🌸💞🌸💞🌸
شيوه دلجويی ازآقايان
نياز ذاتی آقايان قدرت و توانايی است. معمولا در بحران ها احساس آزاردهنده آقايان بی کفايتی و تحقير شدن است بنابراين بايد کلماتی به کار گرفته شود که اين احساس از او گرفته و حس توانمندی به او بازگردانده شود؛ بيان عبارت هايی مانند:
«من مي دونم که تو مي توني»
«مي دونم به فکر ما هستي و حواست هست» بسيار مهم است.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
#توصیه_به_مردان
💎🤍زن زمانی به آرزوی خود می رسد که از شوهرش آنچه را که می خواهد بیابد، مردی که پروردگارش را بشناسد، به نمازش اهمیت دهد، مهربان باشد، مورد محبت همسایگان و خانواده باشد، در کارش موفق باشد، تربیت کننده خوبی برای او باشد. بچه ها با آنها همنشین است و می داند چه زمانی از سختی و چه زمانی نرمش استفاده کند، از اختلافات خود با کودکان می کاهد و به جای سخت گیری و صدای بلند سعی در همراهی و مذاکره با آنها دارد.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
✅پرسش:
من يک مادر31 ساله هستم وداراي دوفرزند پسر به سنِ:چهار سال ونيم ودوسال ودوماه هستم,وبسيار آن دوباهم درگيرهستند,به عنوان مثال اصصلا نميتونن باهم بازي مشترکي بکنند وهمديگر روکتک ميزنن,من چه برخوردي بايد دربرابر زد وخورد انان داشته باشم؟واقعا خسته شدم
من گاها از روش قهر استفاده ميکنم باپسر بزرگم,با کوچيکه که اصلا نميدونم بايد چيکار کنم چون واقعا درکش کمه خواهش ميکنم کمکم کنيد,البته اينم بگم دربسياري از اوقات حق باپسر بزرگمه,ولي من نميتونم پسر کوچيکمو به خاطر سن ودرک کمش متقاعد کنم به همين خاطر نميتونم داوري مناسبي بينشون بکنم,کمکم کنيد
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌺پاسخ:
وظیفه بزرگتر ها در دعوای کودکان
دعوا، یکی از مزایای داشتن خواهر یا برادر در خانه است. چون چنین کودکی، قبل از ورود به جامعه، خواهر یا برادری دارد که با او اختلاف سلیقه و اختلاف نظر دارد و با درگیری هایی روبرو می شود که باید سعی کند آنها را حل کند. والدین باید به فرزندان خود اجازه رویارویی با چنین مشکلاتی را بدهند.
این کار آنها را برای آینده آماده می کند. اگر دعوا یا بحث میان کودکان، کلامی بود، بهتر است دخالت نکنید و به هیچ وجه نقش قاضی را در این میان بازی نکنید. مثلا عده ای همیشه به فرزند کوچک تر می گویند که: «تو باید به برادر یا خواهر بزرگ تر خود احترام بگذاری.» یا به فرزند بزرگ تر می گویند که: «تو باید رعایت کنی، هر چه باشد تو بزرگ تر هستی.» با این کار، کودک نسبت به والدین خود احساس منفی?ای پیدا می کند.
اگر جنگ و دعوای کودکان، به زدو خورد کشیده شد، قبل از آسیب رساندن به خودشان یا وسایل، آنها را از هم جدا کنید. بهتر است هر کدام از آنها نیم ساعت در محیطی جدا از هم بمانند و اجازه هیچ ارتباطی با هم نداشته باشند. بعد از نیم ساعت، هم به آنها بگویید اگر دوباره دعوا کنند، دیگر اجازه بازی ندارند. ما به عنوان والدین، باید مراقب نوع درگیری های خود در خانواده باشیم. کودکان از مشاهده های خود، مطالب زیادی در ذهن ثبت می کنند.
بحث یا فحاشی و دعوا میان همسران در حضور کودکان، باعث الگوپذیری آنها می شود. در درجه اول باید خودمان و شیوه روابطمان را اصلاح کنیم و بعد، انتظار چنین رفتارهایی را از کودکان خود داشته باشیم. در بعضی موارد، والدین، رفتار غلط را به کودک خود آموزش می دهند. مثلا وقتی فرزندشان به خانه می آید و تعریف می کند کسی او را زده است، کودک را تحقیر می کنند و به او یاد می دهند که اگر کسی تو را زد، تو هم باید او را بزنی. با این کار، پرخاشگری را به کودک آموزش می دهند که کار غلطی است.
از آنجا که بیشتر خانواده ها، وعده شام را در کنار هم صرف می کنند، زمان مناسبی است که هر کدام از اعضا در مورد خودشان حرف بزنند. پدرومادر می توانند با بیان غیرمستقیم به کودکان خود بیاموزند که چگونه می توان عصبانیت را کنترل کرد. مثلا پدر می تواند ماجرایی در مورد اینکه چگونه ناگهان از کسی عصبانی شده اما سعی کرده خودش را از محیط دور کند تا درگیری پیش نیاید، تعریف کند.
این کار غیرمستقیم به کودکان آموزش می دهد که چگونه خشم خود را کنترل کنند. در مورد بچه های کوچک تر (زیر ۱۰ سال)، قصه خوانی یا عروسک بازی هم روش خوبی برای آموزش غیرمستقیم است. می توان قصه ای را برای آنها در مورد اینکه چگونه مثلا دو خرس بر سر کوزه عسلی دعوا کردند تعریف کرد و از کودک خواست قصه را ادامه دهد و راهی پیدا کند که دعوای دو خرس تمام شود. بعد می توانیم راه حلی را که او بیان کرده با هم بررسی کنیم و ببینیم که راه درستی است یا نه.
مهم است که به کودک اجازه بدهیم از ذهنش کمک بگیرد و راه حلی به او ندهیم. این کار روش خوبی برای آموزش کودکان کم سن و سال است. می توان به کودک گفت حالا از راه حل خودت در دعوای با برادرت هم می توانی استفاده کنی. به این ترتیب احساس آرامش می کند و به کمک راه حل خودش، موضوع یا مشکل خود را حل می کند.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
🔹 اگر یک روز جای شما و کودکتان باهم عوض شد چه حسی خواهید داشت؟ 🙄
● فکر کنید بیمار شدید ، درد دارید و به خاطرش به پزشک مراجعه کردید. بعد پزشک به شما یه سیلی محکم میزنه و بهتون میگه:
«این سیلی رو زدم که بفهمی نباید سلامتیت رو به خطر بندازی» 😐
● فکر کنید دارید درباره یک اتفاق فوق العاده با بهترین دوستتون صحبت میکنید و خیلی هم هیجان زده اید. بعد اون به شما میگه:
«خیلی هم عجیب و غریب نیست ... داری زیادی بزرگش میکنی» 😶
● فکر کنید روز بدی رو پشت سر گذاشتید و حالتون خیلی بده. همون لحظه یه نفر از راه میرسه و با داد و فریاد بهتون میگه:
«بسه دیگه چقدر گریه میکنی ... مثل بچه ها رفتار نکن
🏡 @e_khanevadeh 🏡
ﮔﺎﻫﯽ ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ،🌸🍃
ﺩﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺶ ﺭﺍ می گیرد...
ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺗﻮ،
ﮔﺮﻩ ی ﮐﺎﺭ ﺑﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ می کند...
ﺑﺎ ﺍﻧﻔﺎﻕ ﺗﻮ،
ﮔﺮﺳﻨﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺳﯿﺮ ﻭ ﻋﺮﯾﺎﻧﯽ ﺭﺍ می پوﺷﺎﻧﺪ...
ﺑﺎ ﻗﺪﻡ ﺗﻮ،🌸🍃
ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺭﺍ ﺣﻞ می کند...
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺳﺘﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﯾﺎﺭﯼ می گیری،
ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺩﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻮ،
ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ....⚘
روزتون زیبــا
🏡 @e_khanevadeh 🏡
خانواده اسمانی ۶۹
13.39M
#خانواده_آسمانی ۶۹
#استاد_شجاعی
#استاد_عالی
💎 قیمتیترین مخلوقِ خدا، همان چیزی است که عمری فکر میکردیم پستترین مخلوق خداست ؛ یعنی دنیا !
※ تفاوت این دو نظریه در چیست؟
چگونه این پستترین نعمت، میتواند قیمتیترین نعمت نیز باشد؟
#هدف_خلقت
#افسردگی
🏡 @e_khanevadeh 🏡
#توصیه_های_خوشبختانه_خانه_برای_متاهلین
احترام بین همسران احساس عشق را افزایش می دهد، خواه یک کلمه زیبا باشد، یک برخورد دلسوزانه، یک نگاه گرم یا یک لمس لطیف، و این جوهره زندگی زناشویی است.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
↴
نشانه وجود اعتماد در رابطه عاطفی
احساس تعهد
هر دو طرف،نسبت به حرف هایے ڪه به هم میزنن،قول هایے ڪه به هم میدن و مسئولیت هایے ڪه نسبت به هم دارن،متعهد هستن
پاسخگویے به احساسات و نیاز ها : به احساسات و نیازهاے هر دو طرف در رابطه اهمیت داده میشه و اجازه بروز احساسات و بیان خواسته ها براے هر دو وجود داره
شفافیت و صداقت
هیچ ڪدام از طرفین حس نمیڪنن لازمه چیزے رو از همدیگه مخفے ڪنن
احساس امنیت
هر دو طرف به مرز هاے احساسی،فیزیڪی،مالے و فردے همدیگه احترام میذارن و در ڪنار هم احساس امنیت میڪنن
*حمایت و احترام:
توے رابطه به حقوق هر دو طرف احترام گداشته میشه و هر دو مثل یک تیم از رشد همدیگه حمایت میڪنم
🏡 @e_khanevadeh 🏡
دعوا بین زوجین اجتنابناپذیر است اما قوانینش رارعایت کنید
🎩در جمع دعوا نکنید.
🎩به گذشته بازنگردید.
🎩کنایه نزنید.
🎩توهین نکنید.
🎩خوب بشنوید
🏡 @e_khanevadeh 🏡
#نکاتی__برای_شوهر
🌹مردانگی ایجاب می کند که شوهر اگر به همسرش یا به دیگری ظلم کرده است عذرخواهی کند، زیرا مردانگی یعنی صداقت و بزرگواری.
💎و هنگامی که مرد عذرخواهی می کند، از چشم همسرش نمی افتد و او را در برابر او سبک نمی کند، بلکه ارزش او در نظر او افزایش می یابد.
🌹🤍عذرخواهی ضعف نیست، بلکه ضعف این است که اشتباه خود را پنهان کنید و مغرور بمانید
💎🤍و با عذرخواهی او الگوی همسرش خواهد شد.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
از کلمات "منفی" استفاده نکنید
باید تلاش کنید از اظهارات مثبت استفاده کنید. اگر از کاری که شریک زندگیتان انجام میدهد خوشتان نمیآید نباید این را به وضوح بیان کنید.
مثلا اگر از بوسیدن گوش خوشتان نمیآید، زبان همسرتان را به سمتی جایی که دوست دارید، ببرید، نه اینکه به او بگویید «این بدترین کاری است که انجام دادی»
ذهن جنسی نیاز به تشویق و ایجاد اطمینان دارد. بنابراین بهتر است اول از اظهارات مثبت و دلگرمکننده استفاده کنید
چون در ابتدا هر دو طرف نسبت به اظهار نظر جنسی حساس و آسیب پذیر هستند و بنابراین باید از بیان واضح نارضایتی خودداری کنید.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
📌خطرناک ترین جمله دنیا چیست؟
گفته میشود خطرناکترین جمله این است: «من همینم که هستم.»
در این جمله کوتاه میتوانیم غرور، لجاجت، خودرایی، خودخواهی، درجا زدن و بهتدریج راندن آدمها از اطراف خود را حس کنیم
پس مراقب باشیم ، هر روز فرصتی هست برای یه قدم بهتر شدن.
با تغییرات کوچک روز بروز حالمون بهتر میشه
🏡 @e_khanevadeh 🏡
☕️ چای که سرد میشه
روش آب جوش میریزنن گرم میشه،
درسته که گرم میشه اما کمرنگ میشه!
🍃 رابطه هم همینه!
میشه دوباره زنده اش کرد
ولی مثل روز اول نمیشه!!
❌️نمیشه هر رفتاری خواستی انجام بدی،
هر چی دوست داشتی بگی
و بعد فکر کنی که میشه
درست مثل روز اول بشه...»
🏡 @e_khanevadeh 🏡
✍🏻تفاوت صحبت كردن با دختر بچه ها و پسر بچه ها:
🔹زمانی که با پسرتان صحبت میکنید :
جملات واضح، روشن، منطقی و به دور از هر توضیح اضافی و حاشیه را انتخاب کنید،
👈🏻چون پسرها از توضيحات اضافی ، جمله ها و مکالمه های طولانی كلافه شده و شروع به لجبازی می کنند.
🔸اما وقتي با دخترتان صحبت می کنید:
بيشتر با كلمات بازی كنيد،
👈🏻از مکالمه های طولانی تر استفاده كنيد،
از مثال های زياد استفاده كنيد و صحبت های تان را با بازی های دخترانه همراه كنيد.
🍃دختر بچه ها از گفتگوهای طولانی لذت می برند و سرگرم می شوند
🏡 @e_khanevadeh 🏡
✅پرسش:
سلام مادرم خيلي به مادر شوهرش و خواهر شوهرش لطف کرده (مادر بزرگم و عمه ام)ولي خوبي زيادي از اونا نديد و به خصوص از پدرم و مشکلات و گرفتاري و ناراحتي زيادي هم از سوي اونا دريافت کرد حالا هر خواستگاري که برام مياد تا ميگه پدر و مادرم ميخواهم نزديک من باشند بلافاصله بهش جواب رد ميدم خيلي از اينکه مبادا مثل مادرم مشکلاتي رو تحمل کنم ،ميترسم و از شخصي که بهم بگه پدر و مادرم رو ميخواهم نزديک خودم نگه دارم رو هم متنفر ميشم چه کار بايد بکنم.مادر خصوصيات انساني و وجداني خيلي خوبي رو داشت و با خانواده پدرم خيلي خوب برخورد کرده و ميکنه ولي از طرف اونا اين طور نبود اين موصوع باعث شده فک کنم هر شخصي به خصوص خوبي با پدر و مادر شوهر چيز احمقانه اس واز طرفي هم طي راه و روشي که بزرگ شدم و گفته هاي مادرم منصفانه نيس .چه کار بايد بکنم
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌺پاسخ:
با عرض سلام و احترام؛
رفتاری که خانواده پدرتان با مادرتان داشتهاند باعث ایجاد ناراحتی برای مادرتان شده است. طبیعتا شما هم به عنوان دختر آن خانواده که شاهد این وضعیت و نوع رفتارهای آنها بودهاید و نیز به دلیل علاقه و وابستگی عاطفی که فرزند به مادرش دارد، تاثیر زیادی پذیرفته و آن ناراحتیها در وجود شما نیز ریشه دوانده است.
توجه به برخی نکات ضروری است:
به نظر میرسد شما در بافتی بزرگ شدهاید که خانمهای اطرافتان از زندگی مشترکشان ابراز رضایت نمیکنند،بهویژه مادرتان. چنین وضعیتی تبدیل به نگاه و نگرش غالبی شما برای ازدواج شده است. همچنین این مسئله باعث شده شما دچار احتیاط بیش از حد، بدبینی و نگرانیهای فراوان شوید.
شما دچار خطای شناختی پیشگویی شدهاید. به این معنا که آينده را با عبارتهای منفی مرتبط با شکست یا خطر پیشبینی ميكنيد. پیامد رفتاری این خطا بدون شواهد، ناامیدی است که ثمره آن افسردگی، ترس و اضطراب میشود.
شما به دلیل تاثیرپذیری عاطفی زیاد از مادرتان در مورد سختیهایی که کشیده دچار دید تونلی نسبت به ازدواج، خواستگارها و یا حتی شاید جنس مذکر شدهاید. به این معنا که صرفا جنبههای منفی قضیه را میبینید در حالیکه شواهد و دلایل محکم و اثبات کننده برای این مساله وجود ندارند.
اگر دیدتان را کمی وسعت ببخشید و به خارج از فضای خانوادگی و اطرافیانتان نگاهی بیندازید مصادیق زیادی از ازدواجهای موفق را خواهید دید. زوجهایی را خواهید دید که سالهای طولانی کنار یکدیگر با خوبی و خوشی زندگی میکنند و به همراه فرزندانشان لبریز از خوشبختی هستند. البته همان زوجها نیز در زندگی دچار اختلاف هستند؛ کدام زندگی است که اختلاف نداشته باشد؟! اختلاف بسیار طبیعی است اما مهمتر از آن هنر سازش و کنار آمدن با یکدیگر و تکیه بر نقاط مشترک و مثبت است.
اگر در انتخاب همسر دقت به خرج دهید و مراحل شناخت و انتخاب را به درستی طی کنید میتوان آیندهای روشن را برای زندگی زندگی مشترک پیشبینی کرد. اما اگر انتخاب و ازدواج نادرست شکل بگیرد آینده تاریک و مبهم خواهد بود.
به این نکته هم توجه داشته باشید که شما به خاطر اینکه به مادرتان علاقه دارید و احساسات عاطفی عمیقی نسبت به ایشان دارید، شاید سهم ایشان در ایجاد ناراحتیها و اختلافات با خانواده پدرتان را در نظر نگیرید. علاوه بر اینکه شاید برخی اختلافات ریشه در سالهای دور داشته باشد که آن موقع شما هنوز به دنیا نیامده بودید و از حوادثی که اتفاق افتادهاند بیخبر مانده باشید.
بنابراین توصیه میشود اکنون که فکر ازدواج در ذهنتان جرقه زده است، به وسیله مطالعه کتابهای مفید و بالابردن آگاهیهای خود پیرامون اصل ازدواج، انگیزههای سالم برای ازدواج، ملاکهای همسر شایسته، روشهای شناخت خواستگار و ... نسبت به انتخاب و انجام ازدواجی سالم بتوانید اقدام کنید. از این طریق درصد بسیار زیادی از نگرانیهایتان کاسته خواهد شد.
کتابهای زیر برای مطالعه مفید میباشند:
- مطلع مهر، تالیف دکتر بانکیپورفرد، انتشارات حدیث راه عشق
- آموزش پیش از ازدواج، تالیف آقای مهدی میرمحمدصادقی، انتشارات بهنشر
آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما
🏡 @e_khanevadeh 🏡
خوبِ من
رویا داشته باش!
رویا که نداشته باشی زندگی سخت از گلوت پایین میره🌈🌱
سلام صبحتون بخیر 😍👌
🏡 @e_khanevadeh 🏡
خانواده آسماانی ۷۰
12.18M
#خانواده_آسمانی ۷۰
#استاد_شجاعی
#دکتر_رفیعی
♨️ هزار استاد و معلّم اخلاق؛ بیاثرنـــد اگر ؛
ما مجهز به یک اسلحه درونی نباشیم!
♨️ هزار سال عبادت و تهجد، راهمان را به آسمان باز نمیکنند؛
اگر در درون ما،
گیرندههایی با درجه حساسیت بالا وجود نداشته باشند!
💥از کدام اسلحه یا گیرنده، حرف میزنید؟
🏡 @e_khanevadeh 🏡
#تازه_داماد_و_تازه_عروس
💠 نقل میکنند یک جوان #طلبه در سال اوّل طلبگی خود به محضر یکی از بزرگان و اولیاء خدا میرسد و از ایشان برای موفّقیت در سیر و سلوک و تهذیب نفس طلب #دستورالعمل ویژه میکند. ایشان به این مضمون میگوید: "مهمترین دستورالعمل بنده این است که فقط حال و هوای #ابتدای طلبگی را تا آخر، حفظ کنید!" یعنی همان نگاه و احساسی که به طلبگی دارید مثل #سربازی امام زمان علیهالسلام، تلاش برای ترک گناه، انجام واجبات و مستحبّاتی چون نماز شب و ... را #حفظ کنید.
💠 در زندگی مشترک، حفظ روزهای اوّل زندگی خیلی مهم است. حفظ رفتارهایی از #جنس احترام به یکدیگر، عشقورزی، مهربانی، گذشت، زبان تشکّر، زبان عذرخواهی، تواضع در برابر یکدیگر، گفتگوهای صمیمی و دهها رفتار #زیبای دیگر.
💠 یقیناً فضای کنونی زندگی بسیاری از همسران حال و هوای روزهای اوّل زندگی را ندارد امّا میتوان با یک #ابتکار زیبا گاه با همسرمان قرار بگذاریم هفتهای یک روز یا چند ساعت خودمان را در روزهای اوّل زندگی فرض کنیم و در این چند ساعت همان رفتارهای تازه داماد و تازه عروس را از خود نشان دهیم.
💠 تکرار رفتارهای روزهای اوّل زندگی #تمرین خوبی برای مبارزه با هوای نفس، ایجاد رابطه جدید، #متنوّع و لذّت بخش است و میتواند به شما #امیدی تازه از جنس خاطرات زیبای گذشته هدیه دهد.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
💕 #من_و_همسرم💕
▪️در قسمت های گذشته گفته شد
که باید خلوت گفتگو داشته باشیم
♦️نکاتی که باید در خلوت گفتگو هایمان رعایت کنیم:
1️⃣نباید تسویه حساب کنیم.
🔻گاهی خلوت گفتگو داریم
که بتوانیم تسویه حساب کنیم.
🔘گفتگـو، ابـزاری بـرای ارتبـاط بهتـر،
حـل مشـکات، برنامـه ریـزی بهتـر،
تبـادل عاطفـی و... اسـت.
🔸مثـلا شــوهر محبــت نمیکنــد
و همســر بــرای حــل ایــن مشــکل
وقــت بــرای صحبــت کــردن ایجــاد
کنـد،
نـه اینکـه بـه شـوهر محبـت نکنـد.❌
2️⃣ در گفتگو هایمان باید
صادق و راستگو باشیم.
❌در ارتباط کلامی زن و مرد
مطلقا نباید به سمت دروغ بروند.
⚠️چون اولین دروغی که گفته میشود
پایه های زندگی را متزلزل میکند.
💢بــه زن نمیشــود دروغ گفــت
و ســریع دروغ مــرد را میفهمــد.
و ایــن بــه دلیــل بــالا بــودن هــوش
درونــی زنان اســت.
3️⃣در هنگام گفتگو به طرف مقابل
فرصت پاسخگویی بدهیم.
🔻وقتـی بـه طـرف مقابـل
فرصـت گفتگـو داده نمـی شـود
حـرص و اعصبانیـت او را در مـی آورد!
برخـی افـراد مسـتبد هسـتند در گفتگـو کـه ایـن عـادت خوبی نیسـت.
4️⃣ذهن خوانی نکنید.
🔻یعنی برداشت از فکر و ذهن
طرف مقابل نداشته باشیم
و براساس آن قضاوت نکنیم.
5️⃣شنونده خوبی باشیم
و
بین سخنان طرف مقابل وارد نشویم
6️⃣از واژه های آرام بخش استفاده شود.
🔻مثلا: مهربانم، عزیزم، تو امید من هستی،
تو پناه من هستی و... .
از کلمات غیر ضروری و مضر بپرهیزیم.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
🕊
♥️۱۵ راز موفقیت زوج ها
● دعوا دلیل جدایی نیست.
● به تعهدات رابطه پایبند باشید.
● چیزهای مورد علاقه او را بخرید.
● گاهی کنسل کردن یک قرار، به بودن در کنار همسرتان می ارزد.
● با خانواده او مانند خانواده خود رفتار کنید.
● گفتن «دوستت دارم» هر چه بیشتر، بهتر
● هنگام بیماری با او مهربان باشید.
● در نبود یکدیگر، کارهای خانه را انجام دهید
● از گفتن جوک های توهین آمیز خودداری کنید
● وقت شناس باشید.
● با افرادی که پشت همسر شما بد می گویند، به تندی رفتار کنید.
● او را از کوچیک ترین تصمیمات خود آگاه کنید .
● به تماس و پیام ها او پاسخ دهید.
● از همسرتان بپرسید روز خود را چگونه گذرانده است.
● در مسافرت دعوا نکنید،مشکلات را بگذارید.برای بعد از بازگشت ،مسافرت و تفریحتان را به هیچ عنوان خراب نکنید.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
#همسرداری
#خانم های عزیز 😉
یه خانوم مهربون💃با آرامی و با متانت با همسرش صحبت میکنه نه با تن صدای بلننند...📢
جالبه بدونید؛
یه حرف ناحق را
اگر با آرامی و با متانت به همسرت بگی،
تاثیرش خیلی بیشتره
از این که یه حرف حق را
با تحکم و بلندکردن صدا بخوای بهش بگی🗣
و با شدت و ضخامتی که یک مرد صحبت میکنه...👨
🏡 @e_khanevadeh 🏡
👰♀️🧑💼اختلاف فرهنگی در ازدواج
#اختلاف_فرهنگی در ازدواج می تواند رابطه زن و مرد را با چالش های زیادی روبرو کند.
☑️ به همین دلیل افرادی که تصمیم دارند با زن یا مردی ازدواج کنند که فرهنگی کاملا متفاوت با آنها دارد باید خودشان را آماده کنند.
‼️به همین دلیل هم بسیار لازم و ضروری است در دوران * آشنایی های پیش ازدواج * وقت لازم و کافی را برای شناخت فرهنگ خانوادها صرف کرد ‼️
‼️و به طور جدی از شتابزدگی اجتناب کرد ‼️
🏡 @e_khanevadeh 🏡