هدایت شده از KHAMENEI.IR
14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم بیانات صبح امروز رهبر انقلاب درباره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت. ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
⭕️ از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
🔺خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
🔺اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
🔺نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
👤امیر حسین ثابتی
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
با #طلاب_عدالت_خواه همراه باشید
🆔️ @edalatkhah_tb
✍️چرایی دفاع مصلحت اندیشانه امیرالمؤمنین(ع) از حکومت خلفا
🔰در سیره سیاسی امام امیرالمؤمنین(ع) مواردی از حمایت و دفاع مصلحت جویانه از برخی افراد و ساختارهایی که با اندیشه ها و انگیزه های ایشان فرسنگ ها فاصله داشتند، به چشم می خورد. به عنوان نمونه، ایشان علی رغم انتقادات فراوان روشی و مبنایی به عملکرد عثمان(خلیفه سوم)، در ماجرای شورش علیه او، با تصمیم معترضین برای قتل عثمان مخالف بود و آن را به دلایل متعدّد، به مصلحت جامعه اسلامی نمی دانست؛ تا جائیکه در این باره فرمودند:
🔸«وَ اللَّهِ لَقَدْ دَفَعْتُ عَنْهُ حَتَّى خَشِيتُ أَنْ أَكُونَ آثِماً؛ به خدا سوگند آنقدر از او دفاع نمودم که ترسیدم گناهکار باشم!»( نهج البلاغه؛ خطبه240)
ایشان همچنین، علی رغم مشروع ندانستن خلافت خلفای پیش از خود و انتقادات مبنایی و روشی که نسبت به عملکرد آنان داشتند،(ر.ک: نهج البلاغه؛ خطبه3) همواره در امور مختلف حکومتی به آنان «مشورت» می دادند؛(برای نمونه رجوع کنید به خطبه های 134 و 146 نهج البلاغه) بگونه ای که از خلیفه دوم نقل شده که می گفت:
🔸«لَولا عَلیٌّ لَهَلَکَ عُمَر؛ اگر علی(ع) نبود عمر به هلاکت افتاده بود.»(ابن ابی الحدید، عزالدین ابوحامد؛ شرح نهج البلاغه؛ ج1، ص16)
🔰این نوع رفتارهای سیاسی امیرالمؤمنین(ع)، دلیلی جز این نداشت که امام(ع) معتقد بود در شرایط اجتماعی و سیاسی آن زمان، تضغیف حکومت خلفا، با وجود همه اشکالات مبنایی و روشی که به آنان وارد بود، موجب «طمع دشمنان برای نابودی اساس دین خدا» شده و همین حداقل ها هم از اسلام باقی نخواهد ماند.
🔰اگر دفاع امیرالمؤمنین(ع) از ساختارهای حکومتی که مسئولان آن را اساساً مشروع نمی دانستند، امری صحیح و منطقی است، چگونه دفاع از موجودیّت دولتی که در ذیل نظام اسلامیِ تحت ولایت ولیّ خدا قرار دارد و بارأی مستقیم مردم انتخاب شده است، منطقی نباشد؟
🔰زمانی می توان تعریف و حمایت از افراد توسط ولیّ خدا را «واقعی»، و نه «مصلحت اندیشانه»، دانست که هم «اندیشه» و هم «عمل» آنان، بیشترین تطبیق را بر اندیشه و دستورات ولیّ خدا داشته باشد؛ در غیر اینصورت باید دانست حمایت از برخی ساختارهای قانونی و افراد غیرانقلابی «مصالحی» نهفته است.
@basaer_fi🔸
ارتباط با ادمین:
@basaer_admin
⭕️ آیا در شرایط معیشتی فاجعه باری به سر میبرید؟
آیا از بیکاری رنج میبرید؟
آیا نمیتوانید ازدواج کنید؟
آیا شرایط فرهنگی و تربیتی جامعه ناراحتتان میکند؟
آیا به #گرانی_بنزین انتقاد دارید؟
آیا کلا عصبانی هستید؟
🤚 صبر کنید- مشکلی نیست
تنها تصور کنید که رئیسی رای می آورد👇
❄️ربنای شجریان را قطع می کرد
دلار میشد 8هزار تومن
در پیاده رو ها خیابان می کشیدند😳
رئیسی بلد نبود انگیسی حرف بزنه
خاتمی همچنان در حصر می ماند
اجازه آزادی سیاسی و توهین به مقدسات نبود
تورم 30درصدی داشتید
آمریکادیگه باهامون مذاکره نمیکرد
📌پس عصبی نباشید و با همین دست فرمون تو انتخابات مجلس هم به لیست تَکرار رای بدید. علی برکت الله
با #طلاب_عدالت_خواه همراه باشید
🆔️ @edalatkhah_tb
به نام خدا
✍ #حجت_الاسلام_رحمت_الله_معظمی
یکی از کارهای لازم در بحث سهمیه بندی سوخت، ارائه تحلیل های درست به مردم و پرهیز از یک سو نگری است.
با این هدف و برای کمک به جامع تر شدن تحلیل ها، چند نکته مهم در این باره عرض می شود:
1⃣- بدون شک زمان و شکل سهمیه بندی غلط بوده و اینکه آیا این کار عمدی بوده یا غیر عمدی باید مورد بررسی واقع شود؟
2⃣- بحث انتخابات مجلس و ترس غربگرایان و وابستگان دولت و مفسدان، از اینکه آیا ردصلاحیت می شوند یا نه؟ و استفاده از این شرارت ها برای فشار بر شورای نگهبان نیز به عنوان یک احتمال باید مورد توجه قرار گیرد.
3⃣- عصبیت جمع کثیری از مدیران و مفسدان از رییس محترم قوه قضاییه و تلاش شان برای کم کردن سرعت و قاطعیت این قوه با مفسدان نیز باید مورد توجه باشد به خصوص بازداشت وابستگان به رییس جمهور و دولت.
از طرفی کسانی که در این ماه ها محاکمه شده اند، غالبا دارای باندهای فساد و نفود در فضای رسانه هستند.
4⃣- طرح آمریکایی ایجاد اغتشاش در کشورهای شیعی و محور مقاومت با هدف:
اولا) نشان دادن فاصله بین مردم و مقاومت
ثانیا) کم کردن فشار بر رژیم کودک کش صهیونیستی و عربستان سعودی و دیگر مهره های استکبار
و لزوم کشاندن این فضا به ایران نیز مطلب قابل تأملی است.
5⃣- این اتفاقات نشان داد عملکرد وزیر ارتباطات در چندسال اخیر، استقلال کشور را در فضای مجازی کاملا آسیب پذیر کرده است و تعیین کننده خط فکری برخی جوانان، رقاصه ها و چند نفر بی سواد شده اند.
که حضرت آقا در جمع بسیجیان در ورزشگاه آزادی نسبت به این موضوع هشدار دادند.
6⃣- حضور و قدرت تعیین کننده نیروی مقدس بسیج موضوعی است که تحسین همگان را باعث شده است که اگر بسیج نبود هیچ قدرت دیگری نمی توانست این گونه با صلابت فتنه ها و فتنه گران را تبخیر کند که باید تقویت بسیج و افتخار به حضور در نیروی بسیج برای حوزویان را سبب شود.
7⃣- اینکه با وجود گذشت دو سال از اغتشاشات سال ۹۶ هنوز با یک اشاره دشمن، به راحتی چند صد نفر شرور، با هم شبکه می شوند را باید
از نیروهای اطلاعاتی و امنیتی پرسید
که نوع اشراف شان بر این افراد شرور چگونه بوده آن هم در برخی شهرها که سال۹۶ هم این حوادث تکرار شده است ،
لااقل در آن شهر ها تدابیر لازم اتخاذ میشد!!!
8⃣- جمعیت جوانان حاضر در شرارت ها که غالبا غافل و اصلاح پذیرند نشان دهنده تعطیلی فعالیت های فرهنگی تربیتی با فرماندهی! امامان جمعه در آن شهرها بوده
و رخوت یا سوء مدیریت حوزه های علمیه آن شهرها و رها کردن امر تربیت مسجل است.
9⃣- اینکه تصمیم اخیر تا چه اندازه به تصمیمات به ظاهر محیط زیستی نهادهای بین المللی (تفاهم نامه پاریس) مربوط است نیز از نکات مورد غفلت تحلیل گران است.
0⃣1⃣- شکست های پی در پی دولت مانند برجام و مذاکره و... و نیاز به انحراف اذهان از این شکست ها مطلب قابل توجه دیگر است.
1⃣1⃣- یکی شدن دو جریان انحرافی اصلاح طلب و اصولگرا در سطح سرکرده ها، به خاطر
تلاش عدالت خواهان در رسوا کردن چهره های وجیه دو جریان
عزم جدی قوه قضاییه
و شکستن انحصار رسانه از جانب جوانان انقلابی
نیز از نکاتی است که لازم است مورد توجه باشد.
و بدون تردید این دو گروه در آینده ریشه فتنه های دیگر خواهند بود.
2⃣1⃣- نادیده گرفتن نقش فرقه های ضالّه در فتنه ها از سوی نهادهای مربوطه در حکومت اسلامی (بهاییت، صوفیه، تشیع لندنی من جمله صادق شیرازی) و غفلت متولیان از این مهره های استکبار مسئله ای خطرناک است.
در پایان؛
🌀 موضع گیری و اظهار نظر حضرت امام خامنه ای در این باره نباید اینگونه تفسیر شود که با این بیانات دیگر کسی نباید اظهار نظر و ارائه تحلیل در این موضوع داشته باشد.
( باید توجه داشت فرامین ایشان حجت شرعی است.
و معظم له در سکوت و بی عملی نهادهایی که موظف به اقدام بودند،
با ایثار و شجاعت برای جلوگیری از سقوط دولت و جلوگیری از بالا رفتن هزینه ها برای مردم به این قضیه ورود پیدا کردند.)
🔹 ایشان به خاطر اصل لزوم این طرح برای حفظ سرمایه نفت، بحث آلودگی هوا، جلوگیری از قاچاق، اصلاح الگوی مصرف و...
🔹و احترام به انتخاب های پخته یا ناپخته! مردم و ساختار موجود
🔹 احترام به نظرات کارشناسی
🔹 و نیز جلوگیری از گسترش شرارت ها و...
اصل تصمیم را حمایت فرمودند.
❌ اما اگر مجلس خبرگان رهبری به سخن حضرت آقا مبنی بر لزوم حضور در مناسبات توجه می کرد و در این قضیه ورود فعال داشت و اگر مجلس شورای اسلامی (که بدترینِ مجلس های انقلاب است) به وظیفه خود عمل می کرد طرح مذکور بدون آسیب به مردم و با مقدمه و تدبیر انجام می پذیرفت.
نکات فوق، برای کمک به جمع بندی ها و اقدام بهتر ارائه شد.
والسلام
با #طلاب_عدالت_خواه همراه باشید
🆔️ @edalatkhah_tb
🔍 #تبیین_تحلیل | منطقِ حمایت رهبر انقلاب از یک تصمیم اقتصادی - بخش اول
👈 نگاهی به نکات مهم سخنان رهبر انقلاب درباره «طرح مدیریت مصرف سوخت»
🔻 صبح یکشنبه ۲۶ آبان ماه ۹۸ رهبر انقلاب اسلامی در درس خارج فقه دربارهی طرح مدیریتِ مصرف سوخت و مسائل به وجود آمده پیرامون آن بیاناتی داشتند. این مواضع و سخنان را در چند محور اصلی میتوان مورد بررسی و تحلیل قرار داد:
1️⃣- حمایت از تصمیم شورای عالی هماهنگی اقتصادی
🔹️ اولین نکتهی مهم در بیانات حضرت آیتالله خامنهای حمایت ایشان از تصمیم گرفته شده در روند رسمی و قانونی کشور و لزوم اجرای این مصوبه بود: «گفتم من صاحبنظر نیستم لکن اگر سران سه قوّه تصمیم بگیرند، من حمایت میکنم... سران قوایند، نشستند با پشتوانهی کارشناسی یک تصمیمی برای کشور گرفتند، باید عمل بشود به آن تصمیم.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔹️ اما این حمایت رهبری تابع چه منطق و برآمده از چه مبنا و استدلال عقلانیای است؟
در پاسخ باید به تاریخچه و چراییِ تشکیل «شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا» توجه کرد. شکلگیری این شورا به «جنگ اقتصادی» تحمیل شده توسط دشمن علیه ملت ایران و نظام اسلامی برمیگردد.
🔹️ دشمنان مستکبر با گذشت بیش از چهل سال از عمر انقلاب و نظام اسلامیِ ملت ایران و در حالی که در عرصهی جنگ سیاسی و فرهنگی و... شکست خوردهاند به توطئهی جنگ اقتصادی علیه ایران اسلامی روی آوردهآند: «آمریکا امروز متمرکز شده بر جنگ اقتصادی با ما؛ جنگ نظامی نیست و نخواهد شد امّا جنگ اقتصادی هست.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ و «در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ میخواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند.»۱۳۹۷/۰۵/۲۲ در میدان جنگ اقتصادی دشمن با محاسبه و برنامهریزی و طراحیِ یک «اتاق جنگ» توطئهها و نقشههای خود را دنبال میکند: «اتاق جنگ آمریکا علیه ما عبارت است از وزارت خزانهداری آمریکا که همان وزارت اقتصاد و داراییشان است؛ آنجا اتاق جنگ با ما است.» ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
🔹️ طبیعتا لازمهی برخورد و مقابلهی صحیح و موثر با دشمن در این عرصه تشکیل این اتاق جنگ در جبههی خودی و ایجاد تمرکز در تصمیمگیریها و اقدامات است: «اینجا هم بایست ستاد مقابلهی با شرارتِ این دشمن در مجموعهی اقتصادی تشکیل بشود... بایست در مرکز اقتصادی دولت این ستاد تشکیل بشود و این کار را دنبال کنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔹️ این اقدام مهم و راهبردی با تشکیل این شورا بهعنوان مرکز مقابله با جنگ اقتصادی دشمنان، عملیاتی شد. حمایت رهبر انقلاب از این ستاد در راستای برطرف کردن مشکلات اقتصاد کشور و بهبود و رونق وضعیت معیشتی و اقتصادی ملت نیز با تأیید مصوبات آن دنبال شد.
علاوه بر این، حمایت از مسئولین قوا و بهصورت مشخص دولت بهعنوان قوهای که بار مدیریت اجرایی کشور را بر عهده دارد پیش از این نیز بهعنوان یکی از اصول پذیرفته شده در نظام اسلامی مورد توجه و عمل بوده است: «زمان امام (رضواناللّهعلیه) هم همین جور بود؛ یک کارهایی را مسئولین، سران سه قوّه تصمیم میگرفتند و اجرا میشد، حالا هم همین جور است.» ۱۳۹۸/۰۸/۲۶
🔹️ رویکرد و روشی که در دوران رهبریِ آیتالله خامنهای و در برخورد با دولتهای مختلف از سوی ایشان دنبال شده است.
🔍 ادامه این یادداشت را از همین کانال (@Khamenei_ir) دنبال کنید.
با #طلاب_عدالت_خواه همراه باشید
@edalatkhah_tb
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #کلیپ| تحلیل حجت الاسلام والمسلمین #مهدی_طائب درباره حوادث اخیر
با #طلاب_عدالت_خواه همراه باشید
🆔️ @edalatkhah_tb
👌 محدودیت دسترسی به گوگل فرصت خوبیه تا از موتور جستجوی ایرانی #پارسی_جو استفاده کنیم.
✅ فوق العاده است
🌀 https://parsijoo.ir/
✅ پیشنهاد می کنم از ترجمه پارسی جو استفاده و با بخش ترجمه گوگل، مقایسه کنید. شخصا حدود یکسال است از ترجمه پارسی جو استفاده می کنم و به نظرم در مجموع ازترجمه گوگل بهتره
👏 پیشنهاد دیگه اینکه پارسی جو رو به عنوان پیش فرض مرورگر خود قرار بدید تا همیشه چشمتون با یه کالای ایرانی روشن بشه 😉
#کالای_ایرانی
#رونق_تولید
با #طلاب_عدالت_خواه همراه باشد
🆔 @edalatkhah_tb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥محتویات این فیلم رو خودتون ببینید...😨🤔🤫
#آپارات_ایتا
#روحانی
#خاتمی
#بنزین
🔹🔸🔹
http://eitaa.com/joinchat/3885694992C279ce9fed4
◀️ تو سَری را عالِمی میخورَد که بصیرت نداشته باشد؛
هميشه كتک و تو سَرى را كسانى مىخورند كه بين دو جناحِ بازيگر قرار گيرند و ندانند چه اتفاقى مىخواهد بيفتد و چه عواملى صحنه بازى را به نفع خود تغيير مىدهند. بصيرت و #علم_به_زمان و استفاده از موقعيتها براى هر عالمى -چه اعلم العلماء باشد، و چه كسى كه در يك محله احكام دين را به چند نفر تعليم مىدهد- ضرورى است؛ منتها هرچه مقام بالاتر باشد، آگاهيهاى بيشتر و وسيعترى مورد لزوم است.
🔸رهبر معظم انقلاب - ۱۳۶۸/۰۴/۲۰
با #طلاب_عدالت_خواه همراه باشید
🆔 @edalatkhah_tb
بیانیه.pdf
186.1K
📝 بیانیه حمایت تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم از بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص حوادث اخیر و محکومیت اقدامات آشوبگران
با #طلاب_عدالت_خواه همراه باشید
🆔 @edalatkhah_tb