور میتوانیم به صداقت وی اعتماد داشته باشیم، وقتی وزیر خارجهاش تا آنجا پیش میرود که فهرستی طویل از پیششرطهای توهینآمیز برای گفتوگو تهیه میکند؟ از آن بدتر، چطور ما میتوانیم به دولت آمریکا که حالا رسماً تعهدات بینالمللیاش به ویژه قطعنامه ۲۲۳۱ را زیر پا گذاشته، اعتماد کنیم؟» روحانی تأکید کرده است: «تاریخ مدرن گواه این واقعیت است که ایران در طول ۲۵۰ سال گذشته هیچ تجاوز خارجی انجام نداده؛ اما سرسختانه در برابر تجاوزگری و مداخله خارجی مقاومت کرده است. صلح، سلاح ما است و ما متعهد هستیم هر اقدام و حرکت صادقانه برای صلح را پاسخ دهیم. در این مورد، مصمم و استوار هستیم.»
چشم بستن بر فجایع انسانی به دلیل قراردادهای تسلیحاتی
روزنامه «والاستریتژورنال» نوشت: «به سندی دست یافته که نشان میدهد مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا با وجود مخالفت بیشتر کارشناسان وزارت خارجه این کشور از ادامه پشتیبانی نظامی ایالات متحده از حملات عربستان به یمن حمایت کرده، چرا که در غیر اینصورت احتمال دارد یک قرارداد کلان تسلیحاتی با کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس در معرض خطر قرار گرفته و لغو شود.» طبق قرارداد مذکور قرار است بیش از ۱۲۰ هزار موشک هدایتپذیر به عربستان و امارات فروخته شود که ارزش آن ۲ میلیارد دلار تخمین زده شده است. در حالی آمریکا بر روی فجایع انسانی در یمن چشم بسته است که تنها بخشی از این فجایع به نوشته روزنامه «واشنگتنپست» کشته شدن ۵۰ هزار غیر نظامی است.
رؤیاپردازی وزیر مشاور دولت امارات
برایان هوک، نماینده ویژه رئیسجمهور آمریکا در پرونده ایران بار دیگر از توافق هستهای به دلیل متوقف نکردن برنامه موشکی ایران انتقاد کرد و خواستار بستن «پیمان» با ایران شد. در واکنش به این موضوع، انور قرقاش، وزیر مشاور دولت امارات عربی متحده در امور خارجه در توئیترش نوشت: «در هر مذاکره جدیدی، باید کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس هم حضور داشته باشند و ضروری است، کشورهای [حاشیه] خلیج[فارس] هم یک طرف مذاکرات پیشنهادی باشند.» این مقام اماراتی در ادامه به طور ضمنی، تلاش کرد ایران را از تحریم آمریکا بترساند و نوشت: عاقلانهتر این است که تهران از مرحله تحریمها خودداری و با جدیت با پیشنهادهای مطرح تعامل کند.
مأموران گمرک رازی در بازرسی از خودروهای سواری خروجی به ترکیه با رصد اطلاعات محمولهها به یک دستگاه خودروی سواری شاسیبلند کابوتاژ شده مشکوک میشوند؛ لذا تیم مربیان سمگای گمرک رازی قسمتهای گوناگون خودرو را بازرسی میکند و در جریان بازرسیها موفق میشود ۳۵ کیلوگرم شمش طلای آب شده قاچاق را از این خودرو کشف و ضبط کند. بنا بر این گزارش، ارزش این مقدار طلای توقیف شده که به شکل ماهرانهای در سپر خودروی لندکروز جاسازی شده بود و با هوشیاری مأموران گمرک کشف شد، بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال است
نماینده مردم شاهینشهر در مجلس از تدوین طرحی خبر داد که در آن برنامه فوقالعادهای برای مجلس و به منظور رفع مشکلات معیشتی، بیکاری و مسائل اقتصادی مردم در نظر گرفته شده که حداقل به مدت شش ماه مجلس با اولویت کاری مسائل معیشتی مردم برنامه کاری خود را پیش میبرد و در این راستا حرکت میکند. حاجیدلیگانی اظهار داشت: در این زمینه مذاکراتی را به صورت تلفنی با رؤسای فراکسیونهای امید، مستقلان ولایی و نمایندگان ولایی داشتهام و رؤسای هر سه فراکسیون با کلیات طرح موافق بودهاند.
سرگئی لاوروف درباره تحریمهای جدید آمریکا علیه نهادهای حقوقی و افراد روس، گفت: ما دیگر شگفتزده نمیشویم. به طور خاص، در خصوص [شرکت] سوخوی و مجتمع در کومسوملسکـ اونـ آمور، این تحریمها نشانه دیگری از یک رقابت غیر صادقانه و غیر اخلاقی است. وزیر خارجه روسیه افزود: مسکو بار دیگر متقاعد شد نظام دلار به طور کامل خود را بیاعتبار کرده است و اطمینان به دلار به شدت در حال کاهش است.
سفارت روسیه در فلسطین اشغالی با انتشار پیامی بار دیگر از حمله هوایی اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه که به سقوط یک فروند هواپیمای روس منجر شد، به شدت انتقاد و تأکید کرد، مسکو هر اقدامی لازم باشد برای حذف تهدید علیه نظامیان روس در سوریه انجام میدهد.
✍گفتاری از آیت الله جوادی آملی(به مناسبت شهادت امام سجاد(علیه السلام)) / باید از دولتمردانی که به دنبال وابستگی ملت به بیگانگان هستند، به خدا پناه برد!
🔸ملتی که ضعیف باشد، هضم بیگانگان می شود
وجود مبارک امام سجاد(علیه السلام) اولاً استقلال سیاسی مان را در دعاها به ما آموخت که شما یک ملتی باشید که هضم نشوید، استعمار نشوید. استبداد و استثمار و استحمار و امثال ذلک، اینها یک ملت را در هم می کوبد، هضم می کند. ملت تابع، هضم شده است. در دعا به ما آموخت که به خدا پناه ببرید از این که یک ملت ضعیف باشید تا دیگران شما را هضم کنند.
یک دعایی دارد به نام «دعای استعاذه»که در آن دعا از چند چیز به خدا پناه می بریم. طبق رهنمود امام سجاد(علیه السلام) یکی از مواردی که به خدا پناه می بریم این است:
✳️«وَ نَعُوذُ بِكَ مِن ... أو يَتَهَضَّمَنَا السُّلْطَانُ؛ پناه می بریم به تو... از اینکه حاکمی ما را هضم(بیگانگان) کند.» (صحیفه سجادیه؛ دعای 8)
در دعای نورانی امام سجاد(علیه السلام) آمده است که خدایا! ما به تو پناه می بریم از این که یک سلطان مقتدری ما را هضم بکند و استقلال ما را بگیرد. این راه دارد؛ منتها همان خدایی که در عصر انقلاب، حافظ و یاور بود، همان خدایی که در دفاع مقدس، ناصر بود، همان خدایی که در طی این 26 سال انقلاب ناصر بود، همان خدا بعداً هم ترمیم می کند. منتها از ما خواستن، از طرف ذات اقدس اله عطا کردن! این یک فراز نورانی آن دعا.
🔸سوء تدبیر در مدیریت جامعه، «بلای الهی» است
بعد فرمود وقتی مستقل شدیم، نسبت به زیر مجموعه خودمان هم چگونه باشیم، باید رهبری و ولایت خوبی داشته باشیم. گرچه کشور یک رهبر دارد، یک والی و ولی دارد، اما وقتی شما زیر مجموعه این ولایت را بررسی می کنید، می بینید بسیاری از افراد والی زیر مجموعه خودشان هستند. در همان دعای نورانی، امام سجاد(علیه السلام) به ما آموخت: خدایا! آن توفیق را به ما بده که ما نسبت به زیر مجموعه خود بد رفتار نباشیم، مدیر خوبی باشیم، مدبر خوبی باشیم، مهربان باشیم:
✳️«اللَّهُمَّ إِنيِّ أَعُوذُ بِكَ مِن ... وَ سُوءِ الْوِلَايَةِ لِمَنْ تَحْتَ أَيْدِينَا؛ خدایا پناه می برم به تو از ... سوء تدبیر نسبت به زیردستانمان.» (همان)
خدایا! من که رییس فلان بخشم، مسئول فلان قسمتم، به تو پناه می برم از اینکه نتوانم اینها را خوب اداره کنم! تدبیر خوب، اداره
خوب، اینها نعمت الهی است و سوء تدبیر، بلای الهی است. باید از این بلاها به ذات اقدس اله پناهنده شد و این بلاها را برطرف کرد.