عدالتخانه
🔴 به نظرتون این حرف آقای #مخبر با حرف آخوندی که میگفت وظیفه دولت ساخت مسکن نیست، چه تفاوتی دارد؟ ا
داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است.
دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند.
اصل ۳۱ قانون اساسی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙علامه شهید مطهری(ره)
من از حرف زدن افراد علیه اسلام در جامعه نه تنها نگران نیستم بلکه از یک جهت خوشحال می شوم !!
دین حق، از آزادی تفکر و بیان نگران نمی شود.
▫️أین مطهری ...!
▫️أین بهشتی ...!
▫️أین شریعتی ...!
▫️أین ...
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
مصلحت یا حقیقت .mp3
1.37M
⭕ حقیقت قربانی مصلحت!
🔸 هیچ مصلحتی به اندازه خود حقیقت، مصلحت نیست.
🔹تشیع یعنی مسئول بودن اما محب بودن مسئولیت نداره.
#علی_شریعتی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
آقایان صیانتی
آقایان انسدادی
آقایان سوپرانقلابی
بفهمید......
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای :
اگر خدای نکرده طوری بشود که نتوانیم آنچه را که مردم دربارهی مجموعهمان تصور میکنند، آن را تحقق ببخشیم، خسارت بزرگ خواهد بود و به این جریان و جهتگیری حتماً ضربه وارد خواهد آمد. آن وقت امیرالمؤمنین فرمود: «و لقلّما شیء ادبر ثمّ اقبل»؛ موجی که برگشت و رفت، دیگر خیلی آسان این طرف نمیآید و برنمیگردد. خون دلها باید خورد و زحمتها باید کشید تا اینکه باز برای اقبال و توجهی که امروز وجود دارد، زمینه فراهم شود. این را نباید از دست داد.»
💠 "اصحابِ ما نه میدانیم نه نمیتوانیم" روز به روز اعتماد را کمتر و جبران را دشوارتر خواهند کرد
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔺اگر بنا به تنظیم امور باشد در سه سال هم میتوان اقدامات بزرگی انجام داد!
امیر توسعه و عدالت
زمانی که امیر زمام امور را به دست گرفت، اکثر نقاط کشور درگیر شورش، کشور ناامن و خزانه دولت تهی بود، ولی او در سه سال وضع مملکت را سامان داد و زمینه اصلاح را فراهم کرد. «صنف منشیان و مستوفیان قدر او را میشناختند و تعبیر «نظم میرزاتقی خانی» از آنان است.» میان دولتیها برخی افراد کاردان مسن حضور و با امیر کمال همکاری را داشتند ولی امیر برای اداره و اصلاح امور، محتاج جوانان فعال و کاردان بود. از این جهت یکی از مشکلات عمده دولت امیر، بییار و یاوری بود.
🔸اقدامات و اصلاحات اقتصادی مهم امیرکبیر را برحسب برخی منابع(1)، میتوان در دو محور کلی دستهبندی کرد:
الف: مبارزه با ویژهخواری
🔹در تاریخ سیاسی ایران کمتر کسی را میتوان یافت که نظیر امیر، درنهایت قدرت هم خودش بری از فساد باشد و هم جدا و اساسا به مبارزه با فسادهای اقتصادی اهتمام ورزد؛ تا آنجا که حتی هدیه و انعام هم قبول نمیکرد. واتسون نوشته است: «درنظر ایرانیان فوقالعادهترین و حتی شگفتانگیزترین جنبه اخلاقی امیر، همان فسادناپذیری مطلق وی بود. امیرنظام مافوق آن بود که کسی بتواند او را به رشوه بفریبد. او مصمم گشت آن نظام رشوهخواری را که از 6 جهت احاطهاش کرده بود، براندازد.»
🔸نظم امیرکبیر بر همین دو اصل استوار بود؛ یعنی وضع قانون و ضمانت اجرای آن. عاملی که سبب شد امیر برخلاف اکثر سیاستمداران در امر مبارزه با فساد موفق باشد، اولا سلامت مالی شخص او و ثانیا اصرارش بر اجرای قوانین وضعشده بود. او حتی حقوق شاه را کاهش داد و ماهانه به دو هزار تومان رسانید و حقوق زیاد درباریها و شاهزادهها را کم کرد؛ مواجب بیحسابی را که حاجمیرزا آقاسی برقرار کرده بود، قطع و سروسامانی به قوانین مالیاتی داد.
🔹اگرچه به گفته دکتر پلاک «پولهایی که میخواستند به او رشوه دهند و نمیگرفت، صرف کشتن او شد»، اما عزم و جدیت او در حوزه مبارزه با فساد در مدت زمان کوتاه صدارتش نتیجه محسوسی داشت. ایرانیان از وضع ماقبل امیرکبیر -که به گفته واتسون «شوق دائمی برای سودجویی نامشروع داشتند» و «لفظ «مداخل» به گوششان بس دلپذیر بود»- در عرض مدت زمان کوتاهی بدانجا رسیدند که رضاقلیخان هدایت میگوید: «[چون از طرف امیر به ماموریت خوارزم گمارده شدم، دوهزار اشرفی برای خرج سفر او از خزانه دولت رسید]؛ خواستم 20 اشرفی به آورنده بدهم؛ نپذیرفت و گفت من انعام و هدیه قبول نمیکنم.» این نشان میدهد با تحول نظام سیاسی کشور حتی خصیصههای مذموم و ناپسندی که از دیرباز در خوی مردم پیدا شده نیز در زمان کوتاهی قابل تغییر است، به شرطی که مردم تحقق این موضوع را وجهه همت خویش قرار دهند. چنانکه اگر مردم آن روز با امیرکبیر همراه نبودند، او در مبارزه با فساد توفیقی کسب نمیکرد. در آغاز صدارت امیر و در چهار ماهه نخست، اعیان دولت به علت کاستن مواجب و مستمریها و همچنین ممنوعیت رشوه و انعام علیه صدارت امیر شوریدند. در تهران برای برانداختن او فتنه دامنهداری برپا شد و چندهزار سرباز که اجیر امرا و اعیان بودند، به خیابان ریخته و خواستار عزل امیر شدند. اما مهم این است که مردم شهر، بازار را تعطیل کردند و به حمایت از امیر، مقابل سربازان یاغی ایستادند و پس از آن نیز درصدد اصلاح خویش برآمدند.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
ب: اصلاح نظام اقتصادی و توجه به تولید ملی
🔸امیر به توسعه صنعت و رونق کشاورزی نیز همت گماشت. جوهر اندیشه اقتصادی او این بود که صنعت داخلی رشد کند و صادرات ایران افزایش یابد. او درصدد بود بازار کالاهای خارجی را محدود کند و واردات را به حداقل برساند. امیر معتقد بود اگر واردات را محدود نکند، ایران کشوری مصرفکننده بار میآید و بنیه اقتصادیاش تقویت نمیشود و درنتیجه از نظر سیاسی نمیتواند روی پای خود بایستد، بنابراین جهت عمومی سیاست اقتصادی امیر علیه «نظام رقابت آزاد روس و انگلیس» بود. او به امضای قرارداد بین ایران و فرانسه که طرح آن در زمان محمدشاه تنظیم شده بود تن نداد و درنتیجه سفیر فرانسه با قهر از ایران رفت، اما امیر از موضعش کوتاه نیامد.
🔹آدمیت مینویسد: «محور سیاست امیر را حمایت اقتصاد ملی میساخت. جوهر اندیشه اقتصادی او این بود که صنعت داخلی ترقی پذیرد، صادرات ایران افزایش گیرد و بازار کالای فرنگی محدود شود. وگرنه ایران همچنان کشور مصرفکننده متاع خارجی باقی میماند؛ نه بنیه اقتصادی مییافت، نه درنتیجه از نظر سیاسی میتوانست روی پای خود بایستد.»
🔸در تاسیس صنایع ملی و محدود کردن واردات، سرهنگ شیل با اشاره به نظر امیر در بنای کارخانه پارچهبافی مینویسد: «به امیرنظام خاطرنشان کردم که نقشه ایجاد کارخانه، آزمایش پرخرجی است و بهتر این است که پارچه فرنگی را به بهای ارزانتری وارد کنید. به این نکتهها گوش نداد و گفت تاسیس کارخانه داخلی دستکم این فایده را دارد که هر پولی که صرف آن شود در خود مملکت میماند و بیرون نمیرود.» شیوه حمایت اقتصادی امیر بهزودی نتیجه داد و تحولی در وضع اقتصاد داخلی به بار آمد و تجارت داخلی و خارجی ایران توسعه یافت. واتسون مینویسد: «بازرگانی داخلی بین ولایات و شهرهای عمده و نیز تجارت خارجی با همسایگان روس، ترک، عرب، افغان و ازبک با اطمینان خاطر و تحت حمایت دولت فعال و عادل امیرنظام ترقی یافت.» تجارت خارجی توسعه یافت و حتی دولت انگلستان از دولت ایران دعوت کرد تا در «نمونهخانه امتعه ممالک» که نمایشگاهی بینالمللی بود، شرکت کند. نویسنده صدرالتواریخ میگوید: «امیرنظام برحسب معاهده تجارتی که با دول بسته شده بود، از آوردن اجناس آنها به ایران منع نمیکرد، ولی به حرکات و عادات خود طوری مسلوک میداشت که جنس خارجه را مردود میساخت و کسی خریدار نمیشد و غالبا البسه خود را از پارچههایی قرار میداد که در ایران میبافتند. به این واسطه مردم نیز سبک ایرانیت و رواج جنس مملکت خود را از دست نمیدادند.»
🔹آدمیت مینویسد: «برای ترقی صنعت، از پشتیبانی و کمک به اهل فن و هنر هیچ دریغ نمیگشت.» در وقایعاتفاقیه نیز مینوشتند: «مکنون خاطر دولت آن است که عموم ارباب حرفه و صنعت در شغل و کسب خود ترقی داشته باشند و هریک که صنایع بدیعه که به کار آید احداث کنند، مورد نوازش و التفات میشوند.» با اجرای این سیاستها، وضع صنایع و اقتصاد بسامان شد و در بسیاری از صنایع، پیشرفت حاصل شد و اوضاع اقتصادی و کسب عمومی رونق گرفت. فیالجمله از ماجرای امیر میتوان فهمید که اگر بنا بر تنظیم امور باشد، در سه سال هم میتوان کارهایی بزرگ کرد. مهمتر اینکه حل مسائل واقعی، با چشمانداز واقعبینانه ممکن است، نه با پوست خربزه «بازار آزاد» و توجیه تراشیدن برای آن حتی با عبارتی از علی حاتمی راجع به «کباب خوردن در بازار»!
📎پینوشتها:
1. آدمیت، فریدون، امیرکبیر و ایران، تهران: خوارزمی، 1394
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔺مجسمه هایی در پیاده رو اکباتان همدان که تصویر مهمی را نشان میدهند، شاهان و سربازان هخامنشی بار دیگر از زیر خاک برخاستند و مرزهای باستانی ایران قوی دوباره تشکیل شده و گستره نفوذ ما تا سواحل شرقی مدیترانه و دریای سرخ رسیده است.
🔹در یک اتوماتیسم تاریخی با همین نظام بزرگ، بازگشت تمدنی اتفاق افتاده!
🔸اشک از دیده همه ملی گرایان و وطن پرستان جاری میشود با دیدن این عکس!
بغض های خفته در سینه بیدار میشود
به ناگاه یاد قلب شکسته شاه اسماعیل بعد از جنگ چالدران افتادم، یاد سرشکستگی عباس میرزا در هنگام قرارداد ترکمن چای به یاد رئیسعلی دلواری هنگام شکست از انگلیسی ها به یاد بی یاور شدن آریوبرزن به یاد پرپر شدن رستم ایران حاج قاسم سلیمانی به یاد همه جان فدایان ایران بزرگ....
اکنون جمهوری اسلامی با اقتدار به سمت ایرانشهر بزرگ حرکت میکند وای بر کسی که این را نفهمد!
✍ #علی_آذر
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
اعتراض (2).MP3
3.01M
⭕ من اینهارو میشناسم
🔸اینکه بسیاری از اوقات اگر داد نزنیم، آقایان می خوابند را با گوشت و پوست خود بسیاری از ما درک می کنیم و می فهمیم یعنی چی! این دولت آن دولت هم ندارد. اگر حزب الله به خواب برود سرنوشتی تلخ و محتوم در انتظار است.
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙عباس عبدی
🔹تحلیل حوادث اخیر
✅ پیام ۹۶ دریافت شده بود شاید این اتفاقات نمی افتاد ...
کنترل اجتماعی دندان فاسدی است که باید کشیده شود ...
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🚨منشأ فساد و ناکارآمدی و جریشدنِ دشمنان را باید در درون جبهه انقلاب جستجو کرد
✅قاعده همین است :
✔️وقتی روحانیِ به ظاهر انقلابی میشود #توجیهگر سیاستهای دولت و مجلس،
روحانی سکولار میشود صدای مردم!
✔️وقتی مداحِ به ظاهر انقلابی و بیسواد میشود #ثناگوی_مسؤولین،
مداحِ "بیدغدغه نسبت به ارزشها" میشود حقطلب و مطالبهگر!
✔️وقتی رسانههای رسمی و به ظاهر انقلابی میشوند #جادهصافکن_فساد و توجیهگرِ ظلم،
رسانههای آمریکایی و اسرائیلی و سعودی میشوند تريبونِ عدالتخواهی!
🛑 جولانِ جریانهای غیرانقلابی نتیجهٔ سستی یا فاسدشدنِ خودیهاست
#استحاله
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ هرچند دیر اما دقیق!
🔸خطری که بین #طلبهها میبینم این است؛ هرچه جریان #اصولگرایی میگوید را تعبدا میپذیریم و خیال میکنیم #ولیفقیه این است، اما هرچه جریان #اصلاحطلبی میگوید را نقد میکنیم!
⬅️ پ.ن: 🔸جریان جوان و انقلابی حوزه و دانشگاه به خوبی استاد خسروپناه را می شناسد. استادی که سالها علیه جریانات مختلف انحرافی، التقاطی و روشنفکری قلم زد و سخنرانی ها و مناظره های تاریخی و ماندگاری را از خود به یادگار گذاشت. از متون انتقادی و انقلابی اش در نقد سروش و شریعتی تا تبیین موشکافانه اش از اندیشه امام و رهبری. از مناظره های فقیهانه و تکلیف مدارانه اش با مدعیان مرجعیت هم چون علوی بروجردی تا جدال های کلامی و معرفتی اش با نقیب زاده و زیباکلام.
🔸 هر چند در طول این مدت جریان انقلابی از عدم تغییر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به حق گله داشت اما امید آن می رود که این انتخاب شایسته تلخی این کم کاری و عدم تغییر سریع و بهنگام دبیر سابق را شیرین کند و با حضور استاد خسروپناه در جایگاه دبیری این شورا، فکر و اراده ای جدید و انقلابی در شورا تزریق شده و حداقل بخشی از مطالبات بر زمین مانده رهبر انقلاب از این شورا، عملی و پیاده سازی شود.
#علی_ریاحی_پور
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🚨 بخشی از لایحه بودجه ١۴٠٢؛
جهت اطلاع #مردم(صاحبان انقلاب)
بودجه مرکز خدمات حوزه های علمیه
۶۴۰۰ میلیارد تومان (۱۳۰% رشد)
بودجه شورای عالی حوزه های علمیه
۳۱۷۳ میلیارد تومان (۶۰% رشد)
بودجه دفتر تبلیغات اسلامی قم
۳۴۹ میلیارد تومان (۵۴% رشد)
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📛حقوق نجومی دختر دهههشتادی یک عضو شورای شهر اصولگرا!
پایگاه خبری رصدروز نوشت: بررسیها نشان میدهد که فاطمه منصورلی دختر دهه هشتادی نرگس معدنیپور ریاست کمیسیونهای فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با حقوق ۳۳ میلیون در دبیرخانه شورای شهر تهران مشغول به
فعالیت است.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📛این فایل های بودجه خیلی خوبن کلی به اطلاعات عمومیت اضافه میشه
مثلا یه جایی هست به اسم شورای نظارت بر صداوسیما! که تعداد اعضای شورا ۸ نفره
7 میلیارد 1400 بودجه گرفته
9 میلیارد 1401 گرفته
14/5 میلیارد 1402 میگیره
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🚨شهامت مطالبهگری دارید مخاطبتان را مشخص کنید
🔹️کسانی که با الفاظی چون "آقای جمهوریاسلامی آقای قوه قضائیه آقای صداوسیما و... " اقدام به اعتراض و انتقاد میکنند،
علیرغم ظاهر دغدغهمند و مطالبهگرشان، معمولا انسانهایی ترسو و #محافظهکار هستند.
گاهی درشت حرف میزنند که متهم به لالبودن نشوند!
➖وقتی یک کاربر مجازی تمام ساختار قدرت یا بخش مهمی از آن را مخاطب قرار دهد، نه طرف حسابش معلوم است نه مخاطب مشخصی را نشانه رفته و نه اصلا کسی در آن نهاد، اینگونه اشخاص و مطالبهشان را به حساب میآورد.
این مدل مطالبهگری بیشتر نشانهٔ ترس است تا شجاعت..
➕مطالبه دارید؛
"معیّن کنید چه کسی کوتاهی یا خیانت کرده، در کدام دستگاه و نسبت به کدام وظیفه"
➖مراقب باشیم!
این لوسبازیها،
مثل مطالبهبازیهای "فارس من"،
بیش از این،
#مطالبهگری را به انحراف و نابودی نکشانَد.
#مطالبهگریهای_کور
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📛دولت سیزدهم بودجه صداوسیما را نسبت به سال گذشته ۴۲ درصد افزایش داد/ ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در جیب صداوسیما!
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📛از فارغ التحصیلان دارالفنون تا دانشگاه امام صادق...
بزرگترین خدمت مرحوم امیرکبیر؛ تاسیس دارالفنون بعنوان نخستین دانشگاه ایران در سال دویست و سی خورشیدی با سی دانشجو بود؛ استادان از اتریش دعوت شدند ولی پیش از رسیدن اساتید؛ امیر گرفتار دولت نامردان قاجار شد و از کار برکنار و در نهایت به قتل رسید؛ تا چهل سال بعد هزار و صد تن فارغ التحصیل شدند.
استخوان بندی بزرگان علم و هنر و سیاست ایران فارغ التحصیلان دارالفنون هستند؛ برای نمونه؛ پروفسور علی قلی شمس پدر چشم پزشکی ایران؛ ذبیح الله صفا پدر تاریخ ادبیات ایران؛ محمد قریب پدر طب اطفال ایران؛ عبدالعظیم قریب پدر دستور زبان فارسی؛ مجتبی مینوی؛ عباس اقبال آشتیانی؛ کمال الملک؛ محمد معین؛ صادق هدایت؛ قاسم غنی و محمد علی فروغی از دانش آموختگان دالرفنون بودند.
قابل تامل است؛ آن دانشگاه محدود چنین اعجوبه های به ایران تقدیم کرد و نتیجه دانشگاهای رنگارنگ امروز با این همه امکانات واقعا هیچ است.
البته بجز دانشگاه امام صادق که بطور تضمینی وزیر و وکیل و مدیر کل و رئیس و... تربیت می کنید!!!
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بند توافق شده عجیب و باورنکردنی در برجام کدام است؟
🔸روند اداره و اقتصاد کشور را نباید متوقف به چیزهایی مثل برجام کرد.
🔸از دست دادن حافظه تاریخی منجر به تحمیل هزینه های مضاعف و مجدد به ملت می شود.
🔹نشست با اساتید دانشگاههای استان یزد- ۱۲ دی ۱۴۰۱
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔴 میانگین سنی استانداران دولت یازدهم روحانی ۵۶ سال و میانگین استانداران دولت سیزدهم #رئیسی تقریباً ۵۳ سال!
🔻و #دولت_جوان_حزباللهی که تشکیل نشد و این مفهوم ذبح شد و غصهها باقی ماند!
🔻به یاد بیاورید بیانات رهبر انقلاب در یک خرداد ۱۳۹۸ در جمع دانشجویان:
"اگر چنانچه انشاءالله شما جوانها با این حرکتها(حرکتهای خودجوش) پیش بروید و زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزباللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانیهای شما و دغدغههای شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت؛ این غصّهها هم البتّه فقط مخصوص شماها نیست."
🔹رهبر انقلاب بعداً هم اشاره کردند که گاهی یک کسی سنش هم بالاتر از جوانی است مثل شهید سلیمانی؛ چون با نشاط و پرتلاش است همان روحیه جوانی را دارد. ولی خب آقایان باورشون شده که همه پیرپاتالهای اصولگرا و اصلاح طلب هم روحیه جوانی دارند!
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ کوخ فاطمه!
🔸تاریخ را که ورق می زنیم،مبارزین عدالتخواه و ظلم ستیز را که می بینیم،صدای تظلم خواهی و فریاد بر سر مستکبرین و متفرعنین عالم را که می شنویم؛همه یک خاستگاه دارد.کوخ. کوخ مبارز پرور است. کوخ حُر پرور است.کوخ آدم ساز است.کوخ فریاد ابوذر می آفریند،کوخ به سر دار رفتن میثم را مشق می کند،کوخ دستگاه تولید خمینی است.کوخ ترس ستیز است.کوخ نفسانیات را ذبح می کند.کوخ به ما هو کوخ موضوعیت دارد.کوخ بزرگ است چون انسان بزرگ عَرضه می کند.کوخ بر سر کاخ و اهالی اش خراب می شود.ولو آنکه به ربذه تبعید شوی،ولو آنکه به دار نخل آویزان شوی،ولو آنکه به گودی قتلگاه خوانده شوی.
🔸 همهی کوخ ها یکطرف،کوخ فاطمه طرفی دیگر.چه کوخی.کوخی که علی ساخته است و فاطمه مدیریتش می کند.کوخ زهرا عالمی را بهم ریخته است.همان کوخ سوخته.کوخ زهرا بساط کفر و شرک و نفاق را بهم زده است. کوخ فاطمه بازی یزید آن روز و امروز را بهم زده است.کوخی که زینب از دل آن می روید و کاخ یزید را بر سرش فرو می ریزد.نوادگان این کوخ امروز نظم جهانی را بهم ریخته اند. خامنه ای و خمینی را می گویم.بیچاره ها فکر کرده اند با چند کاریکاتور می توانند این نور را خاموش کنند! کوخ فاطمه نور دارد،نورش امروز چشمان خودبزرگ پنداران جهانی را کور کرده است.
🔸سرنوشت عالم بدست اهالی کوخ است. کوخ فاطمه.در این مسیر گاهی باید چون پدر کوخ صبری انقلابی و گاهی چون مادر کوخ، خروشی انقلابی پیشه کرد.از دل کوخ فاطمه هر چه درآید؛اشرافیت،عافیت طلبی،تساهل و تسامح،محافظه کاری،نشستن،خودخواهی و خودپرستی،تکاثر و سازش با التقاط و انحراف در نمی آید.
عدالتخانه
📛از فارغ التحصیلان دارالفنون تا دانشگاه امام صادق... بزرگترین خدمت مرحوم امیرکبیر؛ تاسیس دارالفنون
ما این همه امام صادقی ها رو نقد میکنیم که شما فلان و فلان کار رو با اقتصاد کردید، شما توان مدیریت اقتصادی ندارید و ....
که میترسم اقتصاد رو از امام صادقی ها بگیرن بدن دست امام باقری ها😐😕🤦🏻♂
#دانشگاه_امام_صادق
#دانشگاه_امام_باقر (اطلاعات)
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
عدالتخانه
🚨 بخشی از لایحه بودجه ١۴٠٢؛ جهت اطلاع #مردم(صاحبان انقلاب) بودجه مرکز خدمات حوزه های علمیه ۶۴۰۰
#پیام_مخاطب
👓 هر سال هنگام فصل بودجه، هجمهها و حملات متعددی، متوجه طلاب میشود؛
❗️ امسال که بودجه حوزهها افزایش چشمگیر داشته، خوب است گزارشی ولو اجمالی داده شود که این بودجهها چگونه خرج میشود!
بر اساس برخی خبرهای منتشرشده، بودجه سال آیندهی مرکز خدمات بیش از ۶ هزار میلیارد تومان
و بودجه #شورای_عالی بیش از دو هزار میلیارد تومن خواهد بود!
🔹 با توجه به اینکه در ظاهر شهریه طلاب از این بودجه جداست، به جد خواهشمندیم شفافسازی صورت گیرد تا طلاب مورد اتهام واقع نشوند!
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane