مهدی جمشیدی بخاطر حرف حقش به دادگاه احضار شد!!!
دلنوشته او در این مورد 👇👇👇
🔻 کی توان حقّ گفت جز زیر لحاف ...
۱. سخنی گفتم که "محتوایش" درست بود و "لحنش" در نسبت با یک مرجع، تند. از "تند"ی نوشتهام عذر خواستم و بر "صحّت" مضمون و مدّعایش، پای فشردم. و همچنان "عقبنشینی" نکردم.
۲. "گفتن حقّ" را جرم میشمارند و "تکرار باطل" را فضیلت. فقهی که خادمِ "نظریۀ وابستگی" باشد، همان "اسلامِ رحمانی" است. حقّنویسانِ بیپناه را جرعهجرعه زهر بنوشانید تا فریاد، خاموش شود ...
۳. حرکت برخلاف جهت رودخانه، حاجت به "حمایت این و آن" ندارد، بلکه "بیتعلّقی به دنیا" میطلبد و "شهامت جانبازی در راه حقیقت". نمیهراسم؛ چون در طلبِ مرگم ...
مطالب بیشتر را در کانال ایشان بخوانید
@sedgh_mahdijamshidi
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آموزش و پرورش ، باید عدالتخواه تربیت کند!
رهبر معظم انقلاب : جهتگیری تعلیم و تربیت کشور باید به سمت برخورداری از عدالت باشد ؛ یعنی آموزش و پرورشِ ما ، تعلیم و تربیتِ ما، #عدالتپرور تربیت کند، #عدالتخواه تربیت کند، #عدالتساز تربیت کند.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
دولت انقلابی و خودآگاهیِ تاریخی
✒ مهدی جمشیدی
_______________________
[1]. هیچگاه با آمدن یک دولت جدید، «ناگهان» و «یکباره»، دشواریها و دردها و رنجها نمیروند. «زخمهای عمیقِ هشتساله»، در یک سال و دو سال برطرف نمیشوند. پس چشم بر «واقعیّتها» نبندیم و توقع «معجزه» نداشته باشیم.
[2]. باید کارگزارانِ دولتِ پسا گام دوّم، در «حد اعلای انقلابی» میبودند، درحالیکه نیستند؛ آن هم به نام «دولت فراجناحی». و دولت فراجناحی، یعنی «فراگیریِ سیاسی»، مهمّتر از «اصالتِ انقلابی» است. مدیران «معمولی» و «میانهرو» و «رقیق»، توانِ تدبیر در مرحلۀ «پیچ تاریخی» را ندارند و نمیتوانند «جهش انقلابی» بیافرینند. «انتخابهای متوسط»، نسبتی با «هدفهای عالی» ندارند. چون او به «متوسطان» و گاه «ضعیفان» بسنده کرده است، از «شتاب حرکتِ تکاملیِ انقلاب»، کاسته خواهد شد. پیشبینی میکنم دولت رئیسی، دولتِ اوّلاً «ثبات و تعادل» باشد، و ثانیاً، دولت «حرکتِ متوسط به بالا»، نه دولتِ «جهش تاریخی». «مشکلاتِ انباشته» و «تلخیهای انباشتهشده»، با کارهای عادی و جاری، برطرف نخواهند شد؛ بازگرداندنِ آرامش و اطمینان به مردم، محتاج «ریاضتهای مدیریّتی» است. باید از خوابوخورِ خویش کاست و به دردهای مردم پرداخت. باید از خویش برید و به مردم رسید.
[3]. دولت کنونی، «دولتِ بیروایت» است. ازاینرو، کنشهای فراوانش دیده نمیشوند و همگان بهجای چشیدنِ شیرینیِ «فعّالیّتهای کنونی»، در انتظار تحقّقِ «امیدهای آینده» هستند. همۀ بار رواییِ دولت بر شانۀ محبوبیّتِ اجتماعیِ شخصِ رئیسی تکیه زده است و بدنۀ دولت، «قدرت توضیحی» و «کنش رسانهای» و «حیاتِ غیررسمی» ندارند که چشمی به سویشان خیره شود. مدیرانِ «تکراری» و «اتوکشیده» و «بوروکرات» به دلیل هضمشدن در قواعد رسمی، نمیتوانند «راویِ جذاب» باشند. بهعبارتدیگر، چون «خودمانی» و «چسبنده» و «دلنشین» نیستند، سخنشان بر دل نمینشیند.
[4]. رئیسی، نه قدرتطلب است، نه بیاخلاق، نه شهرتخواه، نه غیرصادق .... ، امّا ایشان، از روزنۀ «پیچِ تاریخی» و «تمدّن اسلامی» و «گام دوّم انقلاب» و «دولت اسلامی» و «گذار تاریخی» .... به مسألۀ انتخابها و عدمانتخابهای خود ننگریسته است و این یعنی «رویکرد حداقلی و روزمرّه». یعنی «فرصتی» به دست آمده و باید از آن به نفع انقلاب استفاده کرد؛ درحالیکه این، «فرصتی» نیست، بلکه «مهمّترین و آخرین فرصت» است. «عدمحسّاسیّتها» و «مماشاتها»ی ایشان، ریشه در این مسأله دارد. و متأسفانه، «عقل تاریخی»ای هم در کنار ایشان نیست که بگوید: مسأله، مسأله «خطّ اصیل انقلاب» و «تمامیّتِ اعتبارِ تاریخیِ جبهۀ انقلاب» است. کسی نیست بگوید: در «لحظهها»یی قرار داریم که کار «سالها» را خواهند کرد. زمان، فشرده شده؛ تاریخِ فردا، همین امروز است، و چنانچه درنیابی .... . مشکل ما با ایشان، تفاوت در «درک تاریخی» و «خودآگاهیِ تاریخی» است. وقتی ولیّ میگوید جهادِ تبیین، «واجبِ قطعیِ فوری» است؛ یعنی «تاریخِ اکنون» را دریافته، امّا رئیسی، نه چنین «عقل متّصلی» دارد، نه «عقلِ منفصِلِ مذکِّری».
[5]. این دولت، انقلابی است و دلسوز، امّا افسوس که؛ «زبان»ش از «دستوپای»ش فروتر است، «علم»ش از «زبان»ش سستتر است، «عقل»ش از «علم»ش سبکتر است، «عقل راهبردی»اش از «عقل حقوقی»اش کممایهتر است، «روایت»ش از «واقعیّت»ش کمرنگتر است، «انقلاب»ش از «نظام»ش رقیقتر است، «انتصاب»ش از «اعتقاد»ش نازلتر است ... . عطشِ نقادی نداریم، امّا چه کنیم که اگر نگوییم «زاویهها» بزرگتر و «لغزشها» بیشتر میشوند و «آرمانهای انقلابی»مان، رنگ میبازند. حاجت جدّی و تعیینکننده به «مراقبۀ انقلابی» از دولتی داریم که به آن رأی دادهایم. و همچنان و بهواقع، حامی و امیدوار به آن هستیم.
[6]. دولت رئیسی، شکستخورده و ناکام نیست. ما چنین ادّعایی نداریم. از «پاشنۀ آشیل دولت» گفتیم تا در گرداب نیفتد. روحانی و دولتش، حتّی خاک پای این سیّد عزیز نیز نیستند. ما نگرانیم و دلسوزانه از دغدغهها میگویم. مبادی و لحن و ادبیّات و منطق و ... همگی حاکی از «حُسنظن» و «خوشبینی» ماست. شکست او، شکست ماست. ما به رئیسی، «باور ایمانی» داریم، امّا در عین حال، در پارهای از مسألههای معطوف به «عقل راهبردی»، اختلافنظرِ عالمانه داریم. زنده و فعّالبودنِ جریانِ خودانتقادی، موجب کمال دولت است. متملّقانِ مقامپرست، مایۀ زوال دولتاند، نه منتقدانِ دلسوز.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔸توییت آقای نوباوه نماینده محترم مردم تهران:نامه حمایت نمایندگان مجلس از آقای قالیباف جعل شده بود.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
✒️ ضعف هافبک در تیم رئیسی
✅ با اینکه جریان انقلابی تلاش زیادی داشت، تا جناب آقای رئیسی در انتخابات موفق شوند، اماهمان طور که برخی از آگاهان از همان ابتدا هشدار دادند، این دولت با این چینش مدیران به حداقل های اهداف مدنظر خود هم نخواهد رسید.
⬅️ چرا؟ چونکه، دولت را بیش از آنکه اندیشه ها و آرمان هایش به جلو برند، کارگزاران آن به پیش خواهند برد.
🔷 متاسفانه دولت رئیسی چند مشکل اساسی در سیستم کارگزاری دارد که تا این اینها را حل نکند به هیچ عنوان موفق نخواهد شد و هر گونه اصلاح جزئی هم اثر گذار نخواهد بود.
❇️ عجالتا دو مشکل اساسی اشاره می شود:
◼️۱-آقای رئیسی، نیرویی از بدنه ی قوه قضائیه بودند و در ساختار دولت تجربه لازم را ندارند. از سویی بافت شخصیتی ایشان ایجاب می کند که نیرویی محافظه کار و غیر ریسک پذیر باشند.
🔸خوب در این حالت چاره کار چه بود؟ استفاده از یک یار کمکی با شخصیتی اجرایی انقلابی توانمند، عدالت طلب و برنامه محور که کاملا با ساختار دولت آشنا باشد. فردی که بتواند به مانند یک هافبک تیم دولت را مدیریت کند و در کنار شخصیت آراسته و بدون حاشیه جناب رئیسی یک دولت کامل را بسازد.
متاسفانه انتخاب (و یا تحمیل) معاون اول دولت، در راستای تکمیل این نقص نبوده است و همین مساله گرهی اساسی برای پیشبرد اهداف دولت ایجاد کرده است. در واقع فرد دوم دولت باید مبدل اهداف و راهبردهای رئیسی به برنامه های اجرایی باشد که اکنون این چنین نیست. و تا زمانی که این اصلاح صورت نگیرد وضعیت همین گونه هست.
◼️ مشکل دوم، نبود یک جریان سیاسی منسجم در کنار دولت.
🔸اگرچه جناب آقای رئیسی با شعار دولتی فراگیر و فراتر از احزاب، شروع به کار کرد، اما نباید فراموش کند که موفقیت ایشان تاحدود زیادی مدیون حمایت های همین جریان های سیاسی انقلابی بود.
درست است که استقلال عمل رئیس جمهور و عدم وابستگی جریانی یک حسن برای این دولت هست، اما نباید این مطلب را نادیده گرفت، که یک دولت، آن هم بدون یک شخصیت برنامه ریز اجرایی در راس، ناگزیر است که برای انتخاب کارگزاران به جریان های سیاسی همسو توجه نماید. نا گفته نماند که رسانه های اصلاح طلب هم در دمیدن این فضا و ترغیب دولت برای عدم گرایش به جریان های انقلابی بی تاثیر نبودند.
🔳به هر روی، رئیسی و یا افراد تصمیم ساز اطراف ایشان سعی کردند که از گروهی از افراد (ستاد اجرایی، بنیاد مستضعفان، دانشگاه امام صادق ع، آستان قدس گزینه های نمایندگان مجلس و برخی نهادها) استفاده کنند تا این چالش را پشت سر گذارند. اما نه اینکه مشکل عدم وابستگی دولت به جریان های سیاسی حل نشد، بلکه مشکل عدم انسجام و کمبود نیروهای خبره ی لازم برای تکمیل دولت هم اضافه گردید.
🟢 یک دولت حزبی با مدیریت اجرایی قوی هم در انتخاب نیروهای توانمند برای تکمیل دولت گاها دچار چالش می شود، تا چه رسد به یک دولت بدون کارگزار، آن هم با یک مدیر ناآشنا و ....
❇️ نتیجه: تنها چاره ی فوری و عاجل دولت برای موفقیت: انتخاب شخصیت مکمل آقای رئیسی در منصب معاونت اولی است. یک معاون اول اجرایی انقلابی برنامه ریز آشنا به دولت در کنار شخصیت محبوب آقای رئیسی، می توانند یک دولت مقتدر و تحول خواه را به نمایش گذارند و گرنه وضعیت از این هم بدتر خواهد شد.
⬅️ بازهم تاکید می شود، مشکل دولت رئیسی، وجود یک هافبک هوشمند فعال انقلابی هست➡️
والسلام
لطفا منتشر بفرمایید.🙏🏻
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔴 واکنش عضو سابق دولت سایه به توهین و تخریب سایبری های وابسته به جریان اصولگرا علیه دکتر جلیلی
📝 خاطر هست ایام انتخابات این فرد که شدیدا از قالیباف طرفداری میکردند و به طرفدارای جلیلی فحاشی میکرد یک مسابقه در اینستا گذاشت برای تخریب جلیلی با این موضوع که بیائید بگویید ببینم این جلیلی که میگید اصلحه، چه چیزیش با بقیه فرق داره...
🔸 من رفتم راجع به کاری که ما در حوزه معدن در تیم جلیلی کردیم و توسط معاون وزیر وقت چهارصد میلیون تومان ارزشگذاری شد حرف زدم. روز اول متن بنده سیصد و پنجاه تا لایک خورد و این آدم باطل مجبور شد حرف من رو استوری کنه. چون در اینستا چند هزار نفر طرفدار داشت،صحبتهای من به دست خیلی ها رسید.
🔸 یکی از این افراد امیرحسین ثابتی مجری برنامه ی جهان آرا بود که در اولین دیدار گفت چرا دوربین موبایلتو نمیذاری روبروت و همینا رو تصویری بگی؟! من هم همین کار رو کردم و این ویدئو رو چند هزار نفر دیدن و تبدیل شد به موضوع یکی از برنامه های روایت سعید و چند میلیون نفر دیدند. یادمه بازخورد عجیبی در جامعه داشت و این نگونبخت سبب خیر شد...
🔸 حالا از این ماجرا دقیقا یک سال میگذره و سعید جلیلی و تیمش همچنان در دولت سایه در حال تولید محتوا و رصد فعالیتهای کشور هستند و اگر وزیری تمایل داشته باشه کمکش می کنند.
🔸 اما امثال این فرد به جای پاسخگوی و ماله کشی گندی که زده اند و پاسخ به سوالات پیش آمده فالورهای نگون بختی که از اینها تبعیت کرده اند و... در حال لجن پراکنی علیه جلیلی و تیمش هستند. هر چند جلیلی با فشارهای رسانه ای و این قبیل رفتاری های آدم های معلوم الحال و با دروغ هایی نظیر" کارنامه ، برنامه نمیشه" مشاوران ارشد ستاد آقای رئیسی -که یکی یکی از دوربرگردانها در حال دور زدن هستند- فضای این انتخابات را دنیاطلبانه و آلوده تر از این دید که بخواهد بماند و به دور دوم بکشاند، با خدای خویش معامله کرد و به #دولت_سایه خود برگشت و حداقل ۸ میلیون رای دور اول خود را به سبد حاج آقا ریخت. حالا هم سخاوتمندانه و خاضعانه به ما میگوید با تمام توان کمک دولت کنید و ما هم بدون هیچ توقع حکم و مسئولیت و حتی نامه معرفی در حال کمک و ارائه محتواهای تولیدی کارگروه ها به دولت حاج آقای رئیسی هستیم.
🔸 اینها را گفتم که امت حزب الله مواظب شلوغکاری های این روزهای مزدورهای بعضی افراد در فضای مجازی باشند و آخرت خود را برای دنیای عمال شیطان و باطل که با تخریب ارکان کشور ، روزگار می گذرانند هزینه نکنند.
و هر توفیقی است ... از اوست
محمد تقی رادمان
شانزده ، اردیبهشت ، هزار و چهارصد و یک شمسی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📢 سخنگوی شهرداری تهران :سید جواد هاشمی شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۹ در هنگام ماموریت مقابله با ساختوسازهای غیرمجاز با ضربات چاقو از ناحیه سر به شدت مجروح شد.
🔹چند روز پیش هم به ماشین وی تیراندازی شده بود. هاشمی در پاکدستی و جدیت در مقابله با فساد از مدیران شاخص شهرداری تهران است. برای سلامتی ایشان دعا کنیم
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
در یک محفلی در مشهد مقدس حضور پیدا کردیم و درباره مشکلاتی که در مدیریت کشور وجود دارد نظرات مختلفی مطرح شد
فهم مشترک همه این بوده که ساختار جمهوری اسلامی ایران فساد زا نیست بلکه تا به الآن بنایش بر فساد ستیزی و ظلم ستیزی بوده است
هرچند در سیاست خارجه و به خصوص در مواجهه با امپریالیسم جهانی و صهیونیسم به خوبی با ظلم و استعمار و بردگی مدرن مبارزه شده است و با این ادبیات به نفوذ قابل توجهی در کشورهای اسلامی رسید اما تا به الآن موفقیت قابل توجهی در تحقق عدالت و جلوگیری از ظلم شخصی و پایان بخشی به ترک فعل ها در داخل کشور به دست نیاورده است.
در این محفل به این نکته اشاره کردم که برخی در کشور ما اساسا وجود مشکل را در نظام اسلامی قبول نمی کنند و به زعم خودشان و با یک نگاه آرمانی مشکلات را از صورت مساله حذف می کنند این درحالی است که انکار یا سانسور کردن مشکلات مدیریتی کشور به معنای این است که شما به مشکل آفرینان قدرت عرض اندام و جولان دادی و با همین فرمان مشکلات به آسیب های اساسی تبدیل شده اند.
تاکید کردیم که در نظام اسلامی و در مواجهه با مشکلات و فسادی که در نظام اسلامی اتفاق می افتد دو سبک رفتاری وجود دارد
برخی معتقدند مشکلات نظام اسلامی و افشای فساد در بخش های مدیریتی کشور نباید رسانه ای و برطرف سازی آن به یک مطالبه ملی تبدیل شود
چراکه این مساله با سوء استفاده دشمنان انقلاب اسلامی روبه رو خواهد شد
اما در نقطه مقابل برخی نیز معتقدند که هیچ مساله ای نمی تواند بهانه ای برای سانسور فساد در مدیریت کشور باشد و اساسا چشم پوشی از فساد و ظلم در جمهوریاسلامی تبعاتی نظیر تایید و همراهی با فساد و ریشه دواندن فساد در لایه های پنهان نظام اسلامی و در نهایت تحقق برنامه بلند مدت دشمن یعنی ناکارآمدی نظام اسلامی را به دنبال دارد
عرض کردیم که مشکل در کشور باید اساسی حل و فصل شود و مطالبه جمعی برای مبارزه بافساد و ظلم که از جانب برخی اتفاق می افتد و پیگیری این موضوع باید به فایده عملی برای ریشه کن شدن ظلم منتهی شود و اساسا این موضوع با جنجال آفرینی متفاوت است و نباید اسم آن را جنجال آفرینی گذاشت.
ابوقاسم
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
4_6028591670633703836.mp3
10.92M
❌❌🔺فایل صوتی منتشر شده از مهدی طائب پیرامون حواشی سفر خانوادگی قالیباف به ترکیه❌❌
📌حجتالاسلام مهدی طائب میگوید خانوادهی محمدباقر قالیباف از سوریه به ترکیه رفتهاند و ممکن است کسی داماد او را برای انجام این سفر تحریک کرده باشد.
🔹بنابر فایل صوتی که ساعاتی قبل از سخنان آقای طائب در جلسهای خصوصی، در رسانههای خارج کشور منتشر شده و مشخص نیست که چطور درز کرده است.
ایشان در این صوت به خیلی از افراد و گروهها تهمتهای فراوانی وارد کرده و حتی به برادر رییس جمهور هم اتهاماتی را وارد کرده .
⛔️اما نکته مهم اینجاست 👇👇⛔️
مهدی طائب ادعا میکند: رهبری دست خط دادند به زاکانی برای ریاست قالیباف بر مجلس😳😳😳😳😳
آقای زاکانی حالا که حرفش افتاده ما منتظر انتشار دستخط رهبری هستیم نه برای زدن قالیباف، بلکه برای اینکه یک جا باید تکلیف چنین ادعاهایی را روشن کرد!
نمیشود هر کسی از راه میرسد ادعایی کند راجع به رهبری و چیزی راجع به ایشان بگوید و بدون روشن شدن ماجرا قِصِر در برود !!!
یک بار برای همیشه باید این چنین موضوعاتی حل بشود و ایشان چیزی به رهبری نسبت داده اند باید مدعی العموم وارد شود و از ایشان شکایت کند تا اصل ماجرا مشخص شود.
خواهش میکنم منتشر بفرمایید تا این ظلم به رهبری پایان یابد واینکه به رهبری مطالبی را منتسب میکنند و بدون هیچ رد یا تایید ماجرا تمام میشود برای همیشه برچیده شود
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
AUD-20220507-WA0029.mp3
9.69M
🔴 فوری / توضیحات مهدی طائب درباره فایل صوتی منتشر شده از ایشان
مهدی طائب سخنان خود درباره میثم نیلی و ادعای نامه رهبری به زاکانی برای ریاست قالیباف بر مجلس را پس گرفت
پ.ن: واقعا به همین سادگی باید از این مطالب گذشت ؟! چه دلیلی وجود داره که باور کنیم ایشون دیگه همچین سخنانی رو به زبان نمیآورند ؟!
وقتی یک بار و دوبار و چندبار از آقا برای مقاصد خود هزینه کردید با چه پشتوانه ای باور کنیم دیگر این کار را انجام نمیدهید ؟ و وای بر کسانی که ساده لوحانه با یک صوت گول میخورند و ایشان را با پیشوند «استاد» خطاب میکنند و به همین سادگی از گناه بزرگی مثل انتساب مطلب کذب به رهبری میگذرند.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
آقای جبلی
نقش شما در پخش اعتراض ملت به این سیاستها و این مدل حکمرانی چیست؟ آیا صداوسیما قرار است پشتیبان ملت و تریبون مردم و صدای منتقدین باشد یا قرار است کماکان پادو و پاسوز دولتها باقی بماند؟ چرا مناظراتی بین حضرات مسئولین با منتقدین برگزار نمیشود؟ #مرگ_بر_گرانی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
💢شکایت میثم نیلی از مهدی طائب/ وکیل نیلی: ادعای طائب کذب محض است
وکیل میثم نیلی:
🔹ظهر امروز شکایت موکل بنده از حجتالاسلام مهدی طائب در دادسرای ویژه روحانیت تهران تحویل ثبت شد. روز گذشته سخنانی از حجتالاسلام طائب منتشر شد که وی ادعا میکند که میثم نیلی «یک سر خط» ماجرای افشای سفر خانواده رئیس مجلس به ترکیه بوده است.
🔹علیرغم توهینها و افتراهای متعدد علیه موکل بنده در رسانهها، از آن جهت که این مورد به طور جدی تکمیل کننده نقشه القای اختلاف میان سران قوا بوده و پس از گذشت دو روز هیچ اقدام اصلاحی از سوی حجتالاسلام طائب مشاهده نکردیم، در نهایت مجبور به ثبت شکایت شدیم.
🔹ادعای آقای طائب کذب محض است و آقای نیلی در ماجرای حواشی اخیر مربوط به رییس مجلس علیرغم انتقادات جدی، دوستان رسانهای را از تکمیل نقشه دشمن بر حذر میداشت.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
💸 آقای دولت اقلا از رهبری بشنوید!
• رهبر انقلاب بخلاف عادت، اینبار در حکم تنفیذ آقای رئیسی به اولویت مهم اقتصادی این دوره توجه دادند: "به جد دنبال کردن سیاست تقویت پول ملی"!
• از سال ۷۴ تا کنون در ۴۰ سخنرانی به مساله نقدینگی و کنترل و هدایت آن به سمت تولید و هم سیاست تقویت پول ملی پرداخته بودند. اینبار در حکم تنفیذ، کانه شرط ضمن عقد کردند!
• ۹۷/۴/۲۴ مطالبه یک کارگروه قوی فعال دائم شبانه روزی برای این مهم از دولت وقت خواستند. آنها نکردند! شما چرا؟!
• ایشان عمده ترین مشکل اقتصادی کشور را "تورم و کاهش ارزش پول ملی" خواند!(۹۹/۴/۲۲)
• ۲۰سال پیش حرف این روزهای کارشناسان به شما را به دولت وقت گفت: "فرض کنید ما حقوق این انسان زحمت کش را ۲۰٪ یا۴۰٪ اضافه کردیم اما اگر تورم را مهار و ارزش پول ملی را تامین نکردیم، آن مقداری که او امسال از ما اضافه می گیرد، چنانچه از رشد بی رویه قیمت ها پایین تر باشد فایده ای برای او ندارد پس ما برای او کاری نکرده ایم"(۸۲/۲/۱۰) باور کنید یارانه نقدی شما هم بدون تقویت ارزش پول ملی همین میشود! میزان نقدینگی یک ماه(برای نمونه مهر ۱۴۰۰)، ۴۵ برابر یارانه پرداختی بوده است!
⬅️ سیاست تقویت پول ملی ، سیاست تصحیح یارانه را هم منتج می کرد اما بالعکس آزاد سازی قیمت ها، تقویت ارزش پول ملی را نشدنی تر می کند!
محسن قنبریان
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
عدالتخانه
💸 آقای دولت اقلا از رهبری بشنوید! • رهبر انقلاب بخلاف عادت، اینبار در حکم تنفیذ آقای رئیسی به اولوی
جا زدن خواب به عنوان پیام رهبر انقلاب برای وحدت!
✍حجت الاسلام حمید رسایی
آقای مهدی طائب با انتشار فایل صوتی، سه ادعایی که در فایل صوتی اولشان منتشر شده بود (از جمله ادعای اینکه رهبر معظم انقلاب ذیل نامه آقای زاکانی درباره ریاست مجلس، نوشتهاند: صلاح این است که آقای قالیباف رییس مجلس شود!) را تکذیب و آن را از #اشتباهات_ذهنی خود دانستند. همچنین از آقای میثم نیلی و مخاطبان، بابت انتشار این اطلاعات غلط عذرخواهی کردند.
با شناختی که از ایشان دارم، این عذرخواهی را صادقانه میبینم و معتقدم این اظهارنظرها که متأسفانه کم تعداد هم نیست، عمدتا عجولانه و با اعتماد به افرادی است که صلاحیت اعتماد ندارند.
آقای طائب صادقانه عذرخواهی کردند ولی متاسفانه از این جنس اشتباهات ذهنی توسط برخی افراد دیگر هم اتفاق افتاده که هرگز حاضر نشدند بابت آن توضیح دهند تا چه برسد که عذرخواهی کنند.
در یادداشت قبل نوشتم که در انتخابات مجلس سال ۹۸ نیز همین جریان سیاسی، چهار روز مانده به انتخابات مجلس، در حالی که طیفهای مختلف و نیروهای متعهد و توانمند دیگری در بیرون دو لیست مشهور شهر تهران خود را برای رقابت انتخاباتی آماده میکردند، ابتدا به صورت درگوشی به خواص اعلام کردند که رهبر انقلاب از عدم وحدت دو لیست جبهه پایداری و ائتلاف اصولگرایان ناراحت هستند و گفتهاند چرا اینها وحدت نمیکنند!
در کنار این ادعا با شانتاژ و استفاده از رسانههایی که دربست در اختیارشان است به فضاسازی پرداختند که اگر وحدت نشود و به لیست وحدت مورد نظر آنها رأی داده نشود، مجید انصاری و اصلاحطلبان، مجلس یازدهم را فتح خواهند کرد و #لولوی_اصلاحات همه را خواهد خورد (کاری که برعکس آن را اصلاحطلبان در باره اصولگرایان میکنند و هواداران خود را میترسانند).
بنابراین با قاعده النصر بالرعب (بترسان و پیروز شو) جو روانی انتخابات را به دست گرفتند حتی به برخی از کاندیداها که در لیست انتخاباتی آنها نبودند و بعد از وحدت این دو لیست، انصراف ندادند، پیغام دادند که با توجه به مطالبه رهبر انقلاب، چون در لیست وحدت نیستید باید انصراف دهید!
جالب اینجاست که چند هفته پس از انتخابات مشخص شد که این ادعا از اساس کذب بوده و فردی که چنین ادعایی را درگوشی برای خواص سیاسی ائتلاف طرح کرده بود، وقتی مورد سئوال و مطالبه مراکز ذیصلاح قرار گرفت، پاسخ داد که من خواب دیده بودم که رهبر انقلاب از این عدم وحدت ناراضیاند و خوابم را تعریف کردم و نگفتم که رهبر انقلاب پیام داده است! به همین راحتی...
آیا این تجربههای تلخ، بدنه رأی دهندگان به این طیف سیاسی که عمدتا از نیروهای انقلابی و اصولگرای واقعی کف جامعه هستند را هوشیار میکند تا مجددا سرشان کلاه نرود؟
به عقیده من، بیش از این بچه زرنگهای میدان سیاست که عمدتا در آستانه انتخاباتها مسئول دفترها و دامادها و کیفکشهای خود را در قالب یک لیست در کنار برخی افراد موجه به مردم قالب میکنند، باید از رأیدهندگانی گلایه و آنها را بازخواست کرد که در آستانه هر انتخابات، فریب این جماعت را میخورند و به لیستی که نمیدانند چطور بسته شده، افراد داخل لیست چه سابقهای دارند، کجا بودهاند، در بزنگاهها چه کردهاند و ... هم رأی میدهند و هم آن لیست را تبلیغ میکنند و تحت تأثیر این فضاسازی دروغ قرار میگیرند، در حالی که بيانات صریح رهبر انقلاب در برابرشان است.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane