🌸💞🌸💞🌸
شيوه دلجويی ازآقايان
نياز ذاتی آقايان قدرت و توانايی است. معمولا در بحران ها احساس آزاردهنده آقايان بی کفايتی و تحقير شدن است بنابراين بايد کلماتی به کار گرفته شود که اين احساس از او گرفته و حس توانمندی به او بازگردانده شود؛ بيان عبارت هايی مانند:
«من مي دونم که تو مي توني»
«مي دونم به فکر ما هستي و حواست هست» بسيار مهم است.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
#توصیه_به_مردان
💎🤍زن زمانی به آرزوی خود می رسد که از شوهرش آنچه را که می خواهد بیابد، مردی که پروردگارش را بشناسد، به نمازش اهمیت دهد، مهربان باشد، مورد محبت همسایگان و خانواده باشد، در کارش موفق باشد، تربیت کننده خوبی برای او باشد. بچه ها با آنها همنشین است و می داند چه زمانی از سختی و چه زمانی نرمش استفاده کند، از اختلافات خود با کودکان می کاهد و به جای سخت گیری و صدای بلند سعی در همراهی و مذاکره با آنها دارد.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
✅پرسش:
من يک مادر31 ساله هستم وداراي دوفرزند پسر به سنِ:چهار سال ونيم ودوسال ودوماه هستم,وبسيار آن دوباهم درگيرهستند,به عنوان مثال اصصلا نميتونن باهم بازي مشترکي بکنند وهمديگر روکتک ميزنن,من چه برخوردي بايد دربرابر زد وخورد انان داشته باشم؟واقعا خسته شدم
من گاها از روش قهر استفاده ميکنم باپسر بزرگم,با کوچيکه که اصلا نميدونم بايد چيکار کنم چون واقعا درکش کمه خواهش ميکنم کمکم کنيد,البته اينم بگم دربسياري از اوقات حق باپسر بزرگمه,ولي من نميتونم پسر کوچيکمو به خاطر سن ودرک کمش متقاعد کنم به همين خاطر نميتونم داوري مناسبي بينشون بکنم,کمکم کنيد
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌺پاسخ:
وظیفه بزرگتر ها در دعوای کودکان
دعوا، یکی از مزایای داشتن خواهر یا برادر در خانه است. چون چنین کودکی، قبل از ورود به جامعه، خواهر یا برادری دارد که با او اختلاف سلیقه و اختلاف نظر دارد و با درگیری هایی روبرو می شود که باید سعی کند آنها را حل کند. والدین باید به فرزندان خود اجازه رویارویی با چنین مشکلاتی را بدهند.
این کار آنها را برای آینده آماده می کند. اگر دعوا یا بحث میان کودکان، کلامی بود، بهتر است دخالت نکنید و به هیچ وجه نقش قاضی را در این میان بازی نکنید. مثلا عده ای همیشه به فرزند کوچک تر می گویند که: «تو باید به برادر یا خواهر بزرگ تر خود احترام بگذاری.» یا به فرزند بزرگ تر می گویند که: «تو باید رعایت کنی، هر چه باشد تو بزرگ تر هستی.» با این کار، کودک نسبت به والدین خود احساس منفی?ای پیدا می کند.
اگر جنگ و دعوای کودکان، به زدو خورد کشیده شد، قبل از آسیب رساندن به خودشان یا وسایل، آنها را از هم جدا کنید. بهتر است هر کدام از آنها نیم ساعت در محیطی جدا از هم بمانند و اجازه هیچ ارتباطی با هم نداشته باشند. بعد از نیم ساعت، هم به آنها بگویید اگر دوباره دعوا کنند، دیگر اجازه بازی ندارند. ما به عنوان والدین، باید مراقب نوع درگیری های خود در خانواده باشیم. کودکان از مشاهده های خود، مطالب زیادی در ذهن ثبت می کنند.
بحث یا فحاشی و دعوا میان همسران در حضور کودکان، باعث الگوپذیری آنها می شود. در درجه اول باید خودمان و شیوه روابطمان را اصلاح کنیم و بعد، انتظار چنین رفتارهایی را از کودکان خود داشته باشیم. در بعضی موارد، والدین، رفتار غلط را به کودک خود آموزش می دهند. مثلا وقتی فرزندشان به خانه می آید و تعریف می کند کسی او را زده است، کودک را تحقیر می کنند و به او یاد می دهند که اگر کسی تو را زد، تو هم باید او را بزنی. با این کار، پرخاشگری را به کودک آموزش می دهند که کار غلطی است.
از آنجا که بیشتر خانواده ها، وعده شام را در کنار هم صرف می کنند، زمان مناسبی است که هر کدام از اعضا در مورد خودشان حرف بزنند. پدرومادر می توانند با بیان غیرمستقیم به کودکان خود بیاموزند که چگونه می توان عصبانیت را کنترل کرد. مثلا پدر می تواند ماجرایی در مورد اینکه چگونه ناگهان از کسی عصبانی شده اما سعی کرده خودش را از محیط دور کند تا درگیری پیش نیاید، تعریف کند.
این کار غیرمستقیم به کودکان آموزش می دهد که چگونه خشم خود را کنترل کنند. در مورد بچه های کوچک تر (زیر ۱۰ سال)، قصه خوانی یا عروسک بازی هم روش خوبی برای آموزش غیرمستقیم است. می توان قصه ای را برای آنها در مورد اینکه چگونه مثلا دو خرس بر سر کوزه عسلی دعوا کردند تعریف کرد و از کودک خواست قصه را ادامه دهد و راهی پیدا کند که دعوای دو خرس تمام شود. بعد می توانیم راه حلی را که او بیان کرده با هم بررسی کنیم و ببینیم که راه درستی است یا نه.
مهم است که به کودک اجازه بدهیم از ذهنش کمک بگیرد و راه حلی به او ندهیم. این کار روش خوبی برای آموزش کودکان کم سن و سال است. می توان به کودک گفت حالا از راه حل خودت در دعوای با برادرت هم می توانی استفاده کنی. به این ترتیب احساس آرامش می کند و به کمک راه حل خودش، موضوع یا مشکل خود را حل می کند.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
🔹 اگر یک روز جای شما و کودکتان باهم عوض شد چه حسی خواهید داشت؟ 🙄
● فکر کنید بیمار شدید ، درد دارید و به خاطرش به پزشک مراجعه کردید. بعد پزشک به شما یه سیلی محکم میزنه و بهتون میگه:
«این سیلی رو زدم که بفهمی نباید سلامتیت رو به خطر بندازی» 😐
● فکر کنید دارید درباره یک اتفاق فوق العاده با بهترین دوستتون صحبت میکنید و خیلی هم هیجان زده اید. بعد اون به شما میگه:
«خیلی هم عجیب و غریب نیست ... داری زیادی بزرگش میکنی» 😶
● فکر کنید روز بدی رو پشت سر گذاشتید و حالتون خیلی بده. همون لحظه یه نفر از راه میرسه و با داد و فریاد بهتون میگه:
«بسه دیگه چقدر گریه میکنی ... مثل بچه ها رفتار نکن
🏡 @e_khanevadeh 🏡
ﮔﺎﻫﯽ ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ،🌸🍃
ﺩﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺶ ﺭﺍ می گیرد...
ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺗﻮ،
ﮔﺮﻩ ی ﮐﺎﺭ ﺑﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ می کند...
ﺑﺎ ﺍﻧﻔﺎﻕ ﺗﻮ،
ﮔﺮﺳﻨﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺳﯿﺮ ﻭ ﻋﺮﯾﺎﻧﯽ ﺭﺍ می پوﺷﺎﻧﺪ...
ﺑﺎ ﻗﺪﻡ ﺗﻮ،🌸🍃
ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺭﺍ ﺣﻞ می کند...
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺳﺘﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﯾﺎﺭﯼ می گیری،
ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺩﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻮ،
ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ....⚘
روزتون زیبــا
🏡 @e_khanevadeh 🏡
خانواده اسمانی ۶۹
13.39M
#خانواده_آسمانی ۶۹
#استاد_شجاعی
#استاد_عالی
💎 قیمتیترین مخلوقِ خدا، همان چیزی است که عمری فکر میکردیم پستترین مخلوق خداست ؛ یعنی دنیا !
※ تفاوت این دو نظریه در چیست؟
چگونه این پستترین نعمت، میتواند قیمتیترین نعمت نیز باشد؟
#هدف_خلقت
#افسردگی
🏡 @e_khanevadeh 🏡
#توصیه_های_خوشبختانه_خانه_برای_متاهلین
احترام بین همسران احساس عشق را افزایش می دهد، خواه یک کلمه زیبا باشد، یک برخورد دلسوزانه، یک نگاه گرم یا یک لمس لطیف، و این جوهره زندگی زناشویی است.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
↴
نشانه وجود اعتماد در رابطه عاطفی
احساس تعهد
هر دو طرف،نسبت به حرف هایے ڪه به هم میزنن،قول هایے ڪه به هم میدن و مسئولیت هایے ڪه نسبت به هم دارن،متعهد هستن
پاسخگویے به احساسات و نیاز ها : به احساسات و نیازهاے هر دو طرف در رابطه اهمیت داده میشه و اجازه بروز احساسات و بیان خواسته ها براے هر دو وجود داره
شفافیت و صداقت
هیچ ڪدام از طرفین حس نمیڪنن لازمه چیزے رو از همدیگه مخفے ڪنن
احساس امنیت
هر دو طرف به مرز هاے احساسی،فیزیڪی،مالے و فردے همدیگه احترام میذارن و در ڪنار هم احساس امنیت میڪنن
*حمایت و احترام:
توے رابطه به حقوق هر دو طرف احترام گداشته میشه و هر دو مثل یک تیم از رشد همدیگه حمایت میڪنم
🏡 @e_khanevadeh 🏡
دعوا بین زوجین اجتنابناپذیر است اما قوانینش رارعایت کنید
🎩در جمع دعوا نکنید.
🎩به گذشته بازنگردید.
🎩کنایه نزنید.
🎩توهین نکنید.
🎩خوب بشنوید
🏡 @e_khanevadeh 🏡
#نکاتی__برای_شوهر
🌹مردانگی ایجاب می کند که شوهر اگر به همسرش یا به دیگری ظلم کرده است عذرخواهی کند، زیرا مردانگی یعنی صداقت و بزرگواری.
💎و هنگامی که مرد عذرخواهی می کند، از چشم همسرش نمی افتد و او را در برابر او سبک نمی کند، بلکه ارزش او در نظر او افزایش می یابد.
🌹🤍عذرخواهی ضعف نیست، بلکه ضعف این است که اشتباه خود را پنهان کنید و مغرور بمانید
💎🤍و با عذرخواهی او الگوی همسرش خواهد شد.
🏡 @e_khanevadeh 🏡
از کلمات "منفی" استفاده نکنید
باید تلاش کنید از اظهارات مثبت استفاده کنید. اگر از کاری که شریک زندگیتان انجام میدهد خوشتان نمیآید نباید این را به وضوح بیان کنید.
مثلا اگر از بوسیدن گوش خوشتان نمیآید، زبان همسرتان را به سمتی جایی که دوست دارید، ببرید، نه اینکه به او بگویید «این بدترین کاری است که انجام دادی»
ذهن جنسی نیاز به تشویق و ایجاد اطمینان دارد. بنابراین بهتر است اول از اظهارات مثبت و دلگرمکننده استفاده کنید
چون در ابتدا هر دو طرف نسبت به اظهار نظر جنسی حساس و آسیب پذیر هستند و بنابراین باید از بیان واضح نارضایتی خودداری کنید.
🏡 @e_khanevadeh 🏡